Remko Stevens Makelaardij

HETERENOlieakkerstraat 34

Vraagprijs €279.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1979
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 DR
Straat
Olieakkerstraat 34
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Olieakkerstraat 34

Leuke, complete EENGEZINSWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, met onder meer een gezellige woonkamer, een complete inbouwkeuken, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet, een ruime voorzolder met veel bergruimte, een zonnige (op het zuiden gelegen) achtertuin met een stenen én houten schuur. Alles is gelegen in het centrum van Heteren met winkels op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Deze woning is voor elke starter interessant. De ruimte, het comfort en de gunstige ligging maken deze woning in dit prijssegment onderscheidend en is daarom beslist een bezichtiging waard!”.

ONDERSCHEIDEND
Er zijn maar weinig woningen in dit prijssegment die zo compleet zijn als deze woning. De woning is geheel voorzien van isolatieglas. Op de 2e verdieping is een 4e slaapkamer gecreëerd, wat de woning geschikt maakt voor een groter gezin of ruimte biedt voor een werk/studeerkamer. Het grootste pluspunt van deze woning is de gunstige ligging van de achtertuin, de tuin licht namelijk pal op zuiden. Daarbij heeft de achtertuin nauwelijks inkijk waardoor je van veel privacy geniet. Naast de stenen schuur is een extra houten schuur geplaatst. De straat is ruim opgezet met voldoende parkeergelegenheid. Kortom, deze woning heeft meer te bieden dan alleen een prettige leefruimtes.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning betreft een doorzonkamer, de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor veel lichtinval. De straat is ruim opgezet waardoor je hier prettig op groen kijkt. De woonkamer is eenvoudig in te delen met een ruime zithoek en voldoende ruimte voor een eettafel. De trapopgang bevindt zich in de woonkamer waarbij tevens een ruime trapkast aanwezig is welke veel opbergruimte biedt.

KEUKEN
De keuken heeft van origine een open karakter naar de woonkamer toe, echter is er bij deze woning voor gekozen om een scheidingswand te plaatsen waardoor er een gesloten keuken is ontstaan. Mocht je een open keuken wensen, dan is dit eenvoudig te realiseren. De keuken is in hoekopstelling geplaatst en heeft daardoor flink wat kastruimte en aanrecht. Het keukenblok is wat ouder, wel is in 2019 de vaatwasser vervangen en ook de combi-oven/magnetron is relatief nieuw. De overige inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, en vriezer en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Een buitendeur zorgt voor een directe toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
De trapopgang naar de 1e verdieping zit in de woonkamer, maar doordat er op de overloop een schuifdeur aanwezig is, kun je de warmte beneden houden. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers gelegen. De twee grootste slaapkamers zijn van hetzelfde formaat, ca. 12m2, waarvan de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste schuif/kastenwand. De 3e slaapkamer is ca. 6m2 groot. Doordat er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig zijn, zijn de kamers praktisch en optimaal in de richten.

BADKAMER
De badkamer voelt prettig aan, mede door het aanwezige raam wat voor veel lichtinval zorgt. De ruimte is ingedeeld met een douchecel, een 2e toilet en een wastafelmeubel. De douchecel is voorzien van en hand en regendouche. Boven het wastafelmeubel is een grote spiegel geplaatst welke is voorzien van spots. De badkamer heeft een neutrale en basis afwerking.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap (met schuifdeur op de 1e verdieping) kom je op de ruime 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in meerdere ruimtes. Een tussenwand heeft een ruime 4e slaapkamer gecreëerd waarbij een groot dakvenster is geplaatst. Ook zijn hier knieschotten met veel opbergruimte te vinden. De hoge nok van ca. 3,2m benadrukt hier het ruimtelijke gevoel. Je hebt hier ook nog de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsten. Daarnaast tref je op deze woonlaag de voorzolder. Hier zijn de witgoedaansluitingen te vinden alsmede de opstelling van de cv-ketel. Ook hier is wederom knieshot opbergruimte aanwezig.

ACHTERTUIN
Een leuk huis is pas compleet wanneer er een aantrekkelijke tuin bij zit. Een groot pluspunt is dat deze achtertuin veel privacy geniet. De achtergelegen woningen staan haaks op deze waardoor er nauwelijks inkijk is. Ook de ligging van de tuin is zeer gunstig, de achtertuin is namelijk pal op het zuiden gericht. Zonwering is aanwezig aan de achtergevel. Doordat de tuin deels is bestraat heb je een groot terras welke je met leuke meubelen kan aankleden. Aan de zijkanten zijn borders gerealiseerd welke de tuin een groene uitstraling geven. Achter in de tuin staat een ruime stenen schuur. Om extra bergruimte te creëren is er een houten schuur voor de stenen schuur geplaatst. Hierdoor kun je eenvoudig een schuur gebruiken voor de fietsen en de andere voor het tuingereedschap. Een achterom is aanwezig.

LOCATIE
Deze woning is zeer centraal in het dorp gelegen. Het dorpshart ligt letterlijk om de hoek. Hier vinden we ook supermarkt Jumbo terug waardoor je lopend de boodschappen kunt doen. Iets vergeten? Binnen enkele minuten haal je het alsnog in huis. De straat is ruim opgezet waardoor er een vrijer uitzicht is. Heteren krijgt een echt ‘dorpshart’ met meer winkels en woningen. Ondertussen heeft de sporthal al een nieuwe locatie gekregen en is er een geheel nieuw recreatiegebied geopend in de uiterwaarden van de Rijn. Op steenworp afstand ligt de Rijndijk waar je eindeloos van de vrije natuur kunt genieten.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met trapkast
Keuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met schuifdeuren naar de trapgang
3 Slaapkamers (waarvan 1 met vaste kastenwand)
Badkamer met douchecel, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met knieschot opbergruimte
Voorzolder met opbergruimte, opstelling voor de cv-ketel en witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Rolluiken en zonwering aanwezig
Complete keuken
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Mogelijkheid voor een dakkapel op de 2e verdieping
Badkamer met o.a. een 2e toilet
Meterkast: 5 groepen (stoppen), 1 aardlekschakelaar
Cv-ketel: Remeha Avanta HR-combi 2012
Vrije achtertuin met veel privacy
Achtertuin met ligging op het zuiden
Stenen én een houten schuur
Achterom aanwezig
Rustige ligging in ruim opgezette straat
Supermarkt letterlijk om de hoek
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning