Remko Stevens Makelaardij

HETERENElzenpas 11

Vraagprijs €575.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1992
Energieklasse
n.v.t.
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HD
Straat
Elzenpas 11
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Elzenpas 11

Verrassend ruim VRIJSTAAND WOONHUIS en GARAGE met onder meer een speelse indeling, een L-vormige woonkamer, een complete inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, een slaapkamer én badkamer op de begane grond, 3 volwaardige slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer met ligbad en een stijlvol dakkapel op de overloop. Ook de garage met bergvliering en oprit ontbreekt niet. De woning heeft een neutraal en verzorgd afweringsniveau en heeft een goede onderhoudsstaat. Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel van 512m2 groot met bijzonder ruime, zonnige en vrije achtertuin. Hier kom je pas echt thuis aangezien de woning in een zeer rustige, autoluwe en kindvriendelijke woonwijk is gelegen.

Quote van de makelaar: “De kans is vrij groot dat deze woning je zal verrassen in verschillende opzichten. De woning voelt veel ruimer aan dan de buitenkant doet vermoeden, de woning heeft 4 slaapkamers waardoor het voor een groot gezin zeer geschikt is en de woning heeft een zeer aantrekkelijke tuin waardoor de tuinliefhebber maar zo verliefd kan worden op de rust, ruimte en vrijheid die het te bieden heeft”.

RUIMTE EN VRIJHEID
Deze woning heeft niet alleen veel ruimte en vrijheid te beiden, de woning zelf voelt namelijk erg comfortabel aan. De speelse indeling en de grote ramen met veel lichtinval zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. De woning is ingedeeld met veel praktische extra’s zoals een bijkeuken met witgoedaansluitingen en extra keukenblok, een verdiepte kelderkast en een extra vliering boven de garage. De woning is zelfs levensloopbestendig te bewonen. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met inbouwkast en een badkamer ensuite te vinden. Kortom, deze woning heeft een compleet plaatje te bieden, zowel van binnen als van buiten.

LIVING
Bij binnenkomst van deze woning ervaar je gelijk de ruime indeling. Een ruime hal met trapopgang voelt luxe aan. De grote glazen pui tussen de hal en de woonkamer maken ook de hal een lichte ruimte. Mooi detailwerk zie je terug in de deur naar de woonkamer, het glas is bewerkt in de tekening van een pauw.
De woonkamer is in een L-vorm gesitueerd. Daarbij zijn in alle 3 de gevels grote ramen waardoor er een prettige lichtinval is. De zon draait er gedurende de dag omheen waardoor het er nooit ‘donker’ zal zijn. Door de praktische indeling is aan de voorzijde plaats genoeg voor een riante hoekbank. In de lengte van de woonkamer is meer dan genoeg ruimte voor een lange eettafel. Tegen de zijgevel is een sfeervolle houtkachel geplaatst. Openslaande deuren in een kleine erker aan de achterzijde van de woonkamer zorgen voor een open verbinding tussen de woonkamer en de achtertuin.

KEUKEN + BIJKEUKEN
De woning is voorzien van een ruime halfopen keuken. De keuken is ingedeeld in een hoekopstelling waarbij er zelfs nog plaats is voor een extra eettafel. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een combi-oven/magnetron, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. De keuken is in een neutrale kleurstelling geplaatst. Naast het keukenblok is een verdiepte trapkast te vinden, dit biedt veel praktische opbergruimte.

Vanuit de keuken is er een toegang tot de bijkeuken waar een 2e klein keukenblokje is geplaatst en waar ruimte is voor een extra koelkast of vriezer. Ook tref je hier de witgoedaansluitingen. De bijkeuken heeft ook een open doorgang naar de garage alsmede toegang tot de vliering.

SLAAPKAMER + BADKAMER B.G.
De woning is tevens levensloopbestendig te bewonen. Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met een aangesloten badkamer. De slaapkamer heeft een prettig formaat van ca. 11m2. Ook deze ruimte heeft veel lichtinval en voelt prettig aan. Een vaste kast is aanwezig voor extra opbergruimte.
Aan deze slaapkamer is een badkamer geplaatst. Alle nodige voorzieningen zijn dus op de begane grond te vinden. De badkamer is ingedeeld met een douche, een bidet en een wastafel. De badkamer is in een neutrale kleurstelling geplaatst.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De ruime overloop valt hier direct op. Een stijlvol dakkapel biedt ook op hier veel lichtinval. Aangesloten aan de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de linkerzijde van de woning is een ware masterbedroom over de gehele lengte van de woning gesitueerd. Deze kamer is dan ook ca. 19m2 groot. In deze kamer is een vaste kastenwand geplaatst welke je als kledingkast kunt gebruiken. Tevens is aan beiden zijden knieschot opbergruimte aanwezig. Doordat de hoogte hier doorloopt in de nok is er een vliering geplaatst waardoor je nog extra spullen kunt opbergen. Aan de andere kant van de overloop zijn de twee andere slaapkamers te vinden. Deze slaapkamers zijn beiden ca. 11m2 groot. Beiden slaapkamers hebben extra knieschot opbergruimte onder de schuine kant.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Ondanks het schuine dakvlak heeft de badkamer een prettig oppervlak. Een dakraam maakt de ruime licht en biedt een mogelijkheid tot ventileren. Deze badkamer is in dezelfde neutrale stijl geplaatst als de badkamer op de begane grond. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een ligbad, een wastafel en een toilet.

GARAGE MET VLIERING
Aan de woning is een ruime garage gebouwd. Door de brede openslaande deuren naar de oprit toe kan je hier met gemak de auto, een motor of fietsen en scooters parkeren. Op de oprit voor de garage heb je tevens de mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren. De garage is voorzien van elektra. Vanuit de garage loop je zo door de bijkeuken is. Het kleine keukenblok in de bijkeuken is dan ook vanuit de garage praktisch te gebruiken. De garage heeft net als de woning een zadeldak waardoor er een hoge nok is. Om deze ruimte optimaal te kunnen gebruiken is er een vliering gemaakt welke middels te vlizotrap te bereiken is. Naast de opstelling van de cv-ketel biedt deze vliering vooral heel veel opbergruimte.

BUITENLEVEN
De woning ligt op een mooi perceel grond van 512m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel is gelegen. Hierdoor is er zowel een fijne voortuin, smalle zijtuin en een verrassend grote achtertuin te vinden. Dit zorgt voor veel vrijheid en een groene buffer rondom de woning. Er is geen directe bebouwing achter en rechts naast de woning gelegen, hierdoor ervaar je een vrij gevoel en geniet je veel privacy in de achtertuin. De tuin is groen aangekleed met gras en diverse bomen en planten. Aansluitend aan de woning is een ruim terras te vinden waar je heerlijk kunt zitten. Door de rustige ligging aan een doodlopend hofje en het groene karakter met diverse bomen die de tuin omsluiten zal elke tuinliefhebber hier zijn/haar hart ophalen. Aan de zijkant van de woning is een diepe oprit te vinden waardoor je met gemak meerdere auto’s op eigen terrein parkeert.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een zeer rustige, ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk. De straat is autoluw te noemen maar door een gunstige ontsluiting ben je wel snel de wijk uit. In de straat staan hoofdzakelijk vrijstaande woonhuizen op ruime kavels waardoor de woningen veel ruimte en vrijheid genieten. Parkeren kan langs de straat maar er is ook een ruime oprit aanwezig waardoor je altijd parkeergelegenheid op eigen terrein hebt.

HETEREN
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2021 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met openslaande deuren en houtkachel
Halfopen keuken met inbouwapparatuur
Bijkeuken (via keuken) met witgoedaansluitingen en tuindeur
Slaapkamer met vaste inbouwkast
Badkamer met wastafel, bidet en douche
Garage (via bijkeuken) met dubbele deur naar de oprit
1e Verdieping:
Overloop
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad, wastafel en een 2e toilet
Vliering boven de garage met opstelling voor de cv-ketel

BIJZONDERHEDEN
Verrassende gezinswoning met alleen maar pluspunten
Ruime met openslaande tuindeuren
Houtkachel in de woonkamer
Inbouwkeuken met plaats voor een extra eettafel
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en keukenblok
Verdiepte trapkast
Slaapkamer én badkamer op de begane grond
3 Ruime slaapkamers op de verdieping
Badkamer met ligbad op de verdieping
Stijlvol dakkapel op de overloop
Garage met vliering
Fijne oprit
Royale achtertuin met veel vrijheid, privacy en de gehele dag zonuren
Rustige ligging in woonwijk met groen karakter
Uitvalswegen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning