Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTPrins Clausstraat 4

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1996
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 XM
Straat
Prins Clausstraat 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ANDELST
Prins Clausstraat 4
 
Over de volle breedte uitgebouwde, hoogwaardig en luxe afgewerkte MIDDENWONING met TOPGEVEL waardoor het huis een geheel eigen uitstraling heeft. De woning bestaat uit 3 woonlagen met in totaal ca. 124m2 (!) woonoppervlak en met onder meer een royale living met schitterende houten vloer v.v. vloerverwarming, een stijlvolle lichtstraat en openslaande terrasdeuren, een complete en luxe inbouwkeuken, in totaal 4 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer, zwevende wandclosetten en naast een wasruimte ook een extra werk/studiehoek op de 2e verdieping.
 
De woning staat op een opvallend groot perceel van 210m2 groot met een verzorgde voortuin met leilindes en een verrassende achtertuin van meer dan 20 meter (!) diep. Uniek is het royale bijgebouw achterin de tuin waarbij de stenen schuur is uitgebreid met een aantrekkelijke praktijkruimte met wateraansluiting en lichtkoepels, een zonnige veranda en een extra overkapping aan de achterzijde t.b.v. het stallen van containers en fietsen. Er is een achterom naar het achterpad.
 
De woning is aan een rustige, autoluwe en kindvriendelijke straat gelegen met de voorzieningen aan het dorpsplein op loopafstand. Parkeren kun je pal voor de deur.    
 
Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning is op meerdere vlakken uniek te noemen. Mede door de stijlvolle aanbouw is de woning veel groter dan de gemiddelde tussenwoning in het segment. De woning is hoogwaardig en luxe afgewerkt en de 2e verdieping is verrassend groot door de topgevel aan de voorzijde. Daarnaast is de achtertuin opvallend diep met daarin het veelzijdige bijgebouw met mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis”.   
 
LUXE & INSTAPKLAAR
Een woning die zó strak en verzorgd is afgewerkt als deze, is uitzonderlijk te noemen. In elk detail zie je dat er een vakman aan het werk is geweest. Er is gekozen voor mooie materialen zoals de prachtige, eikenhouten parketvloer met geborstelde randafwerking, stijlvolle paneeldeuren en vensterbanken en de traprenovatie van beide trappen. Wat ook meteen in het oog springt zijn de kozijnen van de aanbouw waarbij de ramen zijn voorzien van roedeverdeling en de openslaande deuren van panelen. Misschien is de beste keuze wel gemaakt voor de lichtstraat die de woonkamer van een extra dimensie en veel lichtinval voorziet. Deze woning is werkelijk van top-tot-teen hoogwaardig afgewerkt waardoor de woning direct te betrekken is.
 
LIVING
Door de aanbouw aan de achterzijde is de woonkamer flink vergroot naar in totaal 40m2 (!). Dit voelt aan als een ‘living’ die je eerder bij een grote 2-kapper zou verwachten. De mooie, houten vloer zorgt voor een prettige en warme woonsfeer waarbij de lichtinval ook een belangrijke rol speelt. In de donkere avonduren zorgen de inbouwspots in de aanbouw voor een sfeervolle woonbeleving. De wanden zijn verzorgd afgewerkt met een fijne spachtelputz en ook het plafond is strak gestuct. Leuk element is het nisje met schappen die je leuk kunt aankleding met woonaccessoires. In de zomer betrek je het buitenterras éénvoudig bij de woonkamer door de dubbele tuindeuren wagenwijd open te zetten. Heb je altijd al een grote hoekbank en/of een 8-persoons eettafel willen hebben, dan hoef je hier niet te twijfelen of het wel past.
 
INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft eveneens een ruimtelijke indeling. De keuken is daarbij in hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur: een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koelkast met vriesvak, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. Alle apparatuur is van het topmerk Siemens. De keuken heeft een landelijke uitstraling met neutraal witte paneelfronten en een aanrecht met ‘betonstuc’. Ladekorven en een draaicarrousel zorgen voor veel praktische kastruimte. Inbouwspots zorgen ook hier voor een sfeervolle belichting. In de woonkamer is er een extra trapkast te vinden waar je de nodige voorraad kunt opbergen. 
 
SLAAPKAMERS
Via een prettige hal met modern toilet en strak afgewerkte trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. Opvallend is de laminaatvloer die drempelloos van de ene kamer doorloopt in de andere. Dit zorgt voor een verzorgd en éénduidig geheel. Ook de binnendeuren zijn vervangen door stijlvolle paneeldeuren. En als je goed kijkt zie je ook dat de vensterbanken, net als in de woonkamer, zijn vervangen door mooie, houten exemplaren. Het zijn allemaal details die bijdragen aan een sfeervol geheel waardoor je de woning gezien móet hebben om geheel op waarde te kunnen schatten.
 
BADKAMER
De badkamer valt zeker niet uit de toon en is eveneens strak en degelijk aangekleed. Er zijn goede keuzes gemaakt waardoor de ruimte prettig aanvoelt. Een goed voorbeeld hiervan is de inloopdouche die met glazen wanden is opgebouwd waardoor het ruimtelijke gevoel behouden is gebleven. De badkamer is verder ingericht met een modern 2-persoons wasmeubel met lades eronder. Erboven hangt een grote spiegel met verlichting. Uiteraard ontbreekt het 2e zwevend wandcloset niet. In een koof zijn inbouwspots geplaatst en om het af te maken is er een designradiator geplaatst. Een raam zorgt voor een fijne lichtinval en het zorgt voor een natuurlijke ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig. Indien gewenst is de badkamer groot genoeg voor het plaatsen van een extra ligbad.
 
2e VERDIEPING
De traprenovatie van de 1e trap is ook doorgetrokken naar de 2e verdieping. Deze woonlaag is op z’n minst verrassend te noemen. Niet alleen qua ruimte, maar ook wat indeling en mogelijkheden betreft. Vanwege de topgevel aan de voorzijde van de woning en de hoge nok (bijna 3 meter hoog) kun je naast de 4e slaapkamer nog een extra werk/studiehoek creëren. Met aan de voorzijde een speels rond raam en aan de achterzijde een extra dakvenster, is er meer dan voldoende lichtinval. Op de voorzolder kun je tevens de wasmachine en wasdroger kwijt. De CV-ketel is hier geïnstalleerd en er is praktische opbergruimte te vinden achter  de knieschot schuifpanelen.
 
Ondanks die grote voorzolder met wasruimte en werkhoek, heeft ook de 4e slaapkamer nog een verrassend groot formaat. Er is een groot Velux dakvenster aangebracht wat de ruimte verder benadrukt. Er is ook hier een knieschot t.b.v. opbergruimte geplaatst evenals een radiator om de kamer te kunnen verwarmen.
 
ACHTERTUIN
Een achtertuin van meer dan 20 meter diep is zeer uitzonderlijk voor een tussenwoning. De tuin loopt iets schuin weg met achterin een royaal bijgebouw die uit verschillende functies bestaat. Het terras is verzorgd en strak aangelegd met gebakken klinkers (waaltjes) en leisteen. De regenpijpen zijn in zink uitgevoerd wat net even iets meer uitstraling geeft. Noemenswaardig is de vrije ligging van de tuin doordat de achtergelegen bebouwing relatief ver van deze woning af staat. De achtertuin ligt weliswaar op het noord/westen, maar doordat de tuin zo diep is, kun je er de gehele dag in de zon zitten (met name in het 2e gedeelte van de tuin tot in de veranda).
 
VERANDA & HOBBYRUIMTE
Van oorsprong had deze woning alleen een stenen schuur c.q. fietsenberging(ca. 7m2)  achterin de tuin staan. Overigens is het al bijzonder dat de schuur in steen is opgetrokken aangezien bij veel jongere woningen de schuren (eenvoudiger) in hout worden uitgevoerd.
 
Het geval is dat er vóór de schuur een flinke hobbyruimte is aangebouwd (ca. 19m2). Deze ruimte, die het formaat heeft van een volwaardige garage, is eveneens in steen opgetrokken (en dus degelijk gebouwd). Het biedt daardoor ook mogelijkheden om er bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis te houden. Twee lichtkoepels in het dak zorgen voor de nodige lichtinval. Wat voorzieningen betreft is er een wateraansluiting met gootsteen, elektra en een (oude) gevelkachel (gasaansluiting) aanwezig.
 
Het platte dak loopt aan de voorzijde verder door ten behoeve van een veranda (ca. 8m2). Dit overdekte terras is ideaal wanneer je graag buiten bent en van de zon wilt genieten. Een tuinset kun je hier het gehele jaar laten staan terwijl het zonnetje lekker naar binnen valt. Noemenswaardig is de afwerking van de veranda met o.a. een spotplafond en een houtvlonder terras. Ook is er een watertappunt aanwezig.
 
Wat we zeker niet mogen vergeten, is dat er achter de oorspronkelijke schuur nog een overkapping is gerealiseerd (ca. 5m2). Hier kun je fietsen en/of containers beschut neerzetten. Dit is ideaal aangezien hier ook een achterom naar het achtergelegen pad te vinden is. De tuin heeft dus een eigen ontsluiting waardoor je eenvoudig met fietsen en containers in de achtertuin kunt komen.
 
LIGGING
Deze leuke middenwoning van een ‘drieslag’ vinden we terug aan een autoluwe en kindvriendelijke straat in de ‘overgang’ tussen Andelst en Herveld. In de jaren ’90 was het een inbreidingsproject waarbij aandacht is besteed aan een ruimtelijke opzet en een speels karakter van verschillende woningtypes. Zo staan er tegenover deze woning alleen maar vrijstaande woonhuizen. Kinderen kunnen hier zorgeloos op straat spelen en er is meer dan voldoende gelegenheid om auto’s in de straat te parkeren.
 
Noemenswaardig is de centrale ligging in het dorp Andelst/Herveld. Vanuit de Prins Clausstraat zijn alle voorzieningen wel op loopafstand gelegen, waaronder het dorpsplein met een supermarkt, een drogist, een dokterspraktijk en diverse horeca. Ook is er een (nieuw) zalencentrum te vinden alsmede 2 basisscholen en een (nieuwe) sporthal.
 
ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Deze woning ligt op loopafstand van voornoemde rivier. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Grote plaatsen als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn hierdoor binnen 15 autominuten te bereiken. Andelst heeft, samen met het naburige dorp Zetten, een eigen treinstation. Ook is er een zwembad en een middelbare school te vinden.
 
In Andelst/Herveld worden gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd. Er zijn meerdere sportverenigingen gevestigd waaronder een voetbal- en tennisclub (op loopafstand). Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met (zwevend) toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer met stijlvolle aanbouw v.v. lichtstraat en dubbele terrasdeuren
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en een trap/voorraadkast
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met o.a. een inloopdouche, 2e (zwevend) toilet en 2-persoons wasmeubel.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, een dakvenster en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 4 met groot dakvenster.
 
BIJZONDERHEDEN
Uitzonderlijke mooie gezinswoning met alleen maar pluspunten
Met ca. 124m2 is de woning veel groter dan de voorzijde doet vermoeden
Hoogwaardig en modern afwerkingsniveau
Stijlvolle aanbouw waarbij nergens op bezuinigd is
Hierdoor een royale woonkamer met volop inrichtingsmogelijkheden
Schitterende houten vloer op de begane grond v.v. vloerverwarming (géén radiatoren).
Complete en luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Zwevende wandclosetten
Mogelijkheid tot het creëren van een extra werkhoek op de 2e verdieping
Luxe binnendeuren (paneeldeuren) en houten vensterbanken
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2012
Mechanische ventilatie aanwezig
Volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing
Waarschijnlijk energielabel B (label is in aanvraag)
Opvallend goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk is in 2019 (achterzijde) en 2021 (voorzijde gedeeltelijk) uitgevoerd
Uitzonderlijk diepe achtertuin met veel zonuren en een achterom
Riant en zeer degelijk gebouwd bijgebouw met mogelijkheden
De tuinliefhebber zal de veranda zeker kunnen waarderen
Onder het vlonderterras van de veranda is nog een 1,5m diepe opslagruimte te vinden
Puls in de tuin voor gratis grondwater
Ook een watertappunt in de voortuin alsmede volwassen leilindes
Aantrekkelijke ligging in de straat met uitzicht op vrijstaande woonhuizen
Parkeren voor de deur
Alle voorzieningen op loopafstand gelegen.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning