Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDBrederode 28

Vraagprijs €389.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 GL
Straat
Brederode 28
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Brederode 28

Uitgebouwde, geschakelde 2-ONDER-1 KAP WONING, bestaande uit 3 woonlagen, een vergrote begane grond met leuke, royale zithoek, een leefkeuken met eethoek, een multifunctionele praktijk/kantoorruimte, in totaal 4 slaapkamers, een badkamer met o.a. een ligbad en een douche, dit alles gelegen op een ruim perceel met een achtertuin met vrij uitzicht en veel privacy en een oprit aan de voorzijde.

Quote van de makelaar: “Eenmaal binnen zal je verrast zijn over de ruimte in de woonkamer waarbij de uitbouw voor een speels effect zorgt. Zelfs een praktijk/kantoorruimte aan huis wordt hier aangeboden. Geniet je graag van vrij uitzicht en privacy, dan zal je de tuin ook zeker aanspreken”.

UITGEBOUWD
De woning heeft vanuit zichzelf al veel te bieden, echter is dit bij deze woning nog meer verbeterd. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, de keuken is hierdoor aanzienlijk vergroot en daarmee een ware leefkeuken geworden. Prettig is de grote glaspui waarbij je geniet van het vrije zicht aan de achterzijde. Ook de garage is onder handen genomen. De voormalige garage is voorzien van een nieuwe pui, verwarming en airconditioning (ter overname). De ruimte is nu in gebruik als kapsalon en laat daarmee zien dat de ruimte uitstekend te gebruiken is als praktijk/kantoorruimte aan huis. Een speelruimte voor de kinderen of een fijne thuiswerkplek, ook dat kan hier uitstekend. De ruimte heeft tevens een extra afgesloten berging via waar er toegang is tot de woonkamer, vanaf de oprit is er een eigen entree.

WOONKAMER
Doordat de keuken in de uitbouw is geplaatst, heeft de woonkamer meer leefruimte gekregen. Met gemak kun je hier een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. De woonkamer betreft een ware doorzonwoonkamer waarbij je geniet van veel lichtinval van zowel de voor- als achterzijde. De vloer is bekleed met hout wat voor een warme woonsfeer zorgt. Vanuit de woonkamer is de trappenkast te bereiken, deze ruimte biedt veel mogelijkheden voor het opbergen van spullen. Vanuit de voordeur kom je in de hal terecht waar zich ook het toilet en de meterkast bevindt. De trapopgang is afgesloten middels een eigen hal met doorloop naar de multifunctionele ruimte.

KEUKEN IN UITBOUW
Aan de achterzijde van de woning, in het verlengde van de voormalige garage is een uitbouw geplaatst. In deze uitbouw is een ware leefkeuken gecreëerd. Door de grote glaspui in de achtergevel valt het vrije uitzicht direct op, je kijkt hier prettig van je af. De leefkeuken is een ruimte waar je ongetwijfeld veel zult zijn. Je kan hier prima een 6-persoons eettafel kwijt waardoor je gezellig kunt tafelen met het gezin of met familie/vrienden. Het keukenblok zelf is voorzien van veel inbouwapparatuur, zijnde een 5-pits gasfornuis (90 cm breed) met oven, een afzuigkap en een vaatwasser. De losse koel/vriescombinatie blijft tevens achter.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Vanuit de hal met trapopgang komen we in de multifunctionele ruimte terecht. Deze ruimte was voorheen de garage, deze is bij de woning betrokken en voorzien van en nieuwe pui en verwarming. Hierdoor is de ruimte goed te gebruiken als bijvoorbeeld een kapsalon aan huis. Wanneer je een eigen praktijk- of kantoorruimte aan huis zoekt zal dit je zeker aanspreken. Erg praktisch is dat het achterste gedeelte van de ruimte wordt afgescheiden door middel van een schuifdeur. Dit biedt praktische opbergruimte waar jouw klanten geen zicht op hebben.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen van respectievelijk 15m2, 12m2 en 7m2 groot. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel waardoor de ruimte veel lichtinval heeft.
De dakkapel is voorzien van een screen. De twee andere slaapkamers zijn beiden voorzien van rolluiken. De minst grote slaapkamer is voorzien van een brede schuifkastenwand waardoor de ruimte perfect is als walk-in-closet. Uiteraard is deze kamer zonder kast ook goed in te delen als slaapkamer.

BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. De badkamer is neutraal ingedeeld en voorzien van een groot raam waardoor er veel lichtinval is. Het ruime oppervlak zorgt ervoor dat de badkamer goed in te delen is met alle wenselijke sanitair. Zo tref je hier een ligbad, een douche, een 2e toilet, een wastafel met planchet en een radiator. Het wanden zijn geheel betegeld met lichte tegels, op de vloer zijn blauwe tegels gelegd. Ventileren is mogelijk middels het raam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De voorzolder biedt veel ruimte voor het opbergen van spullen. Daarnaast tref je heir de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel.
De 4e kamer is ingedeeld als een ruime slaapkamer. Achter knieschotten is hier ook extra opbergruimte aanwezig. Door de hoge nok voelt deze kamer ruim aan. Twee grote dakramen maken de kamer opvallend licht.

ACHTERTUIN MET UITZICHT
Eén van de pluspunten van deze woning is de buitenruimte. Wat direct opvalt is de vrije ligging aan de achterzijde. Dit tref je zelden! Je kijkt hier heerlijk op groen waardoor je ver van je af kunt kijken. Ook geniet hier van veel privacy doordat je geen bebouwing aan de achterzijde hebt. De woning is gunstig op het perceel gelegen waardoor de achtertuin bijna vierkant is (ca12m diep x 9m breed). Aan de kant van de woning is een heerlijk terras gemaakt, hier is ook een breed zonnescherm geplaatst. Achter in de tuin is een tweede terras waar je kunt genieten van het uitzicht. Ook is er een houten berging aanwezig en ook de achterom ontbreekt niet.
Aan de voorzijde van de woning biedt een diepe voortuin een fijne buffer naar de straat toe. Ook heb je hier een ruime oprit waardoor er altijd parkeergelegenheid op eigen terrein is.

LOCATIE
De woning is midden in een rustige en gemoedelijke woonwijk gelegen. De Brederode is verkeersluw te noemen met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer. Dit is fijn voor kinderen die hier veilig op straat kunnen spelen. Ook zijn de twee basisscholen op loopafstand. De wijk is in de loop der jaren ‘gesetteld’ wat je terugziet in volwassen bomen die de wijk groen aankleden. Parkeren kan op eigen terrein (oprit), maar je kunt hier ook in de parkeervakken tegenover de woning parkeren.

DODEWAARD
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action.
Het dorp telt 2 basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoekt u graag de natuur op, dan vindt u aan de andere kant van de Waalbanddijk uitgestrekte uiterwaarden waar u geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 5 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt u binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje
Woonkamer met trapkast
Royale woonkamer
Leefkeuken met eethoek en toegang tot de achtertuin
Hal met trapopgang
Bergruimte
Multifunctionele ruimte (kapsalon)
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, een ligbad, 2e toilet, wastafel
2e Verdieping
Voorzolder met witgoedaansluitingen
4e Slaapkamer met dakvensters

BIJZONDERHEDEN:
Stijlvolle gezinswoning
Ruime living
Leefkeuken in de uitbouw met veel glasoppervlak
Praktische trapkast
Praktijk/kantoorruimte met eigen entree
Bergruimte bij de praktijk/kantoorruimte
In totaal 4 slaapkamers
Badkamer met o.a. ligbad én douche
Achtertuin met vrij uitzicht en veel privacy
Tuin gelegen op het oosten
Zonnescherm, screens en rolluiken aanwezig

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning