Remko Stevens Makelaardij

HERVELDJupiterpark 54

Vraagprijs €349.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 EJ
Straat
Jupiterpark 54
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Jupiterpark 54

Levensloopbestendige, verrassende HOEKWONING (1990) met onder meer een ruime woonkamer met veel lichtinval, een keuken v.v. inbouwapparatuur, een slaapkamer op de b.g., een moderne badkamer met o.a. inloopdouche en wastafelmeubel, een zwevend geplaatst toilet, een royale slaapkamer op de 1e verdieping en een ruime bergkast. Dit alles is gelegen op een perceel van 240m2, met een zonnige (zuidoosten ligging) achtertuin, 2 schuren én overkapping, en een oprit met plaats voor meerdere auto’s.

Quote van de makelaar: “Een woning op een perceel zoals deze tref je maar zelden, een royale achtertuin met gunstige ligging, een oprit naast de woning, veel bergruimte en een overkapping. En dan heeft de woning zelf ook veel te bieden, een moderne badkamer en toilet, verrassende ruimtes en de mogelijkheid tot levensloopbestendig bewonen. Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!”.

LEVENLOOPBESTENDIG
Een levensloopbestendige woning tref je in de huidige markt niet veel. Deze woning heeft een slaapkamer én een badkamer op de begane grond waardoor deze geheel levensloopbestendig te bewonen is. Een groot pluspunt bij deze woning is de riante achtertuin. De tuin is ca. 14m diep en 9m breed, hier kun je dus veel van genieten in de zomerdag. Lekker beschut zit je onder de overkapping welke tussen de twee schuren is geplaatst. Parkeren kan ook op eigen terrein, het grindpad naast de woning leent zich goed om meerdere auto’s op te parkeren.

WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartij geniet je hier van veel lichtinval en kijk je prettig van je af. De woonkamer biedt ruimte voor een grote bank en een eettafel. De woonkamer staat in contact met de open keuken. Ook is de slaapkamer op de begane grond vanuit de woonkamer bereikbaar. Mocht je toch de slaapkamer boven gebruiken, dan kun je in deze ruimte eenvoudig een extra zit- of eethoek plaatsen.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de woonkamer. Het keukenblok bestaat uit een recht blok waarbij tegenover plaats is voor een kleinere eettafel of een grote kast. Ook zou je hier nog een extra keukenblok kunnen plaatsen. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vriezer. De keuken heeft een deur naar de achtertuin.

SLAAPKMER BEGANE GROND
Zoals benoemd is deze woning levensloopbestendig te bewonen. Alle wenselijke voorzieningen zijn aanwezig op de begane grond en daarmee dus ook de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer heeft een prettig oppervlak waardoor je er prima een 2-persoons bed kunt plaatsen. Ook is er ruimte voor een grote kledingkast. Grote ramen maken de ruime licht en aangenaam waarbij je tevens uitzicht hebt op de achtertuin.

BADKAMER BEGANE GROND
Aan de slaapkamer op de begane grond is de badkamer gelegen. De badkamer heeft twee toegangsdeuren, een vanuit de slaapkamer en een vanuit de hal. Het tegelwerk is modern en tijdloos uitgevoerd met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Een inloopdouche en een wastafelmeubel zijn aanwezig en ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Op de badkamer is tevens de wasmachine aansluiting te vinden. Ventileren kan middels het hooggeplaatste raam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

1e VERDIEPING
Via de hal met trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Ondanks de schuine kap is deze woonlaag erg ruim, dit komt mede door de hoge nok. Je treft hier een slaapkamer aan welke aan beide kanten is voorzien van een groot dakraam. Door het ruime formaat van de slaapkamer zou je hier zelfs 2 volwaardige slaapkamers kunnen creëren. Ook de overloop is ruim bemeten en is voorzien van een berging met veel opbergruimte. Op de overloop tref je de opstelling van de cv-ketel alsmede een aansluiting voor een 2e toilet.

BUITENLEVEN
Een van de grootste pluspunten van deze woning is toch wel de achtertuin. De achtertuin is ca. 14m diep en 9m breed. Een echte tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Daarbij is de ligging tevens gunstig, namelijk op het zuidoosten gericht waardoor je hier de gehele dag van veel zon geniet. Achter in de tuin staat de originele betonnen schuur waaraan een overkapping en een extra houten schuur zijn geplaatst. De schuur is voorzien van elektra. Onder de overkapping kun je heerlijk beschut zitten. Aan de achtergevel is zonwering bevestigd om een heerlijk schaduwplekje te kunnen creëren in de warme zomerdag. Naast het huis is een oprit te vinden waardoor je ook met de auto achter het huis kan komen. Parkeren kan dan ook op eigen terrein, er is zelfs plaats voor meerdere auto’s. Kortom, deze woning heeft een tuin om echt van te genieten!

LIGGING
Deze woning is op steenworp afstand van het dorpsplein in Herveld gelegen. Veel centraler in het dorp wonen kan bijna niet. Hierdoor liggen alle voorzieningen zoals een supermarkt, een huisarts, diverse winkels en 2 basisscholen op loopafstand. Een kinderdagverblijf is verderop in de straat gevestigd.

HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer
Open keuken met toegang tot achtertuin
Slaapkamer
Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
1e Verdieping:
Overloop met daglicht
Ruime slaapkamer met dakvensters
Berging

BIJZONDERHEDEN:
Verrassende woning met mooie pluspunten
Levensloop bestendig met een badkamer en slaapkamer op de begane grond
Ruime woonkamer met veel lichtinval
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Ruime slaapkamer op de b.g.
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en wastafelmeubel
Modern, zwevend geplaatst toilet
Verrassende 1e verdieping met hoge nok
Riante slaapkamer op de 1e verdieping
Overloop met opstelling voor cv-ketel en aansluiting voor een 2e toilet
Praktische bergkast
Diverse rolluiken en zonwering aanwezig
Royale achtertuin met gunstige ligging (zuidoosten)
2 Schuren, 1 beton en 1 hout
Overkapping tussen de schuren gelegen
Diepe oprit naast de woning
Centrale ligging in het dorp
Voorzieningen op loopafstand

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning