Remko Stevens Makelaardij

HETERENBoomgaard 13

Vraagprijs €289.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HG
Straat
Boomgaard 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Boomgaard 13

Goed onderhouden en volledig geïsoleerde TUSSENWONING (1999) met veel pluspunten waaronder een complete inbouwkeuken welke doorloopt in de erker, zonnige woonkamer met openslaande tuindeuren, ouderslaapkamer met balkon, nog 3 slaapkamers op de verdiepingen, een moderne badkamer, een 2e verdieping met stijlvol dakkapel en een diepe achtertuin op het zuiden met ruime berging en een overkapping.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op zoek bent naar een instapklare woning zal deze woning zeker je interesse hebben. Vooral een gepassioneerde thuiskok kan hier zijn hart ophalen. Plan snel een bezichtiging in om deze woning te bewonderen”.

GEZINSWONING
Deze woning voldoet aan het ideale plaatje voor een jong gezin die op zoek is naar rust, ruimte en een kindvriendelijke woonomgeving. Diverse speeltuinen in de directe omgeving, een autoluwe straat en een aantrekkelijke tuin op het zuiden met veel zonuren. De woning heeft veel onderscheidende elementen wat het extra aantrekkelijk maakt wanneer je geen standaard woning zoekt. Door de relatief jonge leeftijd van de woning is het volledig geïsoleerd. De onderhoudsstaat is goed te noemen, waarbij de houten kozijnen nog goed in de verf zitten (in nov. 2020 uitgevoerd).

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Openslaande tuindeuren geven het gemak om het buitenterras eenvoudig bij de leefruimte te betrekken. Het vele glas aan de achterzijde zorgt niet alleen voor veel daglicht (zuiden), maar ook voor een ruimtelijk gevoel en een vrij gezichtsveld in de achtertuin. De woonkamer is praktisch in te delen met voldoende ruimte voor een hoekbank en 6-persoons eettafel.

INBOUWKEUKEN
Een aantrekkelijke erker aan de voorzijde zorgt voor een ruimere opzet van de keuken. Dit geeft niet alleen een speels effect met een weids uitzicht op het voorgelegen groen, maar ook voor een groter keukenblok. Zo is er meer werkruimte op het aanrecht en is er een goede balans tussen kastruimte en inbouwapparatuur. De complete keuken is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast (2021), een vriezer, een 6-pits gasfornuis, een afzuigkap, een magnetron. Proviand en de stofzuiger kun je kwijt in de erg handige trapkast naast de keuken.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping geeft een prettige overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is verrassend ruim en aan de voorzijde (koele zijde) gelegen. Openslaande deuren naar het balkon geven de kamer net even het onderscheidende element dat we bij veel vergelijkbare woningen in de wijk niet tegenkomen. De 2e en 3e slaapkamer zijn prima kamers en zijn bijna even groot.

BADKAMER
De nette badkamer is ruim van opzet en geheel betegeld. De ruimte is ingedeeld met een nette douche, een 2e toilet en een stijlvol wastafelmeubel. Het wastafelmeubel is voorzien van praktische lades. Er is tevens meer dan voldoende ruimte aanwezig voor een extra kastje waar je bijvoorbeeld handdoeken in kunt opbergen. De mechanische ventilatie-unit zorgt voor de nodige afzuiging van de badkamer.

2e VERDIEPING
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping is met één woord verrassend te noemen. Er is hier een 4e slaapkamer gecreëerd en een prettige werkhoek. De slaapkamer is voorzien van twee dakramen (vernieuwd in 2021) welke de ruimte een prettige lichtinval geven. De werkhoek (voorzijde) is meer dan bijzonder te noemen door de opvallende vorm van de dakkapel. Verder is de woonlaag ingedeeld met een wasmachine- en wasdrogeropstelling en vinden we hier de cv-ketel terug. Knieschotten zorgen voor de nodige opbergruimte.

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is gelegen op het zuiden en vangt daarmee de gehele dag zon. De tuin heeft een diepte van ca. 13,1m en biedt daarmee diverse terrassen en zithoeken. Aan de achtergevel is een brede zonwering geplaatst waardoor je op een warme zomerdag schaduw kunt creëren op je terras. De tuin is uiteraard voorzien van een achterom. Achter in de tuin is een houten berging welke is voorzien van elektra. Voor deze berging is een overkapping aanwezig, waardoor fietsen ook buiten lekker droog kunnen staan. De overkapping is eventueel ook te gebruiken als veranda.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt.
De Boomgaard is een ruim opgezette straat met een groenstrook en speelvoorzieningen in het midden. Hierdoor staan de woningen ver van elkaar waardoor er meer privacy is. Ook kunnen auto’s voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 2 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Halfopen keuken (deels in erker) v.v. inbouwapparatuur en met handige trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Hoofdslaapkamer met balkon
Twee slaapkamerkamers
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
4e Slaapkamer
Werkhoek met dakkapel
Wasmachine- en wasdroger opstelling
CV-ketelopstelling
Knieschot bergruimte aan beide zijden.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning met veel comfort en extra’s
Openslaande deuren naar de tuin
Sfeervolle woonkamer
Luxe keuken v.v. de gewenste inbouwapparatuur
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Moderne badkamer
3 Vernieuwde dakramen
Cv-ketel: Remeha Terra, geplaatst in 2017
Volledig geïsoleerd
Verzorgde onderhoudsstaat met o.a. nieuw buitenschilderwerk (nov. 2020)
Relatief diepe tuin op het zuiden
Praktische berging
Aantrekkelijke veranda
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning