Remko Stevens Makelaardij

HERVELDBinnenstraat 38

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1988
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BX
Straat
Binnenstraat 38
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Binnenstraat 38

Goed onderhouden 2-ONDER-1-KAPWONING (1988) met enkele grote pluspunten zoals een L-vormige woonkamer, een complete inbouwkeuken, een aangebouwde serre/tuinkamer met brede glazen schuifpanelen, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een moderne badkamer met o.a. een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel en een multifunctionele 2e verdieping met volop mogelijkheden. Via de serre/tuinkamer is de ‘inpandige’ garage te bereiken.

Deze aantrekkelijke gezinswoning is helemaal compleet met een ruime achtertuin welke is gemaakt om te genieten. Een eigen zwembad achter in de tuin en zelfs de buitendouche ontbreekt niet. Ook is er een extra houten schuur geplaatst.
De ruime garage is erg praktisch en heeft dubbele deuren naar de oprit. De oprit biedt plaats aan 2 grote auto’s, waarvan er 1 gemakkelijk onder de carport kan staan.

Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een 2-kapper. De woning heeft veel meer te bieden dat dat het op het eerste moment laat zien. De serre/tuinkamer en het zwembad met de buitendouche zijn ervoor gemaakt om heerlijk in je eigen tuin te genieten. Wees er snel bij voor een ander de zomers hier doorbrengt.”.

WOONPLEZIER
Af en toe kom je een woning tegen welke is gemaakt om te genieten. Deze woning heeft alles te bieden om het vakantiegevoel te ervaren in je eigen achtertuin. De woning is voorzien van een riante serre/tuinkamer waardoor je ook met minder weer heerlijk ‘buiten’ kunt zitten. Achter in de tuin is een zwembad geplaatst waardoor je heerlijk kunt afkoelen op een warme zomerdag. Na een verkoelende duik spoel je je af onder de buitendouche. Daarnaast heeft de woning ook praktische voordelen. Via de serre is de garage binnendoor te bereiken. De garage is langer dan gemiddeld waardoor deze veel ruimte te bieden heeft. Voor de garage is een lange carport geplaatst waardoor je de auto altijd beschut bij huis parkeert. Kortom deze woning heeft veel te bieden en is dan ook alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is ingedeeld met een ruime L-indeling. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval. De zithoek is groot genoeg voor een ruime hoekbank waar je kunt spelen met diverse inrichtingen. Op de vloer ligt rustieke Noorse lei welke aangenaam aanvoelen door de vloerverwarming (bijverwarming).

OPEN KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een open karakter. De keuken is in hoekopstelling geplaatst. De inbouwapparatuur bestaat uit een keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is voorzien van veel opbergruimte door de aanwezige bovenkasten. Vanuit de keuken is de serre te bereiken.

SERRE / TUINKAMER
Een leuk detail van deze woning is de serre welke is geplaatst. Deze is voorzien van een glazen dak waardoor je geen lichtinval wegneemt uit de woonkamer. Ook is er over de gehele breedte een glazen schuifwand geplaatst. Hierdoor kun je de serre gebruiken als overkapping of al extra kamer. Ook als het weer wat minder is kun je hier lekker zitten en genieten. Door het ruime formaat kun je hier een riante eettafel kwijt of een ruime lounge set. Praktisch is ook dat door de serre de garage binnendoor te bereiken is.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping gaat de ruime opzet gewoon door. De overloop voelt prettig aan vanwege het extra kopgevelraam met daglichttoetreding. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden van respectievelijk 14m2, 11m2 en 10m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Op een van de kamers zijn vaste kasten geplaatst waardoor je veel kastruimte hebt. Op de overloop is airconditioning te vinden waardoor je de slaapkamers heerlijk koel kunt houden. Op de overloop is tevens een smalle vaste kast te vinden.

BADKAMER
De badkamer is qua formaat mooi in verhouding met de rest van de woning waardoor de ruimte ook compleet is ingedeeld. De badkamer is ingedeeld met een ruime inloopdouche met bankje, een dubbel wastafelmeubel met brede lades en een 2e (zwevend geplaatst) toilet. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Het tegelwerk is in de moderne kleurcombinatie van antraciet en wit uitgevoerd. Een groot raam zorgt voor voldoende lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft een open ruimte die daardoor voor vele doeleinden geschikt is. Je zou hier met gemak een extra slaapkamer kunnen creëren, eventueel samen met een dakkapel of dakvenster. Op dit moment staat hier de infraroodcabine en een zonnebank, deze worden beide ter overname aangeboden. De washoek ontbreekt niet waar je de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. Ook is hier de opstelling van de cv-ketel te vinden. Het aanwezige kopgevelraam zorgt voor een fijne lichtinval.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De tuin is aangelegd om van de genieten, door de riante serre/tuinkamer kan je ook met minder goed weer heerlijk ‘buiten’ zitten. In de warme zomerdag zoek je heerlijk verkoeling op in je eigen zwembad. Hier douche je je af onder je eigen buitendouche. Zo heb je een vakantiegevoel in je eigen achtertuin! Deze is achter in de tuin geplaatst. Doordat de achtergelegen woningen haaks op de achtertuin staan geniet je hiervan relatief veel privacy. De groene tuin afscheiding samen met het gras geven de tuin een groene uitstraling. Voor het opbergen van tuingereedschap is er nog een extra houten schuur geplaatst.

GARAGE & CARPORT
Naast de woning is een stenen garage gelegen. Doordat de woning is uitgebouwd (serre/tuinkamer) is de garage van binnenuit te bereiken. Dit is ideaal wanneer je veel in de garage komt, bijvoorbeeld voor het plaatsen een vriezer en/of voor het uitoefenen van een hobby. De garage heeft een dubbele loopdeur. Een auto zetten we niet meer zo snel in de garage, maar voor fietsen en/of een motor is het ideaal.

HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer
Open keuken met hoekopstelling, inbouwapparatuur en deur naar serre/tuinkamer
Tuinkamer met glazen schuifdeuren en doorloop naar…
‘Inpandige’ garage met water- en elektravoorziening.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
Vaste kast
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met o.a. witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
Mogelijkheid tot extra slaapkamer te creëren.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend ruime gezinswoning
Riante serre/tuinkamer met glazen schuifpanelen
L-vormige woonkamer
Vloerverwarming op de begane grond
3 Ruime slaapkamers
Een moderne badkamer met ruime inloopdouche
Airconditioning op de 1e verdieping
Dubbel wastafelmeubel met brede lades
Multifunctionele 2e verdieping met mogelijk voor een 4e slaapkamer
Rolluiken aanwezig
Garage binnenuit toegankelijk
Ruime carport voor de garage
Oprit met mogelijkheid tot het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein
Achtertuin met inbouwzwembad
Buitendouche aanwezig
Relatief veel privacy in de achtertuin
Extra houten schuur
Alle voorzieningen en binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning