HETERENJasmijnstraat 20

Vraagprijs €349.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XH
Straat
Jasmijnstraat 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Jasmijnstraat 20
 
Uitgebouwde, breed opgezette en nagenoeg volledig geïsoleerde HOEKWONING met aangebouwde garage en carport alsmede een grote, stenen schuur achterin de tuin. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft door de aanbouw een speelse en ruimtelijke indeling gekregen. Het huis heeft diverse extra’s te bieden waaronder een ingebouwde gashaard, een mooie parketvloer, een luxe en complete inbouwkeuken met o.a. een Quooker, in totaal 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer met o.a. een royale inloopdouche, vloerverwarming in de keuken en op de badkamer, ‘zwevende’ toiletten, diverse inbouwkasten en 10 zonnepanelen op het zuiden. De woning verkeerd in een goede staat van onderhoud waarbij onder meer de gevels opnieuw zijn ingevoegd (zelfs van de schuur) en de platte daken zijn vervangen.
 
De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat van meer dan 11m diep en 9m breed. Tussen de woning en de garage is een terrasoverkapping geplaatst waardoor je ook droog naar de garage loopt. De garage is meer dan 6 meter lang en heeft o.a. verwarming. De stenen schuur achterin de tuin is meer dan 10m2 groot.
Vóór de garage is een oprit gelegen met plaats voor 2 auto’s waarvan er 1 onder de carport geparkeerd kan worden.
 
Quote van de makelaar: “Deze hoekwoning is onderscheidend in het segment doordat het al enkele verbouwingen en moderniseringen heeft ondergaan. Met ca. 123m2 woonoppervlak en flink wat stalling- en opbergruimte bij het huis, is het een volwaardige gezinswoning. Hier kom je in een gespreid bedje terecht wanneer je op zoek bent naar een goed onderhouden, comfortabel en ruim opgezet woonhuis”.
 
GOED ONDERHOUDEN
Voor een jaren ’70 woningen verkeerd deze woning in een opvallend goede onderhoudsstaat. Ook is er veel aandacht besteed aan isolatie en verduurzaming. Zo zijn de gevels opnieuw ingevoegd, zowel van de woning als van de vrijstaande schuur achterin de tuin. Hierdoor heeft de woning een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. In 2016 heeft zowel het platte dak van de aanbouw als die van de garage en carport nieuwe dakbedekking gekregen. Daarbij zijn direct nieuwe zinken daklijsten aangebracht. Het vernieuwen van het dak is samen met de buurwoning gedaan, waardoor het mooi één geheel is geworden. Noemenswaardig is ook dat het eterniet dakbeschot in de garage is gesaneerd (2018) en is vervangen door een gipsplafond.
 
Wat isolatie betreft, is de woning grotendeels voorzien van isolatie (nageïsoleerd). De dakconstructie is geïsoleerd alsmede de spouwmuur en de vloer (vergelijkbaar met Tonzon). Voor een groot deel bestaat ook de beglazing uit isolatieglas. Een groot pluspunt zijn de 10 zonnepanelen die in 2013 op het dak zijn geplaatst. Deze hebben de ideale zonligging namelijk pal zuid. Door alle verbeteringen is het energielabel op een C uitgekomen.
 
WOONKAMER
Medio 1979 is deze woning aan de achterzijde op degelijke wijze uitgebouwd waardoor er op de begane grond een ruimtelijke en speelse indeling is ontstaan. De keuken is daarbij verplaatst naar de aanbouw waardoor er 3 (!) afzonderlijke zithoeken zijn ontstaan: een zithoek met ruimte voor een grote hoekbank, een eethoek met plaats voor een 6-persoons eettafel en een ontbijthoek (ontbijtbar) waar je ook prima een werk/studiehoek kunt creëren.
De woning heeft van zichzelf al een mooie breedtemaat (5,85m inpandig) waardoor de woonkamer van zichzelf al ruim was opgezet. Daarbij komen nog de grote raampartijen, waaronder het erkerraam aan de voorzijde, die voor een prettige lichtinval zorgen. Op de vloer ligt een stijlvolle parketvloer die eveneens bijdraagt aan een ‘warme’ woonsfeer. Een echte eye-catcher is de ingebouwde gashaard (voorheen houtkachel) centraal in de woonkamer. Deze kolom heeft een speelse doorkijk gekregen naar de keuken gekregen. De ombouw van composiet (natuursteen) en het strakke stucwerk geven het geheel een moderne en trendy uitstraling.
 
INBOUWKEUKEN
De keuken had al eerder een nieuwe plek in de aanbouw gekregen, maar in 2017 is de keuken volledig gemoderniseerd met als resultaat een aantrekkelijke U-opstelling welke is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een 4-pits inductie kookplaat met afzuiger, een koel/vriescombi en een grote oven. Een groot pluspunt is de kokend waterkraan (vergelijkbaar met Quooker) in combinatie met een close-in-boiler waardoor je altijd direct heet water hebt. Verder zorgen de neutraal witte fronten met strakke grepen en het zwart aanrechtblad voor een moderne uitstraling. Er is veel praktische kastruimte waaronder een pannenkast (draaicarrousel) in de hoek. Om het af te maken zijn er sfeervolle inbouwspots aangebracht. Tevens is er gekozen voor een PVC-vloer met vloerverwarming waardoor de vloer altijd comfortabel aanvoelt. Verder zorgt een tuindeur voor direct toegang tot het buitenterras. Vanwege de aangebrachte terrasoverkapping loop je vanuit de keuken droog naar de garage waar je bijvoorbeeld een extra koelkast en/of vriezer kwijt kunt.
 
1e VERDIEPING
Via een open trap in de woonkamer (met afsluitbare deur op de overloop) komen we op de 1e verdieping terecht. Mede door de aantrekkelijke breedtemaat, is ook deze woonlaag ruim opgezet met 3 volwaardige slaapkamers, een ruime overloop met grote inbouwkast en een zeer degelijke, gemoderniseerd badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 9m2 groot waarbij de 2 (kinder)kamers gelijkwaardig aan elkaar zijn. Een kleine kamer is er niet te vinden en doordat de kamers rechte muren hebben en 2 van de 3 kamers een eigen inbouwkast hebben, zijn ze ook optimaal in te richten. De ouderslaapkamer heeft zelfs nog een eigen wasmeubel met warm en koud water alsmede een spiegel. Deze kamer heeft tevens een kunststof kozijn met draai/kiepraam en hor waardoor je ideaal kunt ventileren.
 
BADKAMER
De badkamer is verrassend modern te noemen doordat er goede keuzes zijn gemaakt in sanitair en tegelwerk. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche met glaswand, een strakke wastafel met grote spiegel erboven en een zwevend (2e) toilet. Het reservoir van het toilet is smaakvol in één geheel met de achterwand van de wastafel ingebouwd waardoor er tegelijkertijd een soort van ‘plateau’ voor accessoires en toiletspullen is gecreëerd. Het tegelwerk heeft trendy kleurstellingen (wit en grijs) en is in groot formaat uitgevoerd. Hierdoor heeft het een frisse uitstraling. De douche heeft zowel een rainshower als een handdouche. Noemenswaardig is het kunststof kiepraam wat voor een ideale ventilatiemogelijkheid zorgt. Ook is er een ventilator in het plafond aangebracht.  Koud hoef je het er niet te krijgen aangezien er zowel vloerverwarming als een handdoekradiator aanwezig is.
 
2e VERDIEPING
Een vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met aan beide kanten een inloopkast en een 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is opvallend groot (ca. 14m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte) met een nokhoogte van ca. 3 meter. Twee grote dakvensters naast elkaar zorgen voor veel lichtinval. Tevens is deze kamer verwarmd en heeft het een eigen wastafel. Indien gewenst zou je er 1 of misschien wel 2 dakkapellen kunnen plaatsen. Dit biedt dan ook meteen perspectief om de kamer op te delen in 2 afzonderlijke (slaap)kamers.
 
De inloopkasten op de overloop bieden met name veel opbergmogelijkheden. Hier vind je tevens de CV-ketelopstelling alsmede de omvormer voor de zonnepanelen terug.
 
ACHTERTUIN
Zoals eerder al verteld heeft de achtertuin een mooi rechthoekig formaat (11,5m diep en 9m breed). Er zijn 2 terrassen aangelegd waarvan er 1 tussen de aanbouw (keuken) en de garage is overkapt. Hier kun je een zithoek altijd droog en beschut buiten laten staan. Het terras achterin de tuin heeft veel zonuren. De aanleg van bestrating, gazon en groen is zeer verzorgd aangelegd. Opvallend is de vrijheid die je in de achtertuin hebt. Doordat de schuren van de achtergelegen woningen een dakopbouw (zadeldak) hebben, is er minder inkijk waardoor je meer privacy geniet.
 
GARAGE & SCHUUR
Tijdens de bouw van de woning is er naast direct een stenen garage aangebouwd. Deze garage is net even wat dieper dan gemiddeld (6,5m diep) waardoor het veel stallingsruimte biedt. Een auto rij je er tegenwoordig niet meer zo snel naar binnen, zeker niet doordat je de auto ook onder de carport kan parkeren, maar het blijft nog steeds een ideale stalling voor (elektrische) fietsen en/of een motor. De garage is bovendien verwarmd doordat er centrale verwarming aanwezig is. Ook ontbreken er elektra- en wateraansluiting niet. Hierdoor kun je de wasmachine- en wasdroger in de garage aansluiten.
 
Bijzonder is dat er naast een volwaardige garage ook nog een stenen schuur aanwezig is. Het is vaak óf het één, óf het ander, maar niet beiden. Deze woning heeft mét de extra stenen schuur wel heel erg veel stalling- en opbergruimte, in totaal maar liefst 26m2. De schuur is voorzien van een nieuwe, hardhouten deur, een raampje voor daglicht en elektra-aansluiting.
 
HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit najaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.
 
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, toilet en meterkast
Woonkamer met ingebouwde gashaard, doorkijk, meerdere zithoeken en een open trapopgang
Open keuken (in de aanbouw) v.v. U-opstelling, inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met inbouwkast en 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer met wastafel en inbouwkast
Badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet
Slaapkamer 2 met inbouwkast
Slaapkamer 3.
2e Verdieping:
Voorzolder/overloop
Slaapkamer 4 met 2 grote dakvensters
Inloopkast 1 met CV-ketelopstelling
Inloopkast 2 met luik naar knieschot opbergruimte.
 
BIJZONDERHEDEN
Verrassend leuke gezinswoning met veel leefruimte en wooncomfort
Vergrote woonkamer doordat keuken naar de aanbouw is verhuisd
Ingebouwde gashaard met moderne twist en uitstraling
Mooie parketvloer in de woonkamer
Complete inbouwkeuken met o.a. een kokend waterkraan
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Moderne en comfortabele badkamer
Vloerverwarming in zowel de keuken als de badkamer (elektrisch)
Ca. 123m2 woonoppervlak
Meterkast: 6 groepen, een kookgroep en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Vaillant Ecotec Plus HR-combi, geplaatst 2020
Zonnepanelen (10x) op het zuiden, geplaatst 2013
Energielabel C
Verzorgde onderhoudsstaat, onder meer van buitenschilderwerk, gevels (voegen) en platte daken
Relatief vrij gelegen achtertuin door weinig inkijk
Voor- en achtertuin zijn verzorgd aangelegd
Zowel een stenen garage als een stenen schuur
Door carport staat je auto altijd droog en beschut
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Basisscholen, supermarkt en recreatiegebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.
 
TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning