HERVELDDe Hoeve 15

Vraagprijs €295.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 HB
Straat
De Hoeve 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
De Hoeve 15

Luxe en instapklare TUSSENWONING (2009), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een bovengemiddeld afwerking- en comfortgehalte en met onder meer een tuingerichte woonkamer, een strakke, moderne inbouwkeuken, 2 ruime slaapkamers de 1e verdieping, een aantrekkelijke badkamer met o.a. een heerlijke inloopdouche en 2e toilet multifunctionele 2e verdieping met o.a. 2 dakvensters en de mogelijkheid tot een volwaardige 3e slaapkamer. Een zeer groot pluspunt is de ligging van de woning waarbij de achtertuin pal op het zuiden is gelegen. Achter de woning ligt een groenvoorziening met wadi waardoor je volop vrijheid en privacy geniet.

Quote van de makelaar: “Een woning die alles te bieden heeft wanneer je op zoek bent naar luxe, comfort en privacy. Deze instapklare woning heeft de perfecte mix waardoor je niet verder hoeft te zoeken naar een leuk en goed geïsoleerd huis”.

HOEVE-STIJL
Gezien de straatnaam zal het je wellicht niet verbazen dat deze woning in “Hoeve-stijl” gebouwd is. Kenmerkend aan deze opvallende bouwstijl is de mansardekap waarbij de dakhellingen van elkaar verschillen. De woning heeft een relatief hoge nok, maar ook schuine dakvlakken die de woning een speels karakter geven zonder dat je er daadwerkelijk veel ruimte mee verliest in de slaapkamers. Het accent in de verschillende gevelafwerkingen en steenkleuren geeft elk woonblok aan het ‘binnenplein’ van De Hoeve een eigen uitstraling. Hierdoor is er een grote diversiteit aan verschillende woningen wat het wijkje zo speciaal maakt.

WOONKAMER
Bij binnenkomst wordt het al meteen duidelijk dat het hier om een zeer verzorgde en neutrale woning gaat. Op de vloer ligt een strakke pvc-vloer die voor een moderne look zorgt. De woonkamer is tuingericht met de grote ramen op het zuiden. Hierdoor is het altijd licht in de woonkamer. In de zithoek is tevens een aansluiting voor een rookkanaal aanwezig, waardoor je eenvoudig een houtkachel kunt instaleren. Doordat de woonkamer de volle breedte van de woning heeft, is er plaats voor een volwaardige hoekbank en een 4- tot 6-persoons eettafel. Een tuindeur geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras.

KEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een open karakter doordat het ook een glaspui tot aan de vloer heeft. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductie kookplaat (2019), een moderne afzuigschouw, een vaatwasser en een combimagnetron. Tegenover het keukenblok is een nis gemaakt waar de koel/vriescombinatie (ter overname) mooi in wegvalt. De hoogglans witte fronten geven de keuken een moderne en strakke uitstraling. Brede ladekorven met een verdekte besteklade zorgen voor praktische kastruimte. Voor extra opbergruimte is er een diepe trapkast aanwezig.

1e VERDIEPING
Ondanks dat het schuine dak al op de 1e verdieping begint, is dit in de slaapkamers bijna niet te merken. Dit komt doordat de dakvlakken praktisch stijl omhoog lopen en je daardoor nauwelijks tot geen ruimte verliest. Aan zowel de voor- als achterzijde vinden we een royale slaapkamer over de volle breedte van het huis. De voorzijde heeft een ‘dakkapel’ met draai/kiepraam en aan de achterzijde zijn 2 grote Velux dakvensters met verduisteringsschermen geplaatst. In beide slaapkamers kun je prima een 2-persoons bed en een linnenkast kwijt.

BADKAMER
Ook de badkamer is luxer dan de gemiddelde tussenwoning op De Hoeve. De moderne uitstraling maakt het een stijlvolle badkamer. Er is gekozen voor een praktische, ruime indeling waarbij een de glazen scheidingswand voor een ruime inloopdouche zorgt. Voor de inloopdouche is een breed wastafelmeubel geplaatst. Deze is voorzien van een dubbele waskom en brede ladekorven. Uiteraard ontbreken ook het 2e wandcloset en de designradiator niet. Kortom, ook hier is er aan luxe en comfort geen gebrek.

2e VERDIEPING
Middels de vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Van de buitenzijde verwacht je het misschien helemaal niet, maar dit betreft een zeer volwaardige woonlaag. Hier tref je een 3e volwaardige slaapkamer aan welke is voorzien van een breed dakvenster. Op deze verdieping is ook een praktische wasruimte te vinden waar naast de witgoedaansluitingen ook nog plaats is om eventueel een bureau te plaatsen. Ook de wasruimte is voorzien van een dakraam waardoor het een lichte ruimte betreft welke goed is te ventileren. De opstelling van de cv-ketel is verzorgd weggewerkt in een kast. Het zeer verzorgde afwerkingsniveau loopt door tot in de nok (3,4m hoog), waarbij de groene dakplaten vanuit de bouw, wit zijn geschilderd en de naden en kieren zijn afgekit. Achter de knieschotten (beide kanten) vind je nog de nodige opbergruimte.

ACHTERTUIN
Eén van de grote pluspunten van deze woning is de achtertuin. Deze tuin is niet bijzonder groot (ca. 9,1m diep) maar is wel zeer gunstig op de zon gelegen. Door de zuidligging draait de zon gedurende dag mooi om de tuin heen waardoor je er de gehele dag in de zon kunt zitten. De tuin is dan ook in 2019 onderhoudsarm aangekleed waardoor je juist tijd over houdt om lekker op een loungebank van de zon en de vrijheid te genieten. Doordat er achter de woning een wadi is gelegen (groenvoorziening met overloop voor overtollig hemelwaterafvoer) is er geen bebouwing en geen inkijk. Achter in de tuin staat een berging v.v. elektra. Voor en naast de berging is in 2019 een overkapping geplaatst. Onder de overkapping staat een fietsen en container ombouw welke ter overname wordt aangeboden.

LIGGING
Niet alleen de woning is zeer interessant voor een grote doelgroep, ook de ligging zal veel woningzoekers aanspreken. De Hoeve is een nog relatief jonge straat met goede geïsoleerde gezinswoning waarbij elk woonblok een geheel eigen uitstraling heeft. Dit zorgt in het straatbeeld voor een speels karakter. Ook is de straat ruim opgezet waardoor je niet bij elkaar naar binnen kijkt. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid waardoor je de auto om de hoek van de woning kunt parkeren. In het midden van het hofje is een gezellige speeltuin aangelegd. De straat is dan ook kindvriendelijk te noemen, mede doordat de straat autoluw is. Bovendien liggen alle voorzieningen op loopafstand zoals het dorpsplein met supermarkt alsmede de kinderopvang en basisscholen.

HERVELD
Midden in het dorp en op loopafstand van de woning vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet en meterkast
Woonkamer met tuindeur en trap/voorraadkast
Open keuken met diverse inbouwapparatuur en glaspui tot aan de vloer.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping
2 Slaapkamers waarvan 1 met dakkapel en 1 met 2 dakvensters
Badkamer met luxe inloopdouche, dubbel was tafelmeubel, een 2e toilet en handdoekradiator.
2e Verdieping:
3e Slaapkamer
Kast met opstelling van de cv-ketel
Wasruimte met witgoedaansluitingen.

BIJZONDERHEDEN
Praktische gezinswoning
Tot in de puntjes afgewerkt en daardoor meteen te betrekken
Rookkanaal voor een houtkachel is aanwezig’
Pvc-vloer op de begane grond
Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur
3 Volwaardige slaapkamers over de verdiepingen
Luxe badkamer met o.a. inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet
Praktische wasruimte
Cv-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2009
Volledig geïsoleerd, energielabel A
Woning met eigenlijk alleen maar pluspunten
Achtertuin met veel zonuren
Gunstige ligging met aan de achterzijde vrij uitzicht over de natuur
Onderhoudsvriendelijke achtertuin
Schuur met overkapping
Parkeergelegenheid om de hoek
Prettige en kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning