Remko Stevens Makelaardij

ZETTENMargrietstraat 36

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 ZS
Straat
Margrietstraat 36
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Margrietstraat 36

Een goed onderhouden 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 volwaardige woonlagen en 4 volwaardige slaapkamers. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft diverse extra’s zoals een gashaard en een half-open inbouwkeuken. Dit alles is gelegen op een ruim perceel met een vrijstaande stenen garage welke is vergroot met de berging. De achtertuin is opvallend ruim vanwege de zijtuin en heeft veel zonuren (zuid/westen).

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een degelijke 2-kapper in een rustige woonwijk nabij alle voorzieningen zoals winkels en scholen? Deze woning met een prettige lichtinval is beslist een bezichtiging waard”.

COMPLETE GEZINSWONING
Wanneer je op zoek met naar een degelijke 2-kapper met een leuke tuin dan zal deze woning zeker je interesse hebben. De woning is voorzien van een woonkamer met een gezellige gashaard. De halfopen keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en veel kastruimte. Op de verdiepingen zijn 4 ruime slaapkamers te vinden waardoor een groter gezin hier prima uit de voeten kan. Een tuinliefhebber kan hier zijn hart ophalen. De achtertuin biedt veel mogelijkheden en is ingedeeld met meerdere terrassen en diverse bomen en planten. De garage en berging achter in de tuin leveren voldoende bergruimte.

WOONKAMER
Deze woning heeft een klassieke doorzon-woonkamer met grote raampartijen waaronder in de zijgevel. Hierdoor is het altijd licht in de woonkamer wat voor een prettige woonsfeer zorgt. Doordat de woning aan een groenstrook is gelegen en het straatbeeld ruim is opgezet, geniet je relatief veel privacy en weinig inkijk. Door de brede opzet van de woning (binnenwerks 6,3m breed) voelt de woonkamer ook lekker ruim aan. Je kunt er met gemak een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt zonder dat dit meteen ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Centraal in de woonkamer vinden we nog een gezellige gashaard die in de winter voor veel sfeer en warmte kan zorgen.

KEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer en heeft een halfopen karakter door de tussenliggende toog. De keuken is eveneens ruim opgezet waarbij het keukenblok tegenover elkaar is geplaatst: beiden zijden zijn voorzien van een werkblad en bovenkasten welke zijn voorzien van inbouwspots. Bovendien is er diverse apparatuur ingebouwd, met in het lange keukenblok een vaatwasser, een combi-oven, een dubbele spoelbak een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. In het tegenovergelegen keukenblok tref je de koelkast, alsmede de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras waardoor je al snel geneigd bent om buiten te eten. Zeker als je weet dat je juist in de namiddag en avonduren veel zonuren in je tuin hebt.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag telt 3 royale slaapkamers van respectievelijk 14m2, 11m2 (excl. kastruimte) en 9m2 groot. Doordat de woning een mooie breedtemaat van 6,3 meter heeft (binnenwerks) is met name de ‘ouderslaapkamer’ lekker ruim te noemen. Bovendien zijn er alleen maar rechte wanden, zonder ruimteverlies van schuine dakvlakken. De kamers zijn hierdoor praktisch en optimaal in te richten. Twee slaapkamers zijn voorzien van een vaste inbouwkast waardoor veel opbergruimte aanwezig is. Ook op de overloop is een diepe vaste kast aanwezig.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is neutraal en degelijk te noemen. Er is een mogelijkheid om de badkamer te vergroten zonder dat de slaapkamer hier te klein door wordt. In de huidige situatie is de badkamer ingedeeld met een 2e (zwevend geplaatst) toilet en in douche. Ook is er een handdoekradiator aanwezig. Een raam zorgt voor de nodige daglichttoetreding en ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze verdieping is ingedeeld met een voorzolder met studie/werkhoek en een 4e slaapkamer (ca. 13m2 gemeten vanaf 1,5m hoogte). Deze slaapkamer is prima te gebruiken als ouderslaapkamer maar zou ook een ruime werk/studiekamer kunnen zijn. Een groot dakraam maakt dit een lichte ruimte. Praktisch in de opbergruimte die achter de knieschotten te vinden is. Op de voorzolder is eveneens extra opbergruimte aanwezig alsmede de opstelling voor de cv-ketel. Hier is ook een extra aansluiting voor de wasmachine te vinden.

GARAGE & OPRIT
Achter in de tuin staat een garage met aangrenzende berging. Doordat de woning op de hoek van de straat is gelegen is de garage bereikbaar via de achterzijde. Door middel van de kanteldeur is het mogelijk om de auto of een motor en fietsen in de garage te plaatsen. De garage loopt door in de berging waardoor de ruimtes optimaal te bereiken zijn. Ook is er elektra aanwezig.

ACHTERTUIN
Eén van de pluspunten van deze woning is de achtertuin. Deze heeft een goed formaat (ca. 13m diep 9,5m breed). De zonoriëntatie is gunstig namelijk het zuid/westen. In de ochtend valt er al zon in de tuin en die gaat pas in de avonduren weer weg. De tuin heeft een prettige indeling met vooraan en achteraan een terras. In het midden is een groenperkje met diverse planten en struiken. Aan de achtergevel is zonwering bevestigd waardoor je hier schaduw kunt creëren. Voor de berging is een pergola geplaatst waar je eventueel een extra zitje kunt plaatsen. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken.

CENTRAAL IN HET DORP
Deze woning vinden we terug aan een rustige straat met een centrale ligging ten opzichte van basisscholen en winkelvoorzieningen. Zowel voor kinderen als voor ouders is deze ligging ideaal wanneer je lopend of fietsend naar school of naar de supermarkt wil gaan. Voor de woning zijn parkeerhavens gelegen waardoor bezoekers ook altijd een plekje kunnen vinden. Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier zo Landgoed Hemmen in waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Doorzonwoonkamer met gashaard en zijgevelraam
Halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan 2 met inbouwkasten
Badkamer met doucheruimte en 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met studiehoek, cv-ketelopstelling en knieschot opbergruimte;
4e Slaapkamer met dakraam en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette gezinswoning met aantrekkelijke breedtemaat
Gelegen op een ruim perceel
Veel lichtinval zorgt voor prettige woonsfeer
Gezellige gashaard in de woonkamer
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser
4 Ruime slaapkamers
Cv-ketel: Nefit met bouwjaar 2014
Prettige oprit voor de garage
Volwaardige garage
Berging aangesloten aan garage
Gunstig op de zon gelegen achtertuin met leuke (zit)hoekjes
Zonwering aan de achtergevel
Op loopafstand van basisschool en het dorpsplein met winkels gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning