Remko Stevens Makelaardij

ZETTENMarshallstraat 9

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BE
Straat
Marshallstraat 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Marshallstraat 9
 
Gemoderniseerde, strak gestucte en uitgebouwde TUSSENWONING met een verrassend diepe, privacyvolle en zonnige achtertuin van meer dan 20 meter diep op het zuiden met o.a. een stenen schuur en achterin de tuin een tuinhuis met veranda. Deze leuke gezinswoning heeft onder meer een ruime, doorzon-woonkamer, een open keuken met inbouwapparatuur en een natuurstenen werkblad, een praktische bijkeuken in de aanbouw, een zwevend toilet, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een gemoderniseerde badkamer en een multifunctionele, 2e verdieping met maximaal brede dakkapel. De woning is volledig voorzien van onderhoudsarme, aluminium kozijnen (m.u.v. aanbouw) en isolatieglas.
 
Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een doorsnee tussenwoning. De aanbouw aan de achterzijde, de grote dakkapel op de 2e verdieping en de verrassend grote achtertuin met dubbele schuur en veranda maken de woning onderscheidend in het segment. Bovendien is er aandacht besteed aan een sfeervol en trendy afwerkingsniveau waardoor de woning een grote doelgroep zal aanspreken”.
 
WOONKAMER
Een groot pluspunt van deze woning is toch wel het ruimtelijke gevoel in de woonkamer in combinatie met de open keuken. Doordat de woning een beukmaat (breedtemaat) van maar liefst 6 meter (inpandig) heeft, is de woonkamer ook breder dan gemiddeld. En dit biedt mogelijkheden bij het inrichten van de leefruimte. Grote ramen en het doorzon-effect zorgen voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Dit goede gevoel wordt versterkt door het strakke stucwerk in combinatie met sfeervolle details zoals het balkenplafond en radiatorombouw. De binnenzijde is tevens gesausd en geschilderd. 
 
OPEN KEUKEN
Van oorsprong had deze woning een dichte keuken, maar in dit geval is de tussenmuur doorgebroken waardoor er een open keuken is ontstaan. De keuken zelf bestaat uit een recht keukenblok voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuiger. De koelkast kun je in de bijkeuken kwijt. Verder is de keuken v.v. een granieten aanrechtblad wat het een luxe-uitstraling geeft. Mocht je nog opbergruimte te kort komen, dan is er altijd nog de naast gelegen trapkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
 
BIJKEUKEN
Aan de keuken is een bijkeuken gebouwd. Dit betreft een volwaardige, stenen uitbouw met een plavuizen vloer, hardhouten kozijnen en isolatieglas. In de bijkeuken is er plaats voor een grote koelkast, wasmachine en wasdroger. De wasmachine zou je eventueel ook op de 2e verdieping kunnen plaatsen aangezien ook daar een aansluiting aanwezig is. Om de zon enigszins buiten de deur te houden is er een rolluik aangebracht. Een tuindeur biedt direct toegang tot het zonnige buitenterras.
 
SLAAPVERDIEPING
Via de ruime hal en de verzorgde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De ruimte van de hal zien we ook weer terug op de overloop. Op deze ‘slaapverdieping’ komen we 3 slaapkamers tegen waarvan de grootste royaal te noemen is vanwege de aantrekkelijke breedtemaat van de woning. Deze kamer heeft tevens een vaste kastenwand welke is v.v. landelijke schuifdeuren. Ook op de overloop is nog een diepe inbouwkast terug te vinden, handig voor bijvoorbeeld bedlinnen en handdoeken. Alle slaapkamers zijn bovendien v.v. zonwering (screens). Noemenswaardig is dat de houten verdiepingsvloer extra is geïsoleerd en vervolgens is afgewerkt met een laminaatvloer.
 
BADKAMER
De badkamer is niet bijzonder groot maar is wel gemoderniseerd en afgewerkt met een trendy ‘touch’ die het tot een comfortabele badkamer maakt. De ruimte is ingedeeld met een fijne inloopdouche met rainshower en handdouche alsmede een modern wasmeubel met ladekorven eronder. Boven het wasmeubel is een grote spiegel geplaatst en ernaast is een grote handdoekradiator te vinden. Groot formaat tegels maken het geheel helemaal af. Erg prettig is het grote raam die niet alleen voor veel lichtinval zorgt, maar ook voor een ideale ventilatiemogelijkheid. Op koude winterdagen kun je ook het raam dicht houden en de mechanische ventilatie aanzetten.
 
BREDE DAKKAPEL
Tussen de 2 grootste slaapkamers op de 1e verdieping zit een vaste, afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping. Hierdoor is de 2e verdieping eenvoudig te bereiken. Deze woonlaag is aanzienlijk vergroot doordat er een grote dakkapel, bijna over de volle breedte van de woning, is geplaatst. Het strakke stucwerk maakt deze woonlaag optisch nog groter. Ondanks dat het één open ruimte betreft, is er prima een 4e slaapkamer te creëren. Deze ruimte wordt thans gebruikt als gym maar zou ook een heerlijk werkruimte met weids uitzicht kunnen zijn. Aan één muur is een maatwerk kastenwand gerealiseerd waar je veel spullen kunt opbergen. Aan de andere kant zou je een wasmachine kunnen aansluiten en is in een inbouwkast de CV-ketel te vinden.
 
ACHTERTUIN
Naast een relatief grote voortuin, is ook de achtertuin zeker de moeite waard. Doordat er in het verleden een stuk grond is bijgekocht, is de tuin meer dan 20 meter diep. Daarbij komt dat er aan de achterzijde geen directe bebouwing is gelegen en dus weinig inkijk. Dit vrije gevoel in een woonwijk vinden we niet vaak. Bovendien ligt de tuin ook nog eens pal op het zuiden waardoor je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de zon kunt zitten. Om die reden zijn er ook meerdere terrassen aangelegd.
 
VERANDA & DUBBELE BERGING
Eén van die terrassen is overkapt en achterin de tuin gelegen. Deze veranda is bijzonder prettig en een mooie aanvulling op de woning. Hier kun je je tuinset altijd droog en beschut laten staan. Je zou er een houtkachel bij kunnen plaatsen waardoor je er het gehele jaar kunt zitten.
Aan de veranda zit een houten tuinhuis (7m2) vast. Dit zou een prima klus- of hobbyruimte kunnen zijn, mede omdat er elektravoorziening aanwezig is. De 2e berging (8m2) is in steen opgetrokken, bekleed met houten rabatdelen en ideaal voor het stallen van fietsen e.d.
Aan de zijkant van de tuin is een poort met achterom te vinden waardoor de tuin goed toegankelijk is voor fietsen.
 
LIGGING
Deze woning vinden we terug midden in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Er wonen veel kinderen die elkaar graag opzoeken. Achter de woning is een speeltuin gelegen. Door de rustige ligging en alle voorzieningen voor kinderen binnen handbereik, heerst er een gemoedelijke en prettige sfeer in de wijk. Een basisschool en de sporthal zijn op loopafstand gelegen, alsmede het dorpsplein van Zetten. De auto kun je pal voor de deur parkeren.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.
 
UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet (zwevend) en trapopgang
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en trapkast
Doorzon-woonkamer
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en een tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met diepe inbouwkast
3 Slaapkamers waarvan 1 met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator
Vaste, afgesloten trapopgang naar…
2e Verdieping:
Zolderverdieping met brede dakkapel, wasmachine-aansluiting en vaste kastenwand
Vaste kast met CV-ketelopstelling.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Ruime opzet en veel lichtinval door grote ramen
Trendy afwerkingsniveau met o.a. veel stucwerk en verzorgd binnenschilderwerk

Inbouwkeuken met aanrecht van natuursteen
In totaal 4 (slaap)kamers aanwezig
Bijkeuken is erg praktisch
Toilet is zwevend geplaatst
Trapleuningen van RVS
Gemoderniseerde, trendy badkamer
Meterkast: 11 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst in 2016 (eigendom)
Kozijnen geheel van onderhoudsarm aluminium (m.u.v. uitbouw)
Borstweringen in voor- en achtergevel v.v. rabatdelen (net als de stenen schuur)
Gehele woning v.v. isolerende beglazing
Onderscheidend, diepe tuin van meer dan 20 meter
Heerlijk, overkapt buitenterras
Dubbele berging
Achtertuin met veel zonuren en relatief vrije ligging
Rustige woonomgeving op loopafstand van basisschool en centrum.
 
TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning