Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 40

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XN
Straat
Bretagnesingel 40
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 40

Maximaal uitgebouwde en volledig geïsoleerde TUSSENWONING (2001) met gunstige indeling met trapopgang aan de ‘zijkant’ en onder meer een royale woonkamer met vloerverwarming, openslaande tuindeuren en een houtkachel, een complete inbouwkeuken, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een zeer verzorgde, neutrale badkamer alsmede een multifunctionele 2e verdieping (4e slaapkamer) met brede dakkapel en een wasruimte. De gehele woning is af te sluiten met rolluiken (deels elektrisch bedienbaar). De achtertuin is onderhoudsarm en verzorgd aangelegd met achterin de tuin een vergrote, houten berging welke ideaal is voor het stallen van fietsen en een motor (brede poort en schuurdeur aanwezig).

Quote van de makelaar: “Een completere tussenwoning kom je in dit prijssegment niet snel tegen. Al het wenselijke comfort is hier aanwezig. Met ca. 118m2 woonoppervlak is de woning ook groter dan gemiddeld in de wijk. Ga jij straks van deze instapklare gezinswoning genieten?

MAXIMAAL UITGEBOUWD
Bij ‘maximaal’ uitgebouwd bedoelen we niet alleen de aanbouw van de woonkamer, maar ook de dakkapel op de 2e verdieping die deze woonlaag maximaal vergroot. Deze dakkapel is in kunststof uitgevoerd zodat het onderhoudsarm is. Bovendien is het een luxe dakkapel met draai/kiepramen, inbouwspots en een elektrisch bedienbaar rolluik.
De aanbouw op de begane grond is direct bij de nieuwbouw gerealiseerd waardoor er geen verspringingen in de muren zitten en de aanbouw degelijk is gerealiseerd. Opvallend is dat er geen schuifpui aanwezig is (zoals bij de meeste woningen), maar mooie, openslaande tuindeuren.

Noemenswaardig is de trapopgang die bij deze woning aan de ‘zijkant’ van de woning is gesitueerd. Bij veel woningen in de wijk zit de trap in het midden van de woning wat met name op de 2e verdieping erg beperkend kan zijn. Bij deze woning is de indeling optimaal met o.a. een multifunctionele 2e verdieping die je prima als werkkamer of 4e slaapkamer kunt inrichten.

WOONKAMER
Door de aanbouw voelt de woonkamer aan als een balzaal. Je hoeft dan ook niet op te letten of dat je grote hoekbank of je 6-persoons eettafel wel past. Hier kun je helemaal los gaan met inrichten zonder dat het meteen te propperig wordt. De openslaande tuindeuren met glaspuien tot aan de vloer versterken het ruimtelijke gevoel. En het is er erg comfortabel vanwege de vloerverwarming. Mocht je het in de winter nog gezelliger willen maken, dan gooi je nog eens een houtblok in de houtkachel. Kortom, zoek je ruimte en hou je van gezelligheid? Kom dan eens sfeer proeven en laat je verrassen.

INBOUWKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en is eveneens ruim van opzet. In de huidige indeling is er een tussenwand met een toog geplaatst waardoor de keuken is ‘afgeschermd’ van de woonkamer. Maar mocht je overwegen om de keuken te vervangen, dan zou je ook voor een andere (hoek)opstelling kunnen kiezen (bijvoorbeeld voor het raam) en de tussenwand eruit halen voor nog meer leefruimte. De tussenwand is namelijk éénvoudig te verwijderen omdat het geen draagmuur betreft.

De huidige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw en een koelkast. Aan de voorzijde kijk je uit op een groenvoorziening met fruitbomen. Het keukenraam is (net als alle andere ramen) af te sluiten middels een rolluik.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Doordat de trapopgang ook hier aan de ‘zijkant’ is gesitueerd, zijn de kamers praktisch en ruim opgezet. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 12m2 en 7m2 groot. Op elke slaapkamer ligt eenzelfde laminaatvloer wat voor een eenduidig geheel zorgt. Slaap je graag in het donker, dan zal je de rolluiken zeker kunnen waarderen.

BADKAMER
De badkamer is opvallend strak en in zeer neutrale kleurstellingen afgewerkt. Het strakke tegelwerk (wit en antraciet) geeft de badkamer een moderne en frisse uitstraling. Het sanitair is zorgvuldig gekozen met o.a. een douchecel, een 2e toilet en een 2-persoons wasmeubel. Dit wasmeubel heeft brede ladekorven waar je veel toiletspullen kunt opbergen. Boven het wasmeubel is een dubbele spiegelkast met verlichting geplaatst. De design-wandradiator met beugel voor een handdoek maakt de badkamer helemaal af.

2e VERDIEPING
Wanneer je op de 2e verdieping komt, springt meteen de grote dakkapel in het oog. Deze dakkapel zorgt niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor bijzonder veel extra leefruimte. Een 4e slaapkamer, een werkkamer of een hobby/speelruimte behoren tot de mogelijkheden. Door de gunstige ligging van de trapopgang aan de ‘zijkant’, is deze woonlaag optimaal te benutten. Daarnaast is er een praktische wasruimte gerealiseerd waardoor de opstelling voor de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger uit het zicht zijn. En wat we zeker niet onderbelicht willen laten: zelfs op de 2e verdieping is het afwerkingsniveau strak, verzorgd en neutraal te noemen!

ACHTERTUIN
Via de dubbele terrasdeuren bereiken we de achtertuin. De achtertuin is niet groot (7,5m diep) maar wel onderhoudsarm en verzorgd aangelegd waardoor je tijd over houdt om ervan te genieten. Hier kun je een heerlijke loungebank met parasol kwijt. Gedurende de zomermaanden heb je hier de gehele dag zon, maar met name in de namiddag en avonduren weet de zon deze achtertuin goed te bereiken.

GROTE SCHUUR
Niet alleen de woning is groter dan gemiddeld, hetzelfde geldt ook voor de schuur. Deze is namelijk vergroot (3,2m bij 2,6m) waarbij de schuurdeur is vervangen door een brede garage/kanteldeur. Heb je meerdere fietsen of heb je altijd al die mooie motor bij huis willen stallen, dan zal deze schuur je zeker aanspreken. Niet alleen de schuur is goed toegankelijk voor een motor, ook de poort naar de achtergelegen brandgang (achterom) is verbreed.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn scheidt. Aan de voorzijde van de woning vinden we een brede groenstrook met appelbomen, waardoor de woningen ver van elkaar af staan. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder gevaar te lopen voor verkeer. Auto’s kunnen langs de Bretagnesingel (het doorgaande stuk) of in één van de parkeerkoffers geparkeerd worden.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt in 2022 verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk, veelzijdig dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, (zwevend) toilet en trapopgang
Woonkamer met vloerverwarming, houtkachel, openslaande tuindeuren en een proviand/trapkast
Half-open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers v.v. rolluiken
Badkamer met douche, 2e toilet, wastafelmeubel en spiegelkast.
2e Verdieping:
Multifunctionele ruimte (4e slaapkamer) met brede dakkapel en knieschot opbergruimte
Wasruimte met witgoedaansluitingen en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Royale gezinswoning door grote aanbouw en brede dakkapel
Dubbele terrasdeuren naar achtertuin
Vloerverwarming en houtkachel in woonkamer
Praktische indeling met het trappenhuis aan de ‘zijkant’
Complete inbouwkeuken
In totaal 4 volwaardige slaapkamers aanwezig
Moderne badkamer
Toilet met zwevend wandcloset, fonteintje en spotsplafond
Werkelijk alle ramen en deuren zijn voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar)
Aparte wasruimte met witgoedaansluitingen
Meterkast: 6 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit Smartline met bouwjaar 2009
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Strak en onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin
Vergrote fietsen/motorstalling v.v. elektra
Fraai uitzicht aan de voorzijde op groenvoorziening
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied en winkels op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning