Remko Stevens Makelaardij

HETERENSteenovenlaan 27

Vraagprijs €485.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HX
Straat
Steenovenlaan 27
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Steenovenlaan 27
 
Aan één van de mooiste lanen van Heteren gelegen, stijlvol gebouwd en volledig geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING (1999) met een ruimtelijke indeling en een zonnige lichtinval. Deze gezinswoning heeft tal van pluspunten waaronder een royale, brede woonkamer met dubbele terrasdeuren, een moderne en luxe inbouwkeuken met vrij uitzicht, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een moderne en strakke badkamer, zowel in de hal als op de overloop een zwevend wandcloset en een verrassende 2e verdieping met studio/werkkamer en een zonnig dakterras met panoramisch uitzicht. De woning wordt zeer verzorgd bewoond en is goed onderhouden met o.a. relatief nieuw buitenschilderwerk (2020). De woning heeft energielabel B.
 
De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 314m2 groot met een ruime opzet rondom de woning. Via het bruggetje over de sloot bereik je een lange (deels afsluitbare) oprit met plaats voor meerdere auto’s. Aan het einde van de oprit staat een vrijstaande, stenen garage (18m2). De tuin rondom (3 zijden) heeft een gunstige zonligging zodat de zon van ’s ochtends tot in de avonduren om de woning heen draait.
De Steenovenlaan is riant opgezet met veel groenvoorzieningen, waterpartijen en aan het einde van de straat een recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn.
 
Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een leuke gezinswoning met een prettige woonsfeer, onderscheidende elementen én met een topligging? Dan mag je deze woning niet missen. Deze woning is opvallend netjes, neutraal en modern bewoond waardoor je geen grote investeringen hoeft te doen”.
 
PRAKTISCHE GEZINSWONING
Wanneer je voor het huis staat en naar de woning kijkt, dan zal je al snel opvallen dat de woning geen schuine daken heeft. De woning heeft alleen maar rechte muren. Dit heeft als voordeel dat elke vierkante meter effectief te benutten is. De woning is tegelijkertijd ruim opgezet waarbij de vele ramen voor een prettige (zonnige) lichtinval zorgen. Elke woonlaag heeft zo zijn eigen beleving. Doordat de woonkamer een ‘zij-aanbouw’ heeft, is deze leefruimte veel breder dan normaal (6,7m breed). De keuken heeft eveneens een ruime opzet en hetzelfde geldt voor alle slaapkamers. Op de 2e verdieping is een aantrekkelijke studio met dakterras gelegen, waar je een heerlijke werkkamer of atelier kunt maken.
 
UITBOUWPOTENTIE
Voor diegene die héél graag aan de Steenovenlaan willen wonen, maar de woning (ondanks de ruimte) toch iets te krap vinden, zijn er verschillende uitbouwmogelijkheden. In de straat is er al veelvuldig creatief verbouwd en daarom willen we het ook extra benadrukken.
Ten eerste is de woonkamer uit te bouwen. Er zijn situaties bekend waarbij men zelfs heeft uitgebouwd tot aan de garage waardoor deze aan de woning geschakeld wordt. Een andere optie is op de 2e verdieping waarbij de studio verder wordt vergroot. Je zou er dan zelfs 1 of 2 extra slaapkamers en eventueel een 2e badkamer kunnen creëren.
Overigens zou een gezin met 3 tieners in de huidige situatie al goed uit de voeten kunnen.
 
WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Dubbele tuindeuren (met plisséhor) geven direct toegang tot het buitenterras. Door de ‘zij-aanbouw’ is de woonkamer maar liefst 6,7m breed (binnenmaat) waardoor je alle ruimte hebt voor elke willekeurige indeling. Hier hoef je niet bang te zijn dat een grote hoekbank niet past. Er is een prettige lichtinval doordat de zon de hele dag om de woning hee draait. De woonkamer heeft dan ook aan 3 zijden (oost – zuid – west) een raam zitten. Noemenswaardig is het zeer verzorgde en strakke afwerkingsniveau. Dit zie je onder meer terug in de trendy laminaatvloer.
 
INBOUWKEUKEN
Ook de keuken heeft een goede bezonning vanwege de ramen in zowel voor- en zijgevel. Vanuit de keuken heb je een aantrekkelijk uitzicht op de groene en ruime opzet van de straat. De keuken is in hoekopstelling geplaatst met er tegenover een hoge kastenwand. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een grote hetelucht-oven, een koel/vriescombi, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigschouw (alles van het merk Bosch). De keuken heeft een neutrale en luxe uitstraling met greeploze, witte hoogglans fronten en een zwart granieten aanrechtblad (met dubbele gootsteen). Er is goed nagedacht over de kastruimte aangezien er is gekozen voor veel brede ladekorven en een apothekerskast. Mocht je nog kastruimte te kort komen, dan is er altijd nog de inbouw/trapkast waar je tevens de voorraad en de stofzuiger kwijt kunt.
 
1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De aanwezige ramen zorgen ook hier voor een prettige lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De overloop schakelt 3 slaapkamers aan elkaar van respectievelijk 18m2, 11m2 en 8m2 groot. Elke kamer heeft rechte muren en is daardoor optimaal in te richten. De ouderslaapkamer heeft de volle breedte van de woning en is aan de voorzijde gelegen (heeft daardoor ook vrij uitzicht). Deze kamer heeft tevens een eigen toegang tot de badkamer (en-suite). Op elke kamer is het raam dat open kan voorzien van een rolhor. En ook hier zien we de strakke laminaatvloer weer terug.
 
BADKAMER
Bij de bouw van dit type woning, kon men kiezen voor 1 grote of 2 kleine badkamers. Hier is voor de eerste optie gekozen. Net als de keuken en de toiletten, is ook de badkamer enkele jaren geleden compleet vervangen en gemoderniseerd. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche met drainafvoer, een breed 2-persoons wasmeubel met ladekorven en 2 afzonderlijke kolomkasten. Boven het wasmeubel is een spiegelkast met verlichting geplaatst. Aan opbergruimte voor toiletspullen is er geen gebrek. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien de vloer is voorzien van vloerverwarming (op de CV, retourleiding). De badkamer is te ventileren middels mechanische ventilatie. Groot formaat tegels en een spotplafond maken het geheel helemaal af.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping bestaat uit een open, multifunctionele ruimte (studio), een washoek met witgoedaansluitingen en een aantrekkelijk dakterras. Ook hier zien we alleen maar rechte muren waardoor elke vierkante meter optimaal te benutten is. Je kunt er dan ook verschillende bestemmingen aan geven, bijvoorbeeld een 4e slaapkamer, een atelier c.q. hobbyruimte of een mooie werkplek aan huis. Het hoge plafond en de grote glaspui zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De CV-ketel en MV-unit (ventilatiebox) zijn achter schuifpanelen weggewerkt.
Zou je (op termijn) meer leefruimte willen creëren, dan zou je op deze verdieping mogelijkerwijs kunnen uitbouwen waardoor je 1 of 2 extra (slaap)kamers kunt realiseren.
 
PANORAMA DAKTERRAS
Doordat de 2e verdieping kleiner is dan de 1e verdieping, is een deel van het platte dak als dakterras in gebruik. Je ziet in de wijk wel meer (kleinere) balkonnetjes maar die nodigen vaak niet snel uit om er te gaan zitten. Dit is wel een serieuze buitenruimte van 8m2 groot. Je kunt hier prima een lekkere ligstoel kwijt waar je dan ook heerlijk vrij een boek kunt lezen. Bovendien biedt de hoogte van het dakterras ook de nodige privacy. Door de zuid/westligging heeft het tevens optimale bezonning (tot in de avonduren). En ben je gevoelig voor vergezichten? Dan zal je dit dakterras zeker kunnen waarderen. Vanaf dit terras geniet je een panoramisch uitzicht over de straat met bomen en water.  
 
ACHTERTUIN
Net als de woning is er veel aandacht besteed aan de tuinaanleg en de verzorging ervan. De achtertuin heeft meerdere terrassen waardoor je altijd wel ergens in de zon kunt zitten. Diverse (hoge) planten en enkele bomen zorgen voor een groene buffer met omliggende woningen. Het terras direct aan de woning (bij de dubbele tuindeuren) heeft een zonnescherm van maar liefst 6 meter breed die elektrisch te bedienen is. Achterin de tuin staat een volwaardige, vrijstaande, stenen garage van 6 meter lang en 3 meter breed. Deze is voorzien van elektra en verlichting. Een auto zal je er misschien minder snel inrijden, maar het is ideaal voor het stallen van meerdere fietsen en/of een motor.
 
Naast de woning ligt een diepe oprit waar je meerdere auto’s kunt parkeren. Vanaf de achtergevel van de woning is een dubbele poort (sierhekwerk) geplaatst. Dit is handig met bijvoorbeeld een klein kind of een huisdier. Opvallend zijn de overstekken bij de voordeur en de keuken. Deze betonnen overstekken zijn wit gemaakt wat de woning een frisse en verzorgde uitstraling geeft. Aan zowel de voor- als achterzijde is een buitenkraan aangebracht.
 
LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van het dorp Heteren. De Steenovenlaan is misschien we de mooiste laan van Heteren met brede groenstroken, bomen en parallelwegen met grote 2-kappers en vrijstaande woonhuizen. Door de autoluwe parallelwegen kunnen kinderen hier ongestoord op straat spelen. De voorgelegen groenvoorzieningen en waterpartij zorgen voor een vrije ligging en natuurlijke buffer met de vrijstaande woningen tegenover. De Steenovenlaan verbindt de Rijndijk met haar uitgestrekte uiterwaarden en de doorgaande Botenhoeksestraat (N837). Hierdoor ben je in een handomdraai de wijk uit en zit je binnen enkele minuten op de A50.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met veel lichtinval, meterkast, (gasten)toilet en trapopgang
Brede woonkamer met dubbele terrasdeuren
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur, een eethoek en een praktische trapkast.
1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam, een 2e toilet en 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer over de volle breedte van het huis en direct toegang tot badkamer
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel met spiegelkast en 2 kolomkasten.
2e Verdieping:
Voorzolder c.q. overloop met witgoedaansluitingen
Studio / werkruimte
Vaste schuif/kastenwand met opbergruimte, CV-ketelopstelling en MV-box
Toegang tot dakterras van 8m2 groot.
 
BIJZONDERHEDEN
Heerlijke gezinswoning met een prettige woonsfeer door veel lichtinval
Deze helft van de 2-kapper heeft de ideale zonligging
Zeer verzorgd en modern afwerkingsniveau
Ca. 136m2 woonoppervlak
Ruime woonkamer met dubbele terrasdeuren
Kleine gevelhaard heeft een defecte brander en is daardoor niet functioneel
Complete inbouwkeuken met o.a. vrij uitzicht
In totaal 4 slaapkamers inclusief 2e verdieping
Toilet op de 1e verdieping is separaat van de badkamer gelegen
Sanitair en tegelwerk van badkamer en toiletten is modern en trendy
Vloerverwarming op de badkamer (op de CV)
2e Verdieping biedt een heerlijke werkkamer (studio)
Meterkast: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Alarminstallatie blijft achter
CV-ketel: Remeha Calenta 40C HR-combi met bouwjaar 2011 (met onderhoudscontract)
Volledig geïsoleerd
Energielabel B
Aantrekkelijk dakterras met vrij uitzicht en veel zonuren
Prima uitbouwmogelijkheden
Buitenschilderwerk is in 2020 nog uitgevoerd
Luifels bij voordeur en keuken zijn wit gemaakt (geeft een frisse uitstraling)
Garage heeft in 2017 een nieuwe dakbedekking gekregen
Diepe oprit met comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning