Remko Stevens Makelaardij

HETERENNarcissenstraat 15

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AT
Straat
Narcissenstraat 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Narcissenstraat 15
 
Centraal gelegen, instapklare UITGEBOUWDE HOEKWONING met onder meer een royale living, een keuken v.v. inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, 3 volwaardige slaapkamers waarvan 2 met vaste inbouwkast, een badkamer met douche en wastafelmeubel en een zoldervliering met veel bergruimte. Daarbij heeft de woning een ruime GARAGE met gedeelde oprit, een tuin met veel zonuren en privacy en een stijlvolle veranda.
 
Quote van de makelaar: “Een hoekwoning, een uitbouw, een diepe garage, een zonnige tuin met veel privacy zijn veel gebruikte zoektermen die worden gebruikt bij het zoeken van een nieuwe woning. Deze woning biedt het je allemaal en daarbij nog zeer centraal gelegen, kortom een bezichtiging is deze woning zeker waard.”.
 
HOEKLIGGING
Deze woning onderscheidt zich in dit prijssegment vanwege de hoekligging. Hierdoor heeft de woning een groter perceel grond dan gemiddeld (196m2) en zelfs een vrijstaande garage van maar liefst ca. 7m diep. Doordat de garage als het ware ‘naast’ de achtertuin is gelegen, is er geen ruimteverlies van een berging en is de vierkante tuin volledig te benutten. Door de hoekligging heeft de woning maar aan één zijde ‘vaste’ buren en is er in de woonkamer een extra zijgevelraam aanwezig.
 
WOONKAMER
De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woonkamer een ruim formaat heeft gekregen. De grote raampartijen maken dit een lichte ruimte, erg prettig is daarbij het zijgevelraam waardoor ook in het midden van de kamer lichtinval is. Door de rechthoekige praktische ruimte kun je eenvoudig spelen met de indeling. Er is meer dan genoeg ruimte voor een grote hoekbank en een 6 persoons eettafel. De vloerafwerking is verzorgd te noemen met een lichte laminaatvloer en hoge opstaande plinten. In de hal is een verdiepte trapkast aanwezig waar je veel praktische bergruimte vindt.
 
KEUKEN
De keuken bevindt zich in het midden van de woning, dit geeft een goede verbinding met de woonkamer desondanks kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse bovenkasten wat meer dan voldoende opbergruimte biedt. De uitstraling is neutraal met lichte fronten en een composiet werkblad. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een koelkast, een vaatwasser een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap (2021) en een combi-oven/magnetron (2019). De keuken is voorzien van spotverlichting en heeft een doorloop naar de bijkeuken.
 
BIJKEUKEN
Een bijkeuken is een ware aanvulling op een woning. De bijkeuken van deze woning is daarbij tevens erg praktisch. Over de lengte van de ruimte is namelijk een hoge schuifkastenwand geplaatst waardoor de ruimte altijd overzichtelijk en verzorgd oogt. Achter de schuifdeuren tref je de witgoedaansluitingen alsmede de opstelling van de cv-ketel. Ook is hier plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. De bijkeuken heeft een doorloop naar de achtertuin.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de eerste verdieping terecht, hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 8m2 en 6m2 groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vaste inbouwkasten. Om in de warme zomerdag de warmte buiten te houden zijn de slaapkamers aan de achterzijde (zuidkant) voorzien van rolluiken.
 
BADKAMER
De badkamer is klein maar fijn! Keurige, neutrale betegeling zorgen voor een frisse uitstraling. De badkamer is ingedeeld met een douche en een wastafelmeubel. De spiegel is voorzien van opbergruimte. Ook is er een handdoekradiator aanwezig om de handdoeken te kunnen laten drogen. En erg praktisch is toch wel het raam dat voor een natuurlijke ventilatie kan zorgen. Overigens, mocht je een slaapkamer kunnen missen, dan zou je de slaapkamer boven de keuken kunnen opofferen voor een grotere badkamer met plaats voor een ligbad.
 
VLIERING
Vanaf de overloop op de 1e verdieping is middels een luik met een trap de zoldervliering te bereiken. Hier heb je veel bergruimte om bijvoorbeeld de vakantiespullen op te bergen.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Eén van de grote pluspunten van deze woning is toch wel de achtertuin. De tuin heeft veel privacy doordat de achtergelegen bebouwing haaks op de woning staat. Ook is de ligging van tuin gunstig, namelijk volledig op het zonnige zuiden. Mocht je in de warme zomerdag schaduw op willen zoeken, dan kan dat onder de heerlijke veranda. De veranda is stijlvol geplaatst met o.a. zwarte houten rabatdelen welke doorlopen als erfafscheiding. Prettig is dat de veranda is voorzien van elektra. Verder is de tuin ingedeeld met een terras en een strook gras.


GARAGE
Een garage bij de woning, wie wil dat nou niet? Een garage wordt niet veel meer gebruikt voor het parkeren van de auto, maar het is wel ideaal om bijvoorbeeld een motor of scooter te stallen. De garage is langer dan gemiddeld waardoor je nog meer ruimte hebt. Elektra is aanwezig waardoor fijn kun klussen. De garage is aan de voorzijde voorzien van openslaande deuren en heeft ook een loopdeur achter in te tuin.
 
Voor de garage is een oprit aanwezig, de oprit is echter smaller dan gemiddeld. Een motor en fietsen kunne hier goed staan, voor het parkeren van de auto zullen er afspraken gemaakt dienen te worden met de buren met wie de oprit wordt gedeeld.
 
LOCATIE
Deze woning bevindt zich op steenworp afstand van de dorpskern van Heteren. Het dorpshart van Heteren is op dit moment vol in ontwikkeling waardoor het nog aantrekkelijker wordt. De uiterwaarden zijn reeds onder handen genomen waarbij paden zijn aangelegd om heerlijke wandelingen te maken.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met trapkast, meterkast en toilet
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Uitgebouwde Doorzon-woonkamer
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met luik naar vliering
Drie slaapkamers
Badkamer met douche en wastafelmeubel
Vliering:
Praktische opbergruimte
 
BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke starterswoning met hoekligging en garage
Uitbouw aan de achterzijde van de woning
Royale living met zijgevelraam
Keuken met hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
3 Volwaardige slaapkamer
Badkamer met douche en wastafelmeubel
Praktische zoldervliering met veel bergruimte
Stijlvolle veranda v.v. elektra
Achtertuin met gunstige ligging op het zuiden
Veel privacy in de achtertuin
Diverse rolluiken aanwezig
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning