Remko Stevens Makelaardij

HETERENKamperfoeliestraat 52

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 WZ
Straat
Kamperfoeliestraat 52
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Kamperfoeliestraat 52


Moderne, verzorgde TUSSENWONING met o.a. een lichte woonkamer met schuifpui, een luxe keuken v.v. inbouwapparatuur, 3 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer met o.a. een ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel, een multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer, en een onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging en sfeervolle veranda.
 
Quote van de makelaar: “Zoek je een woning waar je zo in kunt? Dan is deze kant-en-klare woning beslist een bezichtiging waard! De keuken, de badkamer en ook de tuin zijn verzorgd en modern waardoor je hier niets aan hoeft te verbouwen…”
 
INSTAPKLAAR
Wanneer je opzoek bent naar een instapklare woning dan zal deze woning je zeker aanspreken. De woning is voorzien van een moderne badkamer en keuken welke beiden in neutrale kleurstelling zijn geplaatst. De keuken is voorzien van de wenselijke inbouwapparatuur en de badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet. De woning is voorzien van 11 zonnepanelen welke gunstig op het zuiden zijn gericht. De achtertuin is tevens onderhoudsvriendelijke aangelegd waarbij een stijlvolle veranda is geplaatst. Kortom,
 
WOONKAMER
Bij binnenkomst valt de ruimte in de woonkamer direct op. De eethoek bevindt zich bij de keuken waardoor de woonkamer veel ruimte biedt voor een grote zithoek en evt. een grote kast. Op de vloer ligt een laminaatvloer. In de woonkamer zal je opvallen dat het hier om een lichte woning gaat met veel lichtinval. De grote raampartij (en tevens schuifpui) naar de achtertuin geven een ruimtelijk gevoel. Het glas loopt door tot aan de vloer en dat geeft een mooie kijk op de achtertuin.
 
KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen waarbij je fijn van je afkijkt tijdens het bereiden van een maaltijd. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een moderne uitstraling. De witte fronten met brede rvs grepen passen goed bij het donkere werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven/magnetron. Naast de keuken is een praktische trapkast aanwezig.
 
1e VERDIEPING
Middels de trapopgang in de hal kom je op de overloop terecht. De overloop schakelt hier 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m2, 8m2 en 7m2 groot. De grootste slaapkamer is over de gehele breedte van de woning geplaatst waardoor dit een ware masterbedroom is. Op de vloer ligt een eenduidige laminaatvloer welke de slaapkamers en de overloopt als een geheel verbindt. De radiatoren zijn mooi strak uitgevoerd, waardoor deze minder opvallen.
 
BADKAMER
Bij deze woning hoort een complete badkamer. De ruimte is optimaal ingedeeld om alle wenselijke sanitair, zijn de een ligbad, een douche, een 2e zwevend geplaatst toilet en een wastafelmeubel. Ook de radiator ontbreekt niet. Het wastafelmeubel is voorzien van 2 lades waardoor er voldoende opbergruimte aanwezig is. De betegeling is uitgevoerd in neutrale kleurstelling met donkere vloertegels welke doorlopen achter het toilet, en lichte wandtegels. Er prettig bij deze badkamer is de aanwezige mechanische ventilatie.
 
2e VERDIEPING
Via de open trapopgang kom je op de ruime 2e verdieping terecht. Dit betreft een open multifunctionele ruimte maar biedt ook mogelijkheden tot het creëren van een 4e slaapkamer. Een groot dakraam biedt lichtinval waar door deze woonlaag prettig aanvoelt. Achter de trapopgang zijn de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de cv-ketel te vinden.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij deze woning hoort een keurig en onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin. De tuin heeft een prettig formaat waardoor deze goed in te delen is. Een groot pluspunt is de veranda welke over de hele breedte van de tuin is geplaatst. De veranda is voorzien van de modern antracietkleurig aluminium frame en voorzien van inbouwspots. Hier kun je ’s avonds nog lang genieten. Onder de veranda liggen sfeervolle houten vlonders, de rest van de tuin is voorzien van grote tegels. Achter in de tuin staat een houten berging welke is v.v. van elektra. Ook is er een achterom aanwezig.
 
HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening. 
 
CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast en toilet
Woonkamer met schuifpui
Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, 2e zwevend toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Ruime zolder met opstelling van de cv-ketel en witgoedaansluitingen
Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer
 
BIJZONDERHEDEN
Instapklaar
Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur
Brede schuifpui
Masterbedroom over de gehele breedte van de woning
2 Slaapkamers aan de achterzijde
Moderne badkamer met o.a. ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Multifunctionele 2e verdieping met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel
Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer
Onderhoudsvriendelijke tuin
Stijlvolle veranda met aluminium frame en inbouwspots
Praktische houten berging
Achterom aanwezig
Groene ‘buffer’ naar de straat aan de voorzijde.
 
TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning