Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKKoningin Julianastraat 31

Vraagprijs €625.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AG
Straat
Koningin Julianastraat 31
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Koningin Julianastraat 31

Volumineus, ruim opgezet en volledig geïsoleerd VRIJSTAAND WOONHUIS (2000), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een royale ‘inpandige’ garage (26m2) en een degelijke carport. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft ca. 183m2 woonoppervlak met o.a. een ruime woonkamer met houtkachel, vloerverwarming op de begane grond, een complete inbouwkeuken met granieten werkblad, een praktische bijkeuken met extra douche, in totaal 5 tot 6 grote slaapkamers op de verdiepingen en een complete badkamer met dakkapel. De garage is van binnenuit te bereiken en biedt potentie om er een andere functie aan te geven doordat de spouw van de garage is geïsoleerd. Tevens heeft het een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Alle ramen zijn bovendien voorzien van rolluiken waarbij de rolbakken in de gevels zijn weggewerkt.

De woning is aan één van de leukste straten van het dorp gelegen, namelijk rustig en autoluw, maar toch midden in het dorp. Het huis staat op een mooi rechthoekig en groen omsloten perceel van 553m2 groot met een relatief vrij gelegen achtertuin van ca. 17m diep en 17m breed. De achtertuin heeft een gunstige zonligging, namelijk op het zuid/westen. In de tuin staat een extra tuinhuis met overkapping voor houtopslag. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s gelegen.

Quote van de makelaar: “Woningen van deze categorie komen niet vaak beschikbaar in Randwijk. Daarom is het een unieke kans om midden in het dorp, royaal en vrij te wonen. Deze gezinswoning is compleet te noemen met diverse extra’s en wooncomfort. Je zou het zelfs eenvoudig levensloopbestendig kunnen maken of een kantoor of praktijk aan huis kunnen beginnen”.

GEZINSWONING
Met meer dan 180m2 woonoppervlak en ca. 715m3 inhoud heeft de woning flink wat (leef)ruimte te bieden. De woning heeft van zichzelf al een robuuste uitstraling vanwege de mooie breedtemaat, de hoge goothoogte en de grote overstekken, maar is van binnen ook verrassend groot te noemen. Een gezin met 3 tot 5 kinderen zou hier prima uit de voeten kunnen. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 5 tot 6 volwaardige slaapkamers te vinden.

Noemenswaardig is de extra douche in de bijkeuken. Ook dit is ideaal voor een groot gezin, omdat er als het ware 2 ‘badkamers’ zijn. Mocht je alle voorzieningen op de begane grond wensen zodat het huis levensloopbestendig te bewonen is, dan ben je hier al goed op weg. De royale inpandige garage is degelijk en in spouw gebouwd en bovendien geïsoleerd en verwarmd. Andere opties zijn bijvoorbeeld een salon, praktijk of kantoor aan huis kunnen zijn.
Kortom, dit is een veelzijdig huis die voor een grote doelgroep interessant is!

LIVING
De woonkamer heeft een ruime L-indeling met ruimte voor een grote hoekbank en een lange 6- tot 8-persoons eettafel. Opvallend zijn de vele ramen (aan 3 zijden) waardoor er een prettige lichtinval is. Door de vrije en autoluwe ligging in de straat, is er nauwelijks tot geen inkijk wat ook binnen een vrij gevoel geeft. Centraal in de woonkamer is een ‘zwevende’ houtkachel aangebracht die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Ook hoef je geen koude voeten te krijgen aangezien er vloerverwarming aanwezig is.
Doordat de woning een mooie breedtemaat heeft, is ook de overgang naar de keuken ruim opgezet. In de achtergevel is een schuifpui te vinden die direct toegang geeft tot het zonnige buitenterras.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een complete hoekopstelling. Het granieten werkblad valt meteen op en geeft de keuken een luxe uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een koelkast en een combi-oven/magnetron. In de hoek is een pannenkast (draaicarrousel) aangebracht. Inbouwspots zorgen in de avonduren voor sfeerverlichting. Leuk element is de ontbijtbar waar je in de ochtend met een kopje koffie de krant kunt lezen.

BIJKEUKEN & DOUCHE
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Dit is een praktische ruimte doordat je hier ruimte hebt voor een (extra) vriezer en/of koelkast. Ook vinden we hier de wasmachine- en wasdrogeraansluiting terug. Dit is ideaal wanneer je in de zomer de was buiten wil laten drogen. De bijkeuken heeft namelijk een eigen tuindeur. Erg prettig is dat de vloerverwarming vanuit de keuken is doorgetrokken. Zeker wanneer je je bedenkt dat je hier kunt douchen (inloopdouche) en je vanuit de douche op een warme tegelvloer stapt.

1e VERDIEPING
Via een royale hal met hardhouten trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Ook hier wordt meteen duidelijk dat het géén kleine woning betreft. De overloop (met dakvenster) is royaal opgezet en voelt aan als een ‘balzaal’. Hetzelfde geldt voor de hoofdslaapkamer die over de volle breedte van de woning is gesitueerd. Gemeten vanaf 1,5m hoogte telt deze kamer liefst 25m2! Dit is heerlijk wanneer je als ouders de ruimte op een slaapkamer zoekt, maar je zou de kamer ook nog kunnen opdelen wanneer je een (werk)kamer tekort komt.

De 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn beiden even groot, namelijk 14m2. In een doorsnee gezinswoning heeft de ouderslaapkamer ongeveer dit formaat, maar hier betreft het ‘gewoon’ een kinderkamer. Elke kamer heeft minstens 1 draai/kiepraam waardoor de kamers ideaal te ventileren zijn. De slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder een extra dakvenster. Noemenswaardig is dat elke kamer ook volledig te verduisteren is middels de aanwezige rolluiken en verduisteringsschermen in de dakvensters (zelfs op de overloop).

BADKAMER
De badkamer is tussen de slaapkamers in gelegen en heeft een eigen dakkapel (met elektrisch bedienbaar rolluik). Dit zorgt voor flink wat extra ruimte én daglicht. De ruimte is ingedeeld met een whirlpool ligbad, een douchecel, een 2e zwevend toilet en een wasmeubel. Boven het wasmeubel is een grote spiegel met verlichting geplaatst. Koude voeten hoef je ook hier niet te krijgen aangezien de vloer is voorzien van vloerverwarming (CV, retourleiding). De aanwezige handdoekradiator is met name erg praktisch om een handdoek of kleding te laten drogen.

2e VERDIEPING
Ondanks de schuine kap is de 2e verdieping ook nog verrassend groot. De nokhoogte ligt op 3 meter waardoor het hier eveneens ruimtelijk aanvoelt. Er zijn dan ook 2 extra slaapkamers gecreëerd van respectievelijk 11m2 en 9m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Dit zijn volwaardige slaapkamers en hebben ieder een eigen kopgevelraam. Ook is er verwarming aanwezig. Op de overloop is achter schuifpanelen praktische kastruimte te vinden. Een extra dakvenster zorgt hier voor de nodige lichtinval.

INPANDIGE GARAGE & CARPORT
We gaan nog even terug naar de inpandige garage aangezien het niet zomaar een garage betreft. Deze garage is namelijk veel groter dan gemiddeld (voorzijde 3,5m breed, achterzijde 4,5m breed). Door de mooie breedtemaat aan de voorzijde, rij je hier een auto eenvoudig naar binnen. Zeker wanneer je met een afstandsbediening de brede sectionaaldeur opent. Maar de vraag is of je de auto nog in de garage zal parkeren wanneer je de zeer degelijke carport vóór de garage ziet (7m bij 3,5m). Hier kun je een auto altijd droog en beschut parkeren.

MULTIFUNCTIONEEL & LEVENSLOOPBESTENDIG
Noemenswaardig is dat de garage in spouw is gebouwd. Deze spouw is tevens geïsoleerd. Verder zijn alle voorzieningen zoals verwarming, elektra en water (met gootsteen) aanwezig. Voornoemde voorzieningen in combinatie met de isolatie maakt het wel erg aantrekkelijk om er een andere functie aan te geven. Je zou de garage kunnen opdelen met aan de voorzijde een fietsen/motorstalling en aan de achterzijde een extra slaap- of werkkamer. Wanneer je een levensloopbestendige woning zoekt met alle voorzieningen op de begane grond, dan ben je hier al een eind op weg. De douche is immers al aanwezig in de naastgelegen bijkeuken. Ook een kantoor- of praktijkruimte aan huis behoord tot de mogelijkheden.

OPRIT & CARPORT
De woning staat mooi centraal op het circa 17 meter brede perceel met aan beide kanten nog enkele meters tuin. Hierdoor kun je rondom de woning lopen.
De oprit aan de voorzijde is opvallend breed waardoor je comfortabel kunt parkeren en uitstappen. De oprit is meer dan 13 meter lang (incl. carport) waardoor je er met gemak 2 tot 3 auto’s kwijt kunt. In de voortuin staan tevens enkele volwassen leilindes die voor een groene buffer tussen woning en straat zorgen.

ACHTERTUIN OP HET ZUID/WESTEN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de achtertuin zeker aanspreken. De tuin is mooi rechthoekig en is (vanaf de achtergevel gemeten) ca. 17m diep en 17 meter breed. Het heeft een gunstige zonligging, namelijk op het zuid/westen. Dat wil zeggen dat je met name in de middag en avonduren zon hebt, maar doordat de tuin zo diep is, kun je in de ochtend ook al van de zon genieten. Om die reden zijn er ook twee afzonderlijke terrassen (bij de achtergevel en achterin de tuin) aangelegd.

De tuin heeft een groen karakter met enkele bomen, diverse planten en een grasgazon. Door de groene buffers op de erfgrens, geniet je relatief veel privacy, zeker in de zomer wanneer het blad weer aan de bomen zit. Door het royale formaat van de tuin kun je er ook verschillende speeltoestellen kwijt, zonder dat je direct de tuin vol hebt staan. Verder is er nog een houten tuinhuis (ca. 9m2) aanwezig met aan de zijkant een overstek voor de opslag van kachelhout.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (10 minuten fietsafstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met houtkachel en schuifpui (achtergevel)
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, inloopdouche en tuindeur
Inpandige garage v.v. alle wenselijke voorzieningen, een elektrische sectionaaldeur en een extra tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met dakvenster en 2e trapopgang
Masterbedroom (achterzijde)
Slaapkamer 2 met extra dakvenster
Slaapkamer 3 met extra dakvenster
Badkamer met o.a. een whirlpool ligbad, douchecel, wasmeubel met spiegel, 2e toilet en dakkapel.
2e Verdieping:
Voorzolder met vaste schuif/kastenwand en extra dakvenster
Slaapkamer 4
Slaapkamer 5.

BIJZONDERHEDEN
Royale gezinswoning die veel groter is dan de buitenzijde doet vermoeden
Ca. 183m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage)
Vloerverwarming op de begane grond
Gezellige houtkachel in de woonkamer
Een complete inbouwkeuken met o.a. een granieten werkblad
Zwevende wandclosetten
Luxe, stompe paneeldeuren, ook op de verdieping
Complete badkamer op de slaapverdieping
Extra douche op de begane grond (bijkeuken)
In totaal 5 slaapkamers met mogelijkheid tot een 6e
Meterkast: 7 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
CV-ketel: Daalderop Combifort 32/80+ met bouwjaar 2009
Nagenoeg volledig v.v. rolluiken (deels elektrisch bedienbaar)
Meerdere dakvensters op de verdiepingen
Woning is volledig geïsoleerd, inschatting energielabel B (is in aanvraag)
Schuine dak op het zuiden is ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen
Opvallend goede onderhoudsstaat
Hardhouten kozijnen met o.a. een stijlvolle voordeur
Royale, multifunctionele garage van maar liefst ca. 26m2 groot
Volwaardige carport
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met volop ruimte, zonuren en privacy
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Gelegen aan een rustige, autoluwe, kindvriendelijke straat midden in het dorp.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning