Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKJohan Frisostraat 33

Vraagprijs €499.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CA
Straat
Johan Frisostraat 33
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Johan Frisostraat 33

Verrassend ruim en volledig geïsoleerd, GESCHAKELD VRIJSTAAND WOONHUIS (1998) met o.a. een royale woonkamer met erker en schuifpui, een relatief nieuwe en luxe inbouwkeuken, in totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers en een compleet ingedeelde, moderne badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche. Opvallend is de breedtemaat van 6,3 meter inpandig. De woning is goed onderhouden waarbij het buitenschilderwerk in 2021 door een schilder is uitgevoerd.

Naast de woning is een verwarmde STENEN GARAGE (3m bij 6,5m) te vinden. Aan de voorzijde heeft het een luifel waardoor je bij de voordeur droog staat. De oprit biedt plaats aan 2 auto’s op eigen terrein. De aansluiting voor een autolaadpaal is voorbereid.

De woning heeft een zeer aantrekkelijke ligging aan de rand van het dorp waardoor het 100% privacy geniet. De tuin is opnieuw aangelegd en heeft een groen karakter. Je kunt om de woning heen lopen (zijtuin bijna 4 meter breed) waarbij de achtertuin optimaal op de zon is gelegen (zuid/westen). Een groot pluspunt is de stijlvolle VERANDA die zomers het verlengde van je woonkamer is. Noemenswaardig is het dak die uit glaspanelen bestaat waardoor het geen daglicht weg neemt. Wel kun je op een warme dag de zon weren middels de luxe screens die onder glasplaten en tot aan de grond de veranda kunnen afsluiten.

Quote van de makelaar: “Dergelijke aantrekkelijke gezinswoningen komen niet vaak voorbij. Laat staan op zo’n aantrekkelijke plek met 100% privacy in en rondom de woning. Dit is een buitenkans wanneer je op zoek bent naar ruimte, comfort en luxe. Ben jij diegene die van dit heerlijke woonhuis gaat genieten?”

GEZINSWONING
Op meerdere vlakken is dit de ideale woning voor een gezin met 3 tieners. De opzet van de woning is opvallend ruim waarbij de breedtemaat maar liefst 6,3 meter (inpandig) is. Hierdoor kun je met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Hetzelfde geldt voor de 4 slaapkamers die allen groter zijn dan gemiddeld. In elke kamer zou je wel een 2-persoons bed kwijt kunnen, zonder dat de kamer meteen ‘vol’ is. Daarnaast biedt de garage veel stallingsruimte voor fietsen en/of een motor. En ben je een tuinliefhebber dan zal je de zij- en achtertuin zeker aanspreken. De achtertuin is bijna 13 meter (!) breed waardoor je achter en naast het huis meerdere speeltoestellen kwijt kunt. De aangebouwde veranda met glazen dak en elektrisch bedienbare zonwering maken het plaatje helemaal compleet.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een ruime L-indeling met aan de voorgevel een gezellige erker. Door de gunstige ligging in de hoek van een autoluwe straat geniet je veel privacy. Ook zorgt de voortuin voor een groene buffer tussen woning en straat. Daglicht is er meer dan voldoende, mede door de 2 grote zijgevelramen en de schuifpui aan de achterzijde. Door de ruimte kun je er meerdere zithoeken en een speelhoek creëren. Op de vloer ligt een strakke PVC-vloer met eikenhouten look wat voor een warme woonsfeer zorgt. Kortom, een fijne woonkamer zorgt ervoor dat je je al snel kan ontspannen na een dag werken.

INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer toe. In 2018 is de keuken vervangen door een nieuwe, moderne en zeer neutraal hoekopstelling. Deze is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een inductie kookplaat en een afzuiger. Het laatste is stijlvol in een strak gestucte koof met inbouwspots verwerkt. Een zwart natuurstenen werkblad en achterwand (composiet) geven de keuken een luxe uitstraling. Brede ladekorven en enkele bovenkastjes zorgen voor meer dan voldoende opbergmogelijkheden. En anders is er altijd nog de trap/voorraadkast die naast de keuken is gelegen. De extra tuindeur geeft direct toegang tot het overdekte buitenterras (veranda) waardoor je zomers al snel buiten gaat eten.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met (zwevend) toilet en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Hier zal je meteen de gele Portugese vloertegels opvallen die voor een speels element zorgen. Bovendien is er een prettige lichtinval door het extra zijgevelraam. De overloop schakelt de zeer volwaardige 3 slaapkamers aan elkaar. Deze kamers zijn respectievelijk 14m2, 14m2 en 13m2 groot. Vaak zit er wel een kleinere kamer tussen, maar hier is het zelfs voor ouders moeilijk kiezen wat de hoofdslaapkamer mag worden. Bovendien heeft elke kamer rechte muren waardoor er geen ruimteverlies van schuine dakvlakken is. En belangrijk detail: de ramen die open kunnen zijn af te sluiten met rolhorren tegen insecten.

BADKAMER
Het zal je niet verbazen dat ook de badkamer goed bemeten is. Deze badkamer is compleet ingedeeld met onder meer een inloopdouche, een volwaardig ligbad, een breed 2-persoons wasmeubel en een 2e zwevend toilet. Het wasmeubel is nog relatief nieuw en heeft brede ladekorven waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Het wasmeubel wordt compleet gemaakt door een natuurstenen ‘schap’ en een even zo brede spiegel met 2 opbouwspots. Het aanwezige raam zorgt voor de nodige lichtinval en ventilatiemogelijkheid (met rolhor). Ook kun je ventileren middels de MV-box die in 2020 nog vernieuwd is.

2e VERDIEPING
Ondanks de schuine dakvlakken is de 2e verdieping groter dan de buitenzijde doet vermoeden. Deze woonlaag is opgedeeld in een slaapkamer, een washoek en een opberghoek. De slaapkamer is ca. 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) en is dus eigenlijk nog groter. Dit is een prima tiener- of werkkamer waarbij een groot Velux dakvenster voor de nodige lichtinval zorgt. De kamer is volledig donker te maken middels het verduisteringsscherm in het dakvenster. In de nok zijn inbouwspots aangebracht.

Ook de voorzolder heeft een eigen dakvenster. Daarnaast vind je hier de wasmachine-aansluiting en kun je hier de was laten drogen. Een inbouwkast met schuifpanelen (knieschotten) zorgen voor extra opbergmogelijkheden.

TUIN ‘RONDOM’
De woning wordt middels de garage geschakeld aan de garage van de buurwoning, maar anders kon je rond de woning lopen. Met name de zijtuin aan de rechterzijde is nog verrassend breed (bijna 4 meter) wat perspectief biedt voor bijvoorbeeld speeltoestellen. Vanuit de voortuin loop je, middels een afsluitbaar hek, de achtertuin in waar je veel vrijheid en privacy kunt vinden.

De achtertuin heeft een goede balans in diepte (ca. 12,5m) en breedte (ca. 13m) waardoor de tuin optimaal te benutten is. Er is ook dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door de tuin bij de achtergevel iets op te hogen en het buitenterras te overkappen met glaspanelen (6m bij 3m). Hierdoor kun je een groot deel van het jaar van het buitenleven genieten terwijl je tuinset altijd droog en beschut staat. In plaats van ondoorzichtige polycarbonaatplaten (die je vaak ziet), is hier gekozen voor (duurdere) glaspanelen waardoor je ‘gewoon’ onder de veranda naar de sterrenhemel kunt kijken. In de liggers zijn sfeervolle inbouwspots aangebracht. Nog een groot pluspunt zijn de donkere, antracietkleurige screens die elektrisch te bedienen zijn. Deze zijn zowel onder de glasplaten als tussen de staanders aangebracht waardoor de veranda nagenoeg volledig is af te sluiten voor de warmte van de zon.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is tijdens de bouw een stenen garage aangebouwd. Deze garage is iets langer dan gemiddeld (6,5m lang) waardoor je er, naast meerdere fietsen en/of een motor, ook een klushoek kunt creëren. Het keukenblok in de hoek blijft dan ook achter. Naast elektra-aansluiting is de garage ook verwarmd middels een radiator op de centrale verwarming. Aan de voorzijde heeft de garage een kanteldeur met een extra loopdeur. Achterin de garage is een 2e deur te vinden die uit komt onder de veranda. Het is erg prettig dat je altijd droog vanuit de woning de garage kunt bereiken. Dit geldt overigens ook aan de voorzijde waar een luifel ervoor zorgt dat je bij de voordeur altijd droog staat.

Voor de garage is een comfortabele oprit gelegen. Hier kun je 2 auto’s achter elkaar parkeren. De laadpaal voor elektrische auto’s gaat mee met de verkopers, maar er is dus wel een voorbereiding getroffen om opnieuw een laadpaal te plaatsen voor het geval dit wenselijk is.

LOCATIE
Voor veel kopers geldt: locatie, locatie en locatie! Wanneer dit voor jou belangrijk is, dan kun je deze rustige en privacyvolle ligging van deze woning zeker waarderen. De woning is de laatste in de straat voordat je de bocht omgaat waardoor de woning voor je gevoel aan de rand van het dorp is gelegen. De straat is niet alleen zeer autoluw, maar biedt ook nauwelijks tot geen inkijk vanuit omliggende woningen. Het perceel wordt groen omsloten wat ook een vrij gevoel geeft. De grote speeltuin van het dorp ligt verderop in de straat. Hier kunnen kinderen in alle veiligheid en gemoedelijkheid spelen. Kortom, hier geniet je het woongenot van een jonge en kindvriendelijke woonwijk waar je zomers de vogeltjes nog hoort fluiten.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer met erker (voorzijde), trapkast en schuifpui (achterzijde)
Open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en met extra tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met zijgevelraam en 2e trapopgang
3 Verrassend grote slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, separaat ligbad, breed 2-persoons wasmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met dakvenster en opbergruimte achter knieschot schuifpanelen
Washoek met wasmachine-aansluiting
CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met groot dakvenster v.v. verduisteringsscherm.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Landelijk ontworpen, bijna vrijstaande gezinswoning
Erker aan de voorzijde
PVC-vloer in de woonkamer
Schuifpui naar veranda
Moderne en luxe inbouwkeuken
Maar liefst 4 grote slaapkamers
Complete badkamer met alles erop en eraan
Zwevende wandclosetten
Volledig geïsoleerd (energielabel B)
Meterkast: 7 groepen (automaten), 3 aardlekschakelaars en laadpaalgroep
Nieuwe MV-unit (2020)
CV-ketel: Atag HR-combi, geplaatst 2011
Nieuwe, wit gelamineerde Velux dakvensters (2e verdieping)
Buitenschilderwerk in 2021 door schilder uitgevoerd
Boeiboorden (overstekken) vervangen door onderhoudsarm kunststof
Stijlvolle veranda met glaspanelen en zonwering (screens elektrisch bedienbaar)
Privacyvolle en zonnige achtertuin (veel zonuren door zuid/westligging)
De ingegraven trampoline is ter overname (eenvoudig te veranderen tot border t.b.v. planten)
Perceel is 340m2 groot
Autolaadpaal voorbereid
Treinstation op fietsafstand (in Zetten)
Wageningen is via de pont goed aan te rijden (auto en fiets)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik
Op loopafstand gelegen van basisschool, speelvoorziening en de uiterwaarden van de Rijn.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning