Remko Stevens Makelaardij

HERVELDKorenbloem 2

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 HL
Straat
Korenbloem 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Korenbloem 2

Instapklare, onderhoudsarme HOEKWONING (2016) met hoogwaardig afwerkingsniveau, een ruime living met openslaande tuindeuren en vloerverwarming, ensuite deuren naar de luxe en complete keuken, 5 volwaardige slaapkamers, een moderne badkamer met o.a. een ligbad/douche en 2e toilet, een sfeervolle achtertuin met terras en houten berging. Dit alles is gelegen in de jongste woonwijk van Herveld.

Quote van de makelaar: “Deze jonge woning, met sfeervolle uitstraling en een hoog afwerkingsniveau zal zeker je aandacht trekken! Wil je graag op één van de leukste plekjes van Herveld wonen? Pak dan snel je kans voor iemand anders je voor is en van deze woning gaat genieten!”.

ARCHITECTUUR
Eén van de aspecten die deze woning (en wijk) zo aantrekkelijk maakt is de architectuur en materiaalgebruik die is toegepast. Een compliment voor de architect die mooie en degelijke materialen bij elkaar heeft gebracht. Er is onder meer gekozen voor kunststof kozijnen, hoogwaardig isolatieglas en zinken goten die niet alleen voor een hoog comfortgehalte zorgen, maar het geheel ook tot een onderhoudsarme woning maken. De witte bakgoten, kozijnen en luifels steken stijlvol af tegen de antracietkleurige steencombinaties en gecoate, zwarte pannen. Een klassieke uitstraling in een moderne stijl gebouwd. Deze energiezuinige woning heeft energielabel A en is bovendien gebouwd met het Woningborg Certificaat. Gaat je voorkeur uit naar een jonge woning: dan kom je hier in een gespreid bedje terecht!

WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is daarmee tuingericht. Opvallend is de grote glaspui tot aan de vloer welke naast het zicht op de achtertuin ook voor veel lichtinval zorgt. De pui is voorzien van openslaande tuindeuren. De woning is van binnen hoogwaardig afgewerkt wat we terugzien in de vloer- en wandafwerking. De begane grondvloer is v.v. vloerverwarming (geen radiatoren) en is bekleed met een nette houtlook plavuizen. De sfeervolle pellet kachel wordt ter overname aangeboden. Een stijlvolle aankleding en een hoog afwerkingsniveau doet de rest en maakt deze woning om verliefd op te worden.

KEUKEN
Origineel heeft de keuken en open karakter naar de woning toe, echter is er bij deze woning voor gekozen om de keuken te voorzien van trendy zwarte ensuite deuren. Deze deuren schuiven weg in de wand waardoor er gespeeld kan worden tussen een open en een gesloten keuken. Het keukenblok zelf is creatief in twee delen geplaatst. Met aan de ene kant een laag keukenblok met veel werkblad, opbergruimte een spoelbak en de vaatwasser. Daartegenover verspringt het keukenblok in hoogte met o.a. een 4-pits inductiefornuis met grote oven, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast en een vriezer. Doordat het een hoekwoning betreft geniet je hier van een extra zijgevelraam waardoor je veel lichtinval hebt.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal betreed je de eerste verdieping. Op deze verdieping verbindt de overloop 3 ruime slaapkamers en de badkamer met elkaar. De 3 slaapkamers hebben allen een goed formaat waarbij de hoge deuren en plafonds voor een ruimtelijk gevoel zorgen. Het afwerkingsniveau is ook hier goed verzorgd met rechte wanden en composiet natuurstenen vensterbanken. De ramen zijn v.v. het draai/kiepsysteem waardoor de kamers prettig te ventileren zijn. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van zonwerende screens.

BADKAMER
De badkamer is in stijl afgewerkt met stijlvolle houtlook vloertegels en verzorgde witte wandtegels. Alle wenselijke sanitair is aanwezig zoals een ligbad/douche, een 2e zwevend geplaatst toilet en een wastafel. De spiegel van deze badkamer is voorzien van extra opbergruimte. Ook de handdoekradiator ontbreekt hier niet. Erg praktisch is het aanwezige raam met draai/kiepfunctie. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Vaak is deze bovenste woonlaag een zolderruimte waar de minste aandacht aan wordt besteed. De eigenaar van deze woning mag trots zijn op de 2e verdieping die geheel strak is afgewerkt. Door de nokhoogte van ca. 3 meter biedt deze verdieping veel mogelijkheden. Hier is dan ook zeker gebruik van gemaakt. Er is namelijk een ruime 4e slaapkamer gecreëerd welke is voorzien van een groot dakraam en een kopgevelraam. Praktische opbergruimte is aanwezig onder de schuine kanten. Ook is er nog een extra 5e slaapkamer gemaakt welke goed te gebruiken is als werk- of hobbykamer maar welke ook kan dienen als logeerkamer of kinderslaapkamer. Ook hier is naast het kopgevelraam nog een extra dakraam geplaatst. Op de overloop zijn de witgoedaansluitingen, de opstelling voor de cv-ketel en de mv-unit te vinden.

ACHTERTUIN
Hou je van het buitenleven en zit je graag in de zon? Dan zal deze achtertuin je zeker aanspreken. Doordat dit een hoekwoning betreft is je tuin breder dan gemiddeld, de tuin heeft een prima formaat en is ca. 7.4 meter diep en ca. 8,6m breed. Het is mooi om te zien dat de schuttingschermen i.c.m. betonpalen samen met de buurwoningen eenduidig zijn gekozen. Verder is de tuin voorzien van diverse planten en struiken welke een groene uitstraling verzorgen. Achter in de tuin staat een ruime houten berging van ca. 9m2 groot welke is voorzien van een elektra-aansluiting. Hier kan je met gemak alle fietsen kwijt. De achtertuin heeft een achterom naar het achterpad als mede een toegang langs de zijkant van de woning. Het pad langs de woning op doet niet onder voor de rest van tuin en is tevens stijlvol vormgegeven.

LIGGING
Bloemenveld is een van de jongste woonwijken van Herveld en was in de crisistijd (2015) in no-time verkocht. Er was duidelijk behoefte aan betaalbare nieuwbouwwoningen in Herveld (en nog steeds). Voor nieuwbouwbegrippen is deze wijk, aan de rand van Herveld, ruim en groen opgezet. Er is een grote diversiteit aan verschillende woningentypen, van tussenwoningen tot 2-kappers en zelfs seniorenwoningen. Dit zorgt ervoor dat de wijk gemêleerd is maar bovenal kindvriendelijk. Op steenworp afstand vinden we een leuke speeltuin met uitzicht over de weilanden. De woning ligt op loopafstand van het dorpsplein waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook een peuterspeelzaal en 2 basisscholen liggen binnen handbereik.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg).

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een dorpshuis en worden er met name zomers veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet (zwevend) en trapopgang
Woonkamer (tuingericht) met vloerverwarming, trapkast en grote openslaande tuindeuren
Keuken v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet (zwevend)
2e Verdieping:
Overloop met inbouwkast, witgoedaansluitingen, cv-ketel en MV-unit
Slaapkamer 4
Werk/studiekamer.

BIJZONDERHEDEN
Heerlijke, instapklare gezinswoning met uitsluitend pluspunten
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Grote tuingerichte openslaande deuren in de woonkamer
Vloerverwarming op de begane grond en op de badkamer
Trendy zwarte ensuite deuren
Luxe inbouwkeuken met dik composiet blad
Diepe trapkast met veel opbergruimte
Stijlvolle trapopgangen
Zwevende toiletten
Badkamer met o.a. een ligbad/douche, 2e toilet en wastafel
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Extra werkkamer of logeerkamer op de 2e verdieping
Zelfs de 2e verdieping is strak en verzorgd afgewerkt
Volledig geïsoleerd met energielabel A
Onderhoudsvrije achtertuin met veel zonuren
Stijlvolle tuinaanleg
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met veel jonge gezinnen
Gelegen aan groenstrook en nabij speeltuin en weilanden
Scholen, dorpsplein en supermarkt binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning