Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMBreedspoor 2

Vraagprijs €545.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6846 GL
Straat
Breedspoor 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Breedspoor 2

Speels ingedeeld en gasvrij, HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (2009) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een woonkamer met openslaande tuindeuren, een leefkeuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur en een erker, in totaal 4 royale slaapkamers, een complete badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche en een praktische voorzolder met washoek. De woning heeft diverse extra’s zoals vloerverwarming op de begane grond, maar liefst 16 zonnepanelen, rolluiken op de eerste en tweede verdieping en elektrische screens en zonwering op de begane grond. Deze woning is daarbij gelegen op een aantrekkelijk perceel met een ruime achtertuin. Ook parkeren is geen probleem aangezien er een eigen oprit en garage aanwezig is.

Quote van de makelaar: “Deze 2-onder-1-kapwoning is er één die je gezien moet hebben. De speelse indeling, en de vele extra’s maken deze woning meer dan instapklaar. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging voor een ander de sleutels in ontvangst neemt!”.

COMPLETE GEZINSWONING
Wanneer je op zoek bent naar ruimte en comfort zal deze woning zeker bij je passen. De woning heeft veel ruimte welke speels is ingedeeld. Ondanks de speelse indeling zijn de ruimtes praktisch in te richten. De woning heeft diverse extra’s te bieden, waaronder vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond, rolluiken op de verdiepingen en elektrische screens en zonwering aan de achterzijde. Met 4 ruime slaapkamers is er geen kleine kamer in deze woning te ontdekken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om op de 2e verdieping nog een vliering te maken voor extra opbergruimte. Ook qua energiezuinigheid zit je hier goed, de woning is volledig geïsoleerd en op het dak liggen 16 zonnepanelen. De woning heeft dan ook energielabel A. Zelfs parkeren is geen enkel probleem. Achter in de achtertuin is een oprit en een praktische garage te vinden.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en uitgebouwd richting de tuin. De architect heeft hier goed op ingespeeld door een grote glaspui toe te passen die geheel doorloopt tot aan de vloer, deze zien we ook terug in de zijgevel. Door de openslaande tuindeuren betrek je het buitenterras op een zomerdag eenvoudig bij de woonkamer. Bovendien zorgt het voor veel lichtinval en geeft het een ruimtelijk gevoel. Noemenswaardig is de vloerverwarming waardoor radiatoren achterwege gelaten konden worden. Dus comfortabele warmte aan de voeten en geen radiatoren die bij de inrichting in de weg zitten. Op de vloer ligt een massief eiken vloer. De ramen zijn voorzien van elektrische screens en aan de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

LEEFKEUKEN
De keuken is aan de voorzijde gelegen en is betreft een ware leefkeuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling én een separate apparatenkast. Het is een neutrale en degelijke Siematic keuken met witte fronten met brede grepen en een composiet werkblad. Uiteraard is de keuken voorzien van alle wenselijke (Siemens) inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een separate koelkast en diepvries, een oven, een combimagnetron, een 5-pits inductie kookplaat en een afzuigkap. De raampartij is speels ingedeeld met ramen tot aan de vloer wat veel licht binnenbrengt. Op de vloer ligt een donkere pvc-vloer. Tussen de keuken en de woonkamer is tevens nog een trapkast aanwezig. Hier kun je veel voorraad kwijt alsmede diverse spullen.

SLAAPKAMERS
Via de trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Deze is ingedeeld met 2 slaapkamers, de badkamer en een overloop. De kamers zijn respectievelijk 20m2 en 11m2 groot. Beiden kamers zijn over de gehele breedte van de woning geplaats, de verspringing in de gevel zie je hier dan ook terug. De ramen zijn ook hier speels geplaatst, de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 3 kleinere ramen, terwijl de slaapkamer aan de voorzijde een groot hoekraam heeft. De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken waardoor de kamers goed te verduisteren zijn.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is ruim van opzet waardoor alle wenselijke sanitair aanwezig is. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een inloopdouche, een dubbele wastafel en een 2e toilet. Er is gekozen voor een neutrale en tijdloze kleurstelling met grote witte wandtegels die mooi afsteken tegen de antraciete tegels op de vloer. Prettig is het raam waardoor er daglicht aanwezig is. Daarnaast is ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Dit is een verrassende woonlaag vanwege het ruimtelijke gevoel door de hoge nok. Het is dan ook prettig dat er op deze woonlaag nog 2 (!) extra slaapkamers zijn gecreëerd. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2 en 12m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte, de kamers zijn in werkelijkheid dus nog groter. Ook deze slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Door de hoge nok heb je zelfs de mogelijkheid om hier een extra vliering met opbergruimte te maken.
Tussen de slaapkamers in is een overloop gelegen waar naar opbergruimte ook de witgoedaansluitingen te vinden zijn. Ook tref je hier de MV-unit en de omvormer van de zonnepanelen (16 stuks).

TUIN
Een groot pluspunt van de woning is de ruime tuin. Door het prettige formaat en de gunstige plaatsing van de garage heb je hier meer dan voldoende ruimte om heerlijk te genieten van het buitenleven. Direct aan de woning grenst een ruim terras waar je eventueel beschut kunt zitten onder het elektrische zonnescherm. In het gras is plaats om heerlijk te loungen. Niet alleen aan de achterzijde is veel tuin beschikbaar, ook de zijkant van de woning heeft een diepe tuin, dit is bijvoorbeeld een prettige ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De achtertuin heeft een poort naar de voordeur, alsmede een dubbele poort naar de oprit toe. Ook de voortuin is goed bemeten waardoor je een fijne buffer hebt naar de straat toe.

GARAGE MET OPRIT
Een groot voordeel bij deze woning is de garage met oprit. De garage is gunstig geplaatst waardoor je nauwelijks ruimte verlies hebt in de tuin. Voor de garage is een oprit geplaatst waardoor je de auto op eigen terrein kunt parkeren. De oprit is afgesloten van de weg middels een dubbele poort.

PARKLANE
Eén van de mooiste wijken van Schuytgraaf is Parklane, een jonge, dynamische wijk waarvan het grootste gedeelte in 2014 / 2015 is opgeleverd. Hier vinden we statige herenhuizen met een kenmerkende, moderne bouwstijl. Het straatbeeld is speels opgezet met groenstroken, een kanovijver en bruggetjes. De straten zijn autoluw met vaak éénrichtingsverkeer en daardoor ideaal voor jonge gezinnen. Een basisschool is binnendoor binnen enkele minuten aan te lopen.

SCHUYTGRAAF
In 2004 is er een start gemaakt met de ontwikkeling van Schuytgraaf, oftewel Arnhem in de Betuwe. De planning is dat er in totaal 12 deelwijken ontwikkeld worden waar men nog volop mee bezig is. Veel deelwijken zijn al af en gesetteld. Ook het winkelcentrum met o.a. een Albert Heijn is ondertussen geopend. Er zijn meerdere basisscholen in de Schuytgraaf te vinden. Er is zelfs in internationale school niet ver van deze woning gelegen. Noemenswaardig is treinstation Arnhem-Zuid die eveneens op loopafstand is gelegen. Hierdoor ben je binnen 5 treinminuten in het stadscentrum van Arnhem of binnen 15 minuten in hartje Nijmegen.

Bent u meer op de auto aangewezen dan bevindt u zich binnen enkele autominuten op de A325. Ook bent u binnen 5 minuten op de A50 richting Eindhoven, Nijmegen of Utrecht. Kortom, centraler wonen op een goede plek kan bijna niet!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met openslaande deuren en erker
Leefkeuken v.v. inbouwapparatuur
Trapopgang met trapkast
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
2 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen en MV-unit (ventilatie)
2 Slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN
Stijlvol gebouwde gezinswoning met verrassend veel ruimte
Complete leefkeuken
Ruime woonkamer met speelse indeling
Vloerverwarming op de begane grond
Openslaande deuren naar buitenterras
4 Slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met o.a. ligbad én inloopdouche
Mogelijkheid tot plaatsen vliering op 2e verdieping
Draai/kiepramen met inzethorren
Rolluiken op de 1e en 2e verdieping
Screens op de begane grond
16 Zonnepanelen
Woning is aangesloten op stadsverwarming (géén cv-ketel)
Géén gasaansluiting in de woning
Volledig geïsoleerd
Energielabel A
Een stijlvol aangelegde achtertuin met meerdere terrassen
Elektrisch zonnescherm
Garage met oprit
Parkeren op eigen terrein
Kindvriendelijke en betrokken woonwijk
Scholen en winkelvoorzieningen binnen handbereik
Treinstation in de wijk (station Arnhem-Zuid)
Centrale ligging in de regio met uitvalswegen naar A325 en A50.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning