HETERENFlessestraat 32

Vraagprijs €287.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1960
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CP
Straat
Flessestraat 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Flessestraat 32
 
Aantrekkelijke, centraal gelegen EENGEZINSWONING met onder meer een riante L-vormige woonkamer, een hoekkeuken in de ‘uitbouw’, 3 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. ligbad én douche, een separate wasruimte, een voorzolder met ruime bergkast en een dakkapel op de 2e verdieping. Hierbij hoort een diepe achtertuin (ruim 15m) met o.a. een stenen schuur v.v. elektra en verwarming, een stijlvolle veranda met houtkachel én een terras met schaduwdoek. De woning ligt centraal in het dorp met parkeergelegenheid voor de deur.
 
Quote van de makelaar: “Een ruime gezinswoning welke veel comfort te bieden heeft zal al snel je interesse wekken. Door het verplaatsen van de badkamer is deze veel ruimer geworden, de ontstane wasruimte is daarbij erg praktisch. De dakkapel op de 2e verdieping maakt de woning helemaal af.”.
 
COMPLETE GEZINSWONING
Vanaf de straat zou je het misschien niet verwachten dat er achter de voorgevel maar liefst 110m2 woonoppervlak te vinden is. Dit komt mede doordat de keuken aan de achterzijde in een ‘uitbouw’ is geplaatst en de 2e verdieping een volwaardige woonlaag betreft. Een dakkapel maakt de 2e verdieping erg praktisch waardoor hier een ware masterbedroom is ontstaan, desondanks is er op de voorzolder nog een grote bergkast te vinden waar je veel opbergruimte hebt. De badkamer is verplaatst naar een van de slaapkamers waardoor deze aanzienlijk is meer ruimte heeft gekregen. Er is nu dan ook plaats voor een ligbad én een douche. De oude badkamer is gunstig in gebruik al wasruimte.
Naast de woning is ook de tuin zeer compleet te noemen. Een royale stenen berging welke is voorzien van elektra en verwarming zal elke hobbyist aanspreken. Daarbij is achter in de tuin een riante veranda met sfeervolle houtkachel geplaatst waar je na een lange werkdag heerlijk tot rust komt. Een groot schaduwdoek maakt het terras sfeervol af. Kortom niet alleen de woning maar ook de tuin zal je doen verbazen!
 
WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een ruime L-vormige woonkamer. Door de praktische indeling kan er gespeeld worden met de inrichting, de eethoek en de zithoek kunnen eenvoudig gewisseld worden waardoor de indeling niet standaard blijft. Op de vloer licht een houten vloer wat een warme uitstraling geeft. Grote raampartijen maken dit een echte doorzonwoonkamer. De straat aan de voorzijde is onlangs vernieuwd waardoor je prettige buffer naar de weg toe hebt.
In de hal is, naast het toilet en de meterkast, een verdiepte trapkast aanwezig wat veel praktische opbergruimte biedt.
 
KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in de ‘uitbouw’ gesitueerd. Het betreft hier een halfopen keuken waardoor deze nog wel in verbinding staat met de woonkamer, maar tevens ook eigen ruimte betreft. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en daarbij voorzien van de wenselijke inbouwapparatuur, zijnde een vaatwasser, een keramische 4-pits kookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron en een koelkast. De keuken is voorzien van een tuindeur waardoor je direct toegang hebt tot de achtertuin.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht, hier schakelt de overloop 2 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte aan elkaar. Op de overloop is een vaste kast aanwezig. Van oorsprong waren er 3 slaapkamers op deze verdieping, bij deze woning is een van de slaapkamers opgeofferd om een ruime badkamer te creëren. De slaapkamers hebben beiden een goed formaat, ca. 13m2 en 10m2 groot.
 
BADKAMER
Zoals benoemd heeft de woning van origine een kleinere badkamer. Om meer ruimte te krijgen is bij deze woning de badkamer verplaatst naar een slaapkamer. Hierdoor is er een prettige ruimte beschikbaar gekomen waardoor de badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafelmeubel. Voor de badkamer is op de overloop een vaste kast en een nis te vinden, deze zijn tevens nog bij de badkamer te betrekken waardoor de badkamer nog groter zou worden.
 
De oorspronkelijke badkamer is nu in gebruik als wasruimte, hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de wasdroger. Ook is er een wastafel aanwezig.
 
2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is zeer verrassend. Hier is namelijk een 3e slaapkamer geplaatst welke een ware masterbedroom is. De dakkapel maakt de ruimte niet alleen groter maar ook aangenaam en licht. Ook is de dakkapel voorzien van inbouwspots. Ondanks dat de kamer zich op de 2e verdieping bevindt is de ruimte aangenaam koel te houden door de aanwezige airconditioning.
Vanaf de voorzolder is tevens een ruime bergkast te bereiken. Naast de opstelling voor de cv-ketel is hier opbergruimte aanwezig. De ruimte die je hier hebt zal je zeker verbazen, er is veel praktische opbergruimte welke gemakkelijk overzichtelijk te houden is.
 
ACHTERTUIN
De tuin past geheel in stijl bij de woning, met een diepte van ruim 15m kan iedereen hier een eigen plekje creëren. In het verlengde van de ‘uitbouw’ is een stenen schuur geplaatst. De schuur heeft een oppervlakte van bijna 15m2 en is daarmee een stuk groter dan gemiddeld. Hierdoor heb je veel opbergruimte maar kun je ook goede werkbank kwijt. In de schuur is elektra en zelfs verwarming aanwezig. In het verlengde van de schuur is tevens een houten veranda geplaatst. Ideaal om een bijvoorbeeld een stijlvolle loungeset te plaatsen. Onder de veranda kun je in de warme zomerdag heerlijk de schaduw opzoeken. Wil je in de nazomer langer buiten zitten, onder de veranda is tevens een sfeervolle houtkachel geplaatst. Naast de veranda is een stijlvol terras geplaatst met vlonders, waarboven is een schaduwdoek geplaatst waardoor je het terras eenvoudig omtovert tot een sfeervolle schaduwplek. Achter de schutting is nog een deel van de achtertuin te vinden, hier hebben de bewoners van Flessestraat nr. 30 recht van overpad. De tuin is onderhoudsvriendelijk waardoor je meer tijd over hebt om te genieten van de middag/avondzon door de gunstige ligging op het westen.
 
LOCATIE
De Flessestraat is een ruim opgezette straat welke door het centrum van Heteren loopt. Onlangs is de weg voorzien van nieuwe bestrating en zijn er veel praktische parkeervakken gecreëerd. Hierdoor parkeer je de auto gemakkelijk voor de deur. Door de parkeerplaatsen ligt de woning tevens iets verder van de weg af wat een vrijer gevoel geeft aan de voorzijde.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, inbouwkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met stijlvolle houten vloer
Keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel
Wasruimte met witgoedaansluitingen en wastafel
2e Verdieping:
Voorzolder met ruime berging met cv-ketelopstelling
3e Slaapkamer met dakkapel
 
BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Stijlvolle houten vloer op de begane grond
Woonkamer met L-indeling
Keuken in ‘uitbouw’
Keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Praktische kelderkast
3 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met een ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel
Wasruimte op de plaats van de oude badkamer
Dakkapel op de 2e verdieping
Veel bergruimte aanwezig
Rolluiken aanwezig
Diepe achtertuin met veranda
Houtkachel in de veranda
Schaduwdoek aanwezig voor de veranda
Aangebouwde stenen berging met elektra-aansluiting en verwarming
Recht van overpad geven aan de buren van nr. 30
Parkeren pal voor de deur
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning