Remko Stevens Makelaardij

DRIELVoorsteeghstraat 6

Vraagprijs €289.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1985
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GJ
Straat
Voorsteeghstraat 6
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Voorsteeghstraat 6

Verrassend ruime EENGEZINSWONING (1985) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een hal/tochtportaal, een ruime woonkamer, een half-open keuken, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet en inloopdouche, een dakkapel op de 2e verdieping, een recent opnieuw aangelegde voor- en achtertuin met een Douglashouten veranda en een schuur in de privacyvolle achtertuin op het zonnige zuid/westen.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning onderscheid zich op een aantal vlakken waaronder de veranda, de dakkapel en de vrije ligging aan de achterzijde. Vindt maar eens een betaalbare woning die aan de achterzijde geheel vrij ligt doordat er geen bebouwing achter is gelegen”.

PRETTIGE WOONSFEER
Deze ideale starterswoning heeft veel positieve aspecten. Zo heeft deze woning een ruime woonkamer en halfopen keuken. In combinatie met de grote raampartijen met daarbij de prettige lichtinval, zijn alle ruimtes heerlijk licht. Ook op de 1e en 2e verdieping geniet deze woning van veel woonoppervlakte, de 4 slaapkamers zijn allen ruim van opzet. De kers op de taart is de in 2019 opnieuw aangelegde achtertuin met stijlvolle Douglashouten veranda en zonnige zuidwesten ligging. Je geniet hier van veel privacy doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen. Kortom, deze woning is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen.

WOONKAMER
Vanuit de hal/tochtportaal kom je binnen in de woonkamer. De hal is als het ware ‘voor’ de woning geplaatst waardoor de woonkamer de gehele breedte van de woning kan benutten. De woning is hierdoor praktisch in te delen. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt plaats aan een ruime hoekbank en een 6-persoons eettafel. Onder de trap is een praktische trapkast aanwezig. De grote raampartij biedt veel lichtinval waardoor de woonkamer een aangenaam gevoel heeft, dit raam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en betreft een halfopen keuken. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zijnde een 4-pits keramische kookplaat, een afzuiger en een vaatwasser. De halfopen verbinding met de woonkamer maakt dat je wel contact hebt met elkaar, maar er vanaf de bank niet volledig op het aanrechtblad gekeken wordt. Ook in de keuken en groot raam geplaatst welke is voorzien van een rolluik.

1e VERDIEPING
Via de 2e hal met het toilet en de trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt de kamers aan elkaar. Hier tref je 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De kamers zijn respectievelijk 13m2. 10m2 en 8m2 groot. De scheidingswand tussen de grootste twee slaapkamers is verplaatst waardoor er een betere balans is in het formaat van de kamers. De slaapkamers zijn voorzien van draai/kiepramen en rolluiken. De rechte wanden zorgen dat de kamer praktisch zijn in de richten.

BADKAMER
De badkamer is tijdloos en neutraal ingericht. De combinatie van een groot formaat antraciete vloertegels met witte wandtegels werkt altijd goed. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e zwevend geplaatst toilet, een wastafelmeubel, een spiegel met verlichting en een aparte kolomkast. De badkamer is voorzien van aangename vloerverwarming welke aangesloten is op de cv-installatie, en ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Ventileren kan middels het kiepraam maar ook mechanische ventilatie is aanwezig. Kortom, een prettige complete ruimte.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap komen we op de 2e verdieping, dit is een verrassende woonlaag welke optimaal wordt benut. Een breed dakkapel is over de gehele breedte van de woning geplaatst waardoor er meer praktische ruimte is ontstaan. Vanuit het dakkapel kijk je vrij van je af doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen. De dakkapel is voorzien van isolatieglas en een elektrisch bedienbaar rolluik. Door het plaatsen van een scheidingswand is er een ruime 4e slaapkamer gecreëerd welke ook goed te gebruiken is als masterbedroom. Op de voorzolder vinden we de opstelling van de cv-ketel en de witgoedaansluitingen terug.

ACHTERTUIN
Zowel de voor- als achtertuin zijn in 2019 volledig opnieuw aangelegd. Hierbij valt de Douglas houten veranda gelijk op. De veranda is voorzien van lichte dakplaten waardoor er geen lichtinval in de woning wordt ontnomen. Onder de veranda kan je prima een loungeset kwijt waardoor je hier heerlijk kunt genieten in de zomerdag. De tuin is op het zonnige zuidwesten gelegen waardoor maximaal de zon in je achtertuin hebt. Een groot pluspunt is de vrij ligging aan de achterzijde, er is geen directe bebouwing aanwezig waardoor je hier veel privacy geniet. De achtertuin is omheind met een degelijke schutting met betonpalen en een brede poort naar het achterpad. Een groot terras is gecreëerd met een groot formaat tegels voor een moderne uitstraling. Ook is er een betonnen berging aanwezig welke is voorzien van elektra.

VOORZIENINGEN
In de afgelopen 10 jaar is Driel steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Centraal in het dorp is een supermarkt (Albert Heijn) gevestigd, evenals enkele ambachtelijke winkeltjes zoals een warme bakker. Er zijn meerdere basisscholen in het dorp te vinden alsmede een huisartsenpraktijk en diverse horeca. Tevens heeft het dorp meerdere sportverenigingen.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth/Oosterbeek is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Entree/tochtportaal met meterkast en garderobe achter schuifwand
Ruime woonkamer
Halfopen keuken
2e hal met trapopgang en toilet met fonteintje
1e Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachine-aansluiting en cv-ketel opstelling
4e Slaapkamer met dakkapel

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Hal/tochtportaal ‘voor’ de woning
Ruime woonkamer met veel zitruimte
Halfopen keuken in hoekopstelling
Praktische trapkast
2e hal met toilet, achterdeur en trapopgang
Badkamer met o.a. een inloopdouche en 2e toilet
Ruime 2e verdieping met dakkapel en een 4e slaapkamer
Voorzolder met witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel
Cv-ketel: Intergas HR combi met bouwjaar 2017
Meterkast: 7 automaten, 2 aardlekschakelaars
In 2019 opnieuw aangelegde voor- en achtertuin
Privacyvolle achtertuin
Tuin gelegen op het zonnige zuidwesten
Douglashouten veranda
Achterom aanwezig met brede poort
Parkeerplaats schuin tegenover de woning
In een kindvriendelijke wijk.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning