Remko Stevens Makelaardij

ZETTENKerkstraat 23A

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1951
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AP
Straat
Kerkstraat 23A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Kerkstraat 23A

Verrassend groot en karaktervol, VRIJSTAAND WOONHUIS met een speelse indeling en o.a. een L-woonkamer met siergrindvloer en vloerverwarming, een aparte werkkamer, een gezellige leefkeuken, een riante bijkeuken die eventueel bij de keuken te betrekken is, 4 slaapkamers op de verdieping met diverse inbouwkasten en een complete badkamer met zowel een ligbad als douche. Vanuit de hal is een degelijke kelder toegankelijk (1,75m hoog). Boven de bijkeuken en garage zijn 2 zolders te vinden waar je eventueel een extra (slaap)kamer zou kunnen creëren.
Aan de achterzijde is nog een volwaardige garage aangebouwd welke van binnenuit te bereiken is. Ook dit biedt perspectief om het woonoppervlak verder uit te breiden.

Deze leuke gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 650m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Aan de ene zijde is een comfortabele, diepe oprit gelegen tot aan de garage. Aan de andere zijde is een heerlijk, privacyvol terras op de zon aangelegd. De meeste tuin is aan de achterzijde te vinden (ca. 18m bij 16m) waar je veel vrijheid en privacy geniet. De tuin is zeer verzorgd aangelegd met diverse (fruit)bomen en een strak gazon.

Quote van de makelaar: “De voorzijde van de woning doet knus aan, maar dit is nu typisch zo’n woning die je wel eens zou kunnen verrassen qua inhoud en mogelijkheden. Achter de voorgevel zit meer ruimte dan je denkt doordat de woning aan de achterzijde aanzienlijk is vergroot. Ook de ‘inpandige’ garage is een groot pluspunt. De vrijheid van het royale perceel alsmede de centrale ligging in het dorp nabij winkelvoorzieningen, een basis- en middelbare school zijn eveneens verkoopargumenten waarin deze woning zich onderscheidt”.

POTENTIE
Zoals eerder al aangegeven, biedt deze woning volop mogelijkheden om meer leefruimte te creëren.
Altijd al gedroomd van een royale leefkeuken? De huidige keuken is al groot genoeg voor een 4-persoons eettafel, maar wanneer je de achtergelegen bijkeuken erbij betrekt, kan het ineens een balzaal worden. Bovendien kun je dan ineens aan een heel andere keukenopstelling denken zoals een kookeiland. Ook zou je de keuken naar de woonkamer kunnen openmaken, eventueel in combinatie met en-suite deuren. Wanneer je een grotere woonkamer wenst, zou je wellicht de werkkamer ernaast erbij kunnen trekken. Echter, in tijden wanneer thuiswerken steeds meer normaal is geworden, is dit juist een praktische kamer om erbij te hebben.

Boven de bijkeuken en garage zijn twee zolders te vinden. De nokhoogte is hier ca. 2,23m hoog waardoor je er nog een volwaardige kamer kunt creëren, eventueel in combinatie met een 2e vaste trap in de bijkeuken of garage. Een doorbraak vanuit de masterbedroom op de 1e verdieping zou wellicht ook een mogelijkheid zijn. In totaal heeft de woning maar liefst ca. 48m2 overige inpandige ruimte (gemeten vanaf 1,5m hoogte) die niet als woonoppervlak meegeteld mag worden volgens de branchebrede meetinstructie.

WOON- & WERKKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een L-indeling. Hierdoor is er eenvoudig een zit- en een eethoek te creëren. Groot pluspunt is de siergrindvloer welke is v.v. vloerverwarming. Opvallend is het hoge plafond die 2,75 (!) hoog is en daarmee zelfs hoger is dan het huidige bouwbesluit. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Authentiek detail is het glas in loodraam (in dubbel glas) en de schouw waar een gas- of pellet-kachel zou kunnen staan. Naast de schouw geeft een tuindeur direct toegang tot het zonnige buitenterras.

Aansluitend aan de woonkamer is een werk- of speelkamer gelegen. Deze ruimte is ideaal met jonge kinderen of wanneer je veel thuis werkt. Er is een prettige lichtinval door het grote raam op het zuid/westen.

KEUKEN
De keuken is niet bijzonder luxe te noemen, maar is wel degelijk afgewerkt met een basis keukenblok. Hier hoef je niet lang na te denken of dat je de huidige keuken wel of niet wil vervangen vanwege kapitaalvernietiging. Wel biedt het volop perspectief om je eigen invulling aan de ruimte te geven. Overigens is de keuken wel dermate netjes dat je er ook nog even mee vooruit kunt. Het 4-pits gasfornuis met oven en daarboven een afzuigkap blijven achter. Leuk detail is de originele servieskast die nog aan de bouwperiode doet helpen herinneren.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je direct de bijkeuken in. Deze ruimte is veel groter dan de keuken zelf en biedt dus behoorlijk wat perspectief om er geheel je eigen invulling aan te geven. De ruimte is maar liefst ca. 21m2 groot. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om een groot deel bij de keuken te betrekken en een kleinere bijkeuken te creëren. Wat dat betreft zit de wasmachine-aansluiting en de CV-ketelopstelling al op de goede plaats.

Vanuit de bijkeuken is eveneens de garage van binnenuit te bereiken. Ook is er een luik naar de zolder. Mocht je echt exclusief willen verbouwen en je de zolderruimte niet nodig hebben, dan zou je kunnen overwegen om het plafond eruit te halen zodat je tegen de nok aan kijkt.

1e VERDIEPING
In de hal aan de voorzijde is het toilet en de kelder te vinden. De vloer bestaat uit een mooie granitovloer en de trapopgang is nog authentiek. In combinatie met de 2 voorgevelraampjes is dit sfeervol te noemen. Vervolgens komen we op de 1e verdieping terecht waarbij de originele paneeldeuren toegang verlenen tot 4 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 14m2, 8m2 en 8m2 groot. Elke kamer heeft een eigen inbouwkast. De grootste kamer (masterbedroom) heeft een inloopkast die niet bij de 15m2 is opgeteld. Deze inloopkast is eventueel ook bij de naastgelegen badkamer te betrekken. Ook heeft de masterbedroom toegang tot het balkon van 3m2 groot.

BADKAMER
De badkamer is niet enorm groot en ondanks dat het tegelwerk en sanitair een gedateerde uitstraling heeft, is de ruimte wel compleet ingericht. Een ligbad én een douche apart is altijd prettig, zeker bij een (jong) gezin. Boven de wastafel is een planchet en een spiegel geplaatst. Uiteraard ontbreekt het 2e toilet niet. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet. Praktisch aspect zijn de 2 uitzetramen waardoor de badkamer goed te ventileren is. Ook is er hierdoor een prettige lichtinval.

INPANDIGE GARAGE
De inpandige garage is lekker ruim en iets groter dan gemiddeld, namelijk 6,5m lang en 3,5m breed. Een auto wordt tegenwoordig nog maar zelden in de garage geparkeerd waardoor je veel ruimte over houdt voor meerdere fietsen en/of een motor. Praktisch aspect hierin zijn de dubbele deuren naar de oprit waardoor de garage goed toegankelijk is. Ook is deze ruimte van binnenuit te bereiken. Mocht je veel opbergruimte nodig hebben, dan zal de zolderverdieping je zeker aanspreken. Met stahoogte in de nok is de zolder goed beloopbaar.

TUIN & OPRIT
Het perceel van 650m2 groot zal velen aanspreken, zeker gezien het feit dat de woning midden in het dorp is gelegen. Daarbij staat de woning gunstig op het perceel waarbij de meeste tuin achter de woning is gelegen. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. Een strak grasveld met groene borders en bomen die voor vrijheid en privacy zorgen. Er is meer dan voldoende ruimte voor meerdere speeltoestellen. Bovendien ligt de tuin gunstig op de zon waarbij het terras aan de zuid/west zijde is aangelegd.

Aan de rechterkant van de woning is een diepe oprit aangelegd van ca. 22 meter diep en ca. 4 meter breed. Hier kun je met gemak meerdere auto’s comfortabel parkeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat de deuren ergens tegenaan klappen. Bovendien is de oprit met een dubbele poort (sierhekwerk) af te sluiten, ideaal met kleine kinderen.

OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. De woning is centraal in het dorp gelegen met basisscholen, een middelbare school en een uitgebreid winkelaanbod met meerdere supermarkten binnen handbereik. Desondanks is de woning rustig en aan een autoluwe straat gelegen. Je loopt vanaf hier zo het dorpsplein op of even iets verder Landgoed Hemmen binnen. Landgoed Hemmen heeft veel vrijheid en natuur te bieden, waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, toegang tot kelder (met stahoogte) en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met glas in lood raam, schouw, inbouwkast en terrasdeur
Studie/speelkamer met inbouwkast
Dichte keuken met authentieke servieskast
Bijkeuken met deur naar oprit, wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en luik naar zolder
Inpandige garage met dubbele deuren naar oprit en luik naar zolder.

1e Verdieping:
Overloop met daglicht
Slaapkamer 1 (masterbedroom) met inloopkast en deur naar balkon’
Slaapkamer 2 met inbouwkast
Slaapkamer 3 met inbouwkast
Slaapkamer 4 met inbouwkast
Badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet en wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
Speels opgezet woonhuis op een aantrekkelijke locatie
Ca. 142m2 woonoppervlak, exclusief ca. 48m2 aan overige inpandige ruimte
Houten vloer vervangen door siergrindvloer met isolatie en vloerverwarming (woonkamer)
4 Slaapkamers op de verdieping
Meerdere, praktische inbouwkasten
Meterkast: 3 groepen (stoppen) en 1 aardlekschakelaar
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Daalderop Combifort HR, geplaatst in 2007 (elk jaar onderhouden)
Begane grond isolatieglas, 1e verdieping deels enkele beglazing
Dakisolatie aanwezig, zelfs op de 2 zolders boven de bijkeuken en garage
Energielabel C
Goede onderhoudsstaat
Zinken regenpijpen 2014
Platte dak vervangen in 2018
Zijkanten van dakopbouw in onderhoudsarm Keralit uitgevoerd
Royale achtertuin met veel vrijheid en privacy
Aantrekkelijke, afsluitbare oprit waardoor je op eigen terrein kunt parkeren
Gelegen aan één van de oudste en meest karaktervolle straten van het dorp
Zeer centrale ligging nabij het dorpshart, maar toch ook weer in de luwte.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning