Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTNassaupark 22

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1980
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 WS
Straat
Nassaupark 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ANDELST
Nassaupark 22
 
aan een rustig en autoluw hofje gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING (1980), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een moderne inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, een multifunctionele kamer op de b.g., wel 5 (!) volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een complete badkamer, een berging, een aangebouwde garage met vliering die van binnenuit te bereiken is, in totaal 3 airco units, veel rolluiken en 13 zonnepanelen (2020).
 
Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een gunstig gelegen perceel van 273m2 met in de achtertuin relatief veel privacy. Achter in de tuin staat eveneens een stijlvolle veranda welke is v.v. van schermen en een afgesloten ruimte. De oprit biedt plaats aan 2 auto’s en is voorzien van een ruime carport.
 
Quote van de makelaar: “We kunnen bij deze woning wel stellen dat het alles heeft wat je van een complete gezinswoning mag verwachten. De extra zonnepanelen en airco units maken de woning extra comfortabel. Je woont hier in een ruim opgezette en groene woonwijk die voor kinderen ideaal is”.
 
VERRASSEND VEEL COMFORT
Een completere gezinswoning dan deze tref je zelden. De woning heeft verrassend veel extra’s te bieden waardoor het een bezichtiging zeker waard is. De keuken en badkamer zijn modern en stijlvol te noemen. Daarnaast biedt de woning praktische ruimten waaronder een bijkeuken en een multifunctionele kamer op de begane grond. Bij deze woning wordt het bewonen je zo aangenaam mogelijk gemaakt, 13 zonnepanelen maken de woning energiezuiniger, airco units beschermen je tegen te warme zomernachten, en met de rolluiken zijn veel kamer geheel te verduisteren. Als kers op de taart kun je in de veranda in de achtertuin heerlijk lang blijven zitten doordat deze geheel af te sluiten is door middel van schermen. Kortom, in deze woning zul je je direct thuis voelen.
 
WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een ware doorzoon-woonkamer. De grote raampartijen zijn tegenover elkaar gesitueerd waardoor er veel lichtinval is. De woonkamer heeft een prettig formaat om in te delen en biedt ruimte aan o.a. een riante hoekbank en een 8-persoons eettafel. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt met stucwerk. Op de vloer licht een moderne laminaatvloer.
 
OPEN KEUKEN
Bij een ruime woonkamer hoort ook een open keuken. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van grijze fronten voor een stoer uiterlijk. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. Bij het keukenblok is een barretje geplaatst waar je met zijn 2en aan kunt ontbijten, of kunt kletsen tijdens het koken. In het plafond zijn spots verwerkt. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken.
 
BIJKEUKEN
Een bijkeuken is altijd praktisch om te hebben, in deze bijkeuken vind je o.a. de witgoedaansluitingen terug. Je hebt hier tevens extra ruimte om een extra koelkast of vriezer te plaatsen en is natuurlijk ook ruimte voor een grote kast. De bijkeuken is voorzien van een radiator en een tuindeur.
 
MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Vanuit de bijkeuken is de multifunctionele ruimte te bereiken. De garage is opgedeeld waardoor deze kamer is ontstaan. Werk je vanuit huis of wil je een aparte kamer waar de kinderen kunnen spelen, dan is deze ruimte zeker prettig. Een groot raam is aanwezig waardoor de ruimte prettig aanvoelt. Er ligt een verzorgde laminaatvloer en in het plafond zijn spots verwerkt.
 
1e VERDIEPING
Via de ruim opgezette hal met hardhouten trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Op de overloop is airconditioning aanwezig waardoor je in de hete zomerdag de kamers koel kunt houden. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 13m2 en 10m2 groot. Er is geen kleine kamer bij. Door de rechte wanden zijn kamers praktisch in te delen. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken waardoor ze geheel te verduisteren zijn.
 
BADKAMER
De badkamer is in 2015 vernieuwd en heeft dan ook een moderne uitstraling. Er is gekozen voor grote witte wandtegels en houtlook vloertegels welke stijlvol aangebracht zijn tegen de opstaande rand van het bad en achter het toilet. Alle wenselijke sanitair is aanwezig, zijnde een ligbad, een inloopdouche, en 2e zwevend geplaatst toilet en een wastafelmeubel met 3 lades. Ook de spiegelkast met bergruimte ontbreekt niet. De badkamer is aangenaam te verwarmen middels de vloerverwarming. Het plafond is voorzien van inbouwspots, een raam biedt naar lichtinval de mogelijkheid tot ventileren.
 
2e VERDIEPING
Via de tweede houten, open trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Door de hoge nok tref je hier verrassend veel ruimte aan. Er zijn twee slaapkamers en een ruime bergkast te vinden. Recent is op deze verdieping een nieuw Velux dakraam geplaatst, zijn de dakvlakken gestuct en zijn er 2 airco units geplaatst. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2 en 9m2 groot, waarbij de grootste slaapkamer is voorzien van een wastafelmeubel. Ook hier zijn de slaapkamers voorzien van rolluiken. Vanuit de overloop is tevens een praktische berging te bereiken, hier tref je naast de opstelling van de cv-ketel veel opbergruimte.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Naast de woning is ook de achtertuin erg prettig en comfortabel. Met meerdere terrassen en een prettige overkapping zal je in de zomerdag veel in de tuin genieten. Door de lagere bebouwing aan de achterzijde van de woning heb je relatief veel privacy. De tuin in onderhoudsvriendelijk ingericht waardoor je meer tijd over houdt. In 2018 is de veranda geplaatst. Onder de veranda kan je een grote lounge set kwijt waardoor je al vroeg in de lente buiten kunt zitten. Vanuit de veranda kom je in de houten schuur terecht. Deze is praktisch om tuingereedschap in op te bergen of om een geheel afgesloten zithoek te creëren. Fijn zijn de schermen waarmee de veranda ook geheel af te sluiten is.
 
GARAGE & CARPORT
Ondanks dat de garage is opgedeeld waardoord de multifunctionele ruimte is ontstaan, is de garage nog steeds ruim en praktisch. Erg verrassend is de ruime vliering die in de garage aanwezig is. Doordat de garage is voorzien van een zadeldak is er veel opbergruimte in de nok aanwezig. Bij het vervangen van de keuken is het oude keukenblok in de garage geplaatst. Hierdoor heb je hier kastruimte maar ook een wasbak met een close-in-boiler, praktisch voor de klusser. De garage is voorzien van openslaande deuren naar de oprit/carport.
 
Bij een royale woning hoort een goede oprit. Door de prettige lengte van de oprit kun je hier 2 auto’s parkeren. Voor de garage is tevens een ruime carport geplaatst. Hierdoor sta je niet alleen droog bij de voordeur met kun je ook een auto beschut parkeren.
 
ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Beide dorpen zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn daardoor in ca. 20 minuten aan te rijden. Tevens is treinstation Zetten/Andelst binnen handbereik.
 
Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een (nieuw) dorpshuis (aan het dorpsplein) en worden er gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Doorzon-woonkamer
Open keuken met hoekopstelling en inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
Multifunctionele ruimte/kantoor
Inpandige garage met ruime vliering en 2e keukenblok
1e Verdieping:
Ruime overloop met airconditioning
3 Slaapkamers
Badkamer met een ligbad, inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel
2e Verdieping:
1 Slaapkamer met airconditioning en wastafelmeubel
1 Slaapkamer met airconditioning
Berging met opstelling van de cv-ketel.
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Lichte doorzonwoonkamer
Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Multifunctionele kamer welke goed te gebruiken is als kantoorruimte
In totaal 5 (!) slaapkamers op de verdiepingen
Luxe badkamer met o.a. ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd (wandclosetten)
In totaal 3 airco units aanwezig
Ruime bergkast met opstelling van de cv-ketel
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Krachtstroomaansluiting aanwezig
Praktische garage die o.a. van binnenuit toegankelijk is
Riante vliering in de garage met veel bergruimte
2e Keukenblok met close-in-boiler in de garage
Buitenschilderwerk in 2020 uitgevoerd
13 zonnepanelen (geplaatst in 2020)
Vrijwel geheel voorzien van rolluiken
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je de tuin zeker aanspreken
Relatief veel privacy in de achtertuin
Luxe veranda met schermen en afgesloten schuur
Oprit met carport
Centrale ligging
Gelegen aan een autoluw hofje
Speeltuin om de hoek
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning