Remko Stevens Makelaardij

RAVENSTEINPaltzstraat 25

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1960
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
NOORD_BRABANT
Plaats
RAVENSTEIN
Postcode
5371 EB
Straat
Paltzstraat 25
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RAVENSTEIN
Paltzstraat 25

Verrassend ingedeelde en in 2016 volledig gemoderniseerde 2-ONDER-1-KAPWONING welke in december 2021 zelfs nog wordt voorzien van een nieuwe kap. Deze comfortabele gezinswoning heeft o.a. een lichte doorzonwoonkamer, een complete inbouwkeuken, een bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en buitendeur, een ruime hal met gerenoveerde trapopgang, 3 slaapkamers op de verdieping, een gemoderniseerde badkamer, een praktische zoldervliering en een inpandige berging. Een ander pluspunt van de woning is de ruime tuin waar je van veel privacy geniet. Ook de vrijstaande houten garage met een lange oprit bieden veel mogelijkheden.

Quote van de makelaar: “Deze woning is in 2016 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor de woning in de huidige staat zeker instapklaar te noemen is. Zodra in december de kap van de woning is vervangen kan de koper zeker genieten van het comfort.”

GEMODERNISEERD
In 2016 is deze woning geheel gemoderniseerd en geüpdatet naar de huidige tijd. Hierbij is vrijwel niets achterwege gelaten. De keuken, de badkamer en het toilet zijn allemaal aangepakt. Ook zijn de wanden gestuct waardoor de woning een strakke uitstraling heeft. In december 2021 wordt zelfs nog een nieuwe kap op de woning geplaatst. Er wordt dampfolie aangebracht en de panlatten en (gevel)pannen worden vervangen. De 30 jaar garantie is overdraagbaar aan de koper. Ook wordt daarbij de schoorsteen geborsteld en voorzien van een coating. Aan de binnenkant van de woning zijn veel extra’s aangebracht. Zo zijn er op diverse plekken inbouwbewegingssensoren en -nachtoriëntatieverlichting geplaatst. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en het raam in de woonkamer heeft een screen. Ook de elektrische installatie is vernieuwd en zelfs voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen. Kortom de vele extra’s en pluspunten maken deze woning zeer comfortabel waardoor je je hier zeker thuis zult voelen.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzonwoonkamer met in de voor- en achtergevel grote raampartijen. Het rookkanaal is hier weggehaald waardoor er een lange muur is gecreëerd. Zowel de muren als het plafond zijn strak gestuct. Noemenswaardig is de parketvloer die voor een warme woonsfeer zorgt. In de hoek is een stijlvolle nis gemaakt. Aan de voorzijde kun je een ruime hoekbank kwijt en ook een 4- tot 6-persoons eettafel past hier goed.

De hal voelt prettig door de lichte wandafwerking en de vloer die een eenheid vormt met de keuken. In de hal is een toilet met fonteintje aanwezig. De meterkast bevindt zich naast de voordeur, deze is vernieuwd en voorbereid op een aansluiting voor zonnepanelen. Onder de trap is een verdiepte proviandkast aanwezig waar je extra levensmiddelen kwijt kunt. De trap heeft een traprenovatie ondergaan en ziet er strak uit.

INBOUWKEUKEN
Achter de hal is de halfopen keuken gelegen. Ook de keuken is vernieuwd waarbij is gekozen voor een recht keukenblok met bovenkasten. De keuken is geplaatst met een moderne houtlook. De gaskookplaat is vervangen door een inductiekookplaat (2021), De aansluiting voor de gaskookplaat en de losse gaskookplaat zijn nog aanwezig mocht je dit willen wijzigen. De overige inbouwapparatuur betreft een koelkast, een combi-oven/magnetron (2021) en een afzuigkap. Diverse bovenkastjes zijn aanwezig met spotverlichting. Ook in de koof bij het plafond zijn inbouwspots geplaatst. Mocht je van muziek houden, dan zal je de ingebouwde radio veel gebruiken.

BIJKEUKEN + BERGING
Direct aan de keuken is de bijkeuken gelegen. Deze lichte ruimte is voorzien van een stijlvolle glaspui met vakverdeling waardoor er veel lichtinval is. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger en een vaatwasser te vinden wat het een prettige bijkeuken maakt. De tegelvloer in de keuken is doorgelegd in de bijkeuken waardoor het een geheel wordt. De bijkeuken is voorzien van een buitendeur.

Aangesloten aan de bijkeuken is een ruime berging te vinden. Dit is een prettige opslagruimte waar je veel spullen kwijt kunt. Een raam zorgt voor daglicht toetreding. Door het prettige formaat is het ook mogelijk om hier een kantoorruimte of speelkamer voor de kinderen van te maken.

1e VERDIEPING
Via de gerenoveerde trapopgang komen we op de 1e verdieping. Hier valt de moderne en verzorgde afwerking direct op. Ook is er een grote inbouwkast op de overloop te vinden, ideaal voor bijvoorbeeld het linnengoed en handdoeken voor de badkamer.

Deze woonlaag telt in totaal 3 slaapkamers die allen even praktisch zijn in te richten vanwege de rechte gevels. De kamers zijn respectievelijk 13m2, 10m2 en 7m2 groot. De minst grote kamer is daarbij voorzien van een praktische inbouwkast. Zowel aan de voor- als achterzijde is het lekker rustig aangezien de woning een ruime buffer naar de autoluwe straat heeft. Alle slaapkamers en badkamer/trapgat zijn voorzien van elektrische bedienbare rolluiken waardoor de kamers geheel te verduisteren zijn. De rolluiken aan de voorzijde zijn duurzaam doordat deze op zonne-energie werken. Op de overloop en in de hal is nachtoriëntatieverlichting aangebracht waardoor je gemakkelijk de weg vindt in het donker. De nachtoriëntatieverlichting gaat ’s nachts aan door middel van beweging op de overloop.

BADKAMER
Bij de modernisering in 2016 is ook de badkamer vernieuwd. De badkamer betreft geen grote ruimte waarbij is gekozen voor een zo optimaal mogelijke indeling. De inbouw bestaat uit een wastafelmeubel met 2 lades, een spiegelkast (ter overname) met verwarming en led-verlichting, een inloopdouche en een radiator. Een raam biedt daglicht en een mogelijkheid tot ventileren. De vaste kast op de overloop biedt een mogelijkheid tot het creëren van een 2e toilet op de verdieping.

ZOLDERVLIERING
Via de overloop en de vlizotrap kom je op de 2e verdieping terecht. Hier tref je de opstelling van de cv-ketel aan. Ook heb je hier veel opbergruimte wat erg praktische is voor de kerst- of vakantiespullen. Door 1 dakraam is er daglichttoetreding waardoor dit een aangenamere ruimte is dan de gemiddelde zoldervliering.

ACHTERTUIN
Via de bijkeuken is de achtertuin te bereiken. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met meerdere terrassen waardoor je met gemak meerdere zithoeken kunt creëren. Door de gunstige ligging heb je weinig inkijk en geniet je van veel privacy. Samen met de coniferen zijn er diverse groenborders en heb je de mogelijkheid om de tuin groen aan te kleden. In de tuin is sfeervolle tuinverlichting aanwezig. Ook de houten garage ontbreekt niet. De dubbele poort is in 2020 geplaatst, hiermee is de tuin geheel af te sluiten.

GARAGE & OPRIT
De houten garage staat achter in de tuin, aan het einde van de lange oprit. Deze garage is voorzien van elektra, een loopdeur aan de zijkant en dubbele deuren aan de voorzijde. Tegenwoordig wordt een auto bijna niet meer in de garage geparkeerd, hierdoor is de garage een fijne opslagplaats voor de fietsen en tuingereedschap. Door de dubbele poort heb je de mogelijkheid om met een auto of een aanhangwagen achter de woning te komen.

Vóór de garage kun je een auto op eigen terrein parkeren. Dus nooit een plekje zoeken langs de straat maar de auto altijd pal voor de deur parkeren. De oprit is ca. 12,6 meter diep (tot aan de poort) waardoor je meerdere auto’s comfortabel kan parkeren.

RAVENSTEIN
Ravenstein is een oude vestigingsstad met prachtige karakteristieke panden, veel voorzieningen en verschillende ambachten. Diverse winkels, het (oude) centrum, een basisschool en open vervoer bevindt zich allemaal op loopafstand. Voortgezet onderwijs bevindt zich in Wijchen (beide 8km fietsafstand). De ligging aan de Maas leent zich uitstekend voor een fijne wandeling. De bereikbaarheid is goed door de aanwezigheid van een NS-station en afrit naar de A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en trapkast
Doorzon-woonkamer
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
Inpandige berging.
1e Verdieping:
Ruime overloop met een inbouwkast
Slaapkamer 1 en 2
Slaapkamer 3 met een inbouwkast
Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met de opstelling van de cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassende gezinswoning met speelse indeling
Grote renovatie in 2016
Gestucte wanden en verzorgde afwerking
Grote ramen met veel lichtinval (grotendeels HR++ glas)
Parketvloer in de woonkamer
Complete inbouwkeuken met div. inbouwapparatuur
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en tuindeur
Inpandige berging met mogelijkheden
Trapkast
3 Slaapkamers op de 1e verdieping
2 Vaste inbouwkasten aanwezig (overloop & 3e slaapkamer)
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en wastafelmeubel
Praktische zoldervliering
Brede dubbele poort
Houten garage met openslaande deuren
Lange oprit met plaats voor meerdere auto’s
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met veel privacy
Rustige straat om te wonen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning