ZETTENHessenbergstraat 17C

Vraagprijs €410.000,- v.o.n.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2022
Energieklasse
A ppp
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZT
Straat
Hessenbergstraat 17C
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

UNIEKE KANS OP STEENWORP AFSTAND VAN HET DORPSHART VAN ZETTEN

Al enkele maanden wordt er gebouwd aan deze ‘drieslag’, een drietal comfortabele en onder architectuur ontworpen gezinswoningen met een moderne en stijlvolle uitstraling. Het hoogste punt is al lang bereikt en binnenkort kunnen de dakpannen erop. De verwachting is dat de woningen medio april 2022 opgeleverd worden.

HOEKWONING MET GARAGE & OPRIT
Dit is een bijzonder project waarbij niet is bezuinigd op bouwmaterialen. Deze woning is op de begane grond direct uitgebouwd waardoor er een ruimtelijke woonkamer is ontstaan. Openslaande terrasdeuren geven toegang tot de zonnige achtertuin. De woning wordt afgemonteerd met een basis keuken (hoekopstelling, zie art impressions), badkamer en toilet. Op de 1e verdieping heeft de woning 3 slaapkamers met aan de voorzijde een dakkapel. De badkamer wordt aangekleed met een douche, een 2e toilet en een wastafel. Een vaste trap geeft toegang tot een verrassend grote 2e verdieping waar je de ideale werkkamer of een extra slaapkamer zou kunnen creëren.
Opvallend zijn de kwalitatief hoge materiaalkeuzes waarop niet bezuinigd wordt. Binnenwanden worden opgetrokken in kalkzandsteen en er is gekozen voor hardhouten binnenkozijnen in combinatie met stompe deuren, iets wat zeker niet gebruikelijk is bij nieuwbouw.

Een belangrijk pluspunt is de duurzaamheid. De woningen worden optimaal geïsoleerd, volledig voorzien van vloerverwarming (alle 3 de woonlagen) en worden tevens voorzien van een lucht-warmtepomp (Viessmann). Een gasaansluiting zal je niet aantreffen in de groepenkast. Zonnepanelen zullen het elektraverbruik (voor een deel) compenseren.

Naast de woning wordt een vrijstaande, stenen garage van 6m lang bij 3m breed gebouwd. Opvallend is dat het platte dak van de garage doorloopt tot aan de zijgevel van de woning waardoor er een overkapping tussen de woning en de garage ontstaat. De oprit is royaal en veel breder dan gemiddeld. Er kunnen met gemak 2 auto’s achter of naast elkaar geparkeerd worden.

Hier woon je aan een zeer rustig en kindvriendelijk ‘eigen’ hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. En dat op loopafstand van alle (winkel)voorzieningen en scholen. Kinderen kunnen vrij spelen op het plein. Bezoekers kunnen parkeren in de extra aangelegde parkeerhavens aan het hofje.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
• Duurzaam, gasloos en comfortabel
• Degelijke bouw met mooie materialen
• Alle woonlagen met vloerverwarming
• Zonnepanelen & lucht-warmtepomp
• Afgemonteerd met keuken, badkamer en toilet
• Multifunctionele 2e verdieping (werkplek of extra slaapkamer)
• Vrijstaande garage met overkapping aan woning vast
• Eigen wensen zijn bespreekbaar.

Heeft nieuwbouw jou voorkeur, maar vind je het lastig om van een tekening af te kopen? Dit project is bijzonder en uniek tegelijk aangezien je de woningen op locatie kunt bezichtigen. Je krijgt daardoor meteen een goede indruk van de ruimtes en het afwerkingsniveau. En wanneer je op tijd bent, is er nog veel mogelijk om je eigen woonwensen kenbaar te maken. Kortom, spreekt je dit project aan, meld je dan aan bij ons kantoor en informeer naar de mogelijkheden.

RICHTPRIJS: € 410.000,- v.o.n.

Er zijn geen rechten te ontlenen aan de getoonde plattegronden en maatvoering.
De percelen grond dienen nog kadastraal ingemeten te worden (kosten verkoper). De genoemde perceeloppervlaktes en maatvoeringen zijn ter indicatie.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning