DRIELOldenhof 65

Vraagprijs €267.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DV
Straat
Oldenhof 65
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Oldenhof 65

Grootste type TUSSENWONING met maar liefst ca. 136m2 aan woonoppervlak, verdeeld over 3 volwaardige woonlagen. Deze royale tussenwoning is zeker niet standaard en onderscheid zich dan ook op meerdere vlakken ten opzichte van een doorsnee nieuwbouwwoning. De keuken heeft een ruime opzet en is v.v. diverse wenselijke inbouwapparatuur. Verder geeft een schuifpui direct toegang tot het zonnige buitenterras. Op de verdiepingen zijn 3 tot 4 volwaardige slaapkamers gelegen alsmede een complete badkamer met o.a. een inloopdouche en 2e toilet. Opvallend is de royale voorzolder met extra hobbyruimte. Tevens is er een balkon op het zuid/westen aanwezig.
De woning heeft een zonnige achtertuin met gunstige zuidwesten ligging. Praktisch is de ruime schuur waar je naast de fietsen voldoende ruimte over hebt voor de tuinspullen. Er is een achterom aanwezig.

Quote van de makelaar: “Deze tussenwoning met speelse indeling en veel praktische ruimtes zal menigeen aanspreken. De 3 tot 4 slaapkamers maken er de woning geschikt voor een gezin, waarbij er zelfs een extra hobbyruimte aanwezig is.”.

IDEALE GEZINSWONING
Een tussenwoning met meer dan 135m2 woonoppervlak vind je niet zo snel in dit prijssegment. Zeker niet wanneer het ook nog een speelse indeling en diverse extra’s heeft. De leefruimte op de begane grond heeft een Z-indeling waardoor er een zit- en een eethoek is. De overige leefruimtes zijn eveneens ruim opgezet waaronder de keuken, de overloop en de voorzolder. Ook is de badkamer compleet ingedeeld. Alle 3 de slaapkamers zijn volwaardig te noemen waardoor er geen kleine kamer tussen zit. Een vierde slaapkamer is eenvoudig te creëren. Een gezin met 3 tieners kan hier prima uit de voeten.

LIVING
De woonkamer heeft een prettige woonsfeer, mede doordat grote raampartijen voor veel lichtinval zorgen. Doordat de woning een mooie breedtemaat heeft, is zowel de zit- als de eethoek ruim opgezet. De speelse Z-indeling Je kunt er met gemak een hoekbank of een 6-persoons eettafel kwijt. De open haard geeft de woonkamer veel sfeer. Een aantrekkelijk element is de brede schuifpui bij de eethoek waardoor je direct het overdekte buitenterras op loopt.

KEUKEN
De keuken is in een U-opstelling geplaatst waardoor je veel aanrechtblad hebt. De apparatuur bestaat uit een vaatwasser, een keramische kookplaat, een afzuigschouw, een grote oven en een koel/vriescombinatie. Doordat de gehele achtergevel uit glas bestaat, is er niet alleen veel lichtinval, maar wordt het ruimtelijke gevoel verder benadrukt. In de glaspui kun je tevens op praktische wijze ventileren middels een schuifraam.

1e VERDIEPING
Via een open trapopgang in de woonkamer komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 2 slaapkamers gelegen. Voorheen waren dit 3 slaapkamers. 2 Slaapkamers zijn samengevoegd tot één grote kamer, beiden deuren zijn nog aanwezig waardoor het terugbrengen naar 3 slaapkamers eenvoudig is. De slaapkamers zijn respectievelijk 19m2 en 21m2 (oorspronkelijk 11m2 & 10m2) groot. Doordat er geen schuine dakvlakken zijn, zijn de kamers bovendien optimaal in te richten. Op beide slaapkamers zijn de kozijnen vervangen door kunststof exemplaren. Deze pui is tevens v.v. draai/kiepramen en inzethorren.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De badkamer heeft een prettige indeling, een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel én een tweede toilet. De uitstraling van de badkamer is reeds gemoderniseerd door gebruik te maken van grote antraciete tegels in de inloopdouche. Het wastafelmeubel is voorzien van brede lades. Ook de spiegel boven het meubel is voorzien van opbergruimte. Tevens is er een handdoekradiator aanwezig. Ook mechanische ventilatie ontbreekt niet.

2e VERDIEPING MET DAKTERRAS
Via een 2e trapopgang gaan we verder naar de 2e verdieping. Doordat de voorgevel verder omhoog doorloopt en de nok op maar liefst 3,4 meter hoogte ligt, voelt deze verdieping niet aan als een zolder. Het betreft een verrassend ruime woonlaag met volop mogelijkheden. De voorzolder is dermate groot dat er dan ook een extra hobby/werkruimte is gecreëerd. Op de overloop is de wasmachine te vinden, alsmede een stookruimte met de cv-ketelopstelling.
Tevens is er een royale, 3e slaapkamer (ca. 16m2) die vaak door ouders wordt ‘ingepikt’ omdat het zo ruimtelijk en licht is. Aan de kamer grenst een mooi balkon (ca. 5m2) welke via de schuifpui toegankelijk is. Onder de schuine kanten is knieschot opbergruimte te vinden.

ACHTERTUIN
Doordat de woning van zichzelf al een mooie breedtemaat heeft, zien we deze breedte ook weer terug in de achtertuin. De tuin is ca. 6 meter breed en 10 meter diep waardoor deze goed is in te delen en er meerdere terrassen gecreëerd kunnen worden. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met schuttingen aan beide kanten, een groot terras en enkele planten zorgen voor de groene uitstraling. Achterin de tuin is een ruime, stenen schuur geplaatst van ca. 10 m2. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, dit zal de zonliefhebber zeker aanspreken.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook zijn er meerdere basisscholen gevestigd.
Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel centraal komen te liggen in de regio. Via de dijk ben je met de auto en de fiets zeer snel in Arnhem. Station Arnhem-Zuid, de winkels in Schuytgraaf en van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Z-woonkamer met zithoek, eethoek, open trapopgang en schuifpui naar buitenterras
Open keuken in U-opstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
2 Slaapkamers (voorheen 3)
Badkamer met inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel
2e Verdieping:
Ruime voorzolder met o.a. wasmachine-aansluiting, CV-ketelopstelling en bergruimte
Hobbyruimte
3e Slaapkamer met wastafel
Dakterras.

BIJZONDERHEDEN
Bijzondere woning met onderscheidende elementen
Maar liefst ca. 136m2 woonoppervlak
Complete inbouwkeuken
Rookkanaal in woonkamer aanwezig (advies is om deze altijd eerst te laten controleren)
3 Volwaardige slaapkamers (eenvoudig 4 te creëren)
Complete badkamer met o.a. een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
Royale voorzolder met hobbyruimte
Cv-ketel: Nefit met bouwjaar 2013 (huurcontract)
Inpandig balkon op het zuidwesten
Deels kunststof kozijnen
Achtertuin op het zuid/westen met veel zonuren
Stenen schuur
Luifel bij de voordeur
Perceelgrootte 156m2 + mandelig achterpad
Rustige en kindvriendelijke ligging aan autoluw en doorlopend hofje.
Op loopafstand van basisschool gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning