Remko Stevens Makelaardij

ZETTENSterappel 2

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Eindwoning
Bouwjaar
1986
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 EB
Straat
Sterappel 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Sterappel 2 te Zetten

Royale, goed onderhouden EINDWONING met o.a. een sfeervolle, tuingerichte woonkamer, een moderne keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur, praktische inbouwkasten op de begane grond, in totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen, een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche en 2e toilet, een diepe achtertuin met veranda en houten berging en een achterom.

Quote van de makelaar: “Heerlijke instapklare woning met diepe achtertuin van ca. 16m met een ruime veranda en schuur. Hier kun je volop genieten van de woning en de rust, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn.”

INSTAPKLAAR
Deze aantrekkelijke en complete woning is voorzien van alle gemakken die je je maar kan wensen en verkeert daarnaast in goede staat van onderhoud. De keuken is verplaatst waardoor de woonkamer meer ruimte heeft gekregen. De keuken is modern en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Ook de badkamer heeft een luxe uitstraling en is ingedeeld met o.a. een inloopdouche, een 2e toilet en wastafelmeubel. In totaal zijn er 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen en is er op de voorzolder een praktische berging met veel opbergruimte.

LIVING
De woonkamer van deze woning is goed bemeten. Dit komt o.a. doordat de keuken naar voren (voorheen berging) is gehaald. De keuken bevindt zich hierdoor niet meer in de woonkamer waardoor extra ruimte is ontstaan. Je kan hier met gemak een riante hoekbank en een 6 of 8-persoons eettafel kwijt. De woonkamer wordt afgesloten van de hal door dubbele paneeldeuren. Het licht komt je hier tegemoet, door de grote raampartij en deur aan de tuinzijde. Een trapkast is aanwezig alsmede een extra kast in de hal, waardoor er voldoende opbergruimte is.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Voorheen was de indeling anders en bevond de keuken zich in de woonkamer. Bij deze woning is de inpandige berging en een deel van de hal samengevoegd tot keuken. De keuken is geplaatst in een lang keukenblok met diverse bovenkasten. Dit keukenblok heeft een lang werkblad waardoor je veel werkruimte hebt. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een heteluchtoven, een magnetron en een vaatwasser. Tegenover staat een losse keukenkast waar de koel/vriescombinatie in is geplaatst. De keuken heeft een neutrale uitstraling waarbij de steenstrips de ruimte een rustieke, stoere look geven. Extra opbergruimte tref je in de vaste kast in de hal.

1e VERDIEPING
In de hal, waar je ook het toilet met fonteintje en een ruime inbouwkast vindt, is de trapopgang naar de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 9m2 groot. Door de rechte wanden zijn de slaapkamers praktisch in te delen. De laminaatvloer is eenduidig en drempelloos doorgelegd over de verdieping waardoor deze woonlaag een geheel vormt.

BADKAMER
De badkamer doet niet onder voor de rest van de woning en is tevens modern en stijlvol ingericht. De ruimte is praktisch ingedeeld met een inloopdouche waarbij de douchestangen strak in de wand zijn weggewerkt. Het wastafelmeubel past helemaal in het geheel, de twee brede lades bieden veel opbergruimte waarbij is gekozen voor een losse waskom op het meubel. Mocht je extra opbergruimte willen dan vind je dit in de spiegelkast. Geheel in stijl met de keuken is ook hier een wand bekleed met steenstrips voor een rustieke uitstraling. Ook het tweede zwevend geplaatste toilet ontbreekt uiteraard niet. Een hooggeplaatst raam is aanwezig waardoor de badkamer op natuurlijke wijze is te ventileren, mechanische ventilatie is tevens aanwezig.

2e VERDIEPING
Via de vaste trap bereik je de verrassend ruime en lichte 2e verdieping. Deze verdieping is in 2 ruimtes verdeeld. Je treft hier een volwaardige 4e slaapkamer aan. Door de 2 dakramen voelt deze ruimte licht aan. Op deze slaapkamers zijn onder de schuine kanten twee bedstedes gemaakt wat natuurlijk leuk is voor kinderen om in te slapen, maar deze zijn uiteraard ook te gebruiken voor opbergruimte. Op de voorzolder is een aparte ruimte te vinden die puur gebruikt wordt als bergruimte. Hier kan je veel spullen in kwijt terwijl de zolder er netjes uit blijft zien. Op de voorzolder is tevens de opstelling van de cv-ketel alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger te vinden.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Een groot pluspunt van deze woning is de diepe achtertuin. In het verleden is er een strook grond bijgekocht waardoor de tuin dieper is dan gemiddeld. De tuin is hierdoor ca. 16m diep geworden. De bewoners hebben slim nagedacht over het indelen van de achtertuin. Achterin staat een stijlvolle veranda met aangesloten houten berging (2018). Voor de veranda is een hoek gemaakt waar je een buitenkeuken kan plaatsen zodat je in de zomer heerlijk kunt tafelen met familie of vrienden. In de tuin zijn meerdere terrassen waarbij er voldoende ruimte overblijft waar de kinderen kunnen spelen. Kortom een tuin waardoor je zeker veel tijd buiten door wilt brengen.

LOCATIE
Deze woning is in een rustige woonomgeving gelegen en toch midden in het hartje van Zetten. De straat is verkeersluw te noemen met nagenoeg alleen maar bestemmingsverkeer. Het straatbeeld is ruim opgezet en de voorgevels verspringen hier speels. Je kunt gemakkelijk parkeren in de straat, iets wat best een luxe is midden in een woonwijk. Zoekt u een kindvriendelijke en rustige woonomgeving en wilt u op steenworp afstand van het ruime winkelaanbod van Zetten wonen? Dan is dit een match!

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Zeeman worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool, een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Ook heeft Zetten een eigen treinstation (op loopafstand) met verbindingen naar Arnhem, Nijmegen en Tiel. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal met meterkast, garderobe, toilet, ruime inbouwkast en trapopgang
Moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Woonkamer voorzien van trappenkast
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
4e Slaapkamer
Bergruimte
Voorzolder met opstelplaats voor wasmachine, wasdroger en de cv-opstelling

BIJZONDERHEDEN:
Moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Ruime woonkamer
Opbergruimte in de trapkast en vaste kast in de hal
4 Volwaardige Slaapkamers op de verdiepingen
Luxe badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Goede onderhoudsstaat van gehele woning met een solide bouw
Cv-ketel: Remeha Quinta 28C met bouwjaar 2006
Diepe achtertuin met veel mogelijkheden
Veranda en schuur achter in de tuin
Achterom aanwezig
Ruime parkeervoorzieningen in de straat
Kindvriendelijke woonwijk
Zowel een basis- als een middelbare school nabij
Gelegen in een zeer winkelrijk dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning