Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBrittanjesingel 58

Vraagprijs €289.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1983
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AZ
Straat
Brittanjesingel 58
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Brittanjesingel 58

Moderne, instapklare en goed onderhouden TUSSENWONING met 3 volwaardige woonlagen, een complete inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, een ruime woonkamer, een complete badkamer met douche én ligbad, op de verdiepingen 4 volwaardige slaapkamers, geheel v.v. rolluiken en een aantrekkelijke achtertuin met stenen berging, een gezellige veranda en veel zonuren.

Quote van de makelaar: “Eindelijk weer een leuke, ruime starterswoning waar je zo in kunt. Het plekje is goed, de woonsfeer is goed en de tuin is goed. Veel completer als deze woning vind je niet snel in het segment”.

GOEDE ONDERHOUDSSTAAT
Deze woning is in 1983 op degelijke wijze gebouwd. Dat wil zeggen: goed geïsoleerd en zonder veel onderhoud. Bijna alle kozijnen zijn van hout, maar verkeren in een goede staat aangezien deze in 2020 nog (deels) geschilderd zijn. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een kunststof raam met draai/kiepfunctie, het raam in de woonkamer en badkamer zijn tevens ook van kunststof. Noemenswaardig zijn de rolluiken die de gehele woning kunnen verduisteren en afsluiten, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping. Alleen de voordeur en de badkamer hebben geen rolluik. Verder zijn de spouwmuren, de vloer en de dakconstructie geïsoleerd.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een goed formaat en heeft als het ware een zithoek en een eethoek (Z-indeling). De zithoek is aan de voorzijde gelegen en ruim van opzet waardoor er makkelijk een lekkere hoekbank kan staan. Aan de achterzijde bij de keuken is er ruimte voor een 6-persoons eettafel. De vloer is voorzien van een siergrindvloer die doorloopt in de hal en in de keuken. De vloer is stijlvol afgemaakt met een hoge, witte plint. De binnendeuren zijn vervangen door paneeldeuren wat bijdraagt aan een sfeervolle ambiance. De wanden zijn eenvoudig in de gewenste kleurstellingen te sausen. Kortom, hier hoef je niet teveel aan te doen en is eenvoudig naar je hand te zetten.

OPEN INBOUWKEUKEN
De keuken is in hoekopstelling geplaatst en heeft daardoor veel kastruimte, zowel onder als boven. De keuken heeft zwarte, hoogglans fronten waarbij de RVS stanggrepen de keuken een moderne uitstraling geven. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, afzuigschouw, koelkast en een combimagnetron. Verder heeft de keuken een 1,5 spoelbak en diverse inbouwspots onder de bovenkastjes. In de woonkamer vinden we nog een trapkast terug alwaar je de nodige voorraad kwijt kunt.

BIJKEUKEN
Via een luxe tussendeur in de keuken is de bijkeuken te bereiken. Deze ruimte is erg praktisch omdat je daardoor een buffer tussen woning en tuin hebt. Bij een koude of regenachtige dag sta je niet meteen in de keuken of woonkamer, maar kun je de jas en schoenen in de bijkeuken kwijt. Bovendien zijn hier ook de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Van hieruit kun je de was ook eenvoudig buiten laten drogen. Boven de wasmachine is er een plateau gecreëerd waardoor je er bijvoorbeeld de was kunt opvouwen. Ook kun je hier nog een vriezer kwijt.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Wat meteen opvalt is dat hier een moderne, vergrijsd eiken laminaatvloer over de gehele verdieping is doorgelegd. Dit zorgt voor een strak en verzorgd geheel. De wanden zijn eenvoudig naar eigen wens te sausen. Hierdoor zijn de kamers ook eenvoudig naar wens in te richten. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 9m2 en 7m2 groot. Erg handig zijn de rolluiken waardoor de kamers in de zomer niet alleen koel, maar ook geheel te verduisteren zijn. Zeker met (kleine) kinderen is dit erg prettig. De hoofdslaapkamer heeft bovendien een vaste linnenkast met spiegel/schuifpanelen en is v.v. inbouwspots. Je hoeft de kast alleen nog maar te vullen met kleding.

BADKAMER
De badkamer is een eveneens een groot pluspunt van deze woning. De ruimte is namelijk compleet ingedeeld met onder meer een diep ligbad én een aparte doucheruimte. Er is een wastafelmeubel met spiegel en spotverlichting aanwezig. En uiteraard ontbreekt het 2e toilet welke zwevend is uitgevoerd. Om het compleet te maken is er ook nog een handdoekradiator geïnstalleerd en is het plafond v.v. inbouwspots. Je kunt via de mechanische ventilatie ventileren, maar je kunt ook het raam open zetten.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De 2e verdieping is een volwaardige woonlaag waarbij de nok op ca. 3 meter hoogte ligt. Hierdoor is er nog flink wat leefruimte te vinden waarbij er gekozen is voor een 4e slaapkamer. Deze kamer is verrassend ruim en telt 13m2 gebruiksoppervlak (gemeten vanaf 1,5 meter hoogte). De kamer is strak afgewerkt met gipsplaten en inbouwspots en ook de vloer heeft dezelfde laminaatvloer als de 1e verdieping. Onder de schuine kanten zijn er knieschot opbergkasten gecreëerd. Voor het daglicht is er in 2013 een nieuw Velux dakvenster (van kunststof) geplaatst welke is v.v. een verduisteringsgordijn.

De voorzolder is met name erg praktisch. Hier vinden we de cv-ketel terug welke keurig met een ombouw is weggewerkt. Ook hier vinden we aan beide zijden weer knieschot bergruimte terug. Voor de daglichttoetreding is ook hier een dakvenster met verduistering én hor aanwezig.

ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort natuurlijk ook een leuke achtertuin. Deze tuin is om door een ringetje te halen. De tuin heeft niet alleen een groen karakter, maar heeft nog veel meer kleuren door alle vrolijke bloemen, planten en aankleding. Achterin de tuin staat een gezellige, overkapte veranda waar je op een zomerse dag heerlijk uit de zon kunt zitten. Ondanks de ligging op het noorden/westen vind je namelijk de gehele dag zon in deze meer dan 13 meter diepe tuin. Ook is er een zithoek naast de bijkeuken gecreëerd. In het middengedeelte van de tuin is er ruimte voor een eettafel. De tuin heeft een achterom. Hierdoor kun je eenvoudig met de fiets naar de stenen berging toe komen. De berging is ruim te noemen (8m2) en v.v. elektra.

Overigens mag er ook wel iets over de voortuin genoemd worden, want deze valt niet uit de toon. Het eerste aanzicht van de woning mag er zijn. De verzorgde uitstraling met gietijzeren hekwerk kleed de woning netjes aan.

LIGGING
Deze woning vinden we terug in een prettige jaren ’80 woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen en parkeerplaatsen. Het is een kinderrijke buurt waarbij een basisschool niet ver is gelegen (loopafstand). Ook de sporthal is binnen handbereik alsmede het de hoofdstraat met alle winkelvoorzieningen van Zetten.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.000 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, (zwevend) toilet en trapopgang
Woonkamer met Z-indeling en trapkast
Open keuken v.v. inbouwapparatuur en met doorloop naar…
Bijkeuken met o.a. een wasmachine-aansluiting en een tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang
3 Slaapkamers waarvan de grootste met vaste inbouwkast
Badkamer met ligbad, aparte douche, 2e toilet (zwevend) en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met cv-ketelopstelling, knieschot bergruimtes en dakvenster
4e Slaapkamer met dakvenster en opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
Modern en neutraal afgewerkt van vloeren en wanden en daardoor instapklaar
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met doorloop naar tuin
Complete badkamer met o.a. een ligbad én douche
Toiletten zijn zwevend uitgevoerd
4 Volwaardige slaapkamers aanwezig
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 1998 (eigendom)
Woning nagenoeg geheel af te sluiten met rolluiken
Deels kunststof kozijnen
Aantrekkelijke achtertuin met gezellige zithoeken en veel zonuren
Stenen berging met achterom
Gemoedelijke en kindvriendelijke woonomgeving
Centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning