Remko Stevens Makelaardij

DRIELOldenhof 66

Vraagprijs €285.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DV
Straat
Oldenhof 66
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Oldenhof 66

Verrassend ruime EENGEZINSWONING met maar liefst ca. 136m2 aan woonoppervlak, verdeeld over 3 volwaardige woonlagen. Met onder meer een sfeervolle woonkamer in Z-indeling met eikenhouten vloerdelen, een ruime keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een vergrootte badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche, veel opbergruimte, een mogelijkheid tot een extra bergvliering en een ruim balkon. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en daarmee onderhoudsvriendelijk. Daarbij is de woning voorzien van een ruime achtertuin met gunstige zuidwesten ligging, en een praktische berging en een dubbele poort.

Quote van de makelaar: “Dit is een woning waar je zo in kan, met 4 volwaardige slaapkamers, een vergrootte badkamer en een ruime woonkamer in Z-indeling zal het zeker aan je wensen voldoen. Neem snel een kijkje voor een ander de sleutels in ontvangst neemt!”

VEEL WOONCOMFORT
Wanneer je opzoek bent naar een volwaardige gezinswoning dan zal deze woning je zeker aanspreken. Een groot pluspunt is dat de woning vrijwel volledig is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Ook de trap van de begane grond naar de 1e verdieping is vervangen voor een modern exemplaar. De badkamer is vergroot waardoor er voldoende ruimte is voor o.a. een ligbad én een inloopdouche. Met 4 volwaardige slaapkamers kan ook een gezin hier prima uit de voeten.

LIVING
De woonkamer van deze woning is ingedeeld met een speelse Z-indeling. Hierdoor is de zithoek apart van de eethoek maar staan ze toch met elkaar in verbinding. Prettig is dat je vanaf de bank niet direct op het aanrecht kijkt. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor een grote hoekbank en eventueel een extra kast. Het oorspronkelijke rookkanaal is verwijderd waardoor er meer ruimte is. In de eethoek kan je een 6-persoons eettafel plaatsen. Noemenswaardig is de open trap die nieuw is geplaatst. Er is veel glasoppervlak waardoor de living een lichte ruimte betreft. Op de vloer liggen eikenhouten vloerdelen die een natuurlijke uitstraling geven. In de hal bevindt zich een toilet met fonteintje, de meterkast en een garderobekast.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in een hoekopstelling geplaatst. De keuken is ruim van opzet. Alle wenselijke inbouwappartuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een grote oven, een combimagnetron en een koelkast. De grote apothekerskast is er praktisch. De keuken heeft een rustige uitstraling met neutrale fronten. De radiator is voorzien van een ombouw waardoor deze er verzorgd uitziet.

1e VERDIEPING
Via de vernieuwde, open trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers gelegen. De kozijnen zijn hier vervangen voor kunststof puien met HR++ glas, draai/kiepramen en inzethorren. De grootste slaapkamer is over de volle breedte van de woning geplaatst. Door het vergroten van de badkamer is deze slaapkamer iets verkleind maar de kamer is alsnog ca. 19m2 groot. De twee andere slaapkamer zijn respectievelijk 11m2 en 10m2 groot. Op de grootste slaapkamer ligt een laminaatvloer, de andere twee slaapkamers hebben houten vloerdelen.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is vergroot waardoor er aanzienlijk meer ruimte is. Het is dan ook niet verrassend dat de badkamer is ingedeeld met alle wenselijk sanitair, zijnde een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafel met grote spiegel (ingetegeld). Ook de handdoekradiator en mechanische ventilatie ontbreken niet. In een wand grenzend aan de grootste slaapkamer zijn glasblokken geplaatst waardoor de badkamer enig daglicht geniet. Het tegelwerk is in een neutrale degelijke kleurstelling uitgevoerd, witte tegels op de wanden en grote antracietkleurige tegels op de vloer.

2e VERDIEPING MET DAKTERRAS
Via de 2e (verbeterde) trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Door de hoge nok heeft deze verdieping verrassend veel ruimte te bieden. Hier tref je dan ook een ruime slaapkamer aan welke goed te gebruiken is als masterbedroom. Ook deze ruimte is voorzien van een verzorgde afwerking met een nette laminaatvloer. Onder de schuine kant is achter louvredeurtjes veel opbergruimte te vinden. Vanuit deze kamer heb je toegang tot het balkon (ca.5m2) waar je heerlijk van de avondzon kunt genieten.
De voorzolder is dermate groot dat er veel ruimte aanwezig is. Hier zou je zelfs een extra werk- of hobbyruimte kunnen creëren. Ook vind je hier veel opbergruimte achter de louvredeurtjes. Op de overloop is de wasmachine te vinden, alsmede de cv-ketelopstelling. Ook is er in het plafond een luik gemaakt waardoor je ook hier nog extra opbergmogelijkheden hebt.

ACHTERTUIN
De woning heeft een mooie breedte maat welke we ook terugzien in de achtertuin. De tuin is gunstig gelegen op het zuidwesten waardoor je veel middag en avondzon hebt. De tuin is ca. 6m breed en 10m diep waardoor er meerdere terrassen kunt creëren. Aan de achtergevel is een zonwering bevestigd waardoor je ook in de schaduw kunt zitten. In de huidige situatie is de tuin ingedeeld met een groot terras, een diverse groene aankleding. Achter in de tuin staat een stenen berging welke is voorzien van elektra. Hier kan je je fietsen en tuinspullen opbergen. Er is een achterom aanwezig welke is voorzien van een dubbele poort, waardoor ook met de motor gemakkelijk de tuin in komt.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Z-woonkamer met zithoek, eethoek en open trapopgang
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Vergrootte badkamer met ligbad, inloopdouche, een 2e toilet en een wastafel
2e Verdieping:
Ruime voorzolder met o.a. wasmachine-aansluiting, cv-ketelopstelling en bergruimte
3e Slaapkamer
Dakterras.

BIJZONDERHEDEN
Bijzondere woning met onderscheidende elementen
Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ beglazing
Maar liefst ca. 136m2 woonoppervlak
Hoekkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Woonkamer met Z-indeling
Eikenhouten vloerdelen op de begane grond
4 Volwaardige slaapkamers
Vergrootte badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche en 2e toilet
Royale voorzolder met opbergruimte
Inpandig balkon op het zuidwesten
Achtertuin op het zuidwesten met veel zonuren
Stenen schuur
Dubbele poort
Rustige en kindvriendelijke ligging aan autoluw en doorlopend hofje
Op loopafstand van basisschool gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning