Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMBingelradestraat 38A

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1988
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6845 HB
Straat
Bingelradestraat 38A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Bingelradestraat 38A

Exclusief en zeer luxe verbouwde TUSSENWONING met voormalige, inpandige garage en oprit. Deze verrassende en instapklare gezinswoning onderscheid zich op alle vlakken t.o.v. andere woningen in het segment. De indeling op de begane grond is rigoureus veranderd waardoor er meer leefruimte is ontstaan en er ruimte is gecreëerd voor een unieke eilandkeuken met dik natuurstenen werkblad en zitbar voor minimaal 4 personen. De ingebouwde gashaard met meubelkast en TV-koof in de woonkamer is een echte eye-catcher. Het toilet en badkamer lijken rechtstreeks uit een woonblad te komen waarbij het sanitair met smaakvolle stijlelementen is gekozen. In totaal telt de woning 4 volwaardige slaapkamers waarbij het hoogwaardige en neutrale afwerkingsniveau direct opvalt. De zeer prijzige houten shutters voor de ramen en schuifpui in de woonkamer blijven dan ook achter in de woning. Ook zijn er rolluiken aanwezig die elektrisch te bedienen zijn.

Dit is niet zomaar een tussenwoning aangezien het ook buiten de woning om, veel meer te bieden heeft. De garage is dan wel gehalveerd, maar je kunt het nog steeds gebruiken als stalling voor een motor en fietsen zoals een grote bakfiets. Vóór de garage kun je bovendien op eigen terrein, comfortabel parkeren (eventueel 2 auto’s).

De achtertuin is gunstig op de zon gelegen (westen) waardoor je hier de gehele dag in de zon kunt zitten. Elektrisch bedienbare zonwering, enkele boompjes en een veranda achterin de tuin zorgen op hete zomerdagen voor de nodige schaduw. Wanneer het donker wordt zorgen moderne spots voor sfeerverlichting. Naast de veranda is nog een tuinhuis aanwezig (één geheel met de veranda) waar je de nodige tuinspullen kunt opbergen.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar iets bijzonders? Stop dan met zoeken want hierbij heb je je droomwoning gevonden. In dit huis zijn zoveel onderscheidende elementen samengevoegd, dat de woning méér dan uniek te noemen is. Hier kom je in een gespreid bedje terecht waardoor je er ook zo in kunt. Bovendien kun je altijd op eigen terrein parkeren en heeft de woning een heerlijke, privacyvolle achtertuin. Deze gezinswoning is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen. Kunnen wij jou binnenkort verrassen?”

EXCLUSIEF
Bij ons krijgt een woning niet zomaar de stempel ‘exclusief’. Daarvoor moet de woning echt wel wat bijzonders te bieden hebben. Dít is zo’n woning waar je als makelaar héél erg blij van wordt. Een gezinswoning die zó exclusief, luxe en compleet is aangekleed, komen we immers niet vaak tegen. Met veel gevoel voor detail en stijl is deze woning tussen 2017 en 2020 volledig verbouwd en naar een aanzienlijk hoger niveau getild. Natuurlijk heeft dit veel voeten in de aarde gehad waarbij zelfs de hal/entree van de woning is verplaatst en de garage voor een deel bij de woning is betrokken. Uiteindelijk is de woning van top tot teen hoogwaardig afgewerkt waardoor je hier in een gespreid bedje terecht komt. Misschien ben jij wel die gelukkige die binnenkort aan de bar de krant leest of in de wintermaanden van een heerlijk wijntje bij de sfeervolle gashaard geniet…

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daarmee tuingericht. Een brede schuifpui (kunststof 2005) geeft direct toegang tot het zonnige buitenterras. Opvallend zijn de stijlvolle houten shutters voor de ramen die je als een harmonica kunt wegklappen. Een andere eye-catcher in de woonkamer is de ingebouwde gashaard met maatwerk onderbouw en natuurstenen blad (zelfde als het keukenblad). Onder het natuurstenen blad is praktische kastruimte te vinden. Boven de gashaard is in de schouw een sparing gemaakt voor een TV en geluidsbox.

EILANDKEUKEN MET BAR
Doordat de garage voor een deel bij de keuken is getrokken en de hal verplaatst is, is er meer (leef)ruimte voor de keuken gecreëerd. En daar is dankbaar gebruik van gemaakt door maar meteen voor een design keuken te kiezen. De keuken bestaat uit een schiereiland met bar waarbij het werkblad meer dan 4 (!) meter lang is. Dit robuuste werkblad van 8 cm dik natuursteen is op zichzelf al bijzonder te noemen. Overigens, mocht je geen voorstander zijn van barkrukken, dan is het werkblad van het bargedeelte eventueel ook te verlagen. Het blad bestaat immers uit 2 delen en de vloer loopt onder het blok door.

De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (met verlichting), een koel/vriescombi, een stoomoven, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuigschouw. Opvallend is dat deze afzuiger in het verlaagde spotsplafond is verwerkt. Vanwege de hoogte is de afzuiger op afstand te bedienen. Verder is de keuken neutraal te noemen met o.a. verlichte (!) ladekorven en verdekte besteklades. Waar voorheen de voordeur heeft gezeten, is nu een glaspui tot aan de vloer geplaatst. In dezelfde hoek is nog een hoekje voor een koffiemachine gecreëerd. Over elk detail is nagedacht zullen we maar zeggen…

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de 2e hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend ruim te noemen met rechte gevels waardoor alle 3 de slaapkamers een goed formaat hebben. Dit komt mede door de uitzonderlijke breedtemaat van de woning (5,9m binnenwerks). Het afwerkingsniveau is verzorgd met o.a. een doorlopende laminaatvloer en radiatorombouwen. Elke kamer is 100% te verduisteren door de rolluiken die elektrisch te bedienen zijn. Ook in de warme zomermaanden zal je de rolluiken ook zeker waarderen. De houten shutters en lamellen zullen achterblijven in de woning.

BADKAMER
Tijdens de modernisering heeft ook de badkamer een metamorfose ondergaan. Er is werkelijk niets meer wat de badkamer aan de bouwperiode doet herinneren. Doordat er design sanitair en tegelwerk is toegepast en er goede keuzes zijn gemaakt, zou de badkamer in elk woonblad niet misstaan. Allereerst de inloopdouche die veel groter is dan gemiddeld (1,8m breed) en is o.a. voorzien van gerookt glas, een rainshower en een handdouche. Tegenover de douche is een breed, zwevend wasmeubel met 2 waskommen geplaatst welke is v.v. ladekorven voor toiletspullen. Boven het wasmeubel vinden we een grote spiegel met rondom sfeervolle schaduwverlichting. Kranen komen stijlvol uit de muren en in het plafond zijn inbouwspots geplaatst. Uiteraard ontbreken het 2e zwevend toilet en de designradiator niet. De ‘finishing touch’ wordt gecreëerd door de smaakvol gekozen wand- en vloertegels die we ook in het gastentoilet in de hal tegen komen.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Voorheen betrof het een open ruimte, maar bij deze woning is deze verrassende woonlaag opgedeeld in een voorzolder met werkhoek, een washoek en een 4e slaapkamer. Doordat deze 4e slaapkamer zo groot is (met een nokhoogte van 3 meter), heeft het de bestemming ‘masterbedroom’ gekregen. Opvallend zijn daarbij de 2 grote dakvensters (met verduistering en zonwering) die tegenover elkaar zijn aangebracht. Het zorgt niet alleen voor een fijne lichtinval, maar je kunt de kamer hierdoor ook lekker laten doorwaaien. Achter de knieschotten is nog de nodige opbergruimte te vinden.

Zeker in deze tijd, waarin mensen veel meer thuis werken, is het prettig om te weten dat er op de voorzolder nog een werkhoek te creëren is. Een bureau met computer is geen enkel probleem en ook het extra dakvenster zorgt voor de nodige lichtinval. In de andere hoek kun je de wasmachine kwijt.

ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort ook een aantrekkelijke achtertuin (12,5m diep en 6m breed). En dat is hier het geval, zeker wanneer je een tuinliefhebber bent. Het betreft niet zo’n tuin die volledig is dicht bestraat, maar hier is aandacht besteed aan de nodige groenvoorzieningen, onder meer met enkele boompjes. Het terras is aangelegd met groot formaat 50×50 tegels waarbij een breed zonnescherm (nieuw model 2019) voor de nodige schaduw kan zorgen. De tuin is namelijk gunstig op de zon georiënteerd (westen) waardoor je er veel zonuren geniet. Achterin de tuin is een tuinhuis (8m2) met veranda (10m2) gebouwd. Hier kun je heerlijk beschut zitten en je tuinset het gehele jaar buiten laten staan. Het tuinhuis biedt de mogelijkheid om tuingereedschap op te bergen en een klushoekje te creëren.

OPRIT & GARAGE
Parkeergelegenheid op eigen terrein én een garage is voor een tussenwoning zeker bijzonder te noemen. Alhoewel de garage is gehalveerd (2,8m bij 3,2m) is de stalen kanteldeur nog steeds aanwezig waardoor je er eenvoudig een motor en een bakfiets naar binnen rijd. Vanwege de schuine kap is er een vliering aangebracht waar je de nodige seizoensspullen kunt opbergen. Uiteraard is er elektra en verlichting in deze stallingsruimte aanwezig.

Vóór de garage is een comfortabele oprit gelegen. Hier kun je met gemak een volwaardige auto op eigen terrein parkeren. Hoe fijn is het om altijd een eigen auto voor de deur te hebben staan en dat je nooit hoeft te zoeken naar een plekje in de wijk?

DE LAAR-OOST
De Laar is een geliefde en kindvriendelijke wijk gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette jaren ’80 wijk waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. Op loopafstand vinden we o.a. een speeltuin, een kinderboerderij en een basisschool terug. In de wijk is tevens een kleinschalig winkelcentrum met Jumbo supermarkt gevestigd. Ook het grotere en overdekte winkelcentrum Kronenburg is op de fiets bereikbaar alsmede het stadscentrum (Arnhem-Noord) en treinstation Arnhem-Zuid. Snelweg A325 tussen Arnhem en Nijmegen is binnen 1 (!) autominuut te bereiken. Hou je van vrijheid en natuur, dan zijn de Rijkerswoerdse plassen en het Betuwse landschap binnen handbereik.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met vaste (garderobe)kastenwand (met o.a. plaats voor een extra koelkast)
Keuken v.v. schiereiland, inbouwapparatuur en zitbar (4 tot 6 personen)
Meterkast
Woonkamer met ingebouwde gashaard, maatwerkkasten en brede schuifpui naar achtertuin
2e Hal met vergroot toilet en trapopgang

1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers met rolluiken
Badkamer met royale inloopdouche, breed 2-persoons wasmeubel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Voorzolder met werk/studiehoek, witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en dakvenster
Slaapkamer 4 met 2 grote dakvensters en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Complete gezinswoning met ca. 122m2 woonoppervlak en ca. 450m3 inhoud
Hoogwaardig en luxe verbouwd
Mooie breedtemaat van de woning, namelijk 5,9m binnenwerks
Prettige hal met o.a. een vaste (garderobe) kastenwand (wit)
Design keuken met o.a. een dik natuurstenen werkblad
Barkrukken zijn ter overname (hoogtemaat past perfect)
Verlichting in zowel de ladekorven als in de vaatwasser
Gashaard ingebouwd
Toilet is vergroot en vernieuwd (2020)
Alle raambekleding waaronder de uiterst kostbare, houten schutters blijven achter
Meterkast: 7 groepen (incl. kookgroep) en 2 aardlekschakelaars
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2007
Volledig voorzien van isolatieglas
Nieuwe, hardhouten voordeur met isolatieglas en 3-punts sluitingen
Buitenschilderwerk (voorzijde) is in 2018 door een schilder uitgevoerd
Rolluiken elektrisch te bedienen (2019)
Zonwering achtergevel, elektrisch op afstand te bedienen (2019)
Heerlijk, vrij gelegen achtertuin met veel zonuren
Alle buitenverlichting blijft achter
Tuinhuis en veranda maken de woning helemaal compleet
Luifel bij voordeur met spotverlichting
Verkleinde garage is nog steeds een ideale stallingsruimte voor motoren en fietsen
Parkeergelegenheid op eigen terrein, eventueel 2 auto’s naast elkaar (perceel is 6m breed)
Winkelcentrum met supermarkt en basisschool op loopafstand
Dicht bij uitvalswegen gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning