Remko Stevens Makelaardij

HETERENKamperfoeliestraat 21

Vraagprijs €335.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 WS
Straat
Kamperfoeliestraat 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HETEREN
Kamperfoeliestraat 21

Groot type TUSSENWONING (1999) met veel onderscheidende elementen waaronder een lichte woonkamer met dubbele terrasdeuren pal op het zuiden (met zonwering), een complete inbouwkeuken aan de voorzijde die doorloopt in de erker, een PVC-vloer met betonlook, in totaal 4 volwaardige slaapkamers waarvan de grootste met balkon, een moderne badkamer met o.a. een inloopdouche, ‘zwevende’ wandclosetten en een verrassend grote, 2e verdieping met washoek, werk/studiehoek en aan zowel de voor- als achterzijde een grote, brede dakkapel (achter met rolluik). De woning is volledig geïsoleerd (energielabel B), maar heeft daarna (in 2021) 5 zonnepanelen op het zuiden gekregen waardoor de woning nu waarschijnlijk energielabel A heeft.

Deze gezinswoning heeft ook een groter perceel t.o.v. veel andere tussenwoningen in de wijk. De voortuin met leilindes zorgt voor een groene buffer met de straat. De achtertuin is meer dan 13 (!) meter diep en is pal op het zuiden gelegen waardoor je er de gehele dag in de zon kunt zitten. Bovendien is er relatief weinig inkijk. Achterin de tuin staat een houten schuur c.q. fietsenstalling. Parkeren kun je pal voor de deur en/of aan de achterzijde ter hoogte van de achterom.


Quote van de makelaar: “Dit is zeker geen standaard tussenwoning. Deze complete en luxe gezinswoning heeft veel meer extra’s en comfort te bieden dan gemiddeld. Ook heerst er een prettige en comfortabele woonsfeer vanwege de ruimtelijke indeling met veel lichtinval (gunstige zonligging) en het hoogwaardige, neutrale en verzorgde afwerkingsniveau. Laat jij deze instapklare woning aan je voorbij gaan?”

GROOT TYPE
In de nog relatief jonge woonwijk ’De Melkweide’ zijn verschillende type tussenwoningen gebouwd. Deze woning betreft het grootste type en heeft bovendien veel meer extra’s dan de standaard tussenwoningen in de wijk. Voorbeelden hiervan zijn de erker aan de voorzijde (keuken), het balkon erboven op de 1e verdieping (ouderslaapkamer) en de dakkapel aan de voorzijde (met puntkap). Dit laatste heeft ook niet elke woning in het woonblok. Voornoemde extra’s zorgen tevens voor een speels karakter, niet alleen in uitstraling, maar ook in de ruimtelijke indeling. In 2017 is er aan de achterzijde nog een extra dakkapel van kunststof (maximale breedte) bij geplaatst waardoor er, naast een wasruimte en een ruime werkhoek, een aantrekkelijke, 4e slaapkamer gecreëerd kon worden. Met in totaal ca. 121m2 woonoppervlak en 4 ruime slaapkamers mogen we hier dan ook gerust spreken over een volwaardige gezinswoning.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde en over de volle breedte van de woning gelegen. Openslaande tuindeuren geven het gemak om het zonnige buitenterras eenvoudig bij de leefruimte te betrekken. Het vele glas aan de achterzijde (tot aan de vloer) zorgt niet alleen voor veel daglicht (zuiden), maar ook voor een ruimtelijk gevoel en een vrij gezichtsveld in de achtertuin. Opvallend is de PVC-vloer die met een ‘betonlook’ een trendy uitstraling heeft. Deze vloer is over de gehele begane grond doorgelegd, dus ook in de hal en de keuken.

INBOUWKEUKEN
Een aantrekkelijke erker aan de voorzijde zorgt voor een ruimere opzet van de keuken. Dit geeft niet alleen een speels effect met een weids uitzicht op het voorgelegen groen, maar ook voor een groter keukenblok (hoekopstelling). Zo is er meer werkruimte op het aanrecht (composiet) en is er een goede balans tussen kastruimte en inbouwapparatuur. De neutrale en complete keuken is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, een koel/vriescombi, een 5-pits gaskookplaat, een afzuigschouw, een grote heteluchtoven en een aparte combi-oven/magnetron. In de hoek is een handige draaikast t.b.v. pannen aanwezig. Er is meer dan voldoende kastruimte in de keuken. Voorraad en de stofzuiger kun je in de naastgelegen trapkast kwijt. Ook kun je de eettafel in de keuken kwijt waardoor je meer ruimte in de woonkamer over houdt.

1e VERDIEPING
Via een verzorgde trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Net als in de hal zal je merken dat ook de overloop lekker ruim is opgezet. Deze overloop geeft toegang tot onder meer 3 slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer (of ouderslaapkamer) heeft de volledige breedte en is maar liefst 15m2 groot. Hier kun je met gemak een groot 2-persoons bed en een linnenkast kwijt. Leuk detail zijn de dubbele deuren naar het balkon. Hier zal je niet snel gaan zitten om een boek te lezen, maar je kunt de kamer wel lekker laten luchten en het dekbed over de balustrade laten hangen. De andere 2 kamers op deze woonlaag zijn met respectievelijk 10m2 en 7m2 eveneens volwaardig te noemen.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Net als het toilet in de hal, heeft ook de badkamer een moderne, neutrale en luxe uitstraling. Met elementen als een inloopdouche, een breed 2-persoons wasmeubel en een zwevend wandcloset is het helemaal van deze tijd. De inloopdouche heeft zowel een rainshower als een handdouche waarbij een glazen wand (hoekelement) het spatwater ‘binnenboord’ houdt. Het wasmeubel heeft praktische opbergmogelijkheden voor toiletspullen in de lade eronder. Maar ook in de spiegelkast erboven kun je de nodige spullen kwijt. De ruimte is modern en strak betegeld met groot formaat tegels en een dunne, ‘gesneden’ voeg. Er is tevens een design-radiator en mechanische ventilatie aanwezig (MV-unit is in 2021 vervangen).

2e VERDIEPING
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping is met één woord verrassend te noemen. Door de opvallend hoge nok en de dakkapel aan de voorzijde was het al een volwaardige woonlaag, maar door de extra dakkapel aan de achterzijde (maximale grootte) is deze woonlaag nog aanzienlijk vergroot. De ruimte is ingedeeld met een 4e slaapkamer, een washoek (waarbij de dakkapel doorloopt) en een multifunctionele ruimte aan de voorzijde. Met een beetje creativiteit zou je aan deze voorzijde zelfs een 5e slaapkamer kunnen creëren terwijl je achter de washoek (in de opgedeelde dakkapel aan de achterzijde) nog steeds een extra werk/studiehoek te maken is. Noemenswaardig is dat de extra dakkapel in kunststof is uitgevoerd (onderhoudsarm) en is voorzien van handige draai/kiepramen en zonwering (screen).

ACHTERTUIN
Via de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is gelegen op het zuiden en vangt daarmee de gehele dag zon. De tuin heeft een diepte van meer dan 13 meter en heeft een verzorgde uitstraling. Het terras is royaal aangelegd en biedt een heerlijk zitterras waar je een mooie tuinset kwijt kunt. Om de warmte van de zon in de zomer enigszins te kunnen weren, is er zonwering aan de achtergevel aangebracht. Deze is elektrisch bedienbaar.
Achterin de tuin staat een relatief grote houten schuur (9m2) waar je onder meer de fietsen kunt stallen. Deze schuur is zowel voorzien van elektra- als wateraansluiting (met gootsteen). Naast de schuur is een poort (achterom) aanwezig waardoor eenvoudig de achtergelegen straat te bereiken is. Hier vind je ook extra parkeergelegenheid voor auto’s.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt.
De Kamperfoeliestraat is een ruim opgezette straat met diverse groenvoorzieningen, een brede sloot  tegenover de woning en verderop in de straat een speelvoorziening. Door de ruime opzet, staan de woningen ver van elkaar waardoor je niet direct bij overburen naar binnen kijkt. Auto’s kunnen voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat dit jaar (2022) het nieuw dorpshart wordt opgeleverd met meer winkels en horecagelegenheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:

Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Half-open keuken (deels in erker) v.v. inbouwapparatuur, een eethoek en een praktische trapkast
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Hoofdslaapkamer met balkon
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer met o.a. een inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel met spiegelkast en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Verrassend ruime overloop met hoge nok
Slaapkamer 4 met brede dakkapel v.v. rolluik
Wasruimte met witgoedaansluitingen en doorlopende dakkapel (achterzijde)
Werk/studiehoek met dakkapel (voorzijde)
CV-ketelopstelling en MV-unit
Knieschot opbergruimte aan beide zijden.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote gezinswoning met diverse onderscheidende extra’s
De woning is van top-tot-teen neutraal, verzorgd en hoogwaardig afgewerkt
Prettige woonsfeer met opvallend veel lichtinval door ramen op het zuiden
Complete inbouwkeuken met o.a. een natuurstenen werkblad (composiet)
Deur hal - woonkamer vervangen door een luxe paneeldeur
Trendy tegelwerk in toilet en badkamer
Zwevende wandclosetten
In totaal 4 praktische, volwaardige slaapkamers
Twee brede dakkapellen op de 2e verdieping (zonzijde met elektrisch bedienbaar rolluik)
Mogelijkheid tot het creëren van een 5e slaapkamer en/of een extra werk/studiehoek
Meterkast: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Nieuwe MV-unit in 2021 (mechanische ventilatie)
CV-ketel: Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2012
Volledig geïsoleerd
5 Zonnepanelen pal op het zuiden (eind 2020 geplaatst)
Dubbele terrasdeuren naar zonnige achtertuin
Opvallend diepe achtertuin op het zuiden
Zonwering elektrisch bedienbaar
Relatief veel privacy doordat er weinig inkijk is.  
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Parkeren voor de deur (ook aan de achterzijde van de tuin)
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning