Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Veldse Hofstede 66

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 HH
Straat
De Veldse Hofstede 66
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Veldse Hofstede 66

Over de volle breedte uitgebouwde, volledig geïsoleerde en verrassend ruime TUSSENWONING (1994) met o.a. een luxe inbouwkeuken met robuust, granieten werkblad, een royale woonkamer met stijlvolle ‘vakverdeling’ raampui en tuindeur, vloerverwarming op de gehele begane grond, modern toilet in de hal, op de 1e verdieping 3 volwaardige slaapkamers en een neutrale badkamer met o.a. een 2e toilet, een multifunctionele 2e verdieping met hoge nok en meerdere nieuwe Velux dakvensters v.v. rolhorren en verduisteringsschermen. Het algehele buitenschilderwerk is in 2019 door een schilder uitgevoerd.

De woning heeft een mooi formaat achtertuin van ca. 11 meter diep met achterin een houten schuur met elektra. De tuin heeft een ontsluiting middels een poort naar de achtergelegen brandgang. De ligging is erg aangenaam namelijk aan een autoluwe straat en bijna aan de rand van het dorp. Op steenworp afstand zijn meerdere speelvoorzieningen te vinden. Ook zijn er wandelpaden die je naar Landgoed Hemmen brengen. Parkeren kun je pal voor de deur.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning is groter dan de voorzijde doet vermoeden. Dit komt mede door de grote aanbouw en de aantrekkelijke, inpandige breedtemaat van 5,3 meter. Met ca. 115m2 woonoppervlak, een royale woonkamer en 3 tot 4 slaapkamers kan een gezin met 3 kinderen hier prima uit de voeten”.

UITGEBOUWDE WOONKAMER
In 2003 is deze woning aanzienlijk vergroot door de woonkamer over de volle breedte uit te bouwen. Dit heeft flink meer leefruimte opgeleverd. De woonkamer voelt daardoor zeer ruimtelijk aan waardoor je niet hoeft op te letten of dat een grote hoekbank samen met een lange 6-persoons eettafel wel past. Opvallend is de glazen achterpui die uit een vakverdeling bestaat. Dit zorgt voor een speels en gezellig karakter. Erg comfortabel is de antraciet kleurige plavuizen vloer met vloerverwarming die over de gehele begane grond door loopt, zelfs op het toilet. In het plafond van de aanbouw zijn inbouwspots aangebracht die op donkere dagen, eventueel i.c.m. gordijnen, voor veel sfeer en gezelligheid zorgen.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en doordat de keuken eveneens ruim van opzet is, is er gekozen voor een uitgebreide U-opstelling. De stijl is modern en trendy en heeft tegelijkertijd een robuuste uitstraling door het dikke, zwart granieten werkblad en de RVS grepen. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 4-pits gas-op-glas kookplaat, een afzuigschouw, een koelkast met vriesvak en een grote combi-oven. In een koof zijn ook hier inbouwspots aangebracht. Doordat er goed is nagedacht over de kastruimte kun je er veel spullen kwijt, waaronder in de apothekerskast en draaicarrousel in de hoek (2x). Overigens is er in de woonkamer nog een extra trap/voorraadkast te vinden.

1e VERDIEPING
Via de hal (met modern toilet) en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop geeft toegang tot 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 8m2 groot en hebben allen rechte muren (geen schuine dakvlakken). Hierdoor zijn de kamers optimaal in te richten. Leuk detail is de raamverdeling aan de achterzijde die in dezelfde stijl is als in de woonkamer. Alle kamers zijn v.v. rolhorren en de ramen aan de achterzijde hebben een screen (zonwering).

BADKAMER
De badkamer heeft een goed formaat en is ingedeeld met een douche, een 2e toilet en een wastafel. De badkamer is nog van de bouwperiode, maar kan er nog prima mee door. Het tegelwerk is wit waardoor de badkamer een neutrale uitstraling heeft. Mocht je de badkamer willen moderniseren, dan is er zelfs nog plaats voor een extra ligbad. Er is al wel een nieuw Velux dakvenster (kunststof wit) geplaatst welke is voorzien van een rolhor en een verduisteringsscherm. Dit raam is erg prettig aangezien er niet alleen veel daglicht naar binnen valt, maar je ook optimaal kunt ventileren.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend groot en voelt zo ruimtelijk aan vanwege de grote ramen en de nok die op 3 meter hoog ligt. Het betreft een open ruimte die daardoor multifunctioneel te gebruiken is. In de huidige setting is het in gebruik als ouderslaapkamer. Je zou er ook eenvoudig een 4e slaapkamer van kunnen maken. In 2020 zijn er nieuwe Velux dakvensters geplaatst welke (net als op de badkamer) zijn v.v. rolhorren en verduisteringsschermen. Deze zorgen voor veel lichtinval. Bovendien kun je het er lekker laten doorwaaien. Aan beide kanten zijn knieschotten aangebracht waar je veel spullen kunt opbergen. Verder vind je hier de witgoedaansluitingen (wasmachine en wasdroger met ieder een eigen elektragroep), de CV-ketelopstelling en de MV-unit (mechanische ventilatie).

ACHTERTUIN
De achtertuin heeft een mooie diepte, namelijk 11 meter en ook de breedte mag er zijn (5,5m breed). Ondanks de aanbouw is er dus een aantrekkelijke achtertuin overgebleven. Achterin de tuin staat een houten schuur (6m2) welke is v.v. elektra-aansluiting. Ook in de tuin zelf is elektra te vinden alsmede een watertappunt. Er is een achterom aanwezig zodat je eenvoudig met een fiets in de tuin en schuur kunt komen. In het midden van de tuin staat een boom die voor een groen karakter zorgt. Zeker in de warme zomermaanden zal je deze boom kunnen waarderen wanneer die voor de nodige schaduw zorgt.

RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK
Ben je op zoek naar een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, dan kan dit maar zo de straat zijn waar je je meteen thuis voelt. Met bijna alleen maar bestemmingsverkeer en 2 speelvoorzieningen op steenworp afstand is deze plek zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Parkeren kun je pal voor de deur.
Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier, langs de rand van het dorp, zo Landgoed Hemmen binnen waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met trapkast en tuindeur
Open keuken in U-opstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met douchecel, 2e toilet, wastafel en (nieuw) dakvenster.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte (slaapkamer) met 2 dakvensters en knieschot opbergruimte
Washoek met wasmachine- en wasdrogeraansluiting
CV-ketelopstelling en MV-box.

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning met ca. 115m2 woonoppervlak
Woonkamer royaal uitgebouwd met o.a. inbouwspots
Comfortabele vloerverwarming op de gehele begane grond
Luxe inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad
Drie tot vier volwaardige slaapkamers
Neutrale en degelijke badkamer met de mogelijkheid voor een extra ligbad
Nieuwe, hardhouten voordeur met driepuntsluiting
Meterkast: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Atag HR-combi met bouwjaar 2013
Meerdere nieuwe Velux dakvensters
Volledig geïsoleerd
Al het buitenschilderwerk is in 2019 door een schilder uitgevoerd
Tuin is overzichtelijk en onderhoudsarm aangelegd
Verlichting aan voor- en achtergevel blijft achter
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Alle voorzieningen en vrije natuur binnen handbereik.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning