Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDamstraat 30

Vraagprijs €439.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1963
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 AE
Straat
Damstraat 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Damstraat 30

Op een zeer aantrekkelijk perceel van maar liefst 522m2 (!) groot gelegen, uitgebouwd en recent stijlvol gemoderniseerd, HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS met veel luxe, comfort en extra’s. Deze gezinswoning heeft een speelse en verrassende indeling met o.a. een ingebouwde gashaard in de woonkamer, verschillende zithoeken, een schuifpui naar het buitenterras, een trendy inbouwkeuken welke van alle luxe is voorzien, parketvloeren door de gehele woning, in totaal 3 volwaardige slaapkamers én een werkhoek op de 2 verdiepingen, een complete badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche, een balkon op het zuiden, maar liefst 3 airco-units en in totaal 14 zonnepanelen.

Niet alleen de woning is bijzonder in het segment, maar ook de tuin en bijgebouwen eromheen maken het totaalplaatje uniek. De achtertuin biedt opvallend veel privacy en zonuren, er is recent (2021) een tuinhuis met veranda geplaatst, een volwaardige stenen garage zorgt voor de ideale klus- en stallingsruimte en er is een prettige oprit aanwezig. Naast de garage gaat de tuin verder met o.a. een heerlijk grasveld, een moestuin en volop ruimte voor meerdere speeltoestellen. Hier kunnen kinderen ongeremd spelen en hebben ze alle ruimte terwijl jezelf rustig kunt genieten op het zonneterras of onder één van de 2 veranda’s.

Quote van der makelaar: “Met trots presenteren wij deze zeer verrassende 2-kapper die in alles anders is dan een standaard gezinswoning. De authentieke sfeer in huis, het wooncomfort met diverse luxe-aspecten en de rust en ruimte om de woning heen maken het uniek. Dit huis is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen”.

MODERNISERING
In het afgelopen jaar is deze woning stevig onder handen genomen waarbij er veel pluspunten aan de woning zijn toegevoegd. In de basis zijn er verbeteringen doorgevoerd in afvoeren, leidingwerk en is zo’n beetje alle elektrabedrading in huis vervangen. Vervolgens zijn contactdozen en schakelaars in trendy zwart vervangen, nadat de gehele woning was strak gestuct (2e verdieping was al gestuct). Er is een stijlvolle, moderne keuken geplaatst die in een willekeurig woonblad niet zou misstaan. Luxe-elementen zoals een ‘quooker’ ontbreken niet. De begane grondvloer (parket) is opgeschuurd en gelakt, diverse binnendeuren zijn vervangen door sfeervollere varianten, de overloop op de 1e verdieping is geoptimaliseerd en er is en nieuwe trap naar de 2e verdieping geplaatst. Op de verdiepingen zijn maar liefst 3 airco-units aangebracht in combinatie met 10 extra zonnepanelen (in totaal 14 stuks). Om het af te maken is de gehele woning van top tot teen in trendy kleuren gesausd en geschilderd.

Ook buiten, rondom de woning, is er in de afgelopen maanden veel veranderd. Enkele grote bomen zijn verwijderd waardoor er meer ruimte en licht is ontstaan. Achterin de tuin is een tuinhuis/blokhut geplaatst in combinatie met een heerlijke veranda. Ervoor is een grasveld aangelegd wat de tuin optisch veel groter heeft gemaakt. Kortom, ben je op zoek naar een instapklare woning waar je direct van kunt gaan genieten, dan laten wij je graag verrassen tijdens een vrijblijvende rondleiding.

HAL/ENTREE
Bij binnenkomst in de hal wordt je al meteen duidelijk dat je hier in een perfect gestyled huis terecht bent gekomen. De aankleding is smaakvol op elkaar afgestemd met trendy kleurtinten, paneeldeuren met matzwart deurbeslag, evenals de trapleuningen en een designradiator. De trap heeft een houten renovatie ondergaan waardoor deze naadloos in het geheel past. Het toilet is zwevend uitgevoerd en heeft een ventilatieraampje.

WOONKAMER
Doordat de woonkamer aan de zijkant is uitgebouwd, heeft het een gezellige en ruime indeling gekregen. Hierdoor zijn er meerdere zithoeken te creëren met plaats voor een hoekbank, een rond eettafel én een speel- of werkhoek. Met name de aanbouw zorgt voor een verrassingseffect. Grote raampartijen zorgen daarbij voor een prettige lichtinval. Centraal in de woonkamer is een gashaard ingebouwd. In de achtergevel is een brede schuifpui aanwezig die direct toegang verschaft tot het zonnige buitenterras. Verder is het afwerkingsniveau zeer verzorgd met trendy, matzwarte inbouwspots in het plafond (aanbouw), gestucte wanden, een warme parketvloer en witgeschilderde balken in het plafond. Hier zul je elke dag weer met veel plezier op de bank ploffen.

TRENDY INBOUWKEUKEN
De keuken is een echte eye-catcher die aan de achterzijde is vergroot (uitgebouwd). Hierdoor is er flink meer ruimte ontstaan waarbij het aanrechtblad meer dan 5 meter (!) lang is. Ook is het werkblad dieper dan normaal waardoor je nog meer ruimte op het aanrecht hebt. De inbouwapparatuur bestaat uit een brede inductie kookplaat, een afzuigschouw, een grote oven, een vaatwasser (Siemens met wifi) en een grote koelkast (maximale hoogte). De matzwarte gootsteen wordt vergezeld door een 2-in-1 ‘quooker’ voor direct kokend water. Onder het aanrecht is tevens plaats voor de wasmachine. Geheel in stijl van de keuken is deze eveneens in matzwart uitgevoerd (ter overname). De hexagon ‘honingraad’ wandtegels zijn subtiel tegen de gestucte wand aangebracht waarbij wandspots dit stijlvolle detail optimaal belichten. De tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
Eénmaal op de overloop wordt je verrast door de ruimte die het te bieden heeft. De ruimte wordt versterkt door het daglicht van het raam. De overloop biedt de mogelijkheid om er een volwaardige linnenkast te plaatsen. Overigens is er al een inbouwkast aanwezig waar je bijvoorbeeld een wasdroger kwijt kunt. In het plafond zijn inbouwspots geplaatst.

Deze woonlaag wordt compleet gemaakt met 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben beiden rechte muren, waardoor ze optimaal zijn in te richten. Beide kamers hebben eveneens een inbouwkast én een airco-unit. Deze kunnen zowel koelen als verwarmen. Vanuit 1 van de 2 slaapkamers is het dakterras boven de zij-aanbouw te bereiken. Deze deur is tevens af te sluiten middels een rolluik.

BADKAMER
De van oorsprong kleine badkamer is aanzienlijk vergroot door de 3e slaapkamer erbij te betrekken. Hierdoor is het een royale badkamer geworden met alle wenselijke sanitair. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een ruime inloopdouche, een wastafel en een 2e toilet. De 2e deur (oorspronkelijke badkamerdeur) naar de overloop is bovendien dichtgemaakt. Het grote raam is v.v. een draai/kiepraam waardoor de badkamer goed te ventileren is. In het stucplafond zijn Ledspots ingebouwd.

2e VERDIEPING
Sinds kort is de 2e verdieping middels een nieuwe, degelijke vaste trap te bereiken. Dat is erg prettig aangezien de 2e verdieping nog een verrassende woonlaag betreft. Door een complete dakopbouw is deze woonlaag aanzienlijk vergroot met aan zowel de voor- als achterzijde een ‘dakkapel’ over bijna de volle breedte van de woning. Dit zorgt niet alleen voor veel lichtinval, maar ook voor een bijzondere beleving door de hoge nok en het vrij uitzicht aan beide kanten. De beglazing is hier zelfs vervangen door HR++ beglazing. Ook is het dak geïsoleerd. Ondanks alle isolatie is het fijn dat je het klimaat kunt regelen met de aanwezige (3e) airco-unit. Deze kan zowel koelen als verwarmen.

De 2e verdieping is opgedeeld in een voorzolder c.q. werkhoek en een slaapkamer. De werkplek kan erg aantrekkelijk zijn wanneer je veel vanuit huis werkt. Uiteraard ontbreken de netwerkaansluitingen niet. Opvallend is dat de slaapkamer een eigen fonteintje heeft.

TUIN MET VERANDA
Zoals eerder al geschreven heeft deze woning geen doorsnee tuin. Met 522 vierkante meters is de ruimte om de woning heen ook veel groter dan gemiddeld. De achtertuin biedt opvallend veel privacy en rust. Er is nauwelijks inkijk doordat de tuin gunstig is gelegen. Dit geldt ook voor de zonorriëntatie (zuid/westen) waardoor je er heerlijk in de zon kunt zitten. De tuin is opnieuw aangelegd met een gazon (gras) met achterin de tuin een nieuwe veranda (4m bij 3m) met tuinhuis (3m bij 3m). Onder de veranda staat je loungeset altijd beschut waardoor je er al snel gaat zitten. Er is zonwering, elektra- en wateraansluiting aanwezig.

De tuin loopt door naast de garage. Dit stuk grond is er later bij gekocht waardoor de tuin aanzienlijk is vergroot. Dit stuk extra tuin geeft de woning zoveel vrijheid, zeker voor een gezin met kinderen. Hier kunnen kinderen spelen en ravotten en er is plaats voor meerdere speeltoestellen. Voor de tuinliefhebber is er een moestuin, omheind met een schapenhek, te vinden. Diverse beplanting zoals een blauwe regen en enkele fruitbomen maken de tuin compleet

GARAGE & OPRIT
Naast de woning leidt een comfortabele oprit naar de vrijstaande, stenen garage. Deze garage is midden in de tuin komen te staan, nadat in een later stadium de naastgelegen tuin erbij is gekocht. Het betreft een volwaardige garage van 3m breed bij 6m diep waarbij enkele ramen voor lichtinval zorgen. Dubbele deuren aan de voorzijde én een zijdeur maken de garage goed toegankelijk.
Voor de garage is de oprit aangelegd met split. Hier kunnen met gemak 2 auto’s geparkeerd worden. Je zou zelfs de oprit wat verder kunnen verbreden waardoor 2 auto’s elkaar niet in de weg hoeven te staan. Achter de garage is nog een 2e terrasoverkapping aangebouwd. Dit is een ideale plek voor de barbecue.

OP LOOPAFSTAND VAN VEEL VOORZIENINGEN
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. De woning is centraal in het dorp gelegen met basisscholen, een middelbare school en een uitgebreid winkelaanbod met meerdere supermarkten binnen handbereik. Desondanks is de woning rustig en aan een autoluwe straat gelegen. Je loopt vanaf hier zo het dorpsplein op of even iets verder Landgoed Hemmen binnen. Landgoed Hemmen heeft veel vrijheid en natuur te bieden en waar je bijna eindeloos de wandelpaden door bossen en het Betuwse landschap kunt volgen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang
Doorzon-woonkamer met zij-aanbouw, ingebouwde gashaard en brede schuifpui
Uitgebouwde keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur.
1e Verdieping:
Royale overloop met inbouwkast en 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met inbouwkast, airco-unit en balkondeur met rolluik
Slaapkamer 2 met inbouwkast en airco-unit
Badkamer (vergroot) met ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Afsluitbaar trappenhuis
Voorzolder met werk/hobbyruimte en inbouwkast v.v. CV-ketelopstelling
Slaapkamer 3 met fonteintje en airco-unit.

BIJZONDERHEDEN:
Aanzienlijk vergrote 2-kapper met unieke beleving en woonsfeer
In 2020 – 2021 trendy gemoderniseerd en technisch verbeterd
Heerlijke woonkamer met o.a. ingebouwde gashaard
Stijlvolle en luxe keuken van alle gemakken voorzien
Complete badkamer met zowel een ligbad als een inloopdouche
Verrassende 2e verdieping te bereiken middels nieuwe, vaste trapopgang
Meterkast: 12 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet, diverse netwerkaansluitingen door de woning heen
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst in 2017. In 2021 warmtewisselaar vervangen
Volledig v.v. isolatieglas (deels HR++ beglazing), toiletraampje enkel glas
Dakisolatie aanwezig
Energielabel C, daarna extra zonnepanelen aangebracht
In totaal 14 zonnepanelen waarvan er 10 in mei 2021 zijn geplaatst
Trendy, matzwart details zoals raam- en deurbeslag, wandcontactdozen en inbouwspots
Airconditioning (3x met grote capaciteit splitunit) voorzien van wifi, geplaatst 2021
Buitenschilderwerkzaamheden in 2019 en 2020 uitgevoerd
Boeiboord garage (zijkant) dient vervangen te worden
Achtertuin met veel vrijheid en privacy
Rondom de woning diverse extra’s zoals een veranda, een 2e terrasoverkapping en een tuinhuis
Elektra naar tuinhuis is voorbereid (vanuit de garage)
Zijtuin naast garage biedt veel vrijheid en mogelijkheden voor kinderen én voor de tuinliefhebber
Zeer centrale ligging nabij het dorpshart met alle voorzieningen op loopafstand.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning