ZETTENDe Peppelpas 14

Vraagprijs €499.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A ppp
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GW
Straat
De Peppelpas 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Peppelpas 14

Heerlijk vrij, aan de rand van het dorp gelegen, energiezuinig en GESCHAKELD VRIJSTAAND WOONHUIS met 3 volwaardige woonlagen en maar liefst 151m2 (!) woonoppervlak. De woning heeft diverse grote pluspunten zoals een zonnige woonkamer, een schuifpui, een rookkanaal voor een houtkachel, een werk/hobbykamer op de begane grond, vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping, 3 volwaardige slaapkamers en een royale multifunctionele 2e verdieping met de mogelijkheid tot extra (slaap)kamers. De woning is recent nog flink opgefrist met o.a. nieuw stucwerk, nieuwe binnendeuren en nieuwe vloeren en plinten. De woning is bovendien gasvrij gebouwd met o.a. een warmtepomp, een zonneboiler, WTW-ventilatie (warmteterugwin) en 24 (!) zonnepanelen op het zuiden.

De locatie is misschien wel het grootste pluspunt. De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 341m2 groot, letterlijk aan de rand van het dorp gelegen. De zon draait gunstig om de tuin heen en geniet veel privacy vanwege de groene hagen en leilindes rondom. Vanuit de woning heb je een panoramisch uitzicht over het buitengebied van Zetten, terwijl je hier ‘gewoon’ in een rustige, autoluwe en zeer kindvriendelijke woonwijk woont. Parkeren kun je op de eigen oprit.

Quote van de makelaar: “Deze woning scoort in meerdere opzichten bovengemiddeld, namelijk in leefruimte ín de woning (ca. 525m3 inhoud), energiezuinigheid en comfort (gasvrij), het ruimtelijke gevoel rondom de woning (nauwelijks inkijk) en de vrije ligging aan de rand van het dorp, grenzend aan de weilanden en wandelpaden”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp heeft. Warmte wordt op twee manieren ‘gewonnen’, in eerste instantie met zonnewarmte en wanneer dit onvoldoende is, met aardwarmte. Deze combinatie zorgt uiteindelijk voor een zeer hoog rendement. Een zeer groot voordeel van de warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Bovendien is er voor gekozen om maar liefst 24 zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor is de woning, afhankelijk van je leefstijl en gezinssamenstelling, nagenoeg energieneutraal geworden.

WOONKAMER
Deze woonkamer is bijzonder licht te noemen vanwege de opvallende, horizontale raampartijen die tot aan de vloer doorlopen. Met name het grote zijgevelraam versterkt het ruimtelijke gevoel en zorgt voor een speels karakter. In de achtergevel is een schuifpui geplaatst waardoor je direct het buitenterras op loopt. Aan de voorzijde kijk je vrij weg op een groenstrook en wadi die voor het huis zijn gelegen. De vloer in de woonkamer betreft een lichte, nieuwe laminaatvloer (met opstaande plinten) welke is v.v. vloerverwarming. Deze geldt als hoofdverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. Ook zijn recent de wanden gestuct en diverse deurposten vervangen door hardhouten deurstijlen met stompe deuren (tevens geschilderd).

Gaat je voorkeur uit naar meer leefruimte op de begane grond en zou je graag je eigen stempel op de woning willen drukken? Deze woning leent zich perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Hierdoor zou je extra ruimte creëren voor een royale eettafel en/of een extra zithoek.

OPEN KEUKEN
De keuken heeft een open karakter, zowel naar de woonkamer als naar de achtertuin (extra tuindeur).
Doordat het keukenblok enigszins wat verouderd is, zou je ervoor kunnen kiezen om deze te vervangen en je eigen stijl te kiezen. Anderzijds is de keuken neutraal en tevens voorzien van een natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een grote oven, een inductie kookplaat en een afzuigschouw (wordt nog geplaatst). Er is nog ruimte om een extra magnetron in te bouwen. De plint onder het keukenblok is eenvoudig te plaatsen.

WERKKAMER
Vandaag de dag wordt er veel thuis gewerkt en hoe fijn is het dan dat je op de begane grond een aparte werkkamer (ca. 17m2) hebt. Bij deze woning is de garage verbouwd tot leefruimte waar je verschillende invullingen aan kunt geven, bijvoorbeeld een praktijk of salon aan huis, een speelkamer of toch die werkkamer waar je ongestoord je werk kunt doen. Daglicht komt er binnen via de glasblokken aan de voorzijde en via de tuindeur achterin. In het plafond zijn inbouwspots verwerkt.

1e VERDIEPING
De overloop is eveneens ruim van opzet met 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m2, 11m2 en 10m2 groot en hebben allemaal rechte muren (zonder schuine dakvlakken). Er zit dus geen kleine kamer tussen. Uniek is het panoramische uitzicht vanuit de twee grootste slaapkamers waarbij je tot in de verre omgeving over de weilanden uit kijkt. Dit geeft een vrij gevoel, ook omdat er geen enkele inkijk is. Net als de begane grond is deze woonlaag v.v. vloerverwarming en een nieuwe laminaatvloer. Bovendien zijn er geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.

BADKAMER
De badkamer is modern betegeld met groot formaat vloer- en wandtegels waarbij er een accent is gelegd tussen ‘roestbruine’ en witte tegels. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche met glazen wanden. Naast de douche is, net als het gastentoilet in de hal, een design wandcloset geplaatst. Er tegenover is er plaats voor een 2-persoons wasmeubel. Op de foto is dit meubel nog niet zichtbaar, maar ondertussen is het wasmeubel geplaatst waardoor de badkamer compleet wordt opgeleverd. Het zijgevelraam zorgt voor een prettige lichtinval. Ventileren gaat mechanische via de WTW-unit. En niet te vergeten de vloerverwarming waardoor je nooit koude voeten op de badkamer hoeft te hebben.

2e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Dit is een verrassend ruime verdieping, ondanks het schuine dakvlak en het verlaagde spotsplafond. Deze woonlaag betreft een multifunctionele, open ruimte en biedt daardoor volop perspectief om het geheel naar eigen wens te gebruiken en in te richten. Je zou er een gym of een speelhoek voor kinderen kunnen creëren. Maar ook één of misschien wel twee extra (slaap)kamers behoren tot de mogelijkheden. Een Velux dakvenster (met verduisteringsscherm) zorgt voor opvallend veel lichtinval, net als het ronde voorgevelraam die voor een speels accent zorgt. Achter 2 schuifelementen (inbouwkast) vind je de wasmachine-aansluiting. Onder de schuine zijde zijn knieschotten aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen. Overigens zou je ook nog opbergruimte kunnen creëren door een vlizotrap naar de zoldervliering te plaatsen aangezien de nokhoogte ca. 4 meter bedraagt. Net als op de begane grond en de 1e verdieping is ook hier éénduidig dezelfde laminaatvloer gelegd. Kortom, deze woning is uitermate geschikt voor een gezin met 3 tieners.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze woning zeker aanspreken. De achtertuin heeft een goed formaat, loopt weliswaar wat smaller weg, maar doordat het de laatste woning van de straat is, heeft het een heerlijk vrije ligging met nauwelijks tot geen inkijk vanuit andere woningen. Bij de schuifpui is een royaal terras aangelegd waar je met gemak een grote loungeset of tuintafel kwijt kunt. Rondom staan volwassen leilindes die sierlijk afsteken tegen de blauwe lucht waarbij de zon gedurende de dag gunstig om de tuin heen draait. Diverse planten en bomen geven de tuin een groen en speels karakter. Achter de voormalige garage is een extra schuur gebouwd voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. Door de zijtuin kun je langs de woning oplopen en bereik je de voortuin en oprit.

AAN DE RAND VAN HET DORP
Je woont hier niet aan het einde van de wereld maar wel voor je gevoel ‘aan het einde van het dorp’. Elke keer wanneer je weer de groene en royaal opgezette Peppelpas oprijdt, kijk je aan het einde van de straat over de weilanden waar in de zomer de koeien of schapen grazen. De straat loopt rond, is zeer autoluw met uitsluitend bestemmingsverkeer met in het midden een groen aangelegde wadi voor overtollig regenwater. Dit zie je in meer straten waardoor de wijk ruim en groen is opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken!
Kinderen kunnen er naar hartenlust op straat spelen. In de wijk zijn diverse groen- en speelvoorzieningen aangelegd. En ben je van het wandelen (met de hond), dan zal je de plek nog meer aanspreken. Om de wijk is een wandelpad aangelegd die je binnen enkele ogenblikken naar Landgoed Hemmen leiden.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en kast met warmtepomp
Woonkamer met rookkanaal, trapkast en schuifpui naar achtertuin
Open keuken in hoekopstelling, inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met trapopgang en doorloop naar werkkamer
Werkkamer (voormalige garage) met tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met royale inloopdouche, 2e toilet en 2-persoons wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met rond kopgevelraam en groot Velux dakvenster
Vaste schuif/kastenwand met WTW-unit en wasmachine-aansluiting.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Woonkamer met prettige lichtinval en speelse raampartijen
Nieuw aangelegd rookkanaal met de mogelijkheid tot het aansluiten van een houtkachel
Schuifpui naar buitenterras
Keuken v.v. natuurstenen werkblad
Wanden begane grond recent strak gestuct (m.u.v. werkkamer)
Nieuwe laminaatvloeren met opstaande plinten
Hardhouten deurposten en stompe deuren (begane grond)
Garage verbouwd tot werkkamer of praktijk/salon aan huis
Panoramisch uitzicht vanuit de slaapkamers
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd (wandclosetten)
Multifunctionele 2e verdieping met (indelings)mogelijkheden
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Warmtepomp (aardwarmte) en zonneboiler geïnstalleerd
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig (elektrische verwarming in werkkamer en 2e verdieping)
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
24 Zonnepanelen op het zuiden
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Aantrekkelijke achtertuin met veel rust, privacy en zonuren
Volwassen leilindes geven de tuin een groen karakter
Parkeergelegenheid op eigen terrein (oprit)
Aan drie zijden van de woning een vrije en privacyvolle ligging
Groen en ruim opgezette woonwijk
Op steenworp afstand van uitgestrekte wandelpaden en het Betuwse landschap.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning