Remko Stevens Makelaardij

HERVELDValkappel 14

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BS
Straat
Valkappel 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

LET OP: De vraagprijs dient gezien te worden als een BIEDEN VANAF-prijs. Biedingen vanaf € 375.000,- k.k. worden door verkoper serieus in overweging genomen om in onderhandeling te treden!

UNIEKE KANS IN DE JONGSTE WOONWIJK VAN HERVELD!

Comfortabele, stijlvolle en duurzame HOEKWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, gelegen op een gunstig gelegen hoekperceel met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en een zonnige zij/achtertuin op het zonnige zuidwesten met houten berging achterin de tuin.

Al enkele maanden wordt er druk gebouwd aan de jongste nieuwbouwwijk van Herveld, genaamd Tuyn van Limes. Het eerste gedeelte van dit plan is reeds opgeleverd. Het tweede gedeelte, waar deze woning ook bij hoort, zal in de komende maanden worden opgeleverd.

De wijk is stijlvol ingedeeld met een ruime opzet. Er is veel groen in en om de wijk te vinden en de wijk bevindt zich gunstig aan de rand van het dorp. De woning is onderhoudsvriendelijk en geheel voorzien van kunststof kozijnen. De woning wordt aangeboden met een compleet ingerichte badkamer en een toilet. De keuken is naar eigen wensen nog te plaatsen. Op de 1e verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers aanwezig. De 2e verdieping is mede door de dwarskap en de hoge nok verrassend ruim. Hier zou je nog 2 (slaap)kamers kunnen creëren. Kortom, hier tref je een volwaardige gezinswoning.

Een belangrijk pluspunt is de duurzaamheid, deze woning heeft een ‘nul op de meter’ classificering. De woning is volgens het laatste bouwbesluit optimaal geïsoleerd, de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en er is een lucht-warmtepomp en een warmte terugwininstallatie (WTW) aanwezig. Een gasaansluiting zul je niet aantreffen in de groepenkast. Een dak vol met zonnepanelen zullen het elektraverbruik compenseren.

Het project heeft de keuze geboden om de woning casco op te laten leveren of met diverse upgradepakketten. Dit is het geval in de badkamer en het toilet. Hierbij is onder andere gekozen voor naturel eiken meubelen waaronder een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een hoge kolomkast en een spiegelkast met verlichting. Ook is ervoor gekozen om de afwerking en kranen in modern matzwart uit te laten voeren i.p.v. het standaard chroom (Black Line pakket PLUS). Tevens is gekozen voor een zwart glazen achterwand in badkamer en toilet, hierdoor krijgt de badkamer een moderne en trendy uitstraling.
Op de 2e verdieping zijn vanuit de bouw twee kopgevelramen aanwezig. Als extra optie is gekozen voor twee dakramen waardoor deze woonlaag nog meer lichtinval geniet.

Deze hoekwoning heeft een ruim perceel van 217m2. Hierdoor is er niet alleen een prettige achtertuin te creëren, ook kan je naast de woning 2 auto’s op eigen terrein parkeren. In de wijk zelf is verder voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers. De achtertuin is op het westen gelegen waardoor je veel middag- en avondzon geniet. Achter in de tuin is een houten berging aanwezig.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
– Duurzaam, gasloos en comfortabel
– Begane grond en 1e verdieping met vloerverwarming
– Zonnepanelen en warmte terugwin installatie (WTW)
– Afgemonteerd met comfortabele badkamer en toilet
– Dwarskap geeft een ruimere, 2e verdieping mét extra dakramen
– 2 Parkeerplaatsen op eigen terrein
– Achtertuin met veel zonuren en houten berging.

Heeft nieuwbouw jouw voorkeur, maar vind je het lastig om van een tekening af te kopen? Dit project is bijzonder en uniek tegelijk aangezien de ruwbouw van de woning al is gerealiseerd. Het hoogste punt is geruime tijd geleden al bereikt en de dakpannen liggen erop. Aangezien de woning nog in aanbouw is, kun je niet in de woning, maar je kunt wel rondom de bouwplaats een indruk op doen van deze mooie woning. Tevens kun je nog je eigen stempel op de woning drukken door zelf te kiezen voor de keuken en verdere vloer- en wandafwerkingen. Kortom, spreekt je dit project aan, meld je dan aan bij ons kantoor en informeer naar de mogelijkheden.

Er zijn geen rechten te ontlenen aan voornoemde informatie, getoonde plattegronden en maatvoering. Deze dienen slechts ter indicatie.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning