Remko Stevens Makelaardij

HETERENKamperfoeliestraat 38

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 WX
Straat
Kamperfoeliestraat 38
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kamperfoeliestraat 38

Ruim opgezette en instapklare TUSSENWONING met vrije ligging aan de voorzijde. De woning bestaat uit drie volwaardige woonlagen en heeft diverse pluspunten. Zoals grote ramen met veel lichtinval, een complete inbouwkeuken, een recent gerenoveerde badkamer en vier ruime slaapkamers. De tuin achter is verrassend en stijlvol ingericht met onder andere een brede overkapping en meerdere zithoeken. De stenen schuur en achterom ontbreken niet.

De makelaar: “Een woning zoals deze, met veel lichtinval en vrij uitzicht aan de voorzijde, voelt gelijk prettig aan. De onder architectuur aangelegde achtertuin met brede overkapping zal je zeker aanspreken. Bovendien krijg je hier veel leefruimte waardoor de woning ook voor een gezin met drie kinderen interessant is.”

LICHT EN RUIMTE
Door de lichtinval voelt de woning bij binnenkomst meteen prettig aan. De ligging is gunstig met voor een vrij uitzicht over een fraaie gemeentelijke boomgaard. De tuin heeft een prettig oppervlak met meerdere zithoeken en een brede overkapping. De woning zelf heeft tevens alles te bieden. Met vier slaapkamers heeft iedereen een eigen plekje. Ook aan praktische ruimtes is gedacht zoals een berging op zolder, knieschot opbergruimte en een trapkast. De badkamer heeft een ligbad en een douche, die recent vernieuwd is. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Kortom een woning die meteen in de smaak valt en waar je je snel thuis voelt.

WOONKAMER
De grote ramen – voor en achter – van deze typische doorzonwoning zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en de keuken. Voor kijk je uit op de boomgaard. Dit geeft een vrij gevoel. De zithoek is aan de voorzijde van de woning geplaatst waardoor je van het uitzicht kunt genieten. Vanuit de eethoek is er toegang tot de achtertuin. In de woonkamer is een vaste open kast waar je wat leuke spullen neer kunt zetten. Onder de trapopgang bevindt zich een praktische inbouw/voorraadkast.

KEUKEN
De keuken is open en daardoor is er zicht op de eethoek. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast (2020), een combi-oven (2020), een 5-pits gaskookplaat en een afzuiger. In de achtergevel is een tuindeur geplaatst waardoor je, net als vanuit de eethoek, direct het buitenterras op loopt.

EERSTE VERDIEPING
Via de ruim opgezette hal en de trapopgang kom je op de eerste verdieping. De hal en de overloop zijn beide recent gestuct. De overloop schakelt drie slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 13,6 m2, 13 m2 en 8 m2. De slaapkamer voor is voorzien van een rolluik. Doordat er op deze woonlaag geen schuine dakvlakken aanwezig zijn, zijn de kamers praktisch en optimaal in de richten.

BADKAMER
De badkamer is in 2020 gerenoveerd en ziet er verzorgd en modern uit; badmeubel en douche zijn vernieuwd. Naast het bad bevindt zich het tweede toilet en een handdoekradiator. Het plafond is voorzien van inbouwspots en een mechanische ventilator. Het raam zorgt voor voldoende lichtinval en geeft de mogelijkheid tot ventileren.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is verrassend! Door de hoge nok biedt de vierde slaapkamer met 15 m2 veel ruimte. Samen met de buren is een kunststof dakkapel geplaatst in 2018. Vanuit de voorzolder – met aansluiting voor de wasmachine – is de berging met cv-ketel te bereiken. Deze biedt veel opbergruimte.

ACHTERTUIN MET OVERKAPPING
Achter de woning is een aantrekkelijke tuin te vinden. De breedte van de woning zie je goed terug in de de twaalf meter diepe achtertuin. De verkopers hebben hier goed gebruik van gemaakt door een architect de tuin te laten ontwerpen. Direct aan de woning is een brede overkapping geplaatst. De lichtdoorlatende platen zorgen dat de woonkamer geen lichtinval verliest. Het hout geeft een warme uitstraling en je kan hier met gemak een lounge set én een tuinset kwijt. Achter in de tuin is een tweede terras te vinden waardoor je altijd de keuze hebt om van de zon te genieten of om verkoeling te zoeken in de schaduw. Er is een ruime schuur met elektra en veel opbergruimte. Er is een achterom.

HETEREN aan de Rijn
Heteren is uitgegroeid tot een broedplaats van initiatieven met betrokken inwoners, actieve verenigingen, initiatiefrijke ondernemers en gezellige evenementen. De Randwijkse Waarden, de herinrichting van de Flessestraat en het realiseren van een nieuwe dorpskern zijn voorbeelden uit het dorpsontwikkelingsplan uit 2013 (Bron: Dorpsraad Heteren).

In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt Hart van Heteren waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn drie basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden je zeker aanspreken!

De huidige bewoners: “Het vrije uitzicht op de boomgaard, de wandeling door de uiterwaarden, zwemmen bij het strandje, fietsen langs de Rijn; we hebben er 22 jaar – met kleurenpracht in alle jaargetijden – van genoten. Nu is het tijd om deze mooie plek in Heteren over te dragen aan de volgende bewoners!”

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een vestiging van McDonald’s.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapkast
Doorzon woonkamer
Open keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur en tuindeur
Eerste Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet
Tweede Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen
Berging met opstelling van de cv-ketel
Slaapkamer 4 met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Ideale starterswoning met mogelijkheden om te ‘groeien’
Complete inbouwkeuken
In totaal vier volwaardige slaapkamers
Badkamer gerenoveerd in 2020
Ligbad én douche in de badkamer
Dakkapel op de vierde slaapkamer
Kunststof kozijnen in de dakkapel
Voorzolder met witgoedaansluiting
Berging op de tweede verdieping
Cv-ketel: Remeha Tzerra met bouwjaar 2016
Onder architectuur aangelegde achtertuin
Brede overkapping
Stenen berging v.v. elektra
Achterom aanwezig
Vrije ligging aan voorzijde

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning