Remko Stevens Makelaardij

ZEVENAARVondellaan 43

Vraagprijs €185.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
1965
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZEVENAAR
Postcode
6901 MB
Straat
Vondellaan 43
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZEVENAAR
VONDELLAAN 43

Verzorgde, instapklare MAISONETTE bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met o.a. een royale woonkamer met veel lichtinval, een complete keuken v.v. inbouwapparatuur, 3 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een ruime walk-in-closet, een complete badkamer met o.a. een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel en een praktische wasruimte. Genieten van de zon doe je op zowel het balkon als ook het dakterras. Ook de berging en een gezamenlijke fietsenstalling ontbreekt niet.

Quote van de makelaar: “Zoek je een woning waar je zo in kunt? Dan is deze kant-en-klare woning beslist een bezichtiging waard! Wij verrassen je graag met alle bijzondere elementen die deze woning te bieden heeft…”

INSTAPKLAAR
Deze woning is zeer compleet te noemen waarbij de ruimtes praktisch en optimaal te benutten zijn. De grote raampartijen maken dit een lichte woning die prettig aanvoelt. De aanwezige 3 slaapkamers maken deze woning geschikt voor een groter gezin, maar ook wanneer je een eigen werkkamer wilt kan je hier terecht. Zelfs een ruime walk-in-closet ontbreekt niet. Recent zijn diverse wanden gestuct en ook de keuken is opgefrist waarbij diverse inbouwapparatuur is vervangen. Daarnaast beschikt de woning over diverse extra’s zoals een praktische wasruimte. Ook is de woning voorzien van een dakterras én een balkon, waardoor je heerlijk buiten kunt zitten en genieten van het weer.

WOONKAMER
Meteen bij binnenkomst wordt duidelijk dat het hier een bijzondere woning betreft. Eenmaal in de woonkamer zal je opvallen dat het hier om een lichte woning gaat met veel lichtinval, de grote raampartij geeft een ruimtelijk gevoel. De woonkamer is van goed formaat waardoor je er prima een ruime hoekbank, een eettafel en een grote kast kwijt kunt. De ruimte is praktisch in te delen waardoor deze optimaal te gebruiken is. Het plafond en enkele wanden zijn recent gestuct waardoor de woning weer helemaal strak is. De laminaatvloer (vergrijsd eiken met v-groef) geeft een verzorgde uitstraling. Deze vloer is eenduidig gelegd op elke verdieping. De hal is ruim opgezet met een toilet met fonteintje en de meterkast. In de woonkamer bevindt zich de trapopgang met praktische trapkast.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en biedt een vrij uitzicht door de ligging op de 1e verdieping. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser (2020), een 4-pits keramische kookplaat, een afzuiger (2020), een koel/vriescombinatie en een oven. Het blad is in een stoere betonlook uitgevoerd wat mooi past bij de zwarte fronten. In 2020 is een verlaagd spotsplafond geplaatst waardoor ook hier het plafond er strak uitziet. De radiator is voorzien van een ombouw waardoor deze een moderne uitstraling geeft. De grote raampartij zorgt voor een fijne lichtinval, er is een zonwering aanwezig mocht je de felle middag/avondzon buiten willen houden.

2e VERDIEPING
Op de slaapverdieping zijn een slaapkamer, een inloopkamer en een badkamer gelegen. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 14m2. De inloopkamer is voorzien van twee ruime schuifkastenwanden en is daarmee een ware walk-in-closet. Door de schuifkastenwanden wordt de ruimte optimaal benut waardoor er veel opbergmogelijkheden zijn voor de kleding. De kamers zijn recent gestuct waardoor er een gladde wandafwerking is. Alle slaapkamers zijn voorzien van veel glasoppervlak waardoor de ruimten prettig aanvoelen. Het rolluik functioneert niet meer en wordt verwijderd.

BADKAMER
Aan de voorzijde van de woning treffen we de badkamer. Deze is optimaal ingedeeld en voorzien van alle wensen. Zijnde een ruime inloopdouche, een 2e toilet (zwevend geplaatst), een wastafelmeubel, een spiegelkast en planchet en een handdoekradiator. Het tegelwerk is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling, met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. Door de grote ramen voelt de ruimte licht aan, twee ramen kunnen ook open waardoor er veel ventilatiemogelijkheden zijn.

3e VERDIEPING
Doordat de derde verdieping rechte wanden heeft en géén schuine dakvlakken, is ook deze verdieping praktisch en volledig te gebruiken. Op deze verdieping tref je onder andere de hoofdslaapkamer (ca. 13m2 groot). Deze slaapkamer is voorzien van een vaste inbouwkast v.v. inbouwspots. Vanaf deze kamer heb je tevens toegang tot het balkon. Dit balkon is voorzien van houtvlonders en gericht op het oosten. Naast de hoofdslaapkamer is de 3e slaapkamer gelegen. Erg praktisch is de wasruimte op deze verdieping. Dit is een nette ruimte voorzien van plavuizen en een plafond met inbouwspots. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger alsmede een designradiator. Op de overloop is de cv-kast geplaatst waar je de opstelling vindt van de cv-ketel (Intergas uit 2019, huurcontract).

BALKON EN DAKTERRAS
Deze woning heeft zowel een balkon als een dakterras. Voor de voorkant van de woning is een dakterras gelegen. Deze grenst aan de keuken waardoor je hier lekker buiten kunt dineren. Dit terras is gelegen op de 1e verdieping waardoor je fijn van je afkijkt. Je hebt hier voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel of loungeset. Het dakterras is gericht op het westen waardoor je hier heerlijk van de avondzon geniet.
Op de 3e verdieping is het balkon gelegen welke grenst aan de hoofdslaapkamer. Voor het balkon is geen directe bebouwing aanwezig, je kijkt hier van je af over de parkeerplaats en bomen. Je geniet hier dan ook van veel privacy. Dit balkon is gelegen op het oosten waardoor je hier geniet van de ochtendzon. Op het balkon liggen houten vlonders en je kunt hier prima een loungebank kwijt.

BERGING
Op de begane grond is een berging aanwezig, welke is voorzien van verlichting. De berging is ca. 6m2 groot en biedt plaats voor het opbergen van spullen. Ook kan je hier de fietsen kwijt.

LOCATIE
De woning is gelegen aan een klein centrum met een grote (recent vernieuwde) parkeergelegenheid. Diverse eetgelegenheden zijn aan dit plein gelegen, waaronder Domino’s pizza, een eetcafé en een cafetaria. Direct onder deze woning is een kapsalon gelegen. Aan de andere kant van de parkeerplaats is een speeltuin gelegen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, een voordeel is dat er vanuit de woning zicht is op deze speeltuin.

ZEVENAAR
De woning is gelegen in het sfeervolle Zevenaar. Het centrum van Zevenaar heeft veel te bieden waaronder veel winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Het openbaar vervoer is goed aangelegd en er zijn diverse scholen en sportaccommodaties. Ook is er een theater en een service-bioscoop. In 2022 wordt er tevens een grote fashionoutlet gerealiseerd. Kortom, alle wenselijke voorzieningen zijn aanwezig. Mocht je toch Zevenaar uit willen, dan zijn er verschillende uitvalswegen naar o.a. Duitsland (10 autominuten), Arnhem (15 autominuten) en Doetinchem (20 autominuten).

INDELING
Begane grond:
Berging en gemeenschappelijke fietsenstalling
1e Verdieping:
Half/entree met meterkast en toilet met fonteintje
Woonkamer met trapopgang en trapkast
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Dakterras gelegen op het westen
2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1
Inloopkamer met twee schuifkastenwanden
Badkamer met o.a. inloopdouche wastafelmeubel en toilet
3e Verdieping:
Hoofdslaapkamer met vaste inbouwkast
Slaapkamer 3
Wasruimte
CV-kast met cv-ketelopstelling (huurketel)
Balkon gelegen op het oosten.

BIJZONDERHEDEN
Verrassende maisonnette met 3 volwaardige woonlagen
Lichte woonkamer met toegang naar de achtertuin
Keuken compleet en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
3 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Ruime walk-in-closet met 2 vaste schuifkastenwanden
Nette badkamer met o.a. inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
Wasruimte met witgoedaansluitingen
Cv-ketel: Intergas, geplaatst 2019 (huurcontract)
Actieve VVE, in eigen beheer
In jan 2022 worden tegels gelegd op de trap en de galerij
Meterkast: 5 groepen, 1 aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting (woonkamer)
Dakterras (1e verdieping) gelegen op het westen
Balkon (3e verdieping) gelegen op het oosten
Zonwering aan de voorgevel
Berging en gemeenschappelijke fietsenstalling
Eetgelegen aanwezig in hetzelfde gebouw
Kindvriendelijke woonomgeving.

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning