Remko Stevens Makelaardij

ZETTENStationsstraat 54

Vraagprijs €475.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1991
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AW
Straat
Stationsstraat 54
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Stationsstraat 54

Prachtig vrij en aan de rand van het dorp gelegen, stijlvol en degelijk gebouwd, 2-ONDER-1-KAPWONING (1991). De woning bestaat uit 3 volwaardige woonlagen plus een extra verdieping boven de garage met een 2e kap, alsmede uit een prettige woonkamer met schuifpui, een vergrote keuken v.v. inbouwapparatuur, vloerverwarming en doorloop naar inpandige garage, in totaal 6 slaapkamers op de verdiepingen en een comfortabele badkamer.

Deze ruime gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 470 (!) m2 groot met een opvallend diepe voortuin met lange oprit, extra parkeergelegenheid, een robuuste overstek bij de voordeur/garage, een achterom naar de achtertuin (langs de garage op) en een heerlijk, vrij gelegen en groen omsloten achtertuin van ca. 17m diep en 11m breed met achterin de tuin een Douglashouten veranda (2018). De achtertuin ligt bovendien gunstig op de zon, namelijk het zuid/westen. Rondom de woning is zonwering aangebracht. Op de zuidhelling van het dak zijn in totaal 12 zonnepanelen geplaatst (2020).

Quote van de makelaar: “Je hebt 2-kappers en je hebt 2-kappers. Je hoeft geen goede ogen te hebben om te zien dat het hier om een 2-kapper in de buitencategorie gaat. Achter de hoge voorgevel met stijlvolle kapconstructie, die boven de garage doorloopt, gaat een complete gezinswoning schuil. De vrije ligging aan de rand van het dorp maakt de woning uniek in het segment”.

DEGELIJK & GOED ONDERHOUDEN
Dit huis is in de jaren ’90 op zeer degelijke wijze gebouwd. En dan is het de kunst de woning als een goed huisvader te bewonen en te onderhouden. Dat is hier het geval. Na 30 jaar staat de woning er nog bij als een plaatje. In 2019 en 2020 is het buitenschilderwerk uitgevoerd waardoor alle kozijnen strak in de lak zitten. De boeiboorden zijn bekleed met trespa waardoor je deze alleen maar hoeft schoon te houden. Opvallend is dat álle vloeren van beton zijn. We zien nog wel eens dat de 2e verdiepingsvloer en/of de verdiepingsvloer boven een garage van hout zijn. In dit geval zijn alle vloeren in beton uitgevoerd wat tegelijkertijd degelijk aanvoelt. Contactgeluid tussen verschillende (leef)ruimtes wordt hierdoor tot een minimum beperkt. En dat is toch wel prettig wanneer een woning ca. 144m2 aan woonoppervlak (excl. garage) te verdelen heeft.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en loopt middels een L-indeling naar de keuken aan de achterzijde. Een schuifpui geeft daarbij direct toegang tot het buitenterras. De zithoek is dus aan de voorzijde gelegen. Door de diepe en groene voortuin zit je hier opvallend vrij zonder enige inkijk. Een massief houten vloer zorgt voor een warme woonsfeer.

VERGROTE KEUKEN
In de oorspronkelijke indeling was de keuken relatief klein met aangrenzend een separate bijkeuken. Al snel is ervoor gekozen om deze 2 ruimtes bij elkaar te betrekken zodat de keuken veel groter zou worden. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor een royale hoekopstelling met hoge kastenwand. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel/vriescombi, een 4-pits elektrische kookplaat, een afzuigschouw en een combi-oven. Het granieten werkblad geeft de keuken een luxe uitstraling. In de grote inbouw/kastenwand van de keuken is er plaats voor de wasmachine en wasdroger. Indien gewenst zou je deze apparaten wellicht kunnen verplaatsen naar de inpandige garage. Noemenswaardig is de vloerverwarming in de keuken waardoor de vloer altijd aangenaam aanvoelt. De ramen (waarvan 1 zelfs met triple isolatieglas) bieden een prettig zicht de achtertuin in.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang (hardhout), komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop voelt eveneens ruimtelijk aan wat ook erg prettig is met 4 slaapkamers op 1 woonlaag. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2, 10m2 en 8m2 groot. Er zit dan ook geen kleine kamer tussen. De grootste 3 kamers hebben allen rechte muren, de minst grote (boven de garage) heeft schuine dakvlakken en is gemeten vanaf 1,5m hoogte. Deze kamer voelt dus ruimtelijker aan. Met zicht op de achtertuin zou dit ook een prima werkkamer kunnen zijn.
Op de 2e overloop (boven de garage) zijn onder de schuine kap nog schuifpanelen geplaatst.

BADKAMER
Net als de slaapkamers is ook de badkamer goed bemeten. Deze ruimte is al eens gemoderniseerd waarbij er is gekozen voor een praktische indeling met o.a. een luxe douchecel, een 2-persoons wastafel en een 2e toilet (zwevend). De douche is er niet zomaar één aangezien het een stoomdouche betreft welke is voorzien van massagestralen in combinatie met een rainshower en een handdouche. Boven de dubbele wastafel is een natuurstenen planchet met grote spiegel aangebracht. In het plafond zijn inbouwspots geplaatst. De tegelvloer is op te warmen met vloerverwarming (elektrisch), maar er is ook een designradiator aanwezig. Een extra ligbad behoord tot de mogelijkheden aangezien dit ook het geval was in de oorspronkelijke badkamer.

2e VERDIEPING
De meest verrassende woonlaag is misschien wel de 2e verdieping. Hier vinden we namelijk nog 2 extra (slaap)kamers wat het totaal op 6 brengt. Met een nokhoogte van 2,6 meter en de prettige lichtinval, voelen de kamers ruimtelijk aan. Je zou hier ook prima een werk- of hobbykamer kunnen creëren. En ook hier is weer opbergruimte gerealiseerd middels knieschot schuifpanelen. Op de overloop is de CV-ketel geplaatst alsmede de omvormer voor de zonnepanelen.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Zoals al eerder vermeld is ook de aantrekkelijke ligging van de woning een groot pluspunt. Door de ligging aan de rand van het dorp, is er nauwelijks inkijk. Dit komt ook vanwege het groene karakter met diverse bomen en grote struiken. Overigens ligt de achtertuin gunstig op de zon (zuid/westen) waardoor je hier met name in de middag- en avonduren van de zon kunt genieten. Om toch enigszins beschut te kunnen zitten, is er in 2018 een mooie Douglashouten veranda achterin de tuin gebouwd (ca. 16m2). Het terras bij de woning ligt volop in de zon en daarom zijn ook hier 2 zonweringen geplaatst.

Via de oprit en de zijtuin naast de garage is de achtertuin toegankelijk. Dit is ideaal met snoeien en grasmaaien zodat je met containers niet door de garage heen hoeft.

GARAGE & OPRIT
Ideaal is de ‘inpandige’ garage die eveneens van binnenuit te bereiken is. Tegenwoordig zetten we niet snel meer een auto in de garage en daardoor blijft er al snel ruimte over voor de stalling van fietsen en/of een motor. Doordat de garage in spouw is gebouwd, biedt het ook perspectief om de garage voor andere doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als kantoor- of praktijkruimte. Er is daglicht en elektra-aansluiting aanwezig.

Opvallend is dat de ruimte boven de garage aan de voorzijde 2 meter doorloopt waardoor er een soort van carport voor de garage is gecreëerd. Hierdoor sta je ook altijd beschut bij de voordeur.

Uniek aspect aan deze woning is ook de voortuin die maar liefst ca. 20 meter diep is. Hierdoor is ook de oprit veel langer dan gemiddeld. De oprit is aangelegd met gebakken klinkers. Om elkaar niet in de weg te hoeven staan, is er een extra parkeerplaats naar de zijkant aangelegd. Maar mocht je nog meer parkeergelegenheid op eigen terrein willen creëren, dan is in ieder geval de ruimte ervoor aanwezig.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De Stationsstraat is de verbindingsweg tussen het treinstation/snelweg en de Hoofdstraat die naar het dorpsplein leidt. Echter, een deel van de Stationsstraat heeft en parallelweg waar het zeer autoluw is. Deze woning ligt aan deze parallelweg wat scheelt in drukte voor de deur. Kinderen kunnen hier ongestoord naar school lopen en/of de speeltuin in de achtergelegen wijk opzoeken.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs het naburige Landgoed Hemmen biedt volop natuur waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en open trapopgang
L-woonkamer met schuifpui naar buitenterras
Half-open keuken (vergroot), compleet met alle wenselijke inbouwapparatuur
Inpandige garage met kanteldeur naar oprit en deur naar achtertuin.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met inbouwkast
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
2e Overloop (boven garage) met knieschot schuifpanelen
Slaapkamer 4 (boven garage)
Badkamer met stoom/massagedouche, dubbele wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Overloop met knieschot schuifpanelen en CV-ketelopstelling
Slaapkamer 5 met knieschot opbergruimte
Slaapkamer 6 met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning
Verrassend veel leefruimte
Maar liefst 6 slaapkamers
Vloerverwarming in de keuken en badkamer
Overal betonvloeren
Hardhouten trapopgangen
Diverse praktische schuifpanelen (knieschotten) met opbergmogelijkheden
Meterkast: 9 groepen (automaten) en aardlekschakelaar
Glasvezel-aansluiting t.b.v. snel internet en TV
CV-ketel: Atag HR-combiketel met bouwjaar 2003
Woning volledig geïsoleerd (m.u.v. 2 topgevelraampjes op 2e verdieping)
12 Zonnepanelen op het zuiden (aug. 2020 geplaatst, eigendom)
Screens aan de voorzijde, 2 uitvalschermen aan de achterzijde (zonwering)
Garage in spouw gebouwd
Degelijk gebouwd en een goede onderhoudsstaat
Luifel/carport bij de voordeur/garage
Opvallend vrij gelegen achtertuin
Veel zonuren in de achtertuin door gunstige oriëntatie
Veranda in de achtertuin
Diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s
Centrale ligging tussen dorpscentrum en uitvalswegen
Treinstation op loopafstand gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning