Remko Stevens Makelaardij

HETERENNarcissenstraat 81

Vraagprijs €335.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AZ
Straat
Narcissenstraat 81
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Narcissenstraat 81
 
Aan autoluwe, kindvriendelijke straat gelegen, verrassend grote HOEKWONING met 3 volwaardige woonlagen en een grote dakkapel op de 2e verdieping. Deze gezinswoning heeft o.a. een lichte, doorzon-woonkamer met rookkanaal (houtkachel ter overname), een complete inbouwkeuken en in totaal 4 slaapkamers.
 
Dit is niet zomaar een hoekwoning aangezien het diverse bijgebouwen heeft, namelijk een volwaardige carport (18m2) en een royaal verlengde én verwarmde garage met op de aanbouw een zadeldak met zoldervliering. De oorspronkelijke garage was al groter dan gemiddeld (ca. 20m2) maar is met 19m2 vergroot en heeft dus een opbergzolder in de kap. Op de oprit kunnen minimaal 2 auto’s geparkeerd worden.
 
De achtertuin ligt gunstig op de zon, namelijk pal op het zuiden. Meerdere bomen achterin de tuin zorgen voor een groene buffer met de achtergelegen woningen waardoor je (in de zomer) relatief veel privacy geniet. Het dorpshart met winkels en een supermarkt alsmede het recreatiegebied in de uiterwaarden zijn op loopafstand gelegen.  
 
Quote van de makelaar: “Deze hoekwoning met meerdere aan- en bijgebouwen is gunstig geprijsd, maar dit komt ook omdat er nog wel wat te verbeteren is aan de woning. Diverse houten kozijnen zijn matig tot slecht en er is ook nog relatief veel enkel glas aanwezig. Desalnietemin biedt het huis veel (verbouwing)potentie om er geheel je eigen stempel op te drukken. De combinatie met de riante garage, carport en dakkapel alsmede de gunstige ligging aan de voor- én achterzijde maken het huis uniek in het segment”.
 
WOONKAMER
Deze jaren ’70 woning heeft nog een klassieke doorzon-woonkamer. Grote ramen zorgen daarbij voor veel lichtinval waardoor de zon de woonkamer al snel op temperatuur brengt. Het achterraam is immers pal op het zuiden gelegen. Aan de voorzijde kijk je vrij weg op de speeltuin die tegenover de woning is gelegen.
Leuk element is het rookkanaal waarbij de houtkachel ter overname wordt aangeboden. Kies je hiervoor of plaats je zelf een andere houtkachel, dan ben je verzekerd van gezellige en warme wintermaanden. 
 
INBOUWKEUKEN
De keuken is voorzien van een complete inbouwkeuken met veel praktische kastruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, een 4-pits inductie kookplaat met afzuiger, een heteluchtoven en een aparte magnetron. Onder de bovenkasten is TL-verlichting aangebracht. Tevens heeft de keuken middels een tuindeur direct toegang tot de achtertuin.
Bij veel woningen van dit type is de draagmuur tussen woonkamer en keuken doorgebroken waardoor er een open keuken is ontstaan. Dat zou ook hier kunnen, mits je een deugdelijke draagbalk terug plaatst. Je creëert dan optisch meer ruimte en je zou dan bijvoorbeeld voor een hoekopstelling van de keuken kunnen kiezen.
 
1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers en de badkamer. De kamers zijn respectievelijk 16m2, 11m2 en 7m2 groot en zijn door de rechte muren allen praktisch in te richten. Doordat de woning van zichzelf al een mooie breedtemaat heeft (6m binnenmaat), is ook de grootste kamer royaal te noemen. Deze kamer heeft tevens een vaste kastenwand terwijl je nog steeds comfortabel om een groot 2-persoons bed kunt lopen. In de kleinste kamer is overigens ook een vaste schuif/kastenwand geplaatst, maar die is eenvoudig te verwijderen waardoor de kamer groter wordt.
 
BADKAMER
De badkamer is al eens opnieuw (neutraal wit) betegeld, maar is nog wel eenvoudig en in de basis uitgevoerd. De ruimte is ingedeeld met een douche, een wastafel en een 2e toilet. Boven de wastafel is een planchet (schap) en een spiegel geplaatst. De aanwezige handdoekradiator is met name erg praktisch. Net zoals het raam die niet alleen voor lichtinval zorgt, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid.  
 
2e VERDIEPING
Via een vaste trap komen we op de verrassend ruime 2e verdieping terecht (nokhoogte bijna 3m). Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met washoek en een 4e slaapkamer. Deze 4e slaapkamer is ongeveer net zo groot als de grootste op de 1e verdieping (ca. 16m2, gemeten vanaf 1,5m hoogte) waardoor het vele mogelijkheden biedt. Zelfs ouders van een gezin van 3 kinderen zouden hier kunnen gaan slapen. De grote dakkapel aan de voorzijde maakt de kamer extra ruimtelijk. Bovendien geeft het een weids uitzicht terwijl er geen inkijk is.
 
Op de voorzolder kun je de wasmachine plaatsen. De aansluiting is aanwezig met ernaast de CV-ketelopstelling. Erg prettig zijn de 2 dakvensters die je op een warme zomerdag tegen elkaar kan open zetten om door te laten waaien. Via de voorzolder heb je tevens toegang tot een knieschot opbergruimte die achter de slaapkamer door loopt.
 
ACHTERTUIN
Ben je een zonliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De tuin ligt namelijk pal op het zuiden waardoor het maximaal aantal zonuren heeft. Vooraan is een terras aangelegd met zonwering aan de achtergevel. Dit zonneterras gaat over in een grasveld (gazon) met achterin enkele bomen. Deze bomen groeien in het voorjaar dicht met blad waardoor er nauwelijks tot geen inkijk is. Ben je op je privacy gesteld, dan kun je hier heerlijk vrij in de tuin zitten.
Mocht je ervoor kiezen om een houtkachel in de woonkamer te nemen, dan is er naast de ‘eerste’ garage een houtopslag aanwezig. Ook is er een puls geslagen ten behoeve van gratis grondwater waardoor je op warme zomerdagen de tuin groen kunt houden. Je dient dan alleen nog een pomp aan te schaffen.
 
VERLENGDE GARAGE MET KAP
Vanuit de bouw is er al direct een stenen garage tegen de woning aangebouwd. Deze oorspronkelijke garage was met een lengte van bijna 7 meter groter dan gemiddeld. Eén van de grootste pluspunten van deze woning is de verlengde garage achterin de tuin (1998). De achtergevel van de garage is doorgebroken en is er een grote garage- c.q. hobbyruimte aan vast gebouwd (5,5m bij 4m). Dit stenen bijgebouw met pannengedekt zadeldak biedt vele mogelijkheden. Je zou het als één geheel kunnen laten (zoals de huidige situatie) waardoor je 2 auto’s naar binnen kunt rijden. Maar je zou de ruimte ook kunnen opsplitsen van de oorspronkelijke garage en er een hobbyruimte van kunnen maken. Twee ramen zorgen voor lichtinval en de ruimte is bovendien verwarmd op de centrale verwarming. Ook is er een wateraansluiting met gootsteen aanwezig. Een luik geeft toegang tot de zolder waar je veel spullen kunt opbergen. Kortom, dit is een multifunctioneel bijgebouw dat veel perspectief biedt voor de hobbyist of de ZZP-er.
 
Vóór de garage is (samen met de buurwoning) een volwaardige carport aangebracht. Dit is ideaal aangezien je auto altijd beschut kan staan. In de winter hoef je nooit meer de ruiten te krabben. Op de oprit kunnen 2 auto’s achter elkaar geparkeerd worden.
 
GUNSTIGE LIGGING
Deze woning is gunstig in het dorp gelegen, namelijk aan een autoluwe straat waarvan dit deel van de straat doodlopend is. Tegenover de woning ligt een speelvoorziening voor kinderen. Wanneer je de straat uitloopt, zijn daar direct alle winkelvoorzieningen gelegen waaronder een supermarkt en het aanstaande dorpshart dat later dit jaar wordt geopend. Aan de andere kant liggen de uiterwaarden van de Rijn waar een recreatiegebied- en wandelgebied is aangelegd. Voor kinderen is deze locatie ideaal terwijl ook ouders de centrale, maar toch ook zeer rustige ligging zeker zal aanspreken. Bovendien kun je parkeren op eigen terrein, maar is er vanwege het doodlopende stukje straat ook voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang en trap/kelderkast
Doorzon-woonkamer met rookkanaal
Dichte keuken met inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met vaste inbouwkasten
Slaapkamer 2 met wastafel
Slaapkamer 3 met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en handdoekradiator.
2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling, knieschot opbergruimte en 2 dakvensters
Slaapkamer 4 met grote dakkapel.
 
BIJZONDERHEDEN
Gunstig geprijsde hoekwoning met carport en riante (dubbele) garage met zolder
Complete inbouwkeuken
Houtkachel in woonkamer wordt ter overname aangeboden
In totaal 4 slaapkamers
Praktische kastruimte op de slaapkamers
Brede dakkapel maakt de 2e verdieping nog groter
CV-ketel: Itho Kli-max2, geplaatst in 2006 (elk jaar onderhouden)
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Uitgebreide groepenkast: 10 automaten (incl. kookgroep) en 2 aardlekschakelaars
Krachtgroep (elektra) in de garage
Diverse kozijnen vertonen slechte plekken in het hout
Gedeeltelijk isolatieglas
Zonnige en privacyvolle achtertuin op het zuiden
Riante ‘dubbele’ garage die voor meerdere doeleinden geschikt is
Zolder op garage zorgt voor veel extra opbergmogelijkheden
Een auto staat altijd beschut onder de carport
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning