Remko Stevens Makelaardij

ZETTENWageningsestraat 74

Vraagprijs €749.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1962
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 DH
Straat
Wageningsestraat 74
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
Wageningsestraat 74


Schitterend en op bijzonder hoogwaardig en luxe niveau gemoderniseerd VRIJSTAAND WOONHUIS met meerdere aanbouwen en optimale isolatievoorzieningen. In 2020-2021 is deze woning volledig verbouwd waardoor het zowel aan de binnen- als buitenzijde een exclusieve uitstraling heeft gekregen.
 
Deze instapklare woning bestaat o.a. uit een royale en speelse living met ingebouwde gashaard, een prachtige visgraat PVC-voer met vloerverwarming, een aangebouwde erker aan de voorzijde, een extra zit/eethoek met dubbele terrasdeuren in de aanbouw aan de achterzijde, een zeer complete inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, een werkkamer op de begane grond, 2 grote slaapkamers op de verdieping (v.v. rolluiken) alsmede een ruim opgezette badkamer met alles erop en eraan. In de voormalige badkamer is een walk-in-closet gerealiseerd. Middels een vlizotrap is de geïsoleerde zolderverdieping met stahoogte en nieuwe dakvensters te bereiken. Vanuit de bijkeuken is de verrassend grote, inpandige garage met zadeldak toegankelijk.
 
Niet alleen de woning is maximaal verbouwd, maar om het royale perceel van 806m2 is volledig opnieuw aangelegd. Het begint al meteen met een nieuwe, verbrede brug naar de openbare straat. De voortuin is voorzien van een brede oprit waar je comfortabel 4 auto’s kunt parkeren en kunt draaien.
Er is een afsluitbare achterom langs de woning op. Vervolgens komen we in de achtertuin waar een heerlijk (verhoogd) zonneterras is aangelegd. Vanaf dit terras heb je een subliem gezichtsveld op de vrij gelegen achtertuin waar je veel zonuren en 100% privacy geniet. Wat meteen in het oog zal springen zijn de grote veranda (21m2) met tuinhuis (11m2) en het ingebouwde zwembad (3,5m bij 7m). Noemenswaardig zijn de buitendouche en een extra ‘buitentoilet’ die aan de achterzijde van de garage zijn geïnstalleerd. Om het af te maken is de tuin groen aangekleed met verschillende grassen, struiken, bomen en een nieuw grasgazon.
 
De onderhoudsstaat is uitmuntend te noemen doordat recent alles is aangeraakt en er zeer degelijke bouwmaterialen zijn toegepast waaronder nieuwe hardhouten kozijnen, nieuwe dakbedekking, zinken goten en hemelwaterafvoeren. Als laatste zijn de gevels vakkundig wit gemaakt en deels met zwart rabat bekleed wat de woning een zeer stijlvolle uitstraling in het straatbeeld geeft. Mede door alle nieuwe isolatie- en duurzaamheidsvoorzieningen, draagt de woning energielabel A.
 
Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar iets bijzonders waar je direct verliefd op kunt worden? Stop dan met zoeken en kom deze prachtige woning bezichtigen. Afgezien van het feit dat de woning maar 2 slaapkamers heeft, ga je geen andere, luxere en completere woning vinden in dit segment. De royale, inpandige garage biedt bovendien nog potentie om een extra slaapkamer en badkamer of een kantoor/praktijkruimte op de begane grond te creëren”. 

COMPLETE VERBOUWING
Van oorsprong dateert deze woning van 1962, maar daar is werkelijk niets meer van terug te zien. In de afgelopen 2 jaar is de woning volledig verbouwd tot een ‘designwoning’ waarbij werkelijk niets is overgeslagen. De originele indeling is rigoureus gewijzigd doordat de woning aan 3 zijden is uitgebouwd. De bouwkundige staat is naar nieuwbouwkwaliteit gebracht. Een mooi voorbeeld is de houten begane grond vloer die vervangen is door een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming. Al het leidingwerk, afvoeren, verwarming en elektra is compleet vernieuwd en uitgebreid. De gehele woning is vervolgens glad gestuct. Ook de isolatiewaarde is naar een aanzienlijk hoger niveau gebracht aangezien de vloer, de gevels én het dak zijn geïsoleerd. Waar de kozijnen zijn vervangen, is direct HR++ beglazing aangebracht.  
 
LUXE & COMFORT
Door de algehele verbouwing is de woning naar een bijzonder hoog luxe en afwerkingsniveau gebracht waardoor het veel luxe en comfort te bieden heeft. Daarbij is nergens op bezuinigd waardoor er een sfeervol en trendy geheel is ontstaan.
 
De keuken is bovengemiddeld compleet te noemen en heeft een luxe uitstraling door de strakke, greeploze fronten en het (diepe) natuurstenen werkblad. De bijkeuken is royaal en praktisch te noemen en de badkamer is verplaatst naar één van de slaapkamers waardoor er ruimte kwam voor al het wenselijke en hedendaagse sanitair. Een schitterende visgraat PVC-vloer, een ingebouwde gashaard met doorkijk, stijlvolle paneeldeuren, strak stucwerk, kleurrijk behang en antracietkleurig geschilderde kozijnen zorgen voor een trendy en warme woonsfeer. Er is overal tot in de puntjes over nagedacht waardoor het wooncomfort tot in perfectie is geoptimaliseerd. De kans is groot dat het direct je smaak is en dat je niet eens hoeft te sausen. Deze woning is helemaal klaar om direct te bewonen.
 
Ook buiten is er veel aandacht besteed aan comfort en luxe. Wat te denken van het splinternieuwe, ingebouwde zwembad v.v. verlichting, de buitendouche en het ‘inpandige’ buitentoilet. En de heerlijke veranda (met tuinhuis) met optimale bezonning. Elektrisch en via app te bedienbare zonwering (screens en breed uitvalscherm) en rolluiken (slaapkamers) dragen bij aan het woongenot. En ook bij de aanleg van de tuin is overal aan gedacht waaronder sfeervolle tuin- en gevelverlichting (grondspots en top-downspots). Kortom, ben je op zoek naar comfort en luxe, dan kom je hier in een gespreid bed terecht.

LIVING
Door de uitbreidingen aan de voor- en achterzijde van de woning, is er een royale living met speels opgezette zithoeken ontstaan. En doordat de zon gunstig om de woning heen draait, is er ook een prettig lichtinval (glaspuien lopen door tot aan de vloer). Bovendien draagt de warme visgraat PVC-vloer bij aan het ruimtelijke gevoel. Aan de voorzijde kun je een robuuste hoekbank kwijt en in de achteraanbouw is er plaats voor een grote 8-persoons eettafel. Centraal in de woonkamer is er een gezellige gashaard met doorkijk ingebouwd. In de nieuwe achtergevel zijn dubbele terrasdeuren aangebracht waardoor je direct het zonnige buitenterras op loopt.

 
WERKKAMER
Grenzend aan de woonkamer is een werk/studieruimte te vinden. Deze kamer was al eerder aangebouwd, maar is meegenomen in de algehele verbouwing. Zo is ook hier een nieuwe glaspui (tot aan de vloer) geplaatst met een mooie blik op de voor/zijtuin. Ook is de PVC-vloer met vloerverwarming naadloos doorgelegd. Hier kun je ongestoord studeren en/of werken, een pré in tijden waarin werken aan huis steeds belangrijker is geworden.

EXCLUSIEVE INBOUWKEUKEN
Van oorsprong had de woning een dichte keuken, maar in de huidige indeling is deze volledig naar de woonkamer doorgebroken. Dit heeft een opvallend ruime opzet opgeleverd waarbij plaats was voor een riante hoekopstelling. Wat meteen opvalt is het dikke, natuurstenen aanrechtblad die voor het raam ook wat dieper doorloopt dan gemiddeld. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koffiemachine, een 5-pits inductie kookplaat met design afzuigschouw, een hoge koelkast en een combi-oven/magnetron. Om het af te maken zijn er in het stucplafond inbouwspots geplaatst.

 
BIJKEUKEN & KELDER
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Deze praktische bijkeuken maakt onderdeel uit van de aanbouw en is daardoor ook lekker ruim van formaat. Hier kun je met gemak een wasmachine en wasdroger kwijt, alsmede een extra koelkast en/of vriezer (indien gewenst). De grote kastenwand is ter overname, maar biedt dus perspectief om veel kastruimte te creëren. Vanuit de bijkeuken is zowel het buitenterras als de inpandige garage te bereiken.
 
De kelder doet je nog denken aan de bouwperiode waarin kelders nog heel ‘gewoon’ waren. De kelder heeft geen stahoogte, maar loopt wel verdiept (1,3m hoog) door onder de trapopgang. Hier vind je de vernieuwde en uitgebreide groepenkast terug alsmede ruimte voor het opbergen van (wijn)voorraad.
 
1e VERDIEPING
Via een stijlvolle trapopgang met vide (ideaal voor een chique kroonluchter) komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 2 slaapkamers gelegen alsmede een luxe en complete badkamer (voorheen 3e slaapkamer) en een walk-in-closet (voorheen badkamer). De grootste slaapkamer heeft een goed formaat. Wanneer je er een groot 2-persoons bed plaatst, voelt het nog steeds ruimtelijk aan. Dit komt ook door het grote raam met een fijne lichtinval en deur naar het balkon. Tevens kijk je lekker vrij de achtertuin in, zonder dat er enige inkijk is. De 2e slaapkamer (voorzijde) heeft een nieuw kozijn met draai/kiepraam. Noemenswaardig zijn de rolluiken die elektrisch en via een app te bedienen zijn. De kamers zijn daardoor volledig te verduisteren.
 
BADKAMER
De badkamer heeft een ruime opzet doordat het voorheen een slaapkamer was. Deze relatief nieuwe badkamer is compleet ingedeeld met o.a. een ‘semi’ vrijstaand ligbad, een inloopdouche, een 2-persoons wasmeubel en een 2e zwevend toilet. De inloopdouche heeft een leuk nisje in de muur waar je douchegel in kunt zetten. Ook is het v.v. een rainshower, een handdouche en een drainafvoer. Het wasmeubel wordt compleet gemaakt met een brede spiegel en 2 kolomkasten. Hier kun je de nodige toiletspullen kwijt. Het tegelwerk is modern en strak aangebracht. Een handdoekradiator maakt het geheel compleet. Een nieuw raamkozijn met draai/kiepraam zorgt voor een prettige lichtinval en de ideale ventilatiemogelijkheid.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap op de overloop is de zolder te bereiken. Dit is een verrassende verdieping vanwege de ruimte die het te bieden heeft. De nokhoogte ligt op 1,9 meter waardoor de meeste mensen er kunnen staan. Twee oude dakvensters zijn vervangen door nieuwe exemplaren waardoor er meer dan voldoende daglicht naar binnen valt. Ook is het dak recent nageïsoleerd. Doordat de gehele zolderverdieping is bevloerd, kun je er veel (seizoen)spullen opbergen. Ben je echt creatief, dan zou je wellicht een vaste trap kunnen aanbrengen zodat deze verdieping nog meer potentie te bieden heeft.

 
INPANDIGE GARAGE
Aan de linkerkant van de woning is een garage gelegen welke als één geheel met de woning is gebouwd. Doordat het ook van binnenuit, via de bijkeuken, toegankelijk is, noemen we het ook wel een ‘inpandige’ garage. Opvallend is wel dat de garage een geheel eigen, pannengedekte kapconstructie heeft wat voor een speels karakter zorgt. In combinatie met de hogere nok en ca. 27 vierkante meters is de garage groter dan gemiddeld. Middels de dubbele deuren aan de voorzijde kun je er eenvoudig een auto naar binnen rijden. Maar ook motoren en/of fietsen kunnen hier comfortabel gestald worden. Bovendien zijn alle voorzieningen aanwezig zoals elektra, verwarming, een gootsteen met warm- en koud water en enkele ramen met lichtinval. Hierdoor biedt de garage ook perspectief om er bijvoorbeeld een slaapkamer met extra badkamer te creëren. Je creëert dan meer leefruimte waardoor de woning nóg completer wordt.
 
BUITENTOILET
Links achterin de garage valt een hoekje weg waar voorheen de CV-ketel te vinden was. Deze ruimte is via de tuin aan de achterzijde toegankelijk. Doordat deze CV-ketel is verplaatst naar de garage, kwam deze ruimte vrij. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt door er een modern ‘buitentoilet’ te installeren. Dit is ideaal wanneer je in de zomer onder de veranda zit en/of van het zwembad gebruik maakt en tussendoor naar het toilet wilt. Na een duik in het zwembad hoef je daardoor niet met een natte handdoek door de woning heen. Overigens is er ook een (nieuwe) buitendouche aanwezig.

VOORTUIN
Het perceel is meer dan 800m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat: niet te dicht op de weg en toch nog een mooie diepte van de achtertuin. In 2021 is de gehele tuin van voor naar achter opnieuw aangelegd. De voortuin is grotendeels aangelegd als oprit met comfortabele parkeergelegenheid voor minstens 4 auto’s. De brug over de sloot is eveneens vervangen door een bredere variant en voorzien van spotverlichting. De bestrating is zeer degelijk uitgevoerd. De ruimte die is gecreëerd zorgt ervoor dat je de auto eenvoudig op eigen terrein kunt keren. Een border, diverse siergrassen en enkele struiken zorgen voor een groene aankleding en buffer met de straat.

 
ACHTERTUIN
Via de zijkant van de woning loop je via een afsluitbare poort van de voortuin naar de achtertuin.
De achtertuin is circa 26 meter diep en bijna 15 meter breed. Bij de openslaande tuindeuren van de aanbouw is een verhoogd terras aangelegd. Vanaf dit terras kijk je mooi op de veranda en het ingebouwde zwembad. Het verzorgde straatwerk loopt in enkele traptreden naar beneden waar het gazon er strak bij ligt. Ook hier zorgen enkele borders voor een groen karakter. Door de vrije ligging aan de achterzijde geniet je hier 100% privacy. Verlichting waaronder top-down-spots en een klassieke lantaarn zorgen in de avonduren voor een sfeervol geheel.
 
ZWEMBAD & VERANDA
Echte eye-catchers in de achtertuin zijn het ingebouwde zwembad en de veranda met tuinhuis. Het betreft een volwaardig ingebouwd zwembad van 7 meter lang, 3,5 meter breed en 1,6 meter diep. In het zwembad is verlichting aanwezig. Naast het zwembad staat een ‘poolhouse’ met o.a. een automatisch doseersysteem en een filterinstallatie. De ‘schoonmaakrobot’ wordt ter overname aangeboden.
 
Geheel in de stijl van het huis is er een veranda met tuinhuis naast het zwembad geplaatst (2021). Deze staat perfect op de zon met de opening naar het zuiden. De veranda heeft een mooi formaat (21m2) waardoor je er met gemak een grote loungeset in kwijt kan. Vanuit de veranda loop je door het tuinhuis in (11m2) die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een tienerzoon of dochter kan hier bijvoorbeeld gezellig met vrienden gaan chillen.

INDELING
Begane grond:

Hal/entree met verdiepte kelder (met groepenkast), modern toilet en bordestrap
Woonkamer (zithoek) met erker en ingebouwde gashaard

Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Eet/zithoek in de aanbouw met dubbele terrasdeuren
Werk/studieruimte in de zij-aanbouw met grote glaspui

Royale bijkeuken met witgoedaansluitingen, tuindeur en doorloop naar…
Grote, inpandige garage met dubbele deuren naar oprit, CV-ketelopstelling en watervoorziening.

1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap

Masterbedroom met deur naar dakterras en rolluik
Slaapkamer 2 met rolluik
Moderne badkamer met o.a. een ligbad, inloopdouche, 2-persoons wasmeubel en 2e toilet
Walk-in-closet op de overloop
 
Zoldervliering:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met stahoogte, 2 dakvensters en opbergmogelijkheden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Het dorp heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Uiteraard ontbreken een dokterspraktijk en een apotheek niet. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (loop/fietsafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool, een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Op loopafstand is er zelfs een zwembad gelegen. Ben je een ervaren mountainbiker, dan is ook de Posbank of de Ginkelse Hei geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. Op loopafstand is een treinstation gelegen. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
BIJZONDERHEDEN
Schitterend verbouwd en gemoderniseerd, vrijstaand woonhuis
Door de recente verbouwing is alles nieuw (2021)
Mooie materiaalkeuzes waarbij nergens op bezuinigd is
Hoogwaardig en trendy afwerkingsniveau. Als het je smaak is, hoef je zelfs niet eens te sausen
Prachtige visgraat PVC-vloer met vloerverwarming
Complete, luxe keuken met o.a. een dik natuurstenen werkblad
Stijlvolle binnendeuren (stompe paneeldeuren)
Luxe inrichting walk-in-closet blijft achter
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst in 2018
Meterkast: Zeer uitgebreide groepenkast met aardlekschakelaars
Ca. 150m2 woonoppervlak, excl. inpandige garage (29m2) en zolder (12m2, gemeten vanaf 1,5m hoogte)

Eterniet dakbeschot in de woning en garage
Woning is volledig geïsoleerd (vloer, gevels, dak en HR beglazing)
Witte gevels en zwarte Douglashouten geveldelen zorgen voor een stijlvolle uitstraling
Heerlijk vrij gelegen achtertuin veel zonuren en volop privacy
De tuin rondom is volledig opnieuw bestraat en (groen) aangelegd
Stijlvolle veranda met tuinhuis
Ingebouwd zwembad met alles erop en eraan
Zelfs een buitentoilet en een buitendouche zijn aanwezig
Alle tuinverlichting blijft achter
Royale oprit met comfortabele parkeergelegenheid
Nieuwe, verbrede brug over de sloot (incl. spotverlichting)
Alle voorzieningen zoals supermarkten, scholen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning