Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Veldse Hofstede 55

Vraagprijs €439.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1995
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 HD
Straat
De Veldse Hofstede 55
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Veldse Hofstede 55

Stijlvol ontworpen, goed onderhouden en uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (1995) met enkele grote pluspunten zoals een ruime woonkamer met houtkachel en erker, een moderne inbouwkeuken, een aangebouwde, verwarmde serre/tuinkamer met brede glaspui en openslaande tuindeuren (2×2), 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping waarvan 1 met balkon, een complete badkamer met o.a. een ligbad én douche en een multifunctionele 2e verdieping met volop mogelijkheden. Via de serre/tuinkamer is de ‘inpandige’ garage te bereiken.

Deze aantrekkelijke gezinswoning met ca. 143m2 woonoppervlak heeft een gunstig gelegen achtertuin. De zonoriëntatie is op het zuid/westen waardoor je veel zonuren geniet. De tuin is opnieuw, onderhoudsarm aangelegd met o.a. groot formaat tegels en grote plantenbakken.
De oprit biedt plaats aan 2 grote auto’s. De luifel c.q. carport bij de voordeur en garage is met name erg praktisch. De woning is gelegen aan een autoluwe straat (bijna aan de rand van het dorp) met speelvoorzieningen op steenworp afstand.

Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een 2-kapper. Dat zie je al meteen wanneer je vóór het huis staat. Met o.a. een erker, een balkon en een dwarskap heeft de architect de woning een stijlvolle uitstraling gegeven. Achter deze voorgevel gaat een verrassend grote gezinswoning schuil die je gezien moet hebben om geheel op waarde te kunnen schatten”.

GOED ONDERHOUDEN
In de afgelopen jaren is deze woning op verschillende vlakken verbeterd wat ten goede is gekomen aan de algehele onderhoudsstaat. Nu is de woning van zichzelf nog relatief jong, maar het is altijd goed om de woning (preventief) te blijven verbeteren en te onderhouden. In 2019 is de dakbedekking van het platte dak van garage en carport volledig vervangen. Daarbij zijn de daktrimmen niet vergeten. Tevens zijn de boeiboorden aan de achterzijde van de woning vernieuwd. In 2020 is al het houtwerk aan de buitenzijde van de woning door een professionele schilder geschilderd. Gezien voornoemde investeringen kan de woning er weer geruime tijd tegen aan.

SERRE / TUINKAMER
De grootste investering die in de afgelopen jaren is gedaan, is misschien wel de renovatie van de aanbouw. In 2018 is de tuinkamer (serre) gerenoveerd en aanzienlijk verbeterd met o.a. een geheel nieuwe, hardhouten glaspui over de volle breedte van de woning, nieuwe polycarbonaatplaten als dak en een plavuizen vloer. Opvallend is dat de hardhouten glaspui is voorzien van 2x dubbele terrasdeuren (dus 2×2). Ook is het glas extra dik uitgevoerd (HR++ beglazing). De zijwand heeft een extra voorzetwand gekregen en is vervolgens afgestuct. En doordat er ook centrale verwarming aanwezig is, is de aanbouw veel meer onderdeel van het huis geworden. Deze tuinkamer is overigens wel geheel van de woonkamer af te sluiten (middels een en-suite-schuifpui) waardoor er verschillende leefruimtes en zithoeken zijn ontstaan. Overigens is de aanbouw iets groter dan gemiddeld (3,6m diep en 5,5m breed) waardoor je er met gemak een grote zithoek kwijt kunt.

WOONKAMER MET ERKER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een ruime L-indeling. De erker aan de voorzijde maakt de leefruimte net even wat speelser en ruimtelijker. Ook de 2 hoekgevelramen zorgen voor een prettige lichtinval. De zithoek is groot genoeg voor een robuuste hoekbank. De aanwezige houtkachel zorgt meteen voor de gezelligheid in de winter. Een V-groef laminaatvloer geeft een neutraal en verzorgd afwerkingsniveau. Hetzelfde geldt voor de wanden en plafonds die in 2016 nog zijn gesausd. En heb je altijd al een lange 6- of 8-persoons eettafel gewild, dan hoef je hier niet te twijfelen of het wel past. Er is immers meer dan voldoende ruimte voor meerdere grote meubelstukken.

OPEN KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een open karakter. De keuken is in hoekopstelling geplaatst met er tegenover een hoge kastenwand. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (AEG 2019), een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw (2018), een combi-oven met stoomfunctie (Bosch 2019) en een Liebherr koelkast (2020). Verder bestaat de keuken uit praktische kastruimte zoals een ‘Le Mans’ slede in de hoek (uittrekbare pannenkast), een apothekerskast en brede ladekorven. Het aanrechtblad is in graniet uitgevoerd waarbij het aanrechtblad net even iets hoger is geplaatst dan gebruikelijk. De fronten zijn hoogglans rood. Indien gewenst zou je kunnen overwegen om de fronten te vervangen in een andere kleurstelling.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de 1e verdieping gaat de ruime opzet gewoon door. De overloop voelt prettig aan vanwege het extra kopgevelraam met daglichttoetreding. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden van respectievelijk 14m2, 9m2 en 9m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. De ouderslaapkamer is dermate goed bemeten dat je er met gemak een groot 2-persoons bed kwijt kunt. Ook geeft deze kamer toegang tot het balkon aan de voorzijde.

BADKAMER
De badkamer is qua formaat mooi in verhouding met de rest van de woning waardoor de ruimte ook compleet is ingedeeld. Er is een ligbad aanwezig, alsmede een separate (vernieuwde) douchecel. Deze douche heeft een rainshower, een handdouche en zelfs massagestralen. Het wasmeubel wordt vergezeld door een onderkast en een kolomkast. Ook de spiegelkast geeft de nodige opbergmogelijkheden voor toiletspullen. En uiteraard ontbreekt het 2e toilet niet. Badkamers moeten altijd goed geventileerd worden en dat hoeft hier geen probleem te zijn. Ventileren kan door een raam open te zetten of middels de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft een open ruimte die daardoor voor vele doeleinden geschikt is. Mede door de hoge nok (3,1m) zou je er één of zelfs 2 extra slaapkamers kunnen creëren. Aan de voorzijde is de ‘halve’ dakkapel te vinden en aan de achterzijde zou je eenvoudig een extra dakvenster of een dakkapel kunnen (laten) plaatsen. Ook de washoek ontbreekt niet waar je de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. Het aanwezige kopgevelraam, die tot in de nok doorloopt, zorgt voor een fijne lichtinval.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De tuin ligt gunstig op de zon, namelijk het zuid/westen, waardoor je er, zeker in de middag en avond, veel zonuren hebt. De tuin is ca. 10 meter diep en 9 meter breed en heeft hierdoor een mooi rechthoekig formaat. De tuin is daardoor praktisch en overzichtelijk in te delen. In 2018 is de achtertuin geheel opnieuw aangelegd waarbij er is gekozen voor groot formaat tegels (60×60) en 2 grote plantenbakken. Het onderhoudsarme karakter zorgt ervoor dat je meer tijd over houdt om van de tuin te genieten.

GARAGE & CARPORT
Naast de woning is een stenen garage gelegen. Doordat de woning is uitgebouwd (serre/tuinkamer) is de garage van binnenuit te bereiken. Dit is ideaal wanneer je veel in de garage komt, bijvoorbeeld voor het plaatsen een vriezer en/of voor het uitoefenen van een hobby. De garage heeft een stalen kanteldeur met loopdeur. Een auto zetten we niet meer zo snel in de garage, maar voor fietsen en/of een motor is het ideaal. Ook kun je hier je voorraad kachelhout kwijt. Een gootsteen met water- en elektra-aansluiting maken de garage compleet.

RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK
Ben je op zoek naar een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, dan kan dit maar zo de straat zijn waar je je meteen thuis voelt. Met bijna alleen maar bestemmingsverkeer en 2 speelvoorzieningen op steenworp afstand is deze plek zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Parkeren kun je op eigen terrein of in één van de vele parkeerhavens in de straat.
Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier, langs de rand van het dorp, zo Landgoed Hemmen binnen waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met houtkachel en erker
Open keuken met hoekopstelling, inbouwapparatuur en deur naar serre/tuinkamer
Tuinkamer (via schuifpui) met 2x dubbele tuindeuren en doorloop naar…
‘Inpandige’ garage met water- en elektravoorziening.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
Ouderslaapkamer met balkon
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, luxe douchecel, 2e toilet en wasmeubel met diverse kastruimte.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met o.a. witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling
Mogelijkheid tot 1 of 2 extra slaapkamers te creëren.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend ruime gezinswoning met ca. 143m2 woonoppervlak
Opvallend goed onderhouden
Gezellige houtkachel in de woonkamer
Aangebouwde en gerenoveerde serre/tuinkamer zorgt voor 20m2 extra leefruimte
Tuinkamer is verwarmd waardoor het er alle seizoenen heerlijk vertoeven is
Complete badkamer met o.a. een luxe douche
Alle raambekleding blijft achter
CV-ketel: Bosch HR-combi, geplaatst 2009
Meterkast: 6 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Volledig geïsoleerd woonhuis
Garage van binnenuit toegankelijk
Zonnige achtertuin met relatief weinig inkijk
Tuin is overzichtelijk en onderhoudsarm aangelegd
Alle tuinverlichting blijft achter
Door de carport sta je bij de voordeur altijd droog
Oprit met plaats voor 2 grote auto’s
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Alle voorzieningen en vrije natuur binnen handbereik.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning