Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBethelstraat 1

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1960
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 CH
Straat
Bethelstraat 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bethelstraat 1

Op steenworp afstand van alle (winkel)voorzieningen én aan een autoluwe, doodlopende straat gelegen, verrassend ruime en speels ingedeelde 2-ONDER-1-KAPWONING met een breedtemaat van maar liefst 8,5m (binnenwerks) en een grote, aangebouwde, stenen garage. Deze gemoderniseerde gezinswoning heeft o.a. een gezellige, tuingerichte woonkamer, een complete inbouwkeuken met eet/werkhoek, een ruime hal met originele trapopgang, 4 slaapkamers op de verdieping en een gemoderniseerde badkamer met toilet. De 2e verdieping biedt veel potentie om meer leefruimte te creëren wanneer je een vaste trap aanbrengt aangezien er dan ca. 20m2 extra woonoppervlak bij komt (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Op het zonnige dak zijn 9 zonnepanelen geplaatst.

Een ander groot pluspunt van deze woning is het perceeloppervlak van maar liefst 416m2 groot. De tuin is niet alleen breder dan gemiddeld, maar vooral ook veel dieper, namelijk bijna 30 (!) meter. De tuin heeft een groen karakter met meerdere bomen en gras. Zowel bij de achtergevel als achterin de tuin is een terras aangelegd. In deze tuin zit je nagenoeg helemaal vrij aangezien er nauwelijks tot geen inkijk is. Er is een achterom aanwezig. Vóór de garage is plaats voor grote auto.

Quote van de makelaar: “Om verschillende redenen is deze 2-kapper uniek in het segment. Niet alleen vanwege de uitzonderlijk brede en ruime indeling en dat de woning op verschillende vlakken al is gemoderniseerd, maar ook vanwege de bijzonder diepe achtertuin met veel groen en privacy. Dit is zo’n gezinswoning waar je maar zo verliefd op kunt worden”.

9 METER BREED
Je leest het goed: deze woning is 9 (!) meter breed. En dat is nog exclusief de breedte van de aangebouwde garage van 3 meter. De beukmaat van de woning is zeer uitzonderlijk voor een 2-kapper. Voordeel van zo’n mooie breedtemaat is dat je het op elke woonlaag weer terugziet. Bovendien zie je die breedte ook weer terug in de voor- en achtertuin terugkomen.

Bijkomend voordeel is dat de woning ook geen standaard indeling heeft, iets wat veel mensen al direct aanspreekt. De voordeur zit in het midden van de voorgevel waardoor de hal/entree ook centraal in de woning is gelegen. Hetzelfde geldt voor de trapopgang en overloop die lekker ruim is opgezet. Op de 1e verdieping vind je tevens 4 volwaardige slaapkamers terug terwijl het er normaliter 3 zijn. Kortom, deze woning moet je gezien hebben om op waarde te kunnen schatten.

HAL/ENTREE
Het is prettig binnenkomen bij deze woning. De voordeur met isolatieglas zorgt voor een fijne lichtinval. In de ruime opzet van de hal vind je het toilet en de meterkast terug. En ook de trapopgang heeft iets authentieks van de bouwperiode. In de hal wordt meteen duidelijk dat het hier om een verzorgde en neutraal afgewerkte woning gaat. De eikenhouten vloer in de hal is doorgelegd naar de woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer betreft een klassieke doorzon-woonkamer met in de voor- en achtergevel grote raampartijen. Opvallend is dat de woonkamer aan de achterzijde breder is en daardoor een extra zithoek heeft. Dit is één van die elementen die de woning niet standaard maakt. Het rookkanaal is weggehaald waardoor er een lange muur is gecreëerd. Zowel de muren als het plafond zijn strak gestuct. Noemenswaardig is de eikenhouten vloer die voor een warme woonsfeer zorgt. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

INBOUWKEUKEN MET EETHOEK
Aan de linkerzijde van de woning is de keuken gelegen. Het keukenblok is degelijk en neutraal uitgevoerd in wit- en grijstinten. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (2020), een koelkast, een 4-pits keramische kookplaat, een combi-oven/magnetron en een afzuiger en is dus compleet ‘aangekleed’. De anderhalve spoelbak is met name erg praktisch. Vanuit de keuken loop je middels een tuindeur direct het buitenterras op.
Via de keuken is de kelderkast te bereiken. Deze proviandruimte gaat 4 treden naar beneden waardoor het een ideale plek is voor het koel houden van een fles wijn.

De ruimte naast de keuken heeft een open karakter waarbij de doorkijk (nisje) voor een speels effect zorgt. Deze ruimte is als het ware bij de keuken getrokken waardoor er een gezellige eethoek is ontstaan. Je zou deze kamer ook kunnen gebruiken als een werkplek of speelhoek voor kinderen.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de overloop begrijp je meteen wat we eerder bedoelden met de uitzonderlijke breedtemaat. De overloop voelt ruim aan wat verder wordt versterkt door de lichtinval van het raam in de achtergevel. Ook is er een grote inbouwkast op de overloop te vinden, ideaal voor bijvoorbeeld het linnengoed en handdoeken voor de badkamer.

Deze woonlaag telt in totaal 4 slaapkamers die allen even praktisch zijn in te richten vanwege de rechte gevels. De kamers zijn respectievelijk 12m2, 11m2, 8m2 en 7m2 groot waarbij iedere kamer een eigen inbouwkast heeft. De grootste 2 kamers hebben zelfs een dubbele inbouwkast (hang en leg). Noemenswaardig is het uitzicht aan de achterzijde waarbij je de diepe achtertuin in kijkt. En ook de voorzijde is lekker rustig aangezien het een autoluwe straat betreft.

BADKAMER
De badkamer is nog niet zo lang geleden gemoderniseerd en dat zie je terug aan het trendy tegelwerk en het sanitair. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met drainafvoer, een toilet en een wastafel. Het toilet is zwevend geplaatst, helemaal van deze tijd. Een ook de wastafel heeft een moderne mengkraan, een spiegelkast met ernaast een kolomkast. Deze kast biedt voldoende ruimte voor de nodige toiletspullen. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet. En niet te vergeten het raam: hierdoor is er niet alleen daglicht aanwezig, maar kun je ook optimaal ventileren.

2e VERDIEPING
Er is (nog) geen vaste trap naar de 2e verdieping aanwezig waardoor we de 2e verdieping niet kunnen meetellen in het woonoppervlak. Maar eigenlijk doen we daarmee deze verdieping tekort. Het voelt namelijk aan als een volwaardige woonlaag met een goede stahoogte waarbij de nok op 2,3 meter ligt. Wanneer je alsnog een vaste trap zou laten plaatsen, telt de woning ineens ca. 130m2 woonoppervlak. En aangezien de overloop ruim is opgezet, biedt dit wellicht perspectief om een vaste trap te laten plaatsen.

De 2e verdieping biedt mogelijkheden om 2 extra slaapkamers te creëren. De woning is er breed genoeg voor en in combinatie met een dakkapel, creëer je nog meer ruimte en lichtinval. In de huidige setting zijn er 4 dakvensters (met isolatieglas) aanwezig. Kortom, hier kun je zeker nog je eigen stempel op de woning drukken.

DIEPE ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze achtertuin zeker aanspreken. De tuin is onlangs nog door een hovenier gesnoeid aangezien de tuin een groen en ‘bosrijk’ karakter heeft. Juist dit laatste maakt de tuin zo bijzonder aangezien je hier het gevoel krijgt, aan een bosrand te wonen. Diverse bomen zorgen niet alleen voor een vrij gevoel, maar ook voor veel privacy. Er is nauwelijks tot geen inkijk. Maar mocht je meer ruimte willen creëren, bijvoorbeeld om enkele speeltoestellen te plaatsen, dan kun je de tuin al snel optisch veel groter maken door verder door te snoeien.

De achtertuin is bijna 30 meter diep en dat zien we maar zelden voorbij komen. Dat maakt deze woning ook zo uniek. Er is een achterom aanwezig, waardoor de tuin eenvoudig te bereiken is.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is tijdens de bouw een stenen garage gerealiseerd. En het is niet zomaar een garage aangezien deze iets groter is dan gemiddeld (3,1m breed en 7m diep). Dubbele deuren naar de oprit, een zijdeur en een raam aan de achterzijde maken de garage tot een ideale stalling en/of klusruimte. Tevens kun je in de garage de wasmachine aansluiten. Er is een radiator en wateraansluiting aanwezig.

Vóór de garage kun je een auto op eigen terrein parkeren. Dus nooit een plekje zoeken langs de straat maar de auto altijd pal voor de deur parkeren. De oprit is ca. 7 meter diep waardoor elke er auto comfortabel kan parkeren.

OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. De woning is centraal in het dorp gelegen met basisscholen, een middelbare school en een uitgebreid winkelaanbod met meerdere supermarkten binnen handbereik. Desondanks is de woning rustig en aan een autoluwe straat gelegen. Je loopt vanaf hier zo het dorpsplein op of even iets verder Landgoed Hemmen binnen. Landgoed Hemmen heeft veel vrijheid en natuur te bieden en waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Doorzon-woonkamer met tuindeur
Keuken v.v. inbouwapparatuur, een verdiepte kelderkast en een tuindeur
Eethoek c.q. studieruimte (grenzend aan de keuken).
1e Verdieping:
Ruime overloop met daglicht en een inbouwkast
Slaapkamer 1 met 2 inbouwkasten
Slaapkamer 2 met 2 inbouwkasten
Slaapkamer 3 met een inbouwkast
Slaapkamer 4 met een inbouwkast
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel v.v. extra kastruimte.
2e Verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder/overloop
Verdieping is opgedeeld in een afsluitbare kamer en een ruimte met CV-ketelopstelling
4 Dakvensters.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote gezinswoning met speelse indeling
Grote ramen met veel lichtinval
Hoog plafond op de begane grond (2,58m hoog)
Eikenhouten vloer op de begane grond
Complete inbouwkeuken
Kelderkast met ‘doorgeefluik’ (aan woonkamerzijde dicht gemaakt) naar woonkamer
4 Slaapkamers op de 1e verdieping
Meer dan voldoende inbouwkasten aanwezig
Moderne badkamer met o.a. een 2e toilet
Begane grond en 2e verdieping v.v. isolatieglas, 1e verdieping enkele beglazing
Meterkast: 8 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en PV-groep
Glasvezel-aansluiting voor TV en snelle internetverbinding
CV-ketel: Bosch 35 HRC combiketel
9 Zonnepanelen
Zinken hemelwaterafvoeren (hwa)
Zeer volwaardige garage, eventueel bij de woning te betrekken
Heerlijk vrij gelegen achtertuin met veel privacy
Rustige straat om te wonen (doodlopend)
Op steenworp afstand van alle (winkel)voorzieningen en basisschool.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning