Remko Stevens Makelaardij

DRIELBerenklauw 90

Vraagprijs €310.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2013
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HW
Straat
Berenklauw 90
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Berenklauw 90

Jonge, energiezuinige TUSSENWONING (2013) met onder meer een complete inbouwkeuken, een woonkamer met veel lichtinval, elektrisch bedienbare rolluiken op de slaapkamers, een neutrale badkamer, een royale, multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheid tot 4e slaapkamer en duurzame voorzieningen zoals een zonneboiler en 12 zonnepanelen.
De achtertuin is zeer gunstig gelegen, namelijk pal op het zuiden waardoor het veel zonuren heeft. Elektrisch bedienbare zonwering is aanwezig. De tuin is maar liefst ca. 13m diep met achter in de tuin een houten berging en achterom. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”.

Quote van de makelaar: “Dit is een unieke kans om eindelijk weer een tussenwoning in de Breekenhof te kunnen kopen. Door de energiezuinigheid en het instapklare afwerkingsniveau is dit een zeer complete gezinswoning met veel pluspunten.”

NIEUWBOUW
Dit betreft nog een relatief jonge woning die is gebouwd conform de richtlijnen van het laatste bestemmingsplan. Dat betekent niet alleen dat de woning optimaal is geïsoleerd, maar ook dat het hoge plafonds en deuren heeft alsmede ‘luie’ trappen naar de verdiepingen. De woning heeft van zichzelf al energielabel A, maar de woning is alleen nog maar energiezuiniger geworden door de zonneboiler en 12 zonnepanelen. Kortom, een heerlijk comfortabel woonhuis met een prettig woonklimaat!

WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Door de grote glaspui op het zonnige zuiden geniet de woonkamer van veel lichtinval. Via de tuindeur heb je in de zomerdag eenvoudig toegang tot het buitenterras. De indeling is praktisch te noemen waardoor je een ruime hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt kunt. De antracietkleurige plavuizen geven de ruimte een moderne uitstraling. Er is een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen zoals de stofzuiger kunt opbergen.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een open karakter naar de woonkamer toe. De woonkamer is in een hoekopstelling geplaatst met diverse bovenkasten. Hierdoor is er voldoende opbergruimte aanwezig. De keuken is voorzien van brede ladekorven en in de hoek is een le-manslede geplaatst. Diverse inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een koelkast, een grote oven, een 4-pits gasfornuis, een afzuigschouw en een vaatwasser.

SLAAPKAMERS
Via de trap welke is voorzien van een traprenovatie en stijlvolle verlichting komen we op de 1e verdieping. Deze is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 10m2 en 6m2 groot. Een neutrale laminaatvloer is drempelloos doorgelegd waardoor de kamers aaneengeschakeld worden. De indeling is overzichtelijk en door de hoge plafonds voelen de kamers ruimtelijk aan. De kamers zijn voorzien van draai/kiepramen met inzethorren, ook zijn er elektrisch bedienbare rolluiken geplaatst. Hierdoor kun je de kamers goed verduisteren, ook wanneer het in de zomer erg warm is.

BADKAMER
De badkamer is neutraal en degelijk ingericht. De ruimte is voorzien van een douchecel, een wastafel met planchet en 2e toilet. Het tegelwerk is uitgevoerd in antracietkleurige tegels op de vloer en witte wandtegels. Ventileren kan via de mechanische ventilatie of middels het draai/kiepraam. Ook dit raam is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

2e VERDIEPING
Vanwege de hoge nok is de 2e verdieping verrassend groot. Het betreft nog één open ruimte met de potentie tot een 4e slaapkamer én een separate wasruimte. Je zou tevens nog een zoldervliering kunnen creëren. Overigens kun je ook achter beide knieschotten diverse seizoensspullen kwijt. In de hoek kun je de wasmachine en wasdroger aansluiten. Een dakvenster zorgt voor de nodige daglichttoetreding. Indien gewenst zou je er ook prima een dakkapel kunnen plaatsen.

ACHTERTUIN
Via de deur in de woonkamer komen we in de achtertuin terecht. De tuin is gunstig op het zonnige zuiden gelegen waardoor je van veel zon geniet. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras waar je met gemak meerdere zithoeken creëert. De zonwering aan de achtergevel (uitvalscherm) is elektrisch bedienbaar en kan de nodige schaduw bieden. Aan beide zijden van de tuin is een groenborder geplaatst waardoor de tuin een groene uitstraling heeft. De schutting zijn degelijk geplaatst met betonpalen. Achter in de tuin staat een houten berging welke is voorzien van dubbele deuren en elektra. Uiteraard is er ook een achterom aanwezig. Het achterpad is breder dan gemiddeld waardoor het voor motorrijders geen belemmering hoeft te zijn.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Entree met cv-kast, meterkast en toiletruimte
Woonkamer met een trapkast
Hoekkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping
Drie ruime slaapkamers v.v. rolluiken
Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met knieschot opbergruimte, witgoedaansluitingen en een dakvenster.

BIJZONDERHEDEN
Jonge, volledig geïsoleerde woning
Ideale gezinswoning met veel praktische leefruimte
Keuken v.v. veel inbouwapparatuur
Slaapkamers v.v. elektrisch bedienbare rolluiken
Mogelijkheden voor het maken van een 4e slaapkamer, eventueel met dakkapel
Cv-ketel: Intergas HR-combi met bouwjaar 2013
Zonneboiler en 12 zonnepanelen aanwezig
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting
Gunstig gelegen achtertuin op het zonnige zuiden
Prettige en kindvriendelijke woonomgeving
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
Arnhem, Elst en A50 binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning