Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMVan Gentswei 2

Vraagprijs €270.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1976
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6843 ZN
Straat
Van Gentswei 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ARNHEM
Van Gentswei 2

Nabij park en diverse voorziening gelegen, aantrekkelijke HOEKWONING (1976) bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een gezellige, tuingerichte woonkamer, een dichte keuken, maar liefst 5 slaapkamers (!) op de verdiepingen en een comfortabele badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet. De royale, privacyvolle achtertuin is voorzien van een ruim terras en prettige zijtuin. De auto parkeer je op eigen terrein onder de brede carport.

Quote van de makelaar: “Dit is nou typisch zo’n gezinswoning waarbij alles klopt. Een woonkamer met plaats voor een hoekbank én een 6-persoons eettafel, 5 slaapkamers en een royale privacyvolle tuin. De woonkamer heeft nagenoeg geen inkijk. En dit alles op steenworpafstand van alle gewenste voorzieningen zoals een basisschool, div. winkels, sportvoorzieningen en een speeltuin.”

IDEALE GEZINSWONING
Voor diegenen die een complete gezinswoning zoeken, is deze woning zeer interessant. Veel completer zal je een gezinswoning in dit prijssegment niet snel vinden. Deze woning heeft veel praktische leefruimtes te bieden. Met 5 slaapkamers kan een groter gezin hier prima uit de voeten. Ook de tuin is een groot pluspunt. Door de gunstige hoekligging is er naast de zonnige achtertuin ook een ruime zijtuin te vinden. Doordat er aan de achterzijde van de woning geen directe bebouwing is gelegen, geniet je hier veel privacy. Aan de voorzijde van de woning is een brede carport geplaatst waardoor je de auto altijd op eigen terrein en droog kunt parkeren.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daardoor tuingericht. Hierdoor heb je een directe verbinding met het buitenterras. Doordat het een hoekwoning betreft geniet de woonkamer ook prettig lichtinval vanaf de zijkant van de woning middels het grote raam wat doorloopt tot de vloer. De woonkamer is prettig in te delen waarbij er voldoende plaats is voor een ruime hoekbank en een 6-persoons eettafel. In de hal/entree van de woning is een vernieuwd toilet met fonteintje te vinden.

KEUKEN
De keuken van deze woning bevindt zich aan de voorzijde en betreft een dichte keuken. Hierdoor kijk je vanaf de woonkamer niet direct op het aanrechtblad, een doorkijk zorgt ervoor dat er wel verbinding is tussen de keuken en de woonkamer. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en een combi-oven. Door het grote raam is er veel lichtinval in de keuken en kijk je prettig van je af tijdens het koken.

1e VERDIEPING
Via de open wenteltrap in de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. De 1e verdieping is praktisch ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 8m2 en 6m2 groot. De slaapkamer aan de achterzijde bevindt zich over de gehele breedte van de woning. Op de overloop zijn 2 ruime kasten geplaatst waardoor er veel opbergruimte is.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in bevindt zich de badkamer. Deze is praktisch ingedeeld en voorzien van alle wensen. Zo heeft de badkamer een douche, een 2e zwevend geplaatst toilet, een wastafelmeubel, een spiegel en een handdoekradiator. De badkamer is modern ingericht met grote tegels op zowel de vloer als de wanden. Het plafond is strak afgewerkt en voorzien van inbouwspots.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. De typische vormgeving van het dak maakt deze verdieping volwaardig en multifunctioneel. Vaak zien we dat dit een open zolderruimte betreft, maar hier is de woonlaag opgedeeld in een voorzolder en 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2 en 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De ramen aan de voor- en achterzijde maken dit lichte, prettige kamers. Op de voorzolder is naast bergruimte ook de opstelling van de cv-ketel alsmede aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger te vinden.

ACHTERTUIN
Via de deur in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een ruim terras. De schutting aan de achterzijde van de woning is recent vernieuwd. Doordat er geen directe bebouwing achter de woning is gelegen, geniet je hier relatief veel privacy. Door de gunstige hoekligging heeft deze woning tevens een ruime zijtuin. Hier kan je met en gemak een extra terras creëren. Aan de zijkant van de woning is een achterom aanwezig. Direct achter de achtertuin ligt een groenvoorziening met speeltoestellen, waardoor de kinderen dichtbij buiten kunnen spelen en je zelf heerlijk kunt wandelen.

In de voortuin van de woning is een praktische carport geplaatst waardoor je de auto altijd beschut op eigen terrein kunt parkeren. Naast de ruime stenen schuur is er ook een kleinere houten schuur geplaatst. Voldoende ruimte voor het opbergen van tuinmeubel en gereedschap.

ELDERVELD
Elderveld is een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk gelegen in Arnhem-Zuid. Het betreft een speels opgezette wijk waarbij geen straat parallel loopt aan de volgende. De wijk is geliefd bij jonge gezinnen, mede vanwege het kindvriendelijke karakter. Er zijn veel voorzieningen aanwezig waaronder winkelcentrum Elderhof en ook het overdekte winkelcentrum Kronenburg is dichtbij. De wijk is groen aangekleed met diverse parken en groenvoorzieningen. Ook ligt de wijk centraal ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Bushaltes vind je aan de rondweg door de wijk en er is een treinstation (Arnhem-Zuid). Vanuit hier ben je al snel in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Hetzelfde geldt wanneer je binnen 3 autominuten de A325 op rijdt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje
Tuingerichte woonkamer
Dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met douche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met cv-ketel opstelling en witgoedaansluitingen
2 Slaapkamers

BIJZONDERHEDEN
Ideale, complete starterswoning
Prettige privacyvolle woonkamer met veel lichtinval
Dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur
Maar liefst 5 slaapkamers op de verdiepingen
Vaste inbouwkasten op de overloop
Gemoderniseerde badkamer met douche en tweede toilet
Vernieuwd toilet in de hal
Ruime voorzolder met witgoedaansluitingen
Praktische bergingen
Riante carport
Energielabel C
Geen directe bebouwing aan de achterzijde
Ruime achter- en zijtuin met veel zonuren
Park met speeltoestellen dichtbij gelegen
Veel voorzieningen en uitvalswegen op steenworp afstand.
De A12, A50, A325 en A15 zijn op korte afstand bereikbaar.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning