Remko Stevens Makelaardij

ZETTENStationsstraat 52

Vraagprijs €435.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1991
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AW
Straat
Stationsstraat 52
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Stationsstraat 52

Aan de rand van het dorp gelegen, degelijk gebouwde 2-ONDER-1-KPAWONING (1991). De woning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen plus een extra verdieping boven de garage met een 2e kap, alsmede uit een prettige woonkamer v.v. vloerverwarming, een keuken, een bijkeuken, en doorloop naar inpandige garage, in totaal 6 slaapkamers op de verdiepingen en een complete badkamer.

Deze ruime gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 455 (!) m2 groot met een diepe voortuin en brede oprit, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een robuust overstek bij de voordeur/garage, een extra carport en een achterom naar de achtertuin. De achtertuin is breder dan gemiddeld een heeft een vrij gelegen, groen omsloten karakter. De achtertuin is bovendien gunstig op het zonnige zuidwesten gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is echt een unieke kans! De woning heeft prettige leefruimtes en veel mogelijkheden door de 6 (!) volwaardige slaapkamers. Ook het perceel is zeer gunstig, de tuin loopt breed uit waardoor er met gemakt meerder terrassen gecreëerd kunnen worden. De mogelijkheden die deze woning te bieden heeft zal je zeker aanspreken!”.

VOLLEDIGE GEZINSWONING
Een woning die zowel veel ruimte in als buiten de woning te bieden heeft betreft zeker een buitenkans. Deze woning is degelijk gebouwd waarbij de ruimtes zijn geoptimaliseerd. Zo is de garage voorzien van een zadelkap waardoor hier een extra slaapkamer is ontstaan. De 2e verdieping is voorzien van een hoge nog waardoor er met gemak 2 slaapkamer zijn gecreëerd. Een groter gezin kan hier dan ook prima uit de voeten. Een van de grootste pluspunten van de woning is de tuin. Het perceel loopt in een punt waarbij de achtertuin breed uitloopt. Hierdoor heb je een diepe voortuin en voldoende gelegenheid op eigen terrein maar tegelijkertijd bevindt het grootste gedeelte van het perceel zich achter en naast de woning. Hierdoor geniet je van een grote tuin waar je met gemak meerder terrassen kunt realiseren.

WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Je geniet hier dan ook van een vrij uitzicht richting de achtertuin. De achtergevel verspringt waardoor er een speelse indeling is waarbij er plaats is voor een ruime zithoek en een riante eethoek. Grote raampartijen bieden veel lichtinval, de schuifpui geeft direct toegang tot het buitenterras. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de inpandige garage. De achterzijde van de woning is op de begane grond voorzien van rolluiken.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Hierdoor kijk je heerlijk van je af tijdens het bereiden van een maaltijd. Het huidige keukenblok is eenvoudig te noemen. De keuken is in de huidige situatie een hoekopstelling geplaatst. Bij het vervangen van de keuken zou ook gekozen kunnen worden voor een keukenblok met een schiereiland. Door de vierkante ruimte zijn er veel mogelijkheden voor het indelen ervan.
Aansluiten aan de keuken is de bijkeuken te vinden. Deze praktische ruimte biedt niet alleen veel opbergruimte. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine alsmede te opstelling van de cv-ketel en de zonneboiler te vinden.

1e VERDIEPING
Via de hal en de trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt ruimtelijk aan en biedt toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 13m2, 10m2 en 10m2. De grootste slaapkamer is voorzien van vaste inbouwkasten en een wastafel. De grootste 3 kamers hebben allen rechte muren, de minst grote (boven de garage) heeft schuine dakvlakken en is gemeten vanaf 1,5m hoogte. Deze kamer voelt dus ruimtelijker aan. Ook is deze ruimte voorzien van een wastafelmeubel. Deze kamer is gemakkelijk in te delen als een slaapkamer en een werkhoek.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De badkamer heeft een ruim oppervlak waardoor er ruimte is voor alle wenselijke sanitair. Er is dan ook ruimte voor zowel een ligbad als een douche. Daarnaast zijn ook het 2e toilet en het wastafelmeubel aanwezig, waarbij er voldoende bewegingsruimte overblijft. Een groot raam is stijlvol in een hoek geplaatst waarbij je geniet van veel daglicht en een mogelijk tot ventileren.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is zeer verrassend. Door de hoge nok zijn hier 2 volwaardige slaapkamers te vinden. De slaapkamers zijn respectievelijk 10m2 en 6m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waarbij de kamers in werkelijkheid ruimtelijker zijn. Het totale aantal slaapkamers in deze woning komt dan op 6. Voldoende ruimte om een werk- of hobbykamer in te richten. Zo houd je de thuiswerkplek enigszins afgescheiden. Op de overloop is extra bergruimte aanwezig.

ACHTERTUIN
Niet alleen de woning maar zeker ook de achtertuin is goed bemeten. Het perceel van de woning loopt breed uit waardoor het grootste gedeelte gunstig aan de achterzijde en de zijkant van de woning is gelegen. Er is dan ook meer dan genoeg ruimte om meerdere terrassen te creëren, eventueel een veranda te plaatsen en daarnaast ruimte over te houden voor speeltoestellen voor de kinderen of een moestuin. De tuin is op het westen gelegen waardoor je geniet van veel zon. In de huidige indeling is de tuin ingedeeld met ruime terrassen, gras en een groene omheining. Boven de schuifpui van de woonkamer is zonwering geplaatst waardoor je hier met gemak schaduw kunt creëren. Langs de carport op is de achtertuin toegankelijk. Dit is ideaal met snoeien en grasmaaien zodat je met containers niet door de garage heen hoeft.

GARAGE, CARPORT & OPRIT
De ‘inpandige’ garage maakt deze woning helemaal compleet. De garage is binnendoor te bereiken vanuit de woonkamer, daarnaast heeft de garage zowel een toegang naar de achtertuin als een dubbele deur naar de oprit toe. De auto zal hier niet snel in de garage worden geparkeerd waardoor de garage ruimte biedt voor het stallen van fietsen, of een fijne hobbyruimte voor de klusser. De garage biedt zelfs perspectief voor gebruik voor andere doeleinden, een kantoor- of praktijkruimte aan huis zal hier prima passen. Er is daglicht, elektra en een wateraansluiting aanwezig.
Naast de garage is een carport geplaatst. Hier kun je de auto, motor of fietsen droog parkeren. De carport is middels een elektrisch bedienbaar rolluik volledig af te sluiten.
Ondanks dat het perceel breed uitloopt aan de achterzijde is de voorzijde zeker niet smal te noemen. De voortuin zorgt voor een prettige buffer naar de weg toe. Daarnaast heb je een prettige oprit waardoor je met gemak op eigen terrein kunt parkeren. Opvallend is dat de ruimte boven de garage aan de voorzijde 2 meter doorloopt waardoor er een soort van carport voor de garage is gecreëerd. Hierdoor sta je ook altijd beschut bij de voordeur.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De Stationsstraat is de verbindingsweg tussen het treinstation/snelweg en de Hoofdstraat die naar het dorpsplein leidt. Echter, een deel van de Stationsstraat heeft en parallelweg waar het zeer autoluw is. Deze woning ligt aan deze parallelweg wat scheelt in drukte voor de deur. Kinderen kunnen hier ongestoord naar school lopen en/of de speeltuin in de achtergelegen wijk opzoeken.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en open trapopgang
Woonkamer met schuifpui naar buitenterras
Open keuken
Bijkeuken met cv-ketel, zonneboiler en witgoedaansluiting
Inpandige garage met kanteldeur naar oprit en deur naar achtertuin.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met inbouwkast en wastafel
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4 met bergruimte en ruime werkhoek
Badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Overloop met bergruimte
Slaapkamer 5
Slaapkamer 6.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning
Verrassend veel leefruimte
Veel mogelijkheden om het naar eigen wens te maken
Begane grond voorzien van vloerverwarming
Woonkamer met schuifpui naar achtertuin
Begane grond aan de achterzijde v.v. rolluiken
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Maar liefst 6 slaapkamers
Zonneboiler (2014) aanwezig
Cv-ketel: Atag met bouwjaar 2018
Buitenschilderweg in 2019 uitgevoerd
Buitenzonwering aanwezig
Extra carport v.v. elektrisch bedienbaar rolluik naast de garage
Luifel bij de voordeur/garage
Breed uitlopende achtertuin met veel ruimte
Veel zonuren in de achtertuin door gunstige oriëntatie
Oprit met plaats voor meerdere auto’s
Centrale ligging tussen dorpscentrum en uitvalswegen
Treinstation op loopafstand gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning