Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBernadottestraat 7

Vraagprijs €395.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BM
Straat
Bernadottestraat 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bernadottestraat 7

Bijzonder luxe en volledig gemoderniseerde, opvallend breed gebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 zeer volwaardige woonlagen met o.a. een gezellige houtkachel, een royale inbouwkeuken, 4 slaapkamers op de 1e verdieping, een stijlvolle badkamer en toilet met modern sanitair, vloerverwarming in de keuken, hal, toilet en badkamer en een multifunctionele 2e verdieping met de mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers. De woning is nagenoeg geheel gemoderniseerd en heeft een definitief energielabel B.

Niet alleen de woning heeft veel te bieden maar ook eromheen zijn veel extra’s te vinden zoals een meer dan 7 (!) meter diepe, stenen garage, een carport ervoor en een oprit met plaats voor 3 auto’s. In de opvallend vrij gelegen en privacyvolle achtertuin staat een veranda/terrasoverkapping alsmede 2 houthokken.
De woning heeft een kindvriendelijke en centrale ligging in het dorp met scholen en winkelvoorzieningen op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Deze woning is zó grondig en compleet verbouwd en gemoderniseerd dat het eigenlijk geen jaren ’70 woning meer te noemen is, maar de kwaliteit van een nieuwbouwwoning heeft gekregen. In combinatie met de luxe en comfort alsmede alle extra’s die het te bieden heeft, hebben we het hier over een zeer aantrekkelijke, instapklare gezinswoning die je eigenlijk gezien moet hebben. En laten we de bijzondere breedtemaat van 6,5 meter (inpandig) niet vergeten wat deze 2-kapper extra bijzonder maak”.

MODERNISERING
In 2013 heeft deze woning een grondige verbouwing en modernisering ondergaan. De woning is van top tot teen onder handen genomen wat je terug ziet in een opvallend strak en verzorgd afwerkingsniveau. Daarbij zijn goede keuzes gemaakt, onder meer door voor een neutrale, luxe en degelijke afwerking te kiezen. In de basis zijn elektrabedrading, water- en gasleidingen vervangen. De groepenkast is geoptimaliseerd en diverse kozijnen, waaronder de voordeurpui, zijn vervangen door hardhouten kozijnen met nieuw hang- en sluitwerk en HR+ beglazing. Zelfs alle vensterbanken zijn vervangen door natuurstenen exemplaren. De vloerverwarming in verschillende ruimtes is aangesloten op de CV waardoor deze in de winter automatisch meeverwarmen. Het algehele afwerkingsniveau is verzorgd en neutraal met o.a. doorlopende laminaatvloeren, diverse inbouwspots en stucwerk.

Ook is de isolatie niet vergeten. Het dak is geïsoleerd, de spouwmuren zijn na-geïsoleerd en alle beglazing bestaat uit isolatieglas. Er is eveneens aandacht besteed aan het onderhoud waarbij o.a. alle boeiboorden en windveren zijn vervangen. Het buitenschilderwerk heeft in 2019 nog plaats gevonden. Kortom, zoek je een moderne, instapklare gezinswoning waarbij over alle luxe en comfort is nagedacht, dan mag je deze woning niet missen.

HAL & TOILET
De hal/entree en het toilet krijgen niet vaak een eigen alinea, maar hier willen we er toch graag wat dieper op ingaan. Vanwege de uitzonderlijke breedtemaat van de woning is de hal ruimer dan gemiddeld. Overdag is het nooit donker in de hal vanwege het glas van de nieuwe voordeurpui. Je komt hier binnen en je ziet direct dat er aandacht is besteed aan de afwerking. De prettige indeling bestaat uit de meterkast, diep trap/voorraadkast, het toilet en de trapopgang.
Het toilet is modern afgewerkt met een zwevend wandcloset, een hoekfonteintje en neutraal tegelwerk.

WOONKAMER
Een woonkamer met veel lichtinval en ruimte voor een comfortabele hoekbank en een 6-persoons eettafel. Het betreft een traditionele doorzon-woonkamer met grote raampartijen in voor-, zij- en achtergevel. De zon draait gunstig om de woning heen, waardoor er altijd een prettige lichtinval is. Noemenswaardig is de vrijstaande houtkachel die voor gezellige en warme winteravonden zorgt. Op de vloer ligt een neutrale V-groef laminaatvloer welke overloopt in een plavuizen tegelvloer in de open keuken en de hal.

OPEN KEUKEN
Van oorsprong had deze woning een gesloten, dichte keuken, maar de tussenmuur is doorgebroken waardoor er verrassend veel extra leefruimte is ontstaan. Ook hier zien we die mooie breedtemaat van de woning weer terug waardoor de keuken aanvoelt als een balzaal. De keukenopstelling is dan ook veel groter dan gemiddeld waardoor er veel werkruimte (aanrecht) te vinden is. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien waaronder een 90cm breed fornuis met 5-pits gaskookplaat en afzuigschouw, een vaatwasser en een grote koelkast. Brede ladekorven, een draaicarrousel in de hoek en trendy bovenkasten zorgen voor veel praktische opbergmogelijkheden. Inbouwspots zorgen voor sfeerverlichting waarbij het verzorgde stucwerk goed tot zijn recht komt. Erg comfortabel is de plavuizen vloer met vloerverwarming. Er is een tuindeur aanwezig waardoor je vanuit de keuken direct het buitenterras op loopt.

1e VERDIEPING
Via een degelijke trapopgang komen we op de royale overloop van de 1e verdieping terecht. Hier zie je meteen weer de ruime opzet van de woning terug. Bovendien zijn er maar liefst 4 slaapkamers te vinden. Een verzorgde laminaatvloer schakelt alle kamers éénduidig met elkaar. Elke kamer is praktisch in te delen vanwege de rechte muren (geen schuine dakvlakken). Er is aandacht besteed aan bijvoorbeeld vensterbanken die in Belgisch hardsteen zijn uitgevoerd. Bij de grootste slaapkamer zijn inbouwspots in het plafond verwerkt. Bovendien zijn de plafonds vernieuwd waarbij meteen isolatie in de 2e verdiepingsvloer is aangebracht.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Doordat de badkamer is vergroot, voelt ook deze ruimte bovengemiddeld groot aan. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door er een royale inloopdouche te creëren. Deze is v.v. een moderne drainafvoer, een rainshower met extra handdouche en een glazen wand. Uiteraard is er een 2e zwevend wandcloset aanwezig. In aanvulling op de vloerverwarming is er ook nog een designradiator geplaatst. Een breed wasmeubel met ladekorven en grote spiegel maakt de badkamer compleet. De afwerking is trendy te noemen doordat groot formaat wand- en vloertegels worden afgewisseld met stucwerk. Inbouwspots in het plafond maken het geheel helemaal af.

2e VERDIEPING
De uitzonderlijke breedtemaat van 6,5m inpandig kun je het beste ervaren op de 2e verdieping. Aangezien deze woonlaag één open ruimte betreft, biedt het veel potentie tot bijvoorbeeld 2 extra slaapkamers. In de huidige setting zijn er 2 dakvensters aanwezig, maar je kunt er ook een dakkapel plaatsen. Nu betreft het een royale, multifunctionele ruimte waar je bijvoorbeeld een werkhoek en/of een speelhoek kunt maken. Ook vinden we hier de witgoedaansluitingen alsmede de CV-ketelopstelling terug. Aan beide zijden is er onder de schuine kanten knieschot opbergruimte gecreëerd. Ben je een groot gezin en heb je meer dan 4 slaapkamers nodig, dan is dit wellicht de woning waar je naar op zoek bent.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij een leuke gezinswoning hoort ook een aantrekkelijke tuin. De achtertuin is niet super groot, maar heeft wel een opvallend, vrije ligging waardoor je bijna 100% privacy geniet. Achter de woning is géén directe hoogbouw gelegen waardoor er geen inkijk is. De tuin is omsloten en heeft een achterom (poort) tussen de woning en de garage. Achterin de tuin is een terrasoverkapping gemaakt van meer dan 10m2 groot waar je prima een fijne loungeset onder kunt plaatsen. Naast de veranda is een overkapping voor haardhout aanwezig. Vanuit de tuin is er eveneens, middels een zijdeur, toegang tot de garage.

GARAGE & CARPORT
Schuin achter de woning is de garage gelegen. De garage is groter dan gemiddeld, namelijk 3m breed en 7,1m (!) diep waardoor je er veel opslag- en stallingsruimte kunt vinden. Een auto parkeer je tegenwoordig niet snel meer in een garage, zeker niet wanneer je een auto onder een carport kunt parkeren, waardoor je ruimte over houdt voor meerdere fietsen en eventueel een motor. Zijramen zorgen voor lichtinval en er is elektra-aansluiting aanwezig.

Vóór de garage is een carport te vinden (3m bij 5,3m) waardoor je auto altijd droog en beschut staat. Op de oprit is plaats voor 2 tot 3 auto’s.

CENTRAAL IN HET DORP
Deze woning vinden we terug aan een autoluwe straat met een centrale ligging ten opzichte van basisscholen en winkelvoorzieningen. Zowel voor kinderen als voor ouders is deze ligging ideaal wanneer je lopend of fietsend naar school of naar de supermarkt wil gaan. Het veelzijdige dorpsplein is op ca. 200 meter van de woning gelegen, terwijl je hier toch in de luwte van een woonwijk woont. Voor de woning zijn parkeerhavens gelegen waardoor bezoekers ook altijd een plekje kunnen vinden.
Heb je een hond en/of ga je graag wandelen in de vrije natuur, dan woon je hier eveneens gunstig. Je loopt vanaf hier zo Landgoed Hemmen in waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trap/voorraadkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met houtkachel
Open keuken met hoekopstelling, inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
4 Slaapkamers
Badkamer met ruime inloopdouche, breed wasmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Open, multifunctionele ruimte met o.a. witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, knieschot opbergruimte (beide zijden) en 2 dakvensters.

BIJZONDERHEDEN:
Instapklare en complete gezinswoning met volop luxe en wooncomfort
Bijna unieke breedtemaat maakt deze woning bijzonder ruimtelijk
Volledig geüpgraded naar het afwerkingsniveau van deze tijd
In de basis ook veel verbeterd zoals leidingwerk, afvoeren en elektra
Relatief nieuwe en trendy inbouwkeuken, badkamer en toilet
Sfeervolle houtkachel in de woonkamer
Maar liefst 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot een 5e of zelfs 6e slaapkamers
Vloerverwarming op de CV in meerdere (leef)ruimtes
Groepenkast: 10 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting aanwezig
Geheel v.v. isolatieglas
Dak- en muurisolatie aanwezig
CV-ketel: Vaillant HR-combiketel met bouwjaar 2001
Definitief energielabel B
Goede onderhoudsstaat van o.a. het buitenschilderwerk dat in 2019 is uitgevoerd
Diverse nieuwe, hardhouten kozijnen/puien
Grote garage met volop (stalings)mogelijkheden
Ideale achtertuin voor diegene die op zoek is naar rust, zon en privacy
Diepe oprit met carport
Ruim opgezette straat met voldoende parkeergelegenheid
Veel voorzieningen en de vrije natuur binnen handbereik.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning