Remko Stevens Makelaardij

ELSTApollo 8

Vraagprijs €539.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6661 JW
Straat
Apollo 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Apollo 8

Royaal opgezette, luxe afgewerkte en stijlvol ontworpen UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING (2007) met maar liefst ca. 169m2 (!) woonoppervlak en ca. 625m3 inhoud waarbij de garage als leefruimte bij de woonkamer is getrokken en er een royale living is ontstaan. De woning heeft diverse luxe en comfortelementen zoals vloerverwarming, openslaande terrasdeuren, een zeer complete inbouwkeuken en een vernieuwde, trendy badkamer. Er zijn 4 volwaardige slaapkamers aanwezig met de optie tot een 5e slaapkamer of werkhoek. De woning heeft op de 2e verdieping een 4 meter hoge nok met in de voorgevel een dwarskap die de woning een stijlvolle uitstraling geeft.

De achtertuin heeft een mooi rechthoekig formaat van meer dan 9 meter diep en 9 meter breed. De tuin is strak en verzorgd aangelegd met o.a. groot formaat tegels (60×60) en gebakken klinkers. Het geniet verrassend veel privacy doordat er relatief weinig inkijk is. Achterin de tuin staat een extra tuinhuis van 11m2 groot waar je fietsen en tuingereedschap kunt opbergen. Erg praktisch is de aanwezige achterom via een zijpad.
Op de oprit is plaats voor 2 auto’s. Verder heeft de woning een gunstige ligging in de wijk, namelijk aan het einde van een doodlopende straat met aan de voor- en achterzijde een opvallend vrije ligging. De supermarkt en een basisschool zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Maximaal uitgebouwd, luxe afwerking en een gunstige ligging in de wijk zijn de kernwoorden van deze aantrekkelijke gezinswoning. Het is dan ook zeker geen standaard 2-kapper aangezien het in verschillende opzichten onderscheidende en luxe elementen heeft. De ligging en locatie in de gewilde wijk Westeraam zal je zeker aanspreken”.

LUXE & COMFORTABEL
Deze woning is gebouwd in 2007 en voldoet aan de normen van het huidige bouwbesluit. Dat betekent hoge plafonds, hoge deuren en een verrassend hoge nok op de 2e verdieping die voor een ruimtelijk gevoel zorgt. Uiteraard is de woning volledig geïsoleerd waardoor het energielabel A draagt.

Het afwerkingsniveau is modern te noemen met een bovengemiddeld luxe (schier)eilandkeuken met o.a. een Quooker, groot formaat vloertegels (60×60) met vloerverwarming, hardhouten deurstijlen en stompe deuren (in plaats van opdek), een badkamer en toilet die in 2016 nog een keer zijn vernieuwd en een 2e verdieping met extra dakvensters (4x), een 4e slaapkamer en een wasruimte. Zelfs de CV-ketel is al eens vervangen (2013). Tevens zorgt de aanbouw voor veel extra leefruimte op de begane grond. De aanbouw aan de achterzijde alsmede het toevoegen van de beoogde garage aan de woonkamer zijn tijdens de bouw direct gerealiseerd. Het buitenschilderwerk is voor het laatst in 2020 nog door een schilder uitgevoerd. Kortom, ben je op zoek naar een royale gezinswoning die van alle comfort en gemakken is voorzien? Dan mag je deze woning niet missen…!

LIVING
Tijdens de bouw is er meteen gekozen voor de maximale aanbouw die mogelijk was. Tevens is de geplande garage opgeofferd en direct bij de woonkamer betrokken. Hierdoor is er een opvallend grote living ontstaan van 50m2 (!) groot met een breedtemaat van maar liefst 8,3 meter (binnenwerks). Voor een gezin met meerdere tieners is deze woonkamer groot genoeg aangezien je er met gemak een grote hoekbank en enkele relaxfauteuils kwijt kunt. Ook een extra werkhoek om thuis te werken is geen enkel probleem. En niet onbelangrijk: je trekt eenvoudig het buitenterras bij de woonkamer doordat er zowel dubbele terrasdeuren als een extra (3e) loopdeur zijn aangebracht.

LUXE KEUKEN MET EETHOEK
De keuken is aan de voorzijde gelegen waardoor het o.a. uitzicht heeft op de watergang die door de wijk stroomt. De opstelling met schiereiland is modern te noemen waarbij het granieten werkblad de keuken een luxe uitstraling geeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede 5-pits gaskookplaat met zwevende afzuigschouw, een koelkast (2020), een separate vriezer (4 laden, 2019) en 2 combi-ovens (2020). Voor direct kokend water is er een Quooker geïnstalleerd. Ook hier is vloerverwarming onder de plavuizen aangebracht waardoor de vloer altijd comfortabel onder de voeten aanvoelt. Bij de keuken is een eethoek te vinden. Hier kun je een 4- tot 6-persoons eettafel kwijt.

HAL / ENTREE
Bij deze woning is het prettig binnenkomen waarbij er creatief is omgegaan met de ruimte. Er is namelijk een garderobe gecreëerd waar je jassen en schoenen praktisch kunt opbergen. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht.
Het toilet is in 2016 vervangen door een modern, zwevend designtoilet met fonteintje. Het tegelwerk is éénduidig met de badkamer gekozen.

Eén van de aspecten die in de hal opvallen, zijn de houten, stompe deuren. Deze zijn in houten deurstijlen geplaatst waarbij de bovenlichten zijn dichtgemaakt. In de overgang tussen keuken en woonkamer is nog een royale trapkast te vinden. Hier kun je de voorraad en de stofzuiger kwijt.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een praktische indeling met 3 slaapkamers, een overloop en de badkamer. De slaapkamers hebben allen een goed formaat waarbij de grootste er wel uitspringt. Deze is over de volle breedte van de woning gelegen en telt maar liefst 17 vierkante meters. De grote schuifpanelen met garderobe-indeling in deze kamer horen bij de woning en blijven achter. Aan de voorzijde kijk je tevens uit over het water. Bij de ramen zijn rolhorren aangebracht waardoor insecten geen kans krijgen. Ook op deze verdieping zijn deurposten en deuren vervangen door houten exemplaren.

BADKAMER
In 2016 heeft deze woning een geheel nieuwe badkamer gekregen. En niet zomaar een badkamer aangezien er mooie, trendy elementen in de ruimte zijn verwerkt. Een ligbad is achterwege gebleven ten gunste van een royale inloopdouche. Deze is stijlvol afgewerkt met kranen uit de muur, een rainshower en een drainafvoer. Leuk element is het nisje in de wand met hardstenen detail. In de douche is tevens een zitplateau gecreëerd. Het 2-persoons wasmeubel springt meteen in het oog. Dit brede wasmeubel heeft diepe ladekorven, een spiegelkast en een extra kolomkast aan de zijkant. Uiteraard ontbreekt het 2e zwevend wandcloset niet. Een designradiator maakt de badkamer compleet. Erg praktisch is het zijgevelraam waardoor er niet alleen daglicht aanwezig is, maar je ook optimaal kunt ventileren. Ventileren kan overigens ook middels de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
De bovenste woonlaag is zeer verrassend te noemen. Niet alleen vanwege het ruimtelijke gevoel door de hoge nok, maar ook vanwege de dwarskap in de voorgevel. Om de ruimte te versterken zijn er maar liefst 4 grote Velux dakvensters aangebracht. Twee van die dakvensters zijn terug te vinden in de 4e slaapkamer die eveneens is gecreëerd. Deze ramen zijn eveneens v.v. rolhorren. Onder de schuine kanten zijn knieschotten voor extra opbergmogelijkheden geplaatst.

Ondanks dat er op deze woonlaag al een 4e slaapkamer is gecreëerd, is er nog opvallend veel (leef)ruimte over. Deze multifunctionele ruimte leent zich perfect voor een extra werkhoek. Je zou er zelfs een extra (slaap)kamer kunnen maken. Wel is de washoek met witgoedaansluitingen al af te sluiten middels grote schuifpanelen. Ook vinden we hier de CV-ketelopstelling terug.

ACHTERTUIN
Bij een mooie 2-kapper hoort ook een aantrekkelijke achtertuin. Deze tuin heeft een verzorgd karakter waarbij aandacht is besteed aan bestrating en groen. Het terras is speels aangelegd met groot formaat Basalt tegels (60×60) welke worden afgewisseld door gebakken klinkers. Wat direct opvalt is de vrije ligging aan de achterzijde aangezien er nauwelijks inkijk is. In een woonwijk zijn woningen vaak dicht op elkaar gebouwd, maar dat gevoel heb je hier beslist niet. Dit geldt ook voor de voorzijde van de woning. Achter in de tuin staat een houten tuinhuis / schuur van 11m2 groot. Dit is groter dan een gemiddelde schuur in de tuin. Bovendien is er een achterom aanwezig, waardoor de tuin eenvoudig met een fiets toegankelijk is. Aan zowel de voor- als achtergevel zijn elektra- en watertappunten te vinden.

LIGGING in Westeraam
Deze woning vinden we terug aan een autoluw, doodlopend straatje, centraal in de gewilde wijk Westeraam. De straat is ruim opgezet met groen- en speelvoorziening voor de deur. Om de hoek is watergang ‘Mare Nostrum’ gelegen die dwars door de wijk loopt en voor een speels karakter van de wijk zorgt. In de straat zijn meerdere parkeerhavens te vinden. Aan deze kant van de wijk Westeraam loop je zo Park Lingezegen in. Het uitgestrekte Betuwse landschap ligt letterlijk om de hoek. Hou je van hardlopen of heb je altijd al je kano vanuit huis in het water willen leggen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt en een middelbare school liggen op steenworp afstand. Dit geldt ook voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

Elst heeft een gezellige winkelstraat waar je naar hartenlust kunt winkelen. Ook worden er het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd waardoor Elst een levendige plaats is. Er zijn gezellige terrasjes en dat allemaal op loopafstand van deze woning.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en garderobenissen
Royale woonkamer (uitgebouwd) met openslaande tuindeuren en extra tuindeur
Open (inbouw)keuken met schiereiland en eethoek
Trap/voorraadkast en trapopgang.
1e Verdieping:
Overloop met trapopgang naar 2e verdieping
3 Slaapkamers waarvan de grootste met vaste schuif/kastenwand
Badkamer met ruime inloopdouche, 2e toilet en compleet wasmeubel met spiegel- en kolomkast.
2e Verdieping:
Multifunctionele (werk)ruimte met dakvenster en dwarskap
4e Slaapkamer met 2 dakvensters, zijgevelraam en knieschot opbergmogelijkheden
Wasruimte met witgoedaansluitingen, MV-unit en CV-ketelopstelling.

BIJZONDERHEDEN:
Aantrekkelijke gezinswoning met 3 volwaardige woonlagen
Royale gezinswoning met maar liefst ca. 169m2 woonoppervlak
Grootste type aanbouw aan de achterzijde van de woning
Openslaande tuindeuren en extra loopdeur
Groot formaat plavuizen met vloerverwarming
Beoogde garage eveneens als leefruimte bij woonkamer getrokken
Luxe en zeer complete inbouwkeuken, in 2020 geüpgraded
Badkamer en toilet zijn in 2016 vervangen door luxe sanitair en trendy tegelwerk
Verrassende 2e verdieping met o.a. een extra slaapkamer
Werkhoek zowel in woonkamer als op de 2e verdieping te creëren
Luxe deurstijlen en stompe deuren
CV-ketel: Remeha Calenta HR-combi CW5 met bouwjaar 2013
Mechanische ventilatie
Meterkast: 8 groepen, 2 aardekschakelaars en glasvezel-aansluiting
Energielabel A
Buitenschilderwerk in 2020 door schilder uitgevoerd
Groot tuinhuis achterin de tuin
Achtertuin via achterom te bereiken
Relatief vrije ligging aan voor- en achterzije
Twee auto’s op eigen terrein parkeren
In de wijk zijn een Jumbo supermarkt en meerdere (basis)scholen gevestigd.
Gelegen in een winkelrijk en levendig dorp
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning