Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 17

Vraagprijs €310.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XT
Straat
Bretagnesingel 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 17

Aantrekkelijke en zeer nette GEZINSWONING met maar liefst ca. 129m2 woonoppervlak, een riante L-vormige woonkamer, een luxe keuken in de ‘uitbouw’, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer met o.a. een 2e toilet, een ruime voorzolder met witgoedaansluitingen en opbergruimte. Dit alles is geheel voorzien van rolluiken en een diepe, privacyvolle tuin met stenen berging.

Quote van de makelaar: “Een ruime gezinswoning welke veel comfort te bieden heeft zal al snel je interesse wekken. De moderne keuken en badkamer maken de woning instapklaar. Je hoeft alleen nog maar de meubels te verhuizen en je kan genieten van je nieuwe woning.”.

INSTAPKLAAR
Bij de Bretagnesingel in Heteren denk je al snel aan de autovrije hofjes van de Melkweide. Deze woning ligt er tegenover wat zo zijn voordelen heeft. Je kunt namelijk de auto pal voor de deur parkeren. Deze woning is de middelste van een drieslag (3-onder-1-kap) en maakt daardoor geen onderdeel uit van een blok rijwoningen van 10 onder 1 dak. Deze woning is voorzien van veel extra’s waardoor de woning zeker instapklaar te noemen is. De woning is geheel voorzien van rolluiken. De badkamer en keuken zijn gemoderniseerd en in luxe uitgevoerd. De begane grond heeft daarbij een nette houten vloer welke veel warmte uitstraalt. Kortom bij deze woning hoef je alleen je meubels te plaatsen en je kan gaan genieten. In de tuin zal dit zeker goedkomen, door het prettige formaat kan je meerdere terrassen creëren.

WOONKAMER
De keuken van deze woning bevindt zich in de ‘uitbouw’, hierdoor heeft de woonkamer een praktische L-indeling. De grote raampartijen maken dit een echte doorzonwoonkamer. Opvallend is de luxe massief houten vloer wat de ruimte een rustieke uitstraling geeft. Door de indeling creëer je niet alleen een gezellige zithoek aan de voorzijde, je kan er tevens met gemak een 6-persoons eettafel kwijt. Boven de eettafel is een spotplafond geplaatst. Door de gunstige ligging aan de achterzijde en het uitzicht op groen aan de voorzijde heb je geen inkijk in de woonkamer.

KEUKEN
De ‘uitbouw’ van de keuken is meteen bij de bouw gerealiseerd. Hierdoor betreft het een degelijke aanbouw op een goede fundering. De houten vloer is doorgelegd in de keuken waardoor het een eenheid vormt met de woonkamer. Het keukenblok is stijlvol en modern vormgegeven met aan twee zijden van de keuken een lang keukenblok. Je hebt dan ook voldoende werk- en kastruimte. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vriezer. Het plafond is voorzien van inbouwspots. De keuken is voorzien van een tuindeur waardoor je direct toegang hebt tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een overzichtelijke indeling met een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 9m2 groot en daarmee allen volwaardig te noemen. De grootste twee slaapkamers voelen zeer ruimtelijk aan waardoor je goed om het bed heen kunt lopen. Zowel alle 3 de slaapkamers als de badkamer zijn voorzien van rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde heeft vrij uitzicht. De grootste slaapkamer heeft airconditioning, echter is deze defect.

BADKAMER
Net als de rest van de woning heeft ook de badkamer een moderne uitstraling. De ruimte is ingedeeld met een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e zwevend geplaatst toilet. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet. Het wastafelmeubel is voorzien van twee brede lades waardoor er veel opbergruimte is. De badkamer is gestyled met grote witte wandtegels en grote aardetinten vloertegels welke doorlopen op de douchewand. Ventileren op natuurlijke wijze is mogelijk door het aanwezige raam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend ruim, mede door de opvallende breedtemaat en de nok die op ca. 3 meter hoogte ligt. Via de vaste trap kom je op de voorzolder terecht met ruimte voor een wasmachine en wasdroger. Ook is hier de opstelling voor de cv-ketel en vinden we aan beide zijden opbergruimte terug. Erg prettig is het aanwezige dakvenster voor daglicht op de voorzolder.

Er is een 4e slaapkamer gecreëerd die verrassend ruim is, namelijk ca. 15m2 (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een groot dakraam geeft lichtinval en versterkt hiermee het ruimtelijke gevoel. Uiteraard is er knieschot opbergruimte aanwezig. Ook is er tegen de achterwand van de kamer een brede kastenwand gemaakt. Hierdoor is er zeker genoeg opbergruimte aanwezig.

ACHTERTUIN
De mooie breedtemaat van de woning zien we ook in de tuin weer terug. Hierdoor is de tuin ca. 6,4 meter breed. Dit zorgt ervoor dat je naast de ‘uitbouw’ van de keuken nog een leuk terras kan plaatsen. Het is dan ook niet gek dat hier een overkapping is geplaatst. De lichtdoorlatende platen zorgen dat ervoor dat er voldoende lichtinval en de keuken en de woonkamer blijft. Naast de prettige breedte heeft de tuin ook een goede diepte van ca. 15 meter. Meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld meerdere terrassen en speeltoestellen. Achter in de tuin staat een vrijstaande, stenen berging (ca. 2,9m x 3m) met elektra-aansluiting. Achter de berging is er een achterom aanwezig, zodat je gemakkelijk met de fiets in de berging kunt komen. De tuin is relatief vrij gelegen met nauwelijks inkijk en veel lucht. De tuin ligt weliswaar op het oosten, maar door de diepte vangt de tuin de gehele dag zon.

LOCATIE
De Bretagnesingel is een ruim opgezette straat met veel groenvoorzieningen, een watergang en parkeerhavens. Hierdoor kun je de auto pal voor de deur parkeren. Doordat de woningen tegenover ver weg aan autovrije hofjes zijn gelegen, kijk je niet bij elkaar naar binnen. Dit geeft een vrij gevoel aan de voorzijde.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, inbouwkast, toilet en trapopgang
L-woonkamer met stijlvolle houten vloer
Keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling, dakvenster en bergruimte
4e Slaapkamer met dakvenster

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Opvallende beukmaat van meer dan 6 meter breed
Stijlvolle houten vloer op de begane grond
Woonkamer met L-indeling
Keuken in ‘uitbouw’
Moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Luxe badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en een wastafelmeubel
Gehele begane grond en 1e verdieping voorzien van rolluiken
Diverse horren aanwezig
Cv-ketel: Daalderop met bouwjaar 2010
Diepe achtertuin met veranda
Vrijstaande, stenen berging met elektra-aansluiting
Parkeren pal voor de deur
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning