Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDr. A.R. Holstraat 30

Vraagprijs €319.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1967
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 XZ
Straat
Dr. A.R. Holstraat 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Dr. A.R. Holstraat 30

Aantrekkelijk aan de rand van het dorp gelegen, goed onderhouden en grotendeels geïsoleerde HOEKWONING (energielabel C) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een nieuwe inbouwkeuken (2020), een modern toilet, een uitgebreide groepenkast, in totaal 5 slaapkamers op de verdiepingen waarvan de kamers op de 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken (2019) en een hagelnieuwe CV-ketel. De woning is grotendeels v.v. nieuwe hardhouten kozijnen met isolatieglas en spouwmuurisolatie (2018).

De woning staat op een mooi hoekperceel van 216m2 groot met een verzorgde voortuin, een zijtuin met schuur (fietsenstalling) en poort (achterom) naast de woning en een relatief diepe en vrij gelegen achtertuin (14m bij 8m) met nieuwe, aluminium terrasoverkapping v.v. ledspots (2019), grote keramische tegels (60×60), een verrassend grote, stenen schuur (ca. 14m2) met pannengedekt zadeldak welke via de overkapping droog te bereiken is en een vrij uitzicht op de bosrand van Hemmen. De woning is aan een rustige, kindvriendelijke en autoluwe straat gelegen met basisscholen, winkels en Landgoed Hemmen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Locatie en ligging zijn vaak belangrijke aspecten om voor een woning te kiezen. Deze gezinswoning met hoekligging heeft zo’n bijzondere, unieke plek aan de rand van het dorp waardoor je aan de achterzijde niet alleen een panoramisch uitzicht hebt, maar ook veel vrijheid en privacy in de achtertuin geniet”.

ONDERHOUDSSTAAT
Deze woning is gebouwd in 1967 maar ondanks de leeftijd verkeerd de woning in een goede staat van onderhoud. Bijna alle oorspronkelijke kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen. Daarbij is ook alle beglazing vervangen door isolatieglas (m.u.v. de voordeur en toiletraampje). De spouw in de gevels is recent nageïsoleerd en ook de dakconstructie is v.v. isolatie. De groepenkast is volledig vernieuwd en voorzien van automaten en aardlekschakelaars. Onlangs is de CV-ketel nog vervangen door een zeer degelijke Remeha HR-combiketel.

MODERNISERING
In de afgelopen jaren heeft de woning ook een modernisering ondergaan. De keuken is v.v. een complete inbouwkeuken en het toilet is vervangen door een wandcloset met hoekfonteintje. Het enige dat je wellicht nog een keer zou willen aanpakken is de badkamer. Deze zit nog op de originele plek waardoor de badkamer klein, maar wel functioneel is. Wat we veel zien is dat de badkamer uiteindelijk wordt verplaatst naar één van de vier slaapkamers waardoor je meteen ook meer mogelijkheden hebt om een completere badkamer te creëren.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met zowel in de voor- als achtergevel een groot raam met veel lichtinval. Door de hoekligging is er ook nog een extra zijgevelraam aanwezig. Noemenswaardig is de ‘vrijheid’ in de woonkamer doordat er nauwelijks tot geen inkijk is. Aan de voorzijde kijk je niet bij andere woningen naar binnen (en andersom) en aan de achterzijde geniet je de vrijheid van de bosrand van Hemmen. Leuk element is het rookkanaal die nog aanwezig is. Wellicht zou je hier een (gas)kachel op aan kunnen sluiten. Ook is er een inbouwkast met sfeervolle louvre-deurtjes aanwezig.

INBOUWKEUKEN
In 2020 is de keuken voorzien van een geheel nieuw keukenblok met inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een grote oven, een koelkast, een 4-pits inductie kookplaat en een brede afzuiger. De oorspronkelijke inbouwkast (doorgeefkast) is doorgebroken naar de woonkamer waardoor er een directe verbinding is. Vandaag de dag wil men vaak een geheel open keuken. Dit zien we ook regelmatig bij dit type woning, maar dat betekent wel dat je bij een doorbraak een draagbalk moet plaatsen. Optisch creëer je dan nog meer ruimte.

Een tuindeur biedt direct toegang tot de achtertuin. Doordat de terrasoverkapping tussen de woning en de schuur is geplaatst, loop je vanuit de keuken droog en beschut naar de schuur waar je bijvoorbeeld een extra vriezer kunt plaatsen.
In de hal is bovendien nog een verdiepte trapkast aanwezig. Hier kun je de stofzuiger en de nodige voorraad kwijt.

SLAAPVERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop met inbouwkast (wasruimte), maar liefst 4 slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping.
De slaapkamers zijn respectievelijk 11m2, 10m2, 4,4m2 en 4,4m2 groot. De 2 grootste slaapkamers hebben bovendien ieder een dubbele inbouwkast. Hierdoor hoef je niet persé een kledingkast in de kamer te plaatsen, maar kun je de kleding in de inbouwkast kwijt (hang- en legkast). Een groot pluspunt zijn de rolluiken die in 2019 zijn aangebracht. Hierdoor zijn alle slaapkamers 100% te verduisteren. Vanwege de ligging aan de rand van het dorp willen we ook hier nog een keer het panoramische uitzicht aan de achterzijde benadrukken.

BADKAMER
Zoals eerder al benoemd is de badkamer nog op de originele plek te vinden, namelijk tussen de 2 grote slaapkamers in. De badkamer is hierdoor klein te noemen en bestaat uit alleen een douche en een wastafel. Het wastafel wordt vergezeld door een planchet (schapje) en een spiegelkast. Hierin kun je de nodige toiletspullen opbergen.

Mocht je graag een grotere badkamer met o.a. een 2e toilet wensen, dan zou je hiervoor de kleine slaapkamer aan de voorzijde kunnen opofferen. Je creëert dan veel meer ruimte voor een completere badkamer. Doordat het toilet in de hal onder deze kamer is gelegen, kun je eenvoudiger de aansluitingen maken.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Dit is een volwaardige woonlaag met een goede stahoogte in de nok (2,3 meter hoog). De ruimte is opgedeeld in een voorzolder met studiehoek en een 4e slaapkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van een Velux dakvenster voor de nodige lichtinval. Ook zijn er aan beide kanten, onder de schuine dakvlakken, knieschotten aanwezig waar je de nodige spullen kunt opbergen. De slaapkamer is verrassend groot en is eventueel nog groter te maken door het plaatsen van een dakkapel. Aan de achterzijde zou dit het mooiste zijn, aangezien je dan ook hier het panoramische uitzicht op de bosrand van Hemmen krijgt.

ACHTERTUIN MET TERRASOVERKAPPING
Eén van de grote pluspunten van deze gezinswoning is de achtertuin. Deze ligt niet alleen bijzonder vrij maar heeft ook een mooie diepte (ca. 14 meter) en is breder dan normaal vanwege de hoekligging. Doordat de tuin zo diep is, geniet je er de gehele dag zon.

Aan de achterzijde van de woning is over de volle breedte een heerlijke terrasoverkapping aangebouwd (2019). Deze is in aluminium uitgevoerd (onderhoudsarm) en is voorzien van Ledspots in de liggers. Hier kun je het gehele jaar je tuinset droog laten staan. Bovendien heeft de woning hierdoor ‘aansluiting’ gekregen met de vrijstaande, stenen schuur waardoor je er altijd droog en beschut naar toe loopt. Noemenswaardig zijn de grote, keramische tegels (2021) die voor een strak geheel zorgen. Voor het gemak is er zowel elektra-aansluiting als een watertappunt aanwezig.

Een poort aan de zijkant geeft toegang tot de tuin voor onder meer fietsen. Naast de woning is een af te sluiten fietsenstalling gecreëerd zodat je de fietsen niet in de schuur hoeft te plaatsen. De aanwezige volières zijn ter overname. Verkoper laat ze overigens graag achter voor de vogelliefhebber.

ROYALE STENEN BERGING
In de bouwperiode van deze woning werden er relatief grote schuren gebouwd. Dat zie je ook hier terug waarbij de schuur maar liefst 14m2 (!) groot is. De schuur heeft een pannengedekt zadeldak en dus geen plat dak die veel meer onderhoud nodig heeft. Het dak is van binnenuit geïsoleerd, zij het provisorisch. Deze schuur is ideaal voor het plaatsen van een vriezer en/of een werkbank. Ben je een klusser of hobbyist, dan zal je deze schuur zeker kunnen waarderen. Achter deze stenen schuur is nog een extra schuurtje (5m2) van hout gebouwd waar je bijvoorbeeld tuingereedschap kunt opbergen.

KINDVRIENDELIJKE LIGGING
Deze woning vinden we terug aan de rand van Zetten, gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Kinderen kunnen hier rustig op straat spelen, aangezien het alleen bestemmingsverkeer is. De auto kun je pal voor de deur parkeren, waarbij er altijd plek is. Twee basisscholen zijn letterlijk op steenworp afstand gelegen. Lopend kunnen kinderen binnen 3 minuten op school zijn. Loop je 2 minuten door, dan loop je zo het dorpsplein op waardoor je alle winkels, waaronder 3 supermarkten binnen handbereik hebt.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, verdiepte trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met rookkanaal en inbouwkast
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast v.v. witgoedaansluitingen en 2e trapopgang
4 Slaapkamers waarvan 2 met dubbele inbouwkast
Badkamer met douche en wastafel.
2e Verdieping:
Voorzolder met studiehoek, knieschot opbergruimte, CV-ketelopstelling en dakvenster
5e Slaapkamer met knieschot opbergruimte en dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
Opvallend vrij gelegen hoekwoning
Relatief nieuwe inbouwkeuken
Veel lichtinval door grote raampuien
Modern toilet
Maar liefst 5 slaapkamers
Slaapkamers 1e verdieping v.v. nieuwe rolluiken
Twee Velux dakvensters op de 2e verdieping
Kozijnen zijn vervangen door hardhouten exemplaren
Nagenoeg volledig voorzien van isolatieglas
Muur- en dakisolatie aanwezig
CV-ketel: Remeha Tzerra Ace 39C, nieuw geplaatst januari 2022
Meterkast: 10 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting ten behoeve van TV en snel internet
Energielabel C
Mooie terrasoverkapping aangebouwd
Grote schuur is droog te bereiken (via overkapping)
Privacyvolle achtertuin met vrij uitzicht
Zeer nette en verzorgde voor- en achtertuin
Achtertuin is breder door hoekligging
Extra fietsenstalling naast de woning
Rustige ligging aan de rand van het dorp
Basisscholen en dorpsplein op loopafstand gelegen.
Vrijer wonen in dit prijssegment is bijna niet mogelijk!

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning