Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTDe Meijburg 6

Vraagprijs €598.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BV
Straat
De Meijburg 6
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
De Meijburg 6

Op een schitterende plek tussen de fruitbomen en aan de rand van het dorp gelegen, verrassend groot VRIJSTAAND WOONHUIS met ca. 211m2 (!) woonoppervlak en in totaal 7 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 2 slaapkamers en 1 badkamer op de begane grond. Deze royale gezinswoning met veel lichtinval en een zeer ruimtelijke indeling is dan ook erg geschikt voor een groot gezin.

De woning staat op een aantrekkelijk perceel van 850m2 groot met volledige vrijheid rondom de woning. Aan het einde van de comfortabele oprit staat een grote, stenen garage van 5m bij 6,5m (33m2) welke is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Quote van de makelaar: “Er zijn doorgaans maar weinig plekjes te vinden waar je volledige vrijheid en privacy geniet terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn gelegen. Dit huis is groter dan de buitenzijde doet vermoeden, maat betreft ook een kluswoning. Wij laten je graag verrassen door de mogelijkheden”.

VERBOUWINGSPOTENTIE
Deze woning is in 1973 gebouwd en verkeerd nog voor een groot deel in deze afwerkstaat. De woning is prima bewoonbaar, maar de kans is groot dat je toch je eigen stempel op de woning wil drukken. In dat opzicht biedt de woning veel potentie om er je eigen droomwoning van te maken. De woning heeft van zichzelf al een royale indeling, maar je zou ervoor kunnen kiezen om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Dit biedt dan meteen perspectief voor een geheel eigentijdse opstellen met bijvoorbeeld een eilandkeuken. (Slaap)kamers bij elkaar trekken heft niet direct omdat elke kamer al een goed formaat heeft van zichzelf. Een aparte werk- en een speelkamer op de begane grond is hier goed mogelijk. Met de badkamer op de begane grond is de woning zelfs levensloopbestendig te bewonen.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een aantrekkelijke L-indeling waar grote ramen voor veel lichtinval zorgen. Bovendien draait de zon gunstig om de woning heen, waardoor het niet snel donker in huis is. De grote ramen bieden ook een vrij uitzicht op de omliggende fruitboomgaarden. In de achtergevel is tevens een deur aanwezig waardoor je direct het zonnige buitenterras op loopt. Centraal in de woonkamer is een openhaard ingebouwd. Wil je het rookkanaal gaan gebruiken, dan adviseren wij altijd om deze eerst te laten inspecteren door een vakman. De woonkamer is verder nagenoeg volledig v.v. isolatieglas. Op de vloer ligt een mooie parkethouten vloer.

KEUKEN & BIJKEUKEN
De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een directe, verbinding. Het keukenblok is eenvoudig te noemen en is v.v. enkele (inbouw)apparatuur. Ervan uit gaande dat de koper een nieuwe keuken zal plaatsen, zal alle inbouwapparatuur door verkoper eruit worden gehaald. Verder heeft de keuken een prima formaat met plaats voor een 4-persoons eettafel.

Erg praktisch is de bijkeuken die aan de keuken grenst. Hier kun je de voorraad kwijt in de verdiepte kelderkast (4 treden lager). Verder vind je hier de wasmachine-aansluiting terug alsmede een extra gootsteen. Ook zou je er een extra koelkast en/of vriezer kwijt kunnen. Vanuit de bijkeuken loop je zowel de centrale hal als de achtertuin in.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Twee slaapkamers én een badkamer op de begane grond: dat maakt deze woning uitermate geschikt om levensloopbestendig te bewonen. Maar extra (slaap)kamers op de begane grond kunnen ook ideaal zijn voor kinderen (speelkamer) en/of voor thuiswerkenden (werkkamer). De kamers zijn beiden ca. 12m2 groot en mogen dan ook als volwaardig bestempeld worden. Ook zou je kunnen denken aan een praktijk of kapsalon aan huis. Voorzieningen zoals water en afvoer zijn immers aanwezig in de badkamer die naast één van de slaapkamers is gelegen. Kortom, deze kamers en badkamer maken deze woning wel heel erg veelzijdig en bieden volop potentie en mogelijkheden.

1e VERDIEPING
Via de ruime hal en wenteltrap komen we op de 1e verdieping terecht. Net zoals in de hal (met vide) is ook de overloop verrassend ruim opgezet. In totaal 8 deuren geven toegang tot 5 volwaardige slaapkamers, de badkamer en een extra kamer zonder daglicht. De 8e deur is van de CV-ruimte. De slaapkamers zijn respectievelijk 18m2, 13m2, 12m2, 10m2 en 8m2 groot. De grootste kamer heeft een vaste kastenwand (linnenkast) en een eigen toegang tot de badkamer. Opvallend is de brede dakkapel die aan de achterzijde over bijna de volle breedte van de woning en over meerdere ruimtes doorloopt. Hierdoor is er nauwelijks ruimteverlies door schuine dakvlakken en kijk je vrij weg over de boomgaarden. Wanneer je een dakvenster zou plaatsen op de kamer zonder daglicht, dan creëer je nog een 8e slaapkamer van ca. 8m2 groot.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is compleet te noemen met o.a. een ligbad, een douche, een 2e toilet en maar liefst 3 wastafels. Doordat deze zowel via de overloop als via de masterbedroom toegankelijk is, zou je de badkamer ook kunnen opsplitsen in 2 afzonderlijke badkamers. Wat hier meteen opvalt is de dakkapel over de volle breedte van de badkamer. Hierdoor komt er een zee aan licht naar binnen. Bovendien biedt het vele glas een panoramisch uitzicht over de directe (groene) omgeving en kijkt er niemand bij je naar binnen. Dit vrije gevoel zal je rondom de gehele woning ervaren.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een royale oprit gelegen. Deze is dermate breed aangelegd, dat je er comfortabel 3 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Je hoeft elkaar dus niet in de weg te staan. Bij een verjaardag kunnen er zelfs meer dan 6 auto’s op eigen terrein geparkeerd worden.

Aan het einde van de oprit is een royale garage gelegen. Met ca. 32m2 groot (5m bij 6,5m) is deze garage veel groter dan gemiddeld. Opvallend is dat de garagedeur een elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectionaaldeur betreft. Ook is de garage in spouw gebouwd, waardoor het ook een prima klusruimte is. Uiteraard is er ook elektra-aansluiting aanwezig. Vier ramen zorgen voor de nodige lichtinval, maar de houten kozijnen dienen wel vervangen te worden vanwege achterstallig onderhoud.

TUIN RONDOM
Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel van 850m2 groot. Doordat de woning midden op de kavel staat, vind je rondom de woning veel ruimte en vrijheid. En doordat er geen directe bebouwing om de woning staat, geniet je niet alleen de vrijheid en uitzicht, maar ook de volledige privacy (achter en zijkant). De zon draait gunstig om de woning heen, waardoor er altijd wel een plekje met zon te vinden is. De zij- en achtertuin zijn op het zuiden en westen georiënteerd. Wanneer het echt warm is, zorgen grote overstekken aan de voor- en achtergevel voor de nodige schaduw naar binnen. Verder heeft de tuin een groen karakter welke met een puls te besproeien zijn. Voor kinderen is er in ieder geval meer dan voldoende ruimte voor verschillende speeltoestellen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Andelst en Herveld zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Ruime hal/entree met vide, toilet, garderobenis, meterkast en trapopgang (wenteltrap)
Woonkamer met L-indeling, openhaard en tuindeur
Leefkeuken met eenvoudig keukenblok
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen, verdiepte kelder en tuindeur
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Badkamer 1 met douche en wastafel.

1e Verdieping:
Royale overloop met vide
Slaapkamer 3 (masterbedroom) met vaste kastenwand en dakkapel
Badkamer 2 met ligbad/douche, 2e toilet, 3 wastafels en dakkapel (volle breedte)
Slaapkamer 4
Slaapkamer 5 met dakkapel (volle breedte)
Slaapkamer 6
Slaapkamer 7 met knieschot opbergruimte
Kamer 8 (zonder daglicht) met veel opbergmogelijkheden
Inloopkast met CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend groot, volumineus woonhuis
Ca. 211m2 woonoppervlak en ca. 735m3 inhoud (veel groter dan de buitenzijde doet vermoeden)
Openhaard (rookkanaal) in de woonkamer
In totaal 7 slaapkamer en 2 badkamers
Levensloopbestendig te bewonen doordat alle voorzieningen op de begane grond zijn te vinden
Voldoende kamers voor één of meer werk- of studiekamers
Praktische bijkeuken
Meterkast: 10 groepen, 3 aardlekschakelaar en glasvezelaansluiting
CV-ketel: Nefit Ecomline HRC30 CW6 met bouwjaar 1999
Woning dient gemoderniseerd te worden, maar er is volop verbouwingspotentie
In spouw gebouwde garage welke groter is dan gemiddeld, namelijk 33m2 groot
Elektrische sectionaaldeur met afstandsbediening
Royale oprit met comfortabele parkeergelegenheid
Puls in de tuin t.b.v. besproeiing met grondwater
Grote overstek bij de voordeur
Groot gedeelte van de tuin biedt 100% privacy en vrijheid
Aan de rand van het dorp gelegen
Rondom een panoramisch uitzicht
Alle voorzieningen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden
Ook is de PDF-brochure te downloaden voor aanvullende informatie waaronder de roerende zakenlijst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning